موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
امروز بالاخره من از وکیل نامهٔ فرستادن مدارک به uscis رو دریافت کردم که توش شماره رسید رو نوشته.
سوالام اینه که اون قسمتی که نوشته received date منظور تاریخی هست که ایشون مدارک رو فرستاده یا تاریکه دیگهای هست؟ چطوری میتونم بفهمم چه تاریخی مدارک رو ارسال کرده. چون اوایل ماه می ما براش پول فرستادیم ولی من الان میبینم که این تاریخش مال آخرایه ژوئن هستش
ممنون
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-21 ساعت 01:58)sara mas نوشته: سلام دوستان،
امروز بالاخره من از وکیل نامهٔ فرستادن مدارک به uscis رو دریافت کردم که توش شماره رسید رو نوشته.
سوالام اینه که اون قسمتی که نوشته received date منظور تاریخی هست که ایشون مدارک رو فرستاده یا تاریکه دیگهای هست؟ چطوری میتونم بفهمم چه تاریخی مدارک رو ارسال کرده. چون اوایل ماه می ما براش پول فرستادیم ولی من الان میبینم که این تاریخش مال آخرایه ژوئن هستش
ممنون
تاریخ رسید، تاریخی هست که به دستشون رسیده و معمولا چیزی طول نمیکشه که به دستشون برسه ولی حدود 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه که نامه رسید به دستتون برسه. کاملا امکان داره که یه کم دیرتر مدارکو فرستاده باشن ولی بعضی وقتا هم پیش میاد که با اینکه به دستشون میرسه ولی تاریخ همون روزو نمیزنن چون بعضی وقتا انقدر تعداد پرونده های رسیده زیاده که میذارن توی نوبت و به نوبت تاریخ رسید بهشون اختصاص میدن. آخه تاریخ رسید تعیین کننده است و تاریخیه که رسما پرونده وارد پروسه میشه و از تاریخ رسید که 5 ماه گذشت فرد حق داره ایمیل بزنه و پیگیری کنه. واسه همین ممکنه خودشون تاریخو دیرتر اعلام میکنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان رو میبینم که اصرار دارند که بهتره برای ویزای ازدواج اقدام کنند.
لطفا خیلی صریح و دقیق بفرمایید که معیار بهتر بودن از نظر شما چیه.
برای زوج های جوان، معمولا قضیه ی زمان خیلی اهمیت داره و اونا عجله دارن که زندگی مشترکشون رو هر چه زودتر شروع کنن.
اگر هدف شما ازدواج های واقعی نبوده و فقط از این راه اقامت آمریکا میگیرید، حتما بهش اشاره کنید و بعد توصیه هاتون رو بگید.
به نظر بنده دو سه ماه انتظار گرفتن گرین کارت برای کسی که مثل یه مهمون میاد توی خونه ی همسرش هیچی نیست.
فکر میکنم دوستانی که توصیه میکنن که ویزای ازدواج با ارزش تره، برنامه شون اینه که وقتی اومدن آمریکا کارت اقامت دائمشون رو بگیرن و برگردن سر زندگی ایرانشون تا پولاشونو نقد کنن، خودشونو بازخرید کنن، بدهیهاشون رو بدن، خونشون رو بفروشن و ...
پس به خواهش بنده دوباره توصیه هاتون رو بفرمایید ولی این بار معیار و برنامه تون رو صراحتا بفرمایید.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام dena جان الان باید برم سره کار کلی دیرم شده تا آخره شب برام میذارمش
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه کسی که از آمریکا برامون درخواست میده nativeباشه آیا تاثیر مثبتی داره تو پروسه؟بعد یه سوال دیگه فرض کنید کسی ایران زندگی می کنه تو یه کشور ثالث از یه آمریکایی حامله بشه!قانون در این مورد چی هست؟؟؟کسی اینجا در این زمینه ها وکیل خوب می شناسه؟توی ایران!!
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
ناراحتی نداره
من برچسب نزدم
میدونید معنی "اگر" چیه؟
دوباره نوشته ی من رو بخونید و به واژه ی اگر توجه کنید
شما رو نمی دونم ولی من موقعی که برای گرفتن ویزا اقدام کردم، هیچ چیزی از این روال نمی دونستم و توانایی خوندن متون انگلیسیم هم خیلی خوب نبود و به همین دلیل خیلی به این سایت وابسته بودم.
یه چیزی رو بدونید که اگه قابلیت بحث، مخالفت، نظر جدید و ... رو از این انجمن بگیریم، ممکنه خیلی ها به اشتباه مسیری رو برند.
در تاپیک گرین کارت آمریکا دوستان کار پسندیده ای کرده بودن اونم این بود که از بچه ها آمار گیری میکردن و ما میتونستیم با مقایسه ی آمار و بدون واسطه و سلیقه ی دوستان، اطلاعات خوب ی از زمان بندی و ... کارهامون و انتخاب هامون بگیریم.
برای ویزای نامزدی و ازدواج آمار گیری کردین؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-22 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-22 ساعت 23:19 توسط الهه سابق.)
(2012-07-22 ساعت 12:14)dinaz masta نوشته: اینکه کسی که از آمریکا برامون درخواست میده nativeباشه آیا تاثیر مثبتی داره تو پروسه؟بعد یه سوال دیگه فرض کنید کسی ایران زندگی می کنه تو یه کشور ثالث از یه آمریکایی حامله بشه!قانون در این مورد چی هست؟؟؟کسی اینجا در این زمینه ها وکیل خوب می شناسه؟توی ایران!!
نه دوست عزیز تاثیری native بودن تاثیری توی پروسه نداره.
راستش سوال دومتون خلاف مقررات این سایت هستش.
اگه منظورتون اینه که شخصی این برنامه رو داشته باشه که با این کار بتونه اقامت آمریکا بگیره!!!! که بهتره در این مورد سکوت کنم فقط بگم این ره به ترکستان است. چون طبق هیییچ قانونی این خانوم و بچش هیچ حقی ندارن.
ولی اگه این اتفاق افتاده و طرف آمریکایی حاضر به ازدواج با این خانوم هستش، راهش اینه که اول یه شناسنامه ایرانی بدون نام پدر! با رای دادگاه واسه بچه بگیرن که بتونن واسش پاسپورت بگیرن. بعد خانوم و آقای آمریکایی برن ترکیه و اونجا ازدواج کنن و اون آقا بچه رو به عنوان فرزند خودش بپذیره و نام بچه رو بعنوان فرزند یه فرد آمریکایی ثبت کنه. بعدش واسه خانوم و بچه تقاضا بده.
درضمن دوست عزیز لطفا پستتونو ویرایش کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی