کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-05-19 ساعت 21:40)Ida1987 نوشته:  khob to darkhast zadim abozabi, albate ma vakil darim
عزیزم پس بهتره شما اول زنگ بزنید به nvc و کیس نامبر تون رو بگیرید که سفارت هم مشخص میشه و با داشتن کیس نامبر بهتر میتونید پیگیر کارهاتون بشید [emoji5] [emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان:
akhe ba hamin recipt num sito chek mikonim , farghesh chiye?
پاسخ
تشکر کنندگان:
alan zang zadam vakilam mige time interview ke elam konan on moghe case num midan, goft shayad 2 mah tol bekeshe ta enterview elam konan behemon
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. برای ویزای نامزدی پس از ازدواج اونجا
اگه قبل از ۲ سال طلاق بگیرم تکلیف چیه؟؟؟
۱. از طرف اون باشه؟
۲. از طرف من باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
یک سوال دیگه هم داشتم که کسی جواب نداد.
وقتی میرسم اونجا پس از ازدواج اگه واسه کالج اقدام کنم مثل سیتیزن اونجا free هست تحصیلاتم یا مثل یه خارجی باید شهریه بدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 22:37)saman93 نوشته:  یک سوال دیگه هم داشتم که کسی جواب نداد.
وقتی میرسم اونجا پس از ازدواج اگه واسه کالج اقدام کنم مثل سیتیزن اونجا free هست تحصیلاتم یا مثل یه خارجی باید شهریه بدم؟
سلام
اینجا که اومدین میدونید که 90 روز فرصت دارید ازدواج کنین بعد که ثبت کردید ازدواجتون و سند ازدواج گرفتید مدارکتون برای گرین کارت ارسال میکنین. بین 6 ماه تا 1 سال ( حدودا) طول میکشه که گرین کارتتون بیاد. که موقته و بعد دوسال تبدیل میشه به گرین کارت داءم که البته از زمانی که گرین کارت موقت دارید میشه رفت دانشگاه. قبلشم میتونید ولی خیلی گرون تموم میشه هزینه ها براتون. اینجا تحصیلات رایگان نیست برای هیچ شهروندا مگه ایکه اسکالرشیپ بگیرید که به رشتتون بستگی داره و خیلی فاکتورای دیگه . یه مثال بزنم برای آمریکاییا مثلا واحدی 200 دلاره برای اونی که ویزای دانشجویی داره 1000 دلار. البته این عدد و ارقام تقریبیه فقط میخوام عرض کنم خدمتتون که وقتی گرین کارت میگیرید هزینه ها کمتر میشه. سیتیزنی بحثش جداست بعد از گرین کارت باید اقدام کرد مصاحبه داره ولی مزایای خاصی نسبت به گرین کارت برای ادامه تحصیل نداره..
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، aidaone
(2015-05-19 ساعت 23:03)shiva201 نوشته:  
سلام
اینجا که اومدین میدونید که 90 روز فرصت دارید ازدواج کنین بعد که ثبت کردید ازدواجتون و سند ازدواج گرفتید مدارکتون برای گرین کارت ارسال میکنین. بین ۶ ماه تا ۱ سال ( حدودا) طول میکشه که گرین کارتتون بیاد. که موقته و بعد دوسال تبدیل میشه به گرین کارت داءم که البته از زمانی که گرین کارت موقت دارید میشه رفت دانشگاه. قبلشم میتونید ولی خیلی گرون تموم میشه هزینه ها براتون. اینجا تحصیلات رایگان نیست برای هیچ شهروندا مگه ایکه اسکالرشیپ بگیرید که به رشتتون بستگی داره و خیلی فاکتورای دیگه . یه مثال بزنم برای آمریکاییا مثلا واحدی 200 دلاره برای اونی که ویزای دانشجویی داره 1000 دلار. البته این عدد و ارقام تقریبیه فقط میخوام عرض کنم خدمتتون که وقتی گرین کارت میگیرید هزینه ها کمتر میشه. سیتیزنی بحثش جداست بعد از گرین کارت باید اقدام کرد مصاحبه داره ولی مزایای خاصی نسبت به گرین کارت برای ادامه تحصیل نداره..

ممنون از راهنماییتون.
از تو سایت دانشگاه ها میشه شهریه دو نوع رو پیدا کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Mamoolan vaghty mirid oun ghesmaty ke hazine ha ro zade moshakhas karde ke residents cheghadr bayad pad pardakht kone visaye daneshjouyi cheghad. Albate hame site ha gheymat nadaran.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-05-19 ساعت 23:31)saman93 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 23:03)shiva201 نوشته:  
سلام
اینجا که اومدین میدونید که 90 روز فرصت دارید ازدواج کنین بعد که ثبت کردید ازدواجتون و سند ازدواج گرفتید مدارکتون برای گرین کارت ارسال میکنین. بین ۶ ماه تا ۱ سال ( حدودا) طول میکشه که گرین کارتتون بیاد. که موقته و بعد دوسال تبدیل میشه به گرین کارت داءم که البته از زمانی که گرین کارت موقت دارید میشه رفت دانشگاه. قبلشم میتونید ولی خیلی گرون تموم میشه هزینه ها براتون. اینجا تحصیلات رایگان نیست برای هیچ شهروندا مگه ایکه اسکالرشیپ بگیرید که به رشتتون بستگی داره و خیلی فاکتورای دیگه . یه مثال بزنم برای آمریکاییا مثلا واحدی 200 دلاره برای اونی که ویزای دانشجویی داره 1000 دلار. البته این عدد و ارقام تقریبیه فقط میخوام عرض کنم خدمتتون که وقتی گرین کارت میگیرید هزینه ها کمتر میشه. سیتیزنی بحثش جداست بعد از گرین کارت باید اقدام کرد مصاحبه داره ولی مزایای خاصی نسبت به گرین کارت برای ادامه تحصیل نداره..

ممنون از راهنماییتون.
از تو سایت دانشگاه ها میشه شهریه دو نوع رو پیدا کرد؟

در تکمیل حرفای شیوا جون سال اولی که در هر کدوم از ایالت ها هستید باید شهریه بیشتری بدید out of state ( چه آمریکایی باشید چه غیر آمریکایی ) و بعد از ۱ سال رزیدنت اون ایالت محسوب میشید و شهریه کمتر میشه in state .ولی کلا اینجا تحصیلات رایگان نیست ! ولی امکان وام گرفتن هست که بعد از اینکه شروع به کار کردید وام ها رو ماه به ماه باید پس بدید .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
سلام دوستان.من وقت مصاحبه گرفتم .سفارت میگه مشکلی نداره و قبوله ولی هنوز ایمیل بهم نزدن که دعوت به مصاحبه کنن و یا بگن چه مدارکی رو پست کنم.چند بار به سفارت زنگ زدم و میگه وقتت تاییدشده پس ایمیلشون چی؟ کسی میتونه کمک کنه. ممنون میشم
پاسخ
دوستان عزيز منم اپرو شدم مرحله بعدي چيه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 08:31)vahid4573 نوشته:  دوستان عزيز منم اپرو شدم مرحله بعدي چيه؟

تبریک میگم دوست عزیز بایستی منتظر ایمیل حاوی کیس نامبر باشی
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون بعد ايميل چه فرمهاي بايد پر بشه؟ واريزها؟ من ارمنستان انتخاب كردم چه قدر زمان مي بره ؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من انکارا هستم ، ودیروز مدیکال رو انجام دادم و اقایی دکتر با این که ما همه واکسن هامون رو زده بودیم یکی یکی واکسن خالی به من و دخترام زد و هزینه اقای دکتر شد 660 دلار و عکس و ازمایش هم شد 150 دلار ، انقدر از دستش عصبانیم [emoji35] و امروز هم لیدر جواب مدیکال رو برام اورد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام مهتاب عزیز.واکسن خالی چیه دیگه؟ چقدر بی انصافن.وای هزینه خیلی زیاد شده.امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان