کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
javabe mano nemidin Sad(
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من متاسفانه نميدونم يه مقدار عقب تر هستم من دقيقن ٥ مي واسم جواب امد ولي نقص مدرك بود منتظر اپرو هستم. دوستان حتما جواب ميدن

پاسخ
تشکر کنندگان:
pas ye time javab dadan man 5 may prove shodam, bad to site zad 11 may rafte visa center key interview midan? albate bade 9 mah prove shodam , mamnon misham behem begin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.مدارک حدود دوهفته در ویزا سنتر میمونه بعدش میفرستن سفارتی که انتخاب کردی.البته براتون نامه میاد دم خونه نامزدتون که بهتون یه کیس نامبر تعلق گرفته.برای من اینجوری بود .بقیه دوستانو نمیدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
کدوم سفارت هستین Ida عزیز؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam, merc ke javab dadin, abozabi,yani 5 may prove shodam, bade 1 mah behem interview elmam mikonan behem? az zamane prove shodan hesab mishe ya zamani ke be visa center rafte?merc azaton
پاسخ
تشکر کنندگان:
این مدت زمان یک ماه که گفتین قطعی نیست چون بستگی به تاریخاشون داره و البته این مدت زمان از زمان ترسال به nvc هستش.زیاد عجله نکنید و روی یک ماه حساب نکنید ممکنه بیشتر طول بکشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
merc azizam , 9 mah prove tol keshid, inbar cheghad khoda midone
پاسخ
تشکر کنندگان:
اپروود شدن طولانیترین مرحله ست.بعدش تند تند خبرای خوب میگیری ایشالا
پاسخ
تشکر کنندگان:
merc azizam, ishalla vase hame dostan
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 19:06)Ida1987 نوشته:  salam dostan, ozr mikham man ye soal dashtam, man ۵ may prove shodam, bad 11 may to site zad ke send shode visa center, key ne man interview elam mikonanan?
سلام میشه بیشتر توضیح بدید که الان شما کیس نامبر دارید و کدوم سفارت مدارک شما فرستاده شده ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 20:08)Ida1987 نوشته:  merc azizam, ishalla vase hame dostan
ببخشید ایدا جون من الان دیدم که نارسیس جون راهنماییتون کردن ، خوبی ابوضبی اینه که اونها وقت سفارت رو تعیین میکنن و شما لازم نیست مثل ما اینقدر استرس وقت گرفتن از انکارا رو داشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam azizam, man recipt num daram case num hanoz nadadan, to site 5 may zad prove, bad 11 may zad send shode visa center, hala cheghad tol mikeshe ta interview bedan nemidonam,
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 20:38)Ida1987 نوشته:  salam azizam, man recipt num daram case num hanoz nadadan, to site ۵ may zad prove, bad 11 may zad send shode visa center, hala cheghad tol mikeshe ta interview bedan nemidonam,
عزیزم شما اول زنگ بزنید به nvc و کیس نامبر تون رو بگیرید . ولی یک سوال پس شما اگه کیس نامبر ندارید از کجا میدونید که سفارت شما ابوضبی هستش ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
khob to darkhast zadim abozabi, albate ma vakil darim
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان