موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-26 ساعت 18:56)M@nSooooR نوشته: بابا یکی تحویل بگیره، اینقدر تبریک بازاره که سوال منو اصلا هیچکس ندید، با اجازه سوالمو دوباره میپرسم:
ببخشید دوستان کسی اینجا هست که منتظر کلیر شدن باشه؟
امروز 53 روزه که از تاریخ مصاحبه ام در آنکارا میگذره اما هنوز خبری از کلیر شدن نیست!!
آفیسر به من گفت مراحل اداری شما بین 4 تا 6 هفته طول میکشه، من فکر میکردم حرفهاشون دقیقه اما انگار اونها هم مثل خودمونن
سلام
مصاحبه من 2 ژانویه بوده و به من گفتن 1 ماه تا 2 ماه طول میکشه ، ازشون پرسیدم ممکنه بیشتر از 2 ماه بشه ، گفت نه ، حالا هم منتظرم و هر روز سایت رو چک میکنم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دینا جان فرمها رو خودت باید پر کنی و امضا کنی و پست کنی به آنکارا. نیازی نیست بفرستی واسه نامزدت که
شغل رو بنویس housewife
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آخه مشکلن خیلی با این زبان من، میترسم یه چیزی رو اشتباه پر کنم. باید آنلاین پر شه حتما؟؟؟
میشه اون پر کنه ، ایمیل کنه واسه من ، از اینجا پست کنم دیگه؟
اینجوری خیالم راحت تره...
آها آره مینویسم خونه دار.
فقط مشکل اینه که باید آنلاین پر شه
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم باید آنلاین پر بشه یا نه. چون ما ازدواجیا که آنلاین چیزیو پر نمیکنیم. فقط بگو واست پر کنه و ایمیل کنه بعد خودت پرینت بگیر و امضا کن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دینا همون بهتر که کار دولتی نکردی. اینجوری احتمالا چک نمیخوره بهت. یکی مثل من کار دولتی داشته باشه حتما شامل حالش میشه
هیچ مشکلی هم نداره که بنویسی کار نکردی
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستانه خوب مهاجر. من الان تو خونمون تو آمریکا هستم ، نمیدونم از کجا شروع کنم ، توی آنکارا آپارتمان گرفتیم البته نامزدم با کارتش تونست رزرو کنه، یکی برای من و خانوادهام ، یکی هم برای خودش ، نزدیک سفارت. اول که رفتم مدیکال ، همونطور که بچههای قبلی گفتن ، کارها کاملا مشخصه نگران هیچی نباشین ، ازتون سوال میشه که میخواین xray خانوم انجام بعده یا فرق نداره من زدم فرق نداره ، اونجا یه کاور میدان میپشین و اصلا فرقی نداره که آقا انجام بده، من وکسنمو زده بودم ، غیر از آنفلانزا، اما اشتباها وقتی میپرسه آبله رو نگفتم گرفتم ، با اینکه تو کارتم آزمایش معلوم بود که گرفتم ، اما خودم اشتباه کردم اونام دوباره زد. راستی سیدی که بهم داد روش تاریکه تولدم اشتباه بود که دوباره رفتم درست کرد که البته نمیدونم اصلا این سیدی چی هست که برای ورود به آمریکا اصلا نمیخواستن. سفارتم که قبلا کامل توضیح دادن، فقط اینکه پولشو ما انلاین دادیم ، وقتی نوبت تون بشه، باید ایستاده جواب بدین. سوال هم راجع به طریقه آشنایی، کجا میخواین ازدواج کنین ، خانوادت چه نزری دارن، چه جوری خانوادت با نامزدت صحبت میکنن ( نامزدم آمریکایی هست ) و سوالاتی از این قبیل ، اخرشم خوش آمد به آمریکا و گفت ۳ یا ۴ روز کاری دیگه برین پست ویزا تون حاضر .اینجوری شد که نامزدم خواست که باهاش بیام ، منم با کلی تردید که هیچی نیاوردم ، خدا فظی نکردم ، اما فکر کردم که خدا فظی سخته اینجوری بهتره ، به هر حل رفتیم بلیط گرفتیم ، با پروازی که نامزدم داشت، از آنکارا به استانبول ، بعد به نیویورک که ۱۰ ساعت و نیم طول کشید، بعد به واشنگتن که ۶ ساعت طول کشید، بماند که چه قد توی هر فرودگاه منتظر موندیم ، طولانی بود اما به هر حل گذشت، تو استانبول یه سوالاتی کردن پاکتی که پست با ویزا میده رو گرفت اما باز نکرد، بعد هم وارد نیویورک که شدم رفتیم قسمت امیگریشین ، ۲ تا برگه توی هواپیما به سمت آمریکا که برین میدن که پر کنین، اسم، ... . اونا رو به همراه مدارکی که با ویزا میدن اونجا گرفتن، انگشت نگری کردن عکس گرفت، به هر حل سخت نیست، دوباره سوال که کی ازدواج میکنین، سعی کردم چیزایی که بچههای گل قبلا گفته بودن رو تکرار نکنم، توی آنکارا هم با مترو توی کیزیلی همه جا میتونین برین ، همه تاکسیها تاکسی متر دارن ، ما دو هفته بودیم .دوستتون دارم امیدوارم همتون همه کاراتون خوب پیش بره، موفق باشین .ببخشید اگه اشتباه تایپی داره.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
تبریییییییییییییک میگم ملیسا جان. امیدوارم خوشبخت بشی
عزیزم اگه ممکنه سفرنامه کامل رو تو قسمت سفرنامه ها بنویس.. فکر نکن تکراریه و نیازی نیست بنویسی. تکرار باعث میشه کسانی که میخوان برن مصاحبه با اطمینان بیشتری برن
موفق و پیروز باشی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال!
بعد از اینکه مدارک به دستشون میرسه کی ایمیل حاوی رسید نامبرو میدن؟ به چه عنوانه این ایمیل؟ ما مدارکمون طبق پیگیری از طریق رسید پستی 27 رسیده تگزاس.
ولی هنوز ایمیلی ندادن
ملیسا جان تبریک میگم و برات آرزوی خوشبختی میکنم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز. شما خودتون به سرویس سنتر ورمونت فرستادین مدارکو؟ یا اونا خودشون به جای دیگه منتقل میکنن؟
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ملیسا جان با تبریک فراوان، امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشی.
یه سؤال: توی فرودگاه نیویورک من شنیدم یه فرم میدن که برای ویزای کار هست. تو گرفتی؟
مرسی.
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب