موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چن تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.
۱. درآمد سالانه اسپانسر که همون نامزدم هست چقدر قابل قبوله؟ ۳۰ هزارتا کافیه؟
۲. اگر با ویزای توریستی برم میتونم اونجا ازدواج کنم و اقامتم رو همونجا درست کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان : من یک ماه که aprroved شدم و کیسم نامزدی ، اما هیچ نامه یا ایمیلی از NVC دریافت نکردم. حدود 10 روز که به NVC ایمیل زدم برای دریافت کیس نامبر اما جواب ندادن .هرچقدم که زنگ میزنم یا اشغال میزن یا تلفن گویاست که هیچ جوابی نمیش ازش گرفت. ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید.
با سپاس از همه اعضای عزیز این سایت بخاطر تمام وقتی که برای راهنمایی دیگران می گزارند
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز اون نامه يا ايميل براي منم نيامده بايد تلاش كنيد زنگ بزنيد nvcتلفني بگيريد .كدام سفارت هستين؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا وحید سفارت ما ارمنستان . خیلی تلاش کردیم برای ارتباط با NVC . دوبار ایمیل زدیم و بیشتر از 100 دفع زنگ زدیم اما بی نتیجه است اثلا کسی جواب نمیده که بخوای صحبت کنی فقط تلفن گویاست(00116033340700 ) که اونم بی فایده است کلا می پیچونه...اگه شماره دیگه ای وجود داره یا به هر نحو دیگه ای میش کیس نامبر گرفت بی نهایت ممنون میشم راهنمایی کنید. و اگرم فقط همین شماره است مراحل گرفتن کیس نامبرو که خودتون موفق شدید بعد از تماس بگیرید توضیح بدید و کلا از آفیسر گرفتید یا از طریق همون سیستم انسور ماشین(تلفن گویا)
سپاس گزارم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-12 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-12 ساعت 22:34 توسط vahid4573.)
دوست عزيز منم ارمنستان هستم من الان تقريبا٢ ماه منتظر وقت مصاحبه هستم.والا منم خانمم زنگ زده همين شماره.مراحل خواستي نداره كيس نامبر رو تو سيس ميزنيد الان حتما ردي شده بعد ds160پر مكنيم نامه از سفارت مي اد وقت ميگيريم ولي متاسفانه خبري از اين ايميل دعوت مصاحبه نيست يه دوست ديگه ام هستن خانم مژگان كه از منم زودتر منتظره.امري بود درخدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما مدارک رو ارسال کردیم
فقط یه نامه جهت تایید رسید مدارک برامون ارسال شد
میشه بگید کی و چطور خبر میدن که کی وقت مصاحبه هست؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
برنامه tapatalk بريزيد رو گوشي راحت تره.والا ايميل بايد بزنن ايجور كه من فهميدم به سفارت ايميل زدم گفتن منتظر باشيد ولي كيس نامبر تلفني بايد گرفت اگه چيزي نيومده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان - من چون نامزدم ایران هست باید کو اسپانسر بگیرم
میشه بگین چه فرمهایی باید کو اسپانسر پر کنه ؟ و چه قدر باید درامدش در سال باشه
اینجور که میدونم I134
این فرم DS160 چی هست ؟
ممنون میشم که راهنمائی کنید
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ds160براي قبل مصاحبه بايد پر كنيد.كدام سفار ت هستيد؟حواستون باشه نامزده شما نبايد وقتي شما ميريد مصاحبه ايران باشه.شما دارين ميرين مصاحبه كه به ساكن ا م ري ك ا ملحق بشين ايشون بايد انجا باشه مشغول به كار باشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد فرمهاي لازم تو بخش خودش سوال كنيد راهنمايي كنن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم مژگان خبري نشد؟ برگه اپروتون نگاه كنيد ببينيد تاريخ از كي تا كي زدن؟