کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام دوستان
من نامزدم 10 سال امریکا بوده و سیتیزن هست اما از سال گذشته ایران هست و برنامه مون این هست گه وقتی ویزای من اوکی شد با هم بریم امریکا
ایا حتما الزام هست که موقع مصاحبه امریکا باشه یا اگز کو اسپانسر بگیریم کفایت میکنه و می تونه ایران باشه فعلا
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز شما چند صفحه از اين تاپيك رو بخونيد اكثر جواب هاتون هست.كسي كه اقدام ميكنه بايد ام ر ي ك ا باشه كه شما به ايشون ملحق بشين .كو اسپاسنر براي يعني اگه خانم شما كار نداره يا درامد نداره يه نفر ديگه مياد شما را ساپورت پولي ميكنه

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان خودم به جواب رسیدم.خودم جواب خودمو میدم SmileWinkRolleyesRolleyesSmileWink
وقتی سفارت تقویم زمانی مصاحبه هارو باز کن اون موقع است که باید همزمان با تعیین وقت هزینه mrv آنلاین یا تلفنی پرداخت کنید از یکی از حساب های خارج از کشور .بهتر خود آمریکاست.بعد این مرحله تعیین زمان مصاحبه شما ثبت و رسمی میش و شما رسید یا نامه مصاحبه رو با جزئیات از خود سایت دریافت میکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-15 ساعت 19:29)vahid4573 نوشته:  دوست عزيز شما چند صفحه از اين تاپيك رو بخونيد اكثر جواب هاتون هست.كسي كه اقدام ميكنه بايد ام ر ي ك ا باشه كه شما به ايشون ملحق بشين .كو اسپاسنر براي يعني اگه خانم شما كار نداره يا درامد نداره يه نفر ديگه مياد شما را ساپورت پولي ميكنه

آقا وحید . اگر موقتا چند ماهی ایران اومده باشه و با هم بخواهیم برگردیم امریکا چه مشکلی پیش میاد من بیشتر صقخات این تاپیک رو خوندم - و کجا میتونم لینک یا رفرنسی رو پیدا کنم در مورد این قانون - تا جائی که من خوندم تو تاپیکها الزام بودن در امریکا مربوط به ویزای ازدواج هست .
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز كامل نخوندين .شما چه طوري ميخواين با ايشون برگردين،؟شما مگه ويزا دارين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
نظرها متفاوته .من نظره خودم گفتم .

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
کیس من امروز Ready شد.
برای پر کردن DS260 یه شماره invoice می خواد که من ندارم. سفارت هم هیچ پاسخ حضوری و تلفنی درباره ویزاهای مهاجرتی نمیده.
آیا هنوز باید منتظر نامه سفارت باشم؟
Visa Type K1
Approval: 3rd Nov 2015
Arrival: 2nd Feb 2016
Las Vegas
پاسخ
تشکر کنندگان:
ds160 بايد پر بشه زنگ بزنيد nvc بگيريد

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ی خبرخوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب
سایت باز شده برای مصاحبه آقا وحید مژگان خانم سری برید وقت بگیرید من وقت گرفتم برای اول سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام خوبين؟جديد؟ايميل سفارت چي ،؟دعوت به مصاحبه نميخواد،،؟مي تونيد يه ايميل بزنيد بمن صحبت كنيم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
تاییدیه روز مصاحبه رو سایت میده و ایمیل هم میده .https://ais.usvisa-info.com/fa-AM
من نمیتونم بهتون ایمیل بزنم سایت اجازه نمیده. دیروز که بهتون شماره دادم بیاید وایبر یا لاین باهم صحبت کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
نديدم يه ميسيج بده من نميتونم مسيج بدم

پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب شما شماره خودتو برام بفرست با ایمیل تا من بهتون پیام بدم. سایت به من اجازه ارسال ایمیل نمیده
پاسخ
تشکر کنندگان:
مسيج كردم حالا جالبه هميشه ميشد

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان