کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
دوستان چن تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.
۱. درآمد سالانه اسپانسر که همون نامزدم هست چقدر قابل قبوله؟ ۳۰ هزارتا کافیه؟
۲. اگر با ویزای توریستی برم میتونم اونجا ازدواج کنم و اقامتم رو همونجا درست کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام دوستان : من یک ماه که aprroved شدم و کیسم نامزدی ، اما هیچ نامه یا ایمیلی از NVC دریافت نکردم. حدود 10 روز که به NVC ایمیل زدم برای دریافت کیس نامبر اما جواب ندادن .هرچقدم که زنگ میزنم یا اشغال میزن یا تلفن گویاست که هیچ جوابی نمیش ازش گرفت. ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید.
با سپاس از همه اعضای عزیز این سایت بخاطر تمام وقتی که برای راهنمایی دیگران می گزارند
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز اون نامه يا ايميل براي منم نيامده بايد تلاش كنيد زنگ بزنيد nvcتلفني بگيريد .كدام سفارت هستين؟

پاسخ
تشکر کنندگان: taktaz2000
آقا وحید سفارت ما ارمنستان . خیلی تلاش کردیم برای ارتباط با NVC . دوبار ایمیل زدیم و بیشتر از 100 دفع زنگ زدیم اما بی نتیجه است اثلا کسی جواب نمیده که بخوای صحبت کنی فقط تلفن گویاست(00116033340700 ) که اونم بی فایده است کلا می پیچونه...اگه شماره دیگه ای وجود داره یا به هر نحو دیگه ای میش کیس نامبر گرفت بی نهایت ممنون میشم راهنمایی کنید. و اگرم فقط همین شماره است مراحل گرفتن کیس نامبرو که خودتون موفق شدید بعد از تماس بگیرید توضیح بدید و کلا از آفیسر گرفتید یا از طریق همون سیستم انسور ماشین(تلفن گویا)
سپاس گزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز منم ارمنستان هستم من الان تقريبا٢ ماه منتظر وقت مصاحبه هستم.والا منم خانمم زنگ زده همين شماره.مراحل خواستي نداره كيس نامبر رو تو سيس ميزنيد الان حتما ردي شده بعد ds160پر مكنيم نامه از سفارت مي اد وقت ميگيريم ولي متاسفانه خبري از اين ايميل دعوت مصاحبه نيست يه دوست ديگه ام هستن خانم مژگان كه از منم زودتر منتظره.امري بود درخدمتم

پاسخ
تشکر کنندگان: taktaz2000
چقدر زياد فرستاد

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
ما مدارک رو ارسال کردیم
فقط یه نامه جهت تایید رسید مدارک برامون ارسال شد
میشه بگید کی و چطور خبر میدن که کی وقت مصاحبه هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
برنامه tapatalk بريزيد رو گوشي راحت تره.والا ايميل بايد بزنن ايجور كه من فهميدم به سفارت ايميل زدم گفتن منتظر باشيد ولي كيس نامبر تلفني بايد گرفت اگه چيزي نيومده

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-07-12 ساعت 22:55)sarahnokhod نوشته:  سلام
ما مدارک رو ارسال کردیم
فقط یه نامه جهت تایید رسید مدارک برامون ارسال شد
میشه بگید کی و چطور خبر میدن که کی وقت مصاحبه هست؟

رسید نامبر رو اینجا وارد کنید ( بعد از دو هفته )
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do

پیام اول اینکه مدارک شما دریافت شده و بعد هم پیام approved که اومد باید کیس نامبر رو از ایمیل یا تلفنی دریافت کنید
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان - من چون نامزدم ایران هست باید کو اسپانسر بگیرم
میشه بگین چه فرمهایی باید کو اسپانسر پر کنه ؟ و چه قدر باید درامدش در سال باشه
اینجور که میدونم I134
این فرم DS160 چی هست ؟
ممنون میشم که راهنمائی کنید
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:
[عکس: b6b4946558dfc4ac5ddc057bced6f850.jpg]

پاسخ
تشکر کنندگان:
ds160براي قبل مصاحبه بايد پر كنيد.كدام سفار ت هستيد؟حواستون باشه نامزده شما نبايد وقتي شما ميريد مصاحبه ايران باشه.شما دارين ميرين مصاحبه كه به ساكن ا م ري ك ا ملحق بشين ايشون بايد انجا باشه مشغول به كار باشه

پاسخ
تشکر کنندگان:
در مورد فرمهاي لازم تو بخش خودش سوال كنيد راهنمايي كنن

پاسخ
تشکر کنندگان: Ss1965
سلام خانم مژگان خبري نشد؟ برگه اپروتون نگاه كنيد ببينيد تاريخ از كي تا كي زدن؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 14:04)vahid4573 نوشته:  سلام خانم مژگان خبري نشد؟ برگه اپروتون نگاه كنيد ببينيد تاريخ از كي تا كي زدن؟

سلام آقا وحید نه فعلا خبری نیست.Sadدیروز تو سایت visa journey خوندم یه بنده خدا میگفت به ارمنستان ایمیل داده اونا گفتن تا آگوست نمیتونن به هیچ کیس نامزدی وقت ملاقات بدن.دیگه حالا از جزییات و علت خبر ندارم.خیلی دیگه این پروسه خسته کننده شده.تو برگه اپروو شما چه تاریخی زدن؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان