کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
خوب معلوم نيست ولي ردي شده.تمام داستان اينه كه ميتونيم يا نه.ايميل بزنيد يا زنگ .ولي بايد منتظر ايميل دعوت مصاحبه باشيم.باز نتيجه گرفتين بگين

پاسخ
تشکر کنندگان: taktaz2000
آقا وحید من تحقیق کردم و از چندنفر از دوستان پرسیدم در مورد این وضعیت . گفتن که همینکه توی سایت وضعیت شما ردی نشون میده یعنی کیستون به سفارت رسیده و آمده است برای ادامه و اینترویو.و شما چون سفارت ارمنستان هستید باید خودتون اقدام کنید برای گرفتن وقت مصاحبه. یعنی ما باید درخواست گرفتن وقت مصاحبه کنیم از سفارت و درصورت تایید و دادن اون وقت به ما سفارت ایمیل تایید تاریخ مصاحبه رو میده و در مورد همراه داشتن مدارک لازم و مدیکال توضیح میدن.... ما الان باید هرطور شده باید با سفارت بتونیم ارتباط برقرار کنیم برای گرفتن مصاحبه...چون ارمنستان به هیچوج خودش وقت تعیین نمیکن و متقاضیان باید خودشون درخواست نعیین وقت مصاحبه کنن. ماهمه باید درخواست تاریخ مصاحبه کنیم و بعد منتظر جواب باشیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
منظورتون اينه ايميل با زنگ بزنيم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
اره حتما باید ایمیل بزنیم و کیس نامبر بدیم و تارخ آخرین آپدیت رو هم قید کنیم و بگیم که ما آماده هستیم برای اینترویو و درخواست تعیین تاریخ رو داریم..و اگر تا یک هفته جواب ندادن باید از طریق تلفن تماس بگیری و بگی که در تاریخ فلان من در خواست تعیین تاریخ مصاحبه دادم و جواب نگرفتم.
البته باید بدونید که از طریق سایت : https://ais.usvisa-info.com/fa-AM/iv اقدام کنی برای تعیین وقت این سایتم که کاملا فارسی و بعدشم ایمیل بزنی و بگی که من در چه وضعیتی هستم و منتظر شما برای تعیین وقت مصاحبه هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ميدونم درسته دوست عزيز من ٢ بار ايميل زدم اون دوست ديگه كه ارمنستان هست ٣ بار ايميل زده
Dear inquirer,

As soon as your case is ready for an interview you will receive an email.خيلي واضح جواب داده ٢ روز طول كشيد

پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا وحید خوب شما کارتو انجام دادی و در خواستتم دادی وباید تا الان برات ایمیل تاییدیه می اومد. و در مورد پرونده که گفته آماده بش بعد به شما اعلام میکنیم مشکلی نیست و آماده است اگه آماده نبود که وضعیتتو ردی نمیزد تو سایت .حالا چون این مدت سایتشون مشکل داشته طول کشید ولی حتما تماس بگیرید تلفنی و پیگیری کنید مطمئنم تا ظرف یک هفته ده روز آینده جواب مثبت تعیین وقت رو خواهید گرفت انشالا
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايشالا موضوع اينكه تلفن كلا اشغاله.وضعيت ٢ ماه ردي شده مال اون دوست ديگه ١ ماه زودتر از من.منم با اطلاعات كه جم كردم جدا از بحث مشكل فني و الان كه كيس لاتاري زياد شده.كلا به نامزدي و ازدواجي وقت نداده ارمنستان چند روزه شروع كردن اگه حالا به اولويت زماني باشه بايد به زودي اجازه بدن.حالا خدا رحم كنه داخل سايت كي بتونيم وقت بگيريم

پاسخ
تشکر کنندگان:
بله خبر دارم این مدت لاتاری خیلی شلوغ بوده و بیشتر به اونا رسیدگی شده تمام اینا در کنار هم قرار گرفته باعث طولانی شدن مدت شده اینم از شانس ما بوده که افتادیم توی این فصل و این زمان مشکل سایتشون برای صدور ویزا از یک طرف و شلوغی لاتاری ها هم از طرف دیگه ... ولی ایشالا به زودی زود خبرای خوب در راه خواهد بود...اگه خبر جدیدی شد لطفا اطلاع بدید
پاسخ
تشکر کنندگان:
حتما شما هم همينطور

پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا وحید به نظرتون اگه من ویزای توزیستی بگیرم و برم اونجا ازدواج کنم از همون جا میتونم درخواست اقامت بدم و بمونم یا باید برگرم؟
دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارین بهم کمک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هست که 265$ هزینه وقت مصاحبه (MRV) را از سایت سفارت ارمنستان پرداخت کرده باش . من در سایت
https://ais.usvisa-info.com/fa-AM سفارت ایجاد حساب کردم برای گرفتن وقت مصاحبه ولی وقتی میری برای پرداخت میگه(در حال حاضر هیچ قرار مصاحبه‌ای وجود ندارد. لطفاً چند روز دیگر دوباره بررسی کنید زیرا بخش کنسولی قرار مصاحبه‌های بیشتری را آزاد می‌کند.) و اجازه پرداخت نمیده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
تونستن بله.ايا ويزاي توريستي ميدن به شما؟ به اين راحتي نيست زمان برم هست

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
با سلام
دوستان به نظر من تاریخ مصاحبه در NVC مشخص میشه. البته سفارت من مالزی هست. چون امروز این پیامو توی CEAC دیدم.
Your interview date was provided to you by NVC
نظر شما چیه
Visa Type K1
Approval: 3rd Nov 2015
Arrival: 2nd Feb 2016
Las Vegas
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله مالزی خودشون وقت مصاحبه میدن و بهتون اعلام میکنند..
آقا وحید شما خبر نداری کسی از بچه های ارمنستان تاحالا 265$ هزینه MRV پرداخت کرده باش و موفق به گرفتن وقت شده باش در ماه های گزشته.
چون سایت سفارت ارمنستان یکسری تغییرات کرده .به شکلی که بعد از ثبت نام در سایت و وارد کردن اطلاعات خودت و وارد کردن کیس نامبر و شماره آی دی ds160 پروفایلتو میسازی . وبعد به گرفتن وقت و پرداخت هزینه mrv میرسی. میخواستم بدونم درسته اعمال وقت مصاحبه و پرداخت هزینه 265$ باهم انجام میش در سایت ؟کسی تجربه اشو داشته راهنمایی کن ؟ما باید این هزینه 265$ آنلاین پرداخت کنیم یا نه باید روز مصاحبه در سفارت هزینه اشو بدیم مثل هزینه فرم ds160 که در سفارت نقدن پرداخت میش
پاسخ
مگه دي اي١٦٠ ام هزينه داره.حالا باز مهم نيست ولي بايد نامه دعوت مصاحبه يا ايميل بياد.Dear inquirer,

Currently we don’t have available slots for K1 applicants. Please wait for an invitation letter from the embassy.بعد تازه بريم تو سايت و پرداخت كنيم

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان