موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
****************سلام دوستهای خوبم، من دیروز بعد از دو ماه اومدن با ویزای نامزدی به آمریکا ، ساعت ۹:۳۵ صبح در سیتی حال شهر سن دیه گو عقد کردم. امیدوارم که یه روز تک تک شما اینجا از شاد و خوشبختیتون بنویسید و همه با دلی خوش و خاطری آسوده به اینجا قدم بذارین . دوستتون دارم و خواستم که شما هم در شادی من سهیم باشین . برای من دعا کنید تا خوشبخت بشم .**************
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
رویا خانم مبارک باشه!
به قول بزرگترها: ایشاللا پای هم پیر شین!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
بچه ها من امشب دارم میرم دبی. از شدت هیجان نمی تونم مدارکم رو چک کنم و چمدونم رو ببندم ... گفتم بیام یه سری اینجا بزنم و بگم که التماس دعا! (-:
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-21 ساعت 15:59)negi نوشته: بچه ها من امشب دارم میرم دبی. از شدت هیجان نمی تونم مدارکم رو چک کنم و چمدونم رو ببندم ... گفتم بیام یه سری اینجا بزنم و بگم که التماس دعا! (-:
نگی جان سفر به سلامت. ایشالا با دست پر برگردی. سفرنامه یادت نره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-21 ساعت 10:56)*ROYA* نوشته: ****************سلام دوستهای خوبم، من دیروز بعد از دو ماه اومدن با ویزای نامزدی به آمریکا ، ساعت ۹:۳۵ صبح در سیتی حال شهر سن دیه گو عقد کردم. امیدوارم که یه روز تک تک شما اینجا از شاد و خوشبختیتون بنویسید و همه با دلی خوش و خاطری آسوده به اینجا قدم بذارین . دوستتون دارم و خواستم که شما هم در شادی من سهیم باشین . برای من دعا کنید تا خوشبخت بشم .**************
رویا جان هرچند ذهنیت خوبی نسبت به من نداری ولی امیدوارم خوشبخت بشی. دعا کن کار ما هم زودتر درست بشه.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 00:12)*ROYA* نوشته: (2012-06-21 ساعت 15:11)frozen mind نوشته: رویا خانم مبارک باشه!
به قول بزرگترها: ایشاللا پای هم پیر شین!
----------------------------------------------------------------------------------
فرزن مایند عزیز ، دوست خوب و هموطن عزیزم ، از شما بی نهایت تشکر میکنم به خاطره آرزوی خوبی که برای من کردین. از تک تک دوستهای گلم که زیر کامنت من اسماشون هست
(rahbar، negi، oxin133، Hediyeh، frozen mind، alireza62، elahenadafy2، girl)، صمیمانه تشکر میکنم و امیدوارم که همگی شاد ، سلامت و خوشبخت باشین . خواستم که شما هم در این شادی من سهیم باشین . به امید شنیدن خبرهای خوب از همهٔ شما . باز هم ممنونم
(2012-06-21 ساعت 20:07)elahenadafy2 نوشته: (2012-06-21 ساعت 10:56)*ROYA* نوشته: ****************سلام دوستهای خوبم، من دیروز بعد از دو ماه اومدن با ویزای نامزدی به آمریکا ، ساعت ۹:۳۵ صبح در سیتی حال شهر سن دیه گو عقد کردم. امیدوارم که یه روز تک تک شما اینجا از شاد و خوشبختیتون بنویسید و همه با دلی خوش و خاطری آسوده به اینجا قدم بذارین . دوستتون دارم و خواستم که شما هم در شادی من سهیم باشین . برای من دعا کنید تا خوشبخت بشم .**************
رویا جان هرچند ذهنیت خوبی نسبت به من نداری ولی امیدوارم خوشبخت بشی. دعا کن کار ما هم زودتر درست بشه.
-------------
الهه جان ، دوست خوبم ، چرا فکر میکنی که من ذهنیت بدی دارم به شما. هم تو و هم تک تک دخترهای ایرانی، خواهرهای گل من هستین . عزیزم اینو بدون که همهٔ ادمها ممکنه در قضاوتشون گاهی دچار مشکل بشن و اشتباه کنن. من صمیمانه برای تو آرزوی شادی، خوشبختی میکنم و امیدوارم که به زودی بخونم که ویزاتو گرفتی و با دلی خوش ، در نهایت شادی داری به آمریکا میایی. اینجا هم که اومدی اینو بدون که خواهری به نم رویا داری که اگر هر کاری داشته باشی برات با جون و دل انجا م میدم . امیدوارم که همیشه شاد باشی دوست من و از تو ممنونم بخاطر آرزوی قشنگی که برای من داشتی. شاد باشی
رویا جونم دوستت دارم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نگی جان. خوبی. دبی خوش میگذره؟ حتما استرس داری نه؟ سعی کن شب زود بخوابی تا فردا با انرژی بری مصاحبه. این دیگه مرحله آخره. ببینم فردا چکار میکنیا
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
وای الهه جون باورت می شه خودمم نمی دونم الآن چمه؟ فعلا خنثی هستم تمام مدارک رو ریختم روی تختم ... اونا منو نگاه می کنند و منم اونا رو! فردا ۵ صبح هم باید حرکت کنم. برام دعا کنید دوستای خوبم.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
زود بخواب استرس هم نداشته باش حتما ویزاتو میگیری من همین جا میگم به آمریکا خوش اومدی
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
دوستای خیلی خیلی عزیزم
من قبوووووووووول شدم! خیلی همه چیز راحت تر و ساده تر از اونی بود که فکرشو می کردم. ولی ناگفته نمونه که ضربان قلبم رو می تونستم روی شیشه آفیسر حس کنم. فقط یه کارت صورتی بهم داد و گفت هفته دیگه بیا بگیر. دیگه از هیجان نمی دونم پاسپورتم رو دادند بهم یا پیششون نگه داشتند چون تو مدارک من که نیست.
خلاصه که از تک تک شما ممنونم و برای همتون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.
راستی (تبلیغ نباشه) ولی این خانم ملیکا کارشون عالیه، خیلی راضی هستم که به حرف علیرضا گوش کردم و با ایشون تماس گرفتم. وگرنه خدا می دونه که چجوری و با چه کسی باید می رفتم ابوظبی.
سوالی بود، در خدمتم!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك مي گم نگي جان مباركههههههههههههههههههه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااا خیلی خوشحال شدم نگی جان. مبارک باشههههههههه