کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-07-21 ساعت 12:12)vahid4573 نوشته:  اينو تو تاپيك مدارك بپرسين .از پ ل يس +١٠ بپرسين اگه زود ميدن سريع بگيرين

باز اگه از مدارک چیزی یادتون اومد یادآوری کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
حتما

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
كسي هست كه أبوظبي مصاحبه داشته باشه ؟ من كيس نامبر رو ١٠ جولاي كرفتم الآن هم نوى سيس ready ميزنه . نميدونم تأ كي بأيد صبر كنم يا الآن جكار كنم . لطفا راهنمايي كنيد . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: toupal
سلام بايد صبر كنيد ابوظبي خودشون زمان مصاحبه رو تايين ميكنن

پاسخ
ممنونم وحيد جان . ميدونيد معمولا جقدر طول ميكشه تأ تاريخ مصاحبه رو بدونم و ايميل بزنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اصلا معلوم نيست ايشالا زودتر .من ارمنستانم بعد ٢ ماه تازه وقت گرفتم واسه ٤٠روز ديگه

پاسخ
ممنون از كمكت . ارزوي بهترينها و ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسي عزيز ايشالا شما هم

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-07-07 ساعت 17:14)Ida1987 نوشته:  ممنون دوستان، نه نداشتم ،خيلى راحت بود، اون خانومه كه مداركارو اول گرفت ساپورتو نخواست گفت اگه تو مصاحبه ازت خواست بده، اونم نخواست، كلا مصاحبم ٢ دقيقه طول كشيد

سلام ايدا خانوم
ميخواستم خواهش كنم بكيد جقدر طول كشيد تأ تاريخ مصاحبه رو بهتون كفتن از وقتي مداركتون اومد سفارت از uvc ؟ من ١٠ جولاي فرستادن سفارت أبوظبي . ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پاسخ
مصاحبه من افتاد واسه ٢٣ اكوست أبوظبي

خوشبختيتون آرزومه
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب به سلامتى، خيلى راحت مصاحبه، فقط زودتر برين زودتر كارتون تموم مى شه
پاسخ
باشه حتما . ممنون از لطف و توجه شما .
پاسخ
تشکر کنندگان: Ida1987 ، shadoow
سلامت باشين، ايشالا به سلامتى برين و ويزا يه ضرب بگيرين ،اميد به خدا.
پاسخ
بچه ها اگه درخواست ویزا اپروو شه بعد ازمصاحبه دقیقا چند روز باید منتظر موند تا پاسپورت تحویل بده سفارت؟؟من میخوام بلیط رفت و برگشت بگیرم اما مردد هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
٣ ٤ روز كاري پرسيدين بليط چنده؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان