موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ، واقعا من کلافه شدم این سیستم وقت دهی چجوری من هرچی این تقویم رو میزنم هیچ وقتی موجود نیست فقط یک وقت داره که ماله 29 می هستش ولی من نمیتونم تو اون زمان برم چون بچه هام امتحان دارن میخوام برای اواخر تیر یک وقت بگیرم متاسفانه میگه هیچ وقتی موجود نیست ، دوستان راه حلی چیزی لطفا ؟؟[DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان زنگ زدم سفارت انکارا در امریکا ، میگه فعلا هیچ وقتی برای ایرانی ها نداریم همونی که هست بردارید یا صبر کنید که کسی کنسل کنه ، میگم خوب شما تا سال دیگه هم وقت ندارید ، گفت در کل باید صبر کنید [emoji15] [emoji15] [emoji15]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اخر این وقت دهی سفارت روی من رو کم کرد و من همون تاریخ 29 می رو گرفتم ، حالا سوال های که برام پیش امده این ها هستن 1 مدارک رو اگه نامزدم فردا بفرسته تو این بیست روز میرسه به سفارت 2 من از اینجا چه مدارکی رو از خودم و همراهام باید ترجمه کنم و ببرم 3 وقت سفارت من جمعه هستش بنظر شما من کی وقت دکتر بگیرم که نه خیلی زود باشه نه خیلی دیر . و متاسفانه استرس وحشتناکی گرفتم و هی بخودم میگم بابا امریکا رفتنت چی بود ولش کن [emoji4] [emoji17] [emoji15]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مهتاب خانم شما شماره رو اینطوری وارد میکنید؟
(703) 4392348
اولش هم 0090 میزنید؟
من موفق نمیشم تماس بگیرم، کار واجب هم دارم، سفارت شنبه ها بازه دیگه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز یه سوال برای من پیش امده ، ایا غیر از این 265 دلار که برای گرفتن وقت پرداخت کردیم باید دوباره پول بدیم اگه جواب بله هست ، چجوری و کجا وچقدر دیگه باید پرداخت کرد ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خير
فقط هزينه مديكال كه همونجا پرداخت ميكنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خير
فقط هزينه مديكال كه همونجا پرداخت ميكنيد