کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-07-22 ساعت 22:12)vahid4573 نوشته:  ٣ ٤ روز كاري پرسيدين بليط چنده؟

والا اینایی که پرسیدم از 750000 هست تا 1000000
پاسخ
تشکر کنندگان:
کیس نامبر از nvc چیه؟
کی میرسه؟
من یه کیس نامبر رو گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
فکر نمیکنم با این اوصاف بشه رفت و برگشت خرید اگه اونجا مجبور به موندن شم بعد مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-22 ساعت 22:38)sarahnokhod نوشته:  کیس نامبر از nvc چیه؟
کی میرسه؟
من یه کیس نامبر رو گرفتم

شما اپروو شدید؟اگه شدید یه نامه یا ایمیل از nvc میاد که یه کیس نامبر به شما میده و پرونده شما به سفارت میفرسته.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
اگه يه ضرب ويزا بدن معمولا ٥ روز كارى طول مى كشه، البته خودشون ميگن كى ويزا رو ميدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam
(2015-07-22 ساعت 22:39)mojgan63 نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 22:38)sarahnokhod نوشته:  کیس نامبر از nvc چیه؟
کی میرسه؟
من یه کیس نامبر رو گرفتم

شما اپروو شدید؟اگه شدید یه نامه یا ایمیل از nvc میاد که یه کیس نامبر به شما میده و پرونده شما به سفارت میفرسته.

ما یه نامه گرفتیم از uscis همین
یه کیس نامبر هم گرفتیم که تو سایت میشه باهاش چک کرد که با W شروع میشه
کلا یه email و یه نامه گرفتیم
پاسخ
ما یه نامه گرفتیم از uscis همین
پاسخ
(2015-07-23 ساعت 00:03)sarahnokhod نوشته:  ما یه نامه گرفتیم از uscis همین

دوست عزیز من فکر میکنم شما ریسیپ نامبر یا همون شماره رسید مدارک هست که از USCIS میاد گرفتید. کیس نامبر از NVC میاد در واقع در مرحله بعد از اپروو مدارک در USCIS مدارک به NVC میره و در آنجا براتون کیس نامبر در نظر میگیرند که براتون میفرستند.
موفق و پیروز باشید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، Tolu IR
دوستان ما توي إيجاد حساب همون صفحه سبز فكر كنم يه اشتباه كرديم . ما بجاي كيس نامبر سفارت كيس نامبر Uscis رو ثبت كرديم . متاسفانه نميشه إصلاح كرد . يه ايميل زدم به سفارت و توضيح دادم ولي نميدونم إصلاح ميكنن يا نه . كسي اطلاعي داره از أين نوع اشتباه
پاسخ
(2015-07-23 ساعت 00:50)Haghighat نوشته:  

دوست عزیز من فکر میکنم شما ریسیپ نامبر یا همون شماره رسید مدارک هست که از USCIS میاد گرفتید. کیس نامبر از NVC میاد در واقع در مرحله بعد از اپروو مدارک در USCIS مدارک به NVC میره و در آنجا براتون کیس نامبر در نظر میگیرند که براتون میفرستند.
موفق و پیروز باشید.

چقدر طول میکشه ؟
پاسخ
(2015-07-23 ساعت 01:42)sarahnokhod نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 00:50)Haghighat نوشته:  

موفق و پیروز باشید.

چقدر طول میکشه ؟
اگه منظورتون اینه که اپروو مدارک چقدر طول میکشه که نمی توان جواب درستی داد. از 2 ماه تا 8 ماه نرمال هست ولی موارد کمتر و بیشتر از این هم بوده. فقط هر ماه در همون سایتی که آدرسش را در ایمیل بهتون دادن رسید نامبرتون رو چک کنید تا از زمان اپروو باخبر بشید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، shadoow ، Tolu IR
دوستان من سفارتم آنکارا هست و 22 june توی سایت می نویسه که اپروو شدم اما هنوز نامه یا ایمیلی برام نیومده به نظرتون چه قدر باید صبر کنم ؟ معمولا چه قدر طول میکشه
- 10 روز پیش هم براشون ایمیل زدم جوابی نگرفتم
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:
معلوم نيست اصلا اول بايد كيس نامبر بگيريد تقريبا ١ ماه واسه من طول كشيد بعد منتظر ايمل مصاحبه واسه من 2 ماه شايدم بيشتر طول كشيد وقت گرفتم بعدش واسه ٤٠ روز بعد ايشالا واسه شماسريع تر باشه من ارمنستانم البته

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
بچه ها یکی بگه چطوری من از مکالمات فیس بوک پرینت بگیرم؟؟فیس بوک یه دیتا لینک داره که کپی مکالمات میفرسته.من امتحان کردم اما کامل نبود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
مى تونين از صفحه لپتاب عكس بگيرين، از كسى كه از كاپيوتر سر در مياره بپورسين، منم همينكارو كردم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان