کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام نگار خانم من چطور ميتوانم از ويزاي درخواستي نامزدي ب كسي بدم و اگر كسي باشه ك بامن ازدواج كنه بنده حاضرم بشرطيكه مثل خودم از هر نگاه خوب باشه و من در كابل زندگي ميكنم ...
در صورت امكان من فبسبوكم را همرا با شماره ام مينويسم ...
0093799764383

FB
Romalsediq

پاسخ
تشکر کنندگان:
عزيزم اينجا سايت همسر يابي نيست.زحمت پيدا كردن همسر با خودتونه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Ida1987 ، negar6043 ، hamidoo_b
سلام .سفارت به من ایمیل زده گفته قبل از مصاحبه فرم D260 رو پرکن.ولی سیستمشون مشکل داره و نمیشه فرم رو پر کرد.اصلا این فرم چی هست؟قبلا میگفتن میبایست فرم D160 رو پر کنید که من اینکارو قبلا انجام دادم.کسی میتونه کمک کنه؟
با تشکر

سفارت من آنکارا هستش
پاسخ
تشکر کنندگان:
قبلا ویزای نامزدی توی کتگوری غیر مهاجرتی بود الان رفته جزئ ویزاهای مهاجرتی.دوستان در جریان باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
الان رو اینترنت یه کمی سرچ کردم این فرم D260 برای برندگان لاتاریه درحالیکه کیس من نامزدیه؟ یعنی اشتباه کردن توی ایمیلشون؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 14:08)narsis93 نوشته:  الان رو اینترنت یه کمی سرچ کردم این فرم D260 برای برندگان لاتاریه درحالیکه کیس من نامزدیه؟ یعنی اشتباه کردن توی ایمیلشون؟
سلام نارسیس جان از من فقط فرم ds160 رو خواستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خانوم مهتاب چي شد موفق شدين شما؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 17:23)vahid4573 نوشته:  سلام خانوم مهتاب چي شد موفق شدين شما؟

بله اقا وحید ، متاسفانه من اشتباه کرده بودم و برای پاسبورت خودم ادرس یک پست خونه دیگه رو داده بودم ، مال من هم همون موقع با دخترام صادر شده بود و فرستاده بودم . وکم لطفی سفارت هم بود که هیچ ایمیلی برای من نفرستادن که من برم و از پست بگیرم وهشت روز بیخودی تو انکارا موندیم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shmo
بازم خدارو شكر تمام شد.تبريك ميگم مصاحبه چه طور بود؟چي پرسيدن؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
مصاحبه خیلی راحت بود ، بیشتر از خصوصیات اخلاقی نامزدم از من پرسید که غذا چی دوست داره ، برنامه تلویزیونی چی دوست داره ببینه ، کتاب میخونه اگر میخونه چه کتاب های رو مطالعه میکنه ، کی با هم اشنا شدید ، کجا با هم اشنا شدید . جالبه پرسید رابطه خانوادگی با هم دارید من اول فکر کردم رفت و امد فامیلی رو میگه که منظور افیسر روابط جنسی بود [emoji1] [emoji1]
پاسخ
تشکر کنندگان:
اكي ايشالا مبارك باشه بازم

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان نظري نداريد؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا مطلع باشید که سیستم صدور رویداد دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار اشکال فنی شده که باعث تاخیر در پروسه رویدادها می شود. حتی ممکن است برخی مصاحبه ها نیاز به تعیین وقت جدید داشته باشند. برای اطلاعات بیشتر به travel.state.gov مراجعه فرمایید.
Visa Type K1
Approval: 3rd Nov 2015
Arrival: 2nd Feb 2016
Las Vegas
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Haghighat
تا جاییکه من میدونم مشکل مربوط میشه به عدم دسترسی به فرمهای آنلاین.چیزی که برای منم پیش اومده فرم ds260 رو نمیتونم آنلاین پر کنم .شاید تو سفارت مجبور بشیم اینکارو انجام بدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان به سفارت ارمنستان كسي ايميل زده؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان