کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
ممنونم ايشالا دوست عزيز خيلي كامل گفتين ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا وحید شما از زمانی که کیس نامبر گرفتید از NVC چه اقدامی کردید. هیچ نوع نامه یا ایمیلی ارسال یا دریافت نکردید از سفارت . تماس تلفنی که بتونید با کسی از سفارت صحبت کنید که حداقل متوجه بشید که کیستون به سفارت رسیده یا نه داشتید یا نه ؟
چون من تحقیق کردم از چند تا از دوستام از خارج از کشور که گفتن وقتی کیستون به سفارت برس حتما باید یه ایمیل برای نامزد شما یا وکیلتون اگه داشته باشید داده بش.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من اقدام خواستي نكردم مدارك جم كردم ازمايشها.هيچ چيزي نه ايميل نه نامه.تماس كه كلا اشغاله.ايميل كه گفتن منتظر باشين.١٠٠٪ رسيده به سفارت شما وقتي تو سيس ردي براي ايترويو هستين رسيده.من ٣ بار تو سيس اپ ديت شدم اخريش ٢٩ ماه پيش بود.ايشالا زودتر ايميلش بياد شما هم سوالي بود بگين

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 22:40)vahid4573 نوشته:  من اقدام خواستي نكردم مدارك جم كردم ازمايشها.هيچ چيزي نه ايميل نه نامه.تماس كه كلا اشغاله.ايميل كه گفتن منتظر باشين.١٠٠٪ رسيده به سفارت شما وقتي تو سيس ردي براي ايترويو هستين رسيده.من ٣ بار تو سيس اپ ديت شدم اخريش ٢٩ ماه پيش بود.ايشالا زودتر ايميلش بياد شما هم سوالي بود بگين

آخرین بار من 27 MAY آپدیت شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سپاسگزارم وحید جان... ما که تازه اومدیم تو خط انتظار سفارت و باید از شماها که پیشترین یاد بگیریم و راهنمایی بشیم.
ولی من باخبر هستم که طی سه ماه گزشته سایت های سفارت ها کلامشکل پیدا کرده بود و به دلایل امنیتی تا به الان طول کشیده که روند کارسفارت ها کند شده بوده و کار همه عقب افتاده . و سازمان مهاجرتی ایالت متحده اعلام کرده بود که از اویل july روند کار سفارتها به حالت عادی خود برمیگرده و تمام نواقص برطرف میش...
البته سایت ها بازسازی و بروزرسانی شده و تغییراتی اعمال کردن. ولی فعلا که خبر خوشحال کننده ای از کسی شنیده نشده در حالی که امروز 13 july
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه اقا اختيار داريم همه تو صف وايساديم تمام اطلاعات درسته.ايشالا زودتر وضعيت درست بشه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
آقا وحید میش ی توضیح دز مورد سیس بدید منظورتون از سیس چیه و کجاست؟ و کلا از کجا میش کیس نامبرتو چک کنی ؟ وآیا من الان فرم ds160 پر کنم یا منتظر ایمیل سفازت باشم.؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بريد توceac.state.gov بعد نوشتهimigrant بعد cheak visa statusكيس نامبر بزنيد .من پر كردم به نظر من فرقي نداره اون فرم بايد زمان مصاحبه ببريد كانفرم شده.داخل سيس نوشته فرم دي اس ١٦٠ همان جا پر كنيد فقط با دقت پركنيد چون اكي اخرو بزنيد ديگه اديت نميشه .بهتره پرينتر وصل باشه كه از كل صفحات پرينت بگيري چون اگه سيو كنيد فقط از ٢ صفحه اصلي ميشه پرينت گرفت

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
ممنونم....آقا وحید مگه ویزای نامزدی k1 الان جز NONIMMIGRANT نیست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا من هنوز خودم نفهميدم مهاجرتي هستيم يا غير مهاجرتي.وارد شدين چك كردين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا وحید ویزای نامزدی توی این سایت که لینکشو گزاشتم زده NONIMMIGRANT
http://travel.state.gov/content/visas/en...e-k-1.html
ولی وقتی کیس نامبرمو چک کردم فقط از قسمت IMMIGRANT میش چک کرد و وقتی چردم آخرین آپدیت کیسمون همین امروز بود...واقعا گیج کننده است.
---------------------------------------------------------------------------------
دوستان باید بدونید که ایران و 5+1 به توافق جامعه رسیدند و این به نفع ما و همه مردم ایران که از دید دنیا مردم ایران از حیطه تروریسم خارج میشن و برای ماها از سفارت ی نقطه قوت به حساب میاد از لحاظ کلیرنس و چک شدن .... مطمئنم یخورده نسبط به قبل اون سختگیری رو کم میکنند نسبط به ما ایرانی ها برای چک شدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايشالا اينجوري بشه.دوست عزيز اسمتون چيه؟ چند سالتونه؟كار دولتي؟سربازي؟اشنا بشيم يه كم

پاسخ
تشکر کنندگان:
من عرفان هستم 33 سالمه و کار دولتی هم نداشتم نه خودم و نه پدرم و آتلیه عکس دارم و سربازی هم معافیت پزشکی دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوشبختم شرايط كه خوبه ايشالا واسه يك ضرب .

پاسخ
تشکر کنندگان:
منم خیلی از آشنایی با شما و بقیه دوستان عزیز خوشحالم... ایشالا برای همه دوستان عزیز ویزای یک ضرب صادر میش
-----------------------------------------------------------------
آقا وحید وضعیت کیس ما الان توی سایت اینطور نشون میده.به نظرتون ما الان میتونیم اقدام برای گرفتن وقت مصحابه و زدن ایمیل وتماس گرفتن اقدام کنیم؟
[عکس: 7geg_imag02481_thumb.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان