کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-06-18 ساعت 16:42)vahid4573 نوشته:  دوستان به سفارت ارمنستان كسي ايميل زده؟

من دو بار ایمیل زدم و فقط یک جواب تکراری گرفتم.شما هر وقت ایمیل دادید لطف کنید جواب سفارت بگید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايميل فارسي زدين؟يا انگليسي؟فرم ds16oبراتون ايميل كانفرم امد؟ايميل زد اول سفارت كه ميتونين وقت بگيرين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-18 ساعت 20:59)vahid4573 نوشته:  ايميل فارسي زدين؟يا انگليسي؟فرم ds16oبراتون ايميل كانفرم امد؟ايميل زد اول سفارت كه ميتونين وقت بگيرين؟

به انگلیسی زدم.پرسیدم میخوام وقت بگیرم اما گفتند منتظر نامه باشم چون فعلا وقت خالی تا جولای موجود نیست.اگه بازشما اطلاعات دارید بگید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستانى كه ابوظبى هستن وقت مصاحبه رو نامه ميدن در خونه نامزدم يا ايميل ميدن؟؟ ممنون ميشم جواب بدين
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان كسي وقت گرفته جديدا؟خانم نگار چه خبر؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.من الان آنکارا هستم.صبح وقت مدیکال داشتم سه یا چهارساعت طول کشید .هرکس زودتر بره زودتر کارش راه میفته.ازم آزمایش خون گرفتن و معاینه کردن.البته تست آنتی بادی برای آبله مرغان هم گرفتن و گفتن اگه جواب منفی باشه فردا نتیجه رو میتونی ببری.
کلا نظم و قانون مشخصی نداره.
جمعا حدود ۱۷۵ دلار پرداخت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايشالا يه ضرب بگيريد ويزارو. كنسولگري مشكلي نداره؟ چون الان ميگم كنسولگري ها مشكل دارن همه

پاسخ
تشکر کنندگان:
خیلی ممنون.مشکلشون هنوز هست گفتن تا سه شنبه سعی میکنن مشکلو برطرف کنن.گویا سیستمشون رو در ارمنستان ابوظبی و انکارا هک کردن.امیدوارم برای هیچکدوممون پیش نیاد.

امروز هم کنسولگری تعطیل بوده و یه عده که امروز مصاحبه داشتن کنسل شده و دوباره وقت تعیین کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته ولي من ايميل زدم گفت تا اگوست مشكل دارن وقت نميدن.دي اس ١٦٠ براي شما چند روز طول كشيد كانفرم شد؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
اخی خیره امیدوارم کار هممون هرچی زودتر درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان مصاحبه منو تازه امروز بهم گفتن كه ٧ جولاى ابوضبى، واسه تست مديكال زنگ بزنيم همون دقيقه وقت ميدن؟ من ٢ هفته ديگه مصاحبمه هنوز هيچ كارى نكردم Sad(
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-22 ساعت 21:57)Ida1987 نوشته:  دوستان مصاحبه منو تازه امروز بهم گفتن كه ٧ جولاى ابوضبى، واسه تست مديكال زنگ بزنيم همون دقيقه وقت ميدن؟ من ٢ هفته ديگه مصاحبمه هنوز هيچ كارى نكردم Sad(
مدیکال دوبی اگه بخواین انجام بدین وقتی نیست. ابوظبی باید زنگ بزنین بپرسین. پارسال که وقتی بود ولی اونجوری شلوغ نبود که بهتون وقت ندن. کارت زردتون گرفتید؟
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
يعنى نمى رسم؟دير شده؟ پارسال گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-22 ساعت 22:11)Ida1987 نوشته:  يعنى نمى رسم؟دير شده؟ پارسال گرفتم
کجا میخواین مدیکال بدین؟ دوبی یا ابوظبی؟
من منظورم این بود وقت گرفتن نمیخواد دوبی[emoji6] جمعه ها تعطیلن فقط. یه روز ساعت 9 صبح برید اونجا کارتون انجام میشه. کارت زردتونم از پاستور بپرسید که اشکالی نداره تاریخ پارساله... نگران نباشید میرسید. کلا پروسه راحتیه این مرحله فقط استرس داره
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من ٤ ماه پيش گرفتم گفت اعتبار داره بپرسين پاستور شايد انفولانزا لازم باشه بزنيد

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان