کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-06-12 ساعت 22:25)Ida1987 نوشته:  دوستان يه مشكلى پيش امده، ببخشيد يه سوال، نامزدم داره خونشو عوض مى كنه، وكيلمون ميگه ديگه نميشه ادرس تو فورما عوض كرد،چون الان سفارته ابوظبيه، من مصاحبه كه برم اون خونش عوض شده، اين مشكل پيش مياره؟ Sad(

چه مشكلى مثلا؟ اگر فقط بحث صحت گفته هاى شماست، قبل از اينكه در مصاحبه قسم بخوريد، به آفيسر موضوع رو بگيد و اون اصلاحش ميكنه.

البته من پاسخ آيدا جان رو الان ديدم Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، Ida1987
واى خيلى ممنون خيالم راحت ، واقعا مرسى
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2015-06-12 ساعت 22:59)Ida1987 نوشته:  واى خيلى ممنون خيالم راحت ، واقعا مرسى

آیدا جان یه چیزی میگم نمیخوام نگرانت کنم ولی من ۴ روز بعد از اینکه مدارکم رسید سفارت ابوظبی بهم وقت داده بودن و ما نمیدونستیم چون ایمیل توی اسپم رفته بود و زنگ زدیم nvc وقت رو بهمون گفت واسه کی هست . حتما مطمئن شو که نامزدت همه پوشه های ایمیلشون رو با دقت چک کنن . یکی از کاربرهای مهاجرسرا هم بودن که ایمیل رو اصلا پیدا نکرده بودن و زنگ زدن به nvc و فهمیدن که تا مصاحبشون ۲ هفته بیشتر وقت ندارن ! همسرم اون موقع حتی بعد اینکه وقت رو فهمیدیم ایمیل رو پیدا نمیکرد Big Grin میدونی مردا یه کوچولو کم دقت هستن Big Grin اگه میتونی خودتم ایمیل نامزدت رو چک کن Wink به قول آمریکایی ها just in case . موفق باشی
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Ida1987 ، negar6043 ، shadoow
مرسى ايداجون كه گفتى ، نامزدم ميگه دوشنبه زنگ ميزنم ويزا سنتر كه مطمئن بشيم، مرسى عزيزم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ، دوستان من چند ماهی هست که فرم I-130 رو به همراه مدارک برای uscis ارسال کردم و رسید و شماره کیس گرفتم .
تا کی باید صبر کنم تا فرم های پرونده به nyc منتقل بشه ؟ میشه یه نموره شفاف سازی کنین واسم لطفا!! Big Grin
مرسیCool
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamidoo_b
(2015-06-13 ساعت 05:34)demented نوشته:  سلام ، دوستان من چند ماهی هست که فرم I-130 رو به همراه مدارک برای uscis ارسال کردم و رسید و شماره کیس گرفتم .
تا کی باید صبر کنم تا فرم های پرونده به nyc منتقل بشه ؟ میشه یه نموره شفاف سازی کنین واسم لطفا!! Big Grin
مرسیCool

سلام دوست عزیز، از امضاتون میشه اینطور برداشت کرد که کتگوری شما f2a هست وبهتره سوالتونو تو تاپیک مربوطه مطرح کنید و همچنین لطف کنید امضاتونو برای پرونده جدید آپدیت کنید.
معمولا یک یا 2ماهه جواب اپروو شما از uscis باید بیاد و به محض اپروو پرونده به ان وی سی منتقل میشه. تو این چند وقت اخیر سرویس سنتر ورمونت یک مقدار با تاخیر کار میکنه که اگر پرونده شما در این سرویس سنتر هست باید بیشتر صبر کنید.
بقیه سوالا رو تواون تاپیک بپرسید بهتر و زودتر به جواب میرسید و از روی امضاها خیلی چیزا دستتون میاد
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، demented
(2015-06-10 ساعت 20:49)vahid4573 نوشته:  كاري نكردم

آقا وحید شما میدونید دقیقا چه واکسن هایی برای ارمنستان باید زده بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام تهران هستين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 16:24)vahid4573 نوشته:  سلام تهران هستين؟

نه رشت هستم.میخوام اینجا واکسن بزنم بعد بیام پاستور کارت زرد بگیرم.کلا میخوام ببینم دقیقا واکسنا چیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
من اشتباه كردم زود زدم بايد دوباره برم كارت زرد دوباره بگيرن اينجا تو پاستور خودشون ميدونن ٢ تا امپول زد يدونم mmr بود كه با فاصله ١ ماه زدم ابله مرغونم فقط رفتم ازمايش دادم گفت مشكلي نداره به نظرم شما يه زنگ بزنيد پاستور دقيق راهنمايي كنن

پاسخ
تشکر کنندگان:
از زمان كارت واكسن من ١ سال ميگذره تعويض بايد بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظرم بله باز يه زنگ بزنيد بايد به روز بشه واسه من ٣ ٤ ماه گذشته بايد بپرسم پاستور

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 19:16)vahid4573 نوشته:  من اشتباه كردم زود زدم بايد دوباره برم كارت زرد دوباره بگيرن اينجا تو پاستور خودشون ميدونن ٢ تا امپول زد يدونم mmr بود كه با فاصله ١ ماه زدم ابله مرغونم فقط رفتم ازمايش دادم گفت مشكلي نداره به نظرم شما يه زنگ بزنيد پاستور دقيق راهنمايي كنن

گفتند دیفتری کزاز یک نوبت،mmr دونوبت به فاصله یک ماه،آزمایش آنتی بادی آبله مرغان.
پاسخ
افرين درسته ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان به خاطر اينكه نفرات بعد از ما هم از تجربيات شما استفاده كنن، پيشنهاد ميكنم پرسش و پاسخ هاى مربوط به واكسيناسيون رو در تاپيك مربوطه بنويسين. ممنون Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان