کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-05-08 ساعت 00:54)mahtab5501 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 16:36)pablo12 نوشته:  بنظرم بهتره ایمیل بدین به سفارت و بهشون بگید که مثلا علاقمند هستین در تاریخ معینی که مد نظرتون هست وقت بگیرید ولی وقت ها پر شده، آیا وقت ها باز میشه یا نه؟

اونا کامل راهنماییتون میکنن و سریع هم جواب میدن، همه ایمیل هایی که نامزدم زده رو کامل تا الان جواب دادن Smile
عزیزم من یک راهنمایی دیگه درمورد اداره پست انکارا میخوام ، که ایا برای اداره پست انکارا هم باید کاری کرد؟؟

بله، بايد اداره پست رو هم انتخاب كنيد، به همه پيشنهاد ميكنم yenishehir رو انتخاب كنن، سفارت پست ulus رو پيشنهاد داده، اما شنبه ها واحد تحويل پاسپورت بسته هست.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 01:15)negar6043 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 16:36)pablo12 نوشته:  بنظرم بهتره ایمیل بدین به سفارت و بهشون بگید که مثلا علاقمند هستین در تاریخ معینی که مد نظرتون هست وقت بگیرید ولی وقت ها پر شده، آیا وقت ها باز میشه یا نه؟

اونا کامل راهنماییتون میکنن و سریع هم جواب میدن، همه ایمیل هایی که نامزدم زده رو کامل تا الان جواب دادن Smile
عزیزم من یک راهنمایی دیگه درمورد اداره پست انکارا میخوام ، که ایا برای اداره پست انکارا هم باید کاری کرد؟؟

بله، بايد اداره پست رو هم انتخاب كنيد، به همه پيشنهاد ميكنم yenishehir رو انتخاب كنن، سفارت پست ulus رو پيشنهاد داده، اما شنبه ها واحد تحويل پاسپورت بسته هست.
نگار جان میشه دقیقا ادرسش رو بگید که من وارد کنم [emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 01:20)mahtab5501 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 01:15)negar6043 نوشته:  

نگار جان میشه دقیقا ادرسش رو بگید که من وارد کنم [emoji5]

نگار جان ممنونم

برای پست منم ینیشهیر رو انتخاب کردم
آدرس کامل اینه:

ankara
cankaya
kultur
ptt-yenisehir-ank. merkezi
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز ، واقعا من کلافه شدم این سیستم وقت دهی چجوری من هرچی این تقویم رو میزنم هیچ وقتی موجود نیست فقط یک وقت داره که ماله 29 می هستش ولی من نمیتونم تو اون زمان برم چون بچه هام امتحان دارن میخوام برای اواخر تیر یک وقت بگیرم متاسفانه میگه هیچ وقتی موجود نیست ، دوستان راه حلی چیزی لطفا ؟؟[DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من الان زنگ زدم سفارت انکارا در امریکا ، میگه فعلا هیچ وقتی برای ایرانی ها نداریم همونی که هست بردارید یا صبر کنید که کسی کنسل کنه ، میگم خوب شما تا سال دیگه هم وقت ندارید ، گفت در کل باید صبر کنید [emoji15] [emoji15] [emoji15]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 13:34)mahtab5501 نوشته:  سلام دوستان من الان زنگ زدم سفارت انکارا در آمریکا ، میگه فعلا هیچ وقتی برای ایرانی ها نداریم همونی که هست بردارید یا صبر کنید که کسی کنسل کنه ، میگم خوب شما تا سال دیگه هم وقت ندارید ، گفت در کل باید صبر کنید [emoji15] [emoji15] [emoji15]
سلام. میشه لطف کنین شماره ای که باهاش تماس گرفتید بدید؟ ممنون
مرتب سایت چک کنین کنسلی اعلام میشه. من برای یکی از اقوامم از همین کنسلیا وقت گرعتم. هر روز سایتو چک کنین
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 00:12)shiva201 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 13:34)mahtab5501 نوشته:  سلام دوستان من الان زنگ زدم سفارت انکارا در آمریکا ، میگه فعلا هیچ وقتی برای ایرانی ها نداریم همونی که هست بردارید یا صبر کنید که کسی کنسل کنه ، میگم خوب شما تا سال دیگه هم وقت ندارید ، گفت در کل باید صبر کنید [emoji15] [emoji15] [emoji15]
(703) 4392348

مرتب سایت چک کنین کنسلی اعلام میشه. من برای یکی از اقوامم از همین کنسلیا وقت گرعتم. هر روز سایتو چک کنین
شیوا جان گزینه فارسی هم داره خیلی به سرعت شماره گیری میشه [emoji4] [emoji4] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 00:15)mahtab5501 نوشته:  
(703) 4392348

شیوا جان گزینه فارسی هم داره خیلی به سرعت شماره گیری میشه [emoji4] [emoji4] [emoji4]
مرسی از لطفتون
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان اخر این وقت دهی سفارت روی من رو کم کرد و من همون تاریخ 29 می رو گرفتم ، حالا سوال های که برام پیش امده این ها هستن 1 مدارک رو اگه نامزدم فردا بفرسته تو این بیست روز میرسه به سفارت 2 من از اینجا چه مدارکی رو از خودم و همراهام باید ترجمه کنم و ببرم 3 وقت سفارت من جمعه هستش بنظر شما من کی وقت دکتر بگیرم که نه خیلی زود باشه نه خیلی دیر . و متاسفانه استرس وحشتناکی گرفتم و هی بخودم میگم بابا امریکا رفتنت چی بود ولش کن [emoji4] [emoji17] [emoji15]
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-05-09 ساعت 08:24)mahtab5501 نوشته:  سلام دوستان اخر این وقت دهی سفارت روی من رو کم کرد و من همون تاریخ 29 می رو گرفتم ، حالا سوال های که برام پیش امده این ها هستن ۱ مدارک رو اگه نامزدم فردا بفرسته تو این بیست روز میرسه به سفارت ۲ من از اینجا چه مدارکی رو از خودم و همراهام باید ترجمه کنم و ببرم ۳ وقت سفارت من جمعه هستش بنظر شما من کی وقت دکتر بگیرم که نه خیلی زود باشه نه خیلی دیر . و متاسفانه استرس وحشتناکی گرفتم و هی بخودم میگم بابا آمریکا رفتنت چی بود ولش کن [emoji4] [emoji17] [emoji15]

استرس نگیرید، اصلا پروسه استرس زایی نیست، دارید میرید پیش نامزدتون و همین فکر میتونه کلی انرژی بخش باشه

مدارک رو باید 15+7 روز قبل از وقت سفارت بفرستید(این برای کسی هست که از ایران میفرسته، امریکا رو نمیدونم) پیشنهاد میکنم از با جه های دولتی پست دی اچ ال بفرستید، اینطوری هزینه ها خیلی کمتره ( مثل پست زیر پل صدر- تقاطع شریعتی)

وقت دکتر رو با توجه یه اینکه بچه هاتون چند سالشونه متفاوته، اگر فقط بزرگسال بود دو روز قبل کافی بود ولی اگه بچه زیر 14 سال دارید متفاوته، پیشنهاد میکنم زنگ بزنید آژانس راهواری قشنگ کمکتون میکنن (26208121)

مدارکی که باید پست کنید و یا با خودتون ببرید یک چک لیست داره
این لینک میتونه کمکتون کنه
http://travel.state.gov/content/visas/en...k-1.html#6
پاسخ
مهتاب خانم شما شماره رو اینطوری وارد میکنید؟

(703) 4392348

اولش هم 0090 میزنید؟
من موفق نمیشم تماس بگیرم، کار واجب هم دارم، سفارت شنبه ها بازه دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 13:48)pablo12 نوشته:  مهتاب خانم شما شماره رو اینطوری وارد میکنید؟

(703) 4392348

اولش هم 0090 میزنید؟
من موفق نمیشم تماس بگیرم، کار واجب هم دارم، سفارت شنبه ها بازه دیگه؟
نه عزیزم این شماره مال امریکا هستش که در مورد سفارت انکارا هست باید 001 رو بگیرید ببخشید که نگفته بودم

(2015-05-09 ساعت 10:28)pablo12 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 08:24)mahtab5501 نوشته:  سلام دوستان اخر این وقت دهی سفارت روی من رو کم کرد و من همون تاریخ 29 می رو گرفتم ، حالا سوال های که برام پیش امده این ها هستن ۱ مدارک رو اگه نامزدم فردا بفرسته تو این بیست روز میرسه به سفارت ۲ من از اینجا چه مدارکی رو از خودم و همراهام باید ترجمه کنم و ببرم ۳ وقت سفارت من جمعه هستش بنظر شما من کی وقت دکتر بگیرم که نه خیلی زود باشه نه خیلی دیر . و متاسفانه استرس وحشتناکی گرفتم و هی بخودم میگم بابا آمریکا رفتنت چی بود ولش کن [emoji4] [emoji17] [emoji15]

استرس نگیرید، اصلا پروسه استرس زایی نیست، دارید میرید پیش نامزدتون و همین فکر میتونه کلی انرژی بخش باشه

مدارک رو باید 15+۷ روز قبل از وقت سفارت بفرستید(این برای کسی هست که از ایران میفرسته، آمریکا رو نمیدونم) پیشنهاد میکنم از با جه های دولتی پست دی اچ ال بفرستید، اینطوری هزینه ها خیلی کمتره ( مثل پست زیر پل صدر- تقاطع شریعتی)

وقت دکتر رو با توجه یه اینکه بچه هاتون چند سالشونه متفاوته، اگر فقط بزرگسال بود دو روز قبل کافی بود ولی اگه بچه زیر 14 سال دارید متفاوته، پیشنهاد میکنم زنگ بزنید آژانس راهواری قشنگ کمکتون میکنن (26208121)

مدارکی که باید پست کنید و یا با خودتون ببرید یک چک لیست داره
این لینک میتونه کمکتون کنه
http://travel.state.gov/content/visas/en...k-۱.html#۶
مرسی از راهنماییتون عزیزم ولی متاسفانه هر کاری میکنم این لینک که شما دادید باز نمیشه
پاسخ
سلام دوستان عزیز یه سوال برای من پیش امده ، ایا غیر از این 265 دلار که برای گرفتن وقت پرداخت کردیم باید دوباره پول بدیم اگه جواب بله هست ، چجوری و کجا وچقدر دیگه باید پرداخت کرد ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
خير
فقط هزينه مديكال كه همونجا پرداخت ميكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
خير
فقط هزينه مديكال كه همونجا پرداخت ميكنيد
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان