موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دینا جان شما چون نقص مدارک خوردین طول کشیده فکر میکنم. اگه گفتن تا 2 ماه دیگه خوشحال باش که تا 2 ماه دیگه یه خبری میشه که انشالا اون خبر اپرووتون باشه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
ممنون، نه عزیزم من نگرفتم ، خبر ندارم، فقط توی هواپیما به سمت نیویورک ۲ تا فرم میدن که مشخصات میخوان برای اینکه میرسین فرم هارو با مدارکی که با ویزا بهتون تحویل میدان رو اونجا میگیرن ، و یه برگه توی پاسپورت منگنه میکنن ، کار خاصی نیست .انگشت نگریو دوباره چند تا سوال که کی ازدواج میکنین ، کجا.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ملیسا جان تبریییییییک عزیزم
برات آرزوی خوشبختی می کنم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دینا جان DHL, TNT این ها مطمئن هستن و زود هم میرسه
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-04 ساعت 00:59)dinadino228 نوشته: مرسی آرین جان، ترجمه هامو انجام دادم...
فقط یه چیزی! میدونید پست از آمریکا تا ایران چقدر طول میکشه؟
با چه پستی سریع و مطمئنه؟
شنیدم پست معمولی دیگه نیست.
و اینکه کلی به (( مامزدت)) خندیدم
پست DHL و TNT حداکثر یکهفته به آمریکا میرسن. دفتر اصلی پست دیاچال خیلی گرونه. من ۲ ماه پیش از دفتر پست میدون ولیعصر تهران پست دیاچال کردم ۵۰ هزار تومن که قیمت خیلی خوبیه.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-04 ساعت 12:48)arian307 نوشته: DHL از اپریل 2012 دیگه بسته ای از آمریکا به ایران نمیاره.....
یه پست دیگه هم هست به اسم golbex که پست خوب و ارزون و مطمئنیه اینم سایتشه http://globexship-usa.com/
پست معمولی خود آمریکا هم هست به اسم usps که 2 هفته ای طول میکشه تا بیاد...
اما اگر از ایران میخوای بفرستی به انکارا DHL رو انتخاب کن...
(2013-02-04 ساعت 12:03)omead نوشته: (2013-02-04 ساعت 00:59)dinadino228 نوشته: مرسی آرین جان، ترجمه هامو انجام دادم...
فقط یه چیزی! میدونید پست از آمریکا تا ایران چقدر طول میکشه؟
با چه پستی سریع و مطمئنه؟
شنیدم پست معمولی دیگه نیست.
و اینکه کلی به (( مامزدت)) خندیدم
پست DHL و TNT حداکثر یکهفته به آمریکا میرسن. دفتر اصلی پست دیاچال خیلی گرونه. من ۲ ماه پیش از دفتر پست میدون ولیعصر تهران پست دیاچال کردم ۵۰ هزار تومن که قیمت خیلی خوبیه.
پست دی اچ ال تا جایی که میدونم گرمی حساب میکنه و تا 1 کیلو فرقی نمیکنه... مثلا اگر یه برگ کتاب رو بخوای بفرستی فرقی نمیکنه با این که خود کتاب رو بفرستی (اگر زیر 1 کیلو باشه )
قیمت هاشم مصوبه فکر کنم تو دفتر اصلی ندادی وزن کنن بارت رو درسته؟
هر سرویس پست سفارشی وزنی هست و دیاچال و تیانتی هم وزنی هستند. تا زیر یک کیلو (یا شایدم نیمکیلو) یک قیمت هست ولی دفتر به دفتر قیمتهاشون فرق داره چون قرارداد میبندند و دفترهای پست دولتی که مراجعه کننده زیاد دارند و پست دیاچال رو هم میپذیرن خیلی تخفیف خوب میدن که بهتره از اونجاها پست کنید. برای ترکیه که قیمت مسلما خیلی ارزونتره و ۲ یا ۳ روزه میرسه.(هر پستی برای آمریکا یک چک امنیتی هم میخوره که خودش ۲ روز طول میکشه اگر نه دیاچال به غرب آمریکا هم ۴ روزه میرسید).
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 16:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 16:26 توسط my2220.)
سلام دوستان من چندتا سوال دارم شاید فقط یکم مسخره باشه سوالم اما اگه میشه راهنماییم کنید.
ویزای نامزدی چه مدارکی می خواد؟؟؟؟ منظورم اینه که آیا باید برگه ای که ثابت کنه ما نامزد هستیم و یا محرم هستیم داشته باشیم؟؟؟ یعنی همون صیغه نامه مثلا؟؟؟؟
و اینکه بعد از سیتیزن شدن می تونیم اقدام کنیم؟؟ زودتر نمیشه؟ چقدر زمان می بره؟
ممنون
سلام دوستان من چندتا سوال دارم شاید فقط یکم مسخره باشه سوالم اما اگه میشه راهنماییم کنید.
ویزای نامزدی چه مدارکی می خواد؟؟؟؟ منظورم اینه که آیا باید برگه ای که ثابت کنه ما نامزد هستیم و یا محرم هستیم داشته باشیم؟؟؟ یعنی همون صیغه نامه مثلا؟؟؟؟
و اینکه بعد از سیتیزن شدن می تونیم اقدام کنیم؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگه میتونی با توریستی یا دانشجویی بری و اونجا باهاش ازدواج کنی خیلی به نفعته. الانم که گرین کارت داره میتونید ازدواج کنید و 2.5 تا 3 سال طول میکشه بتونی بری. راه دیگه هم اینه که صبر کی سیتیزن بشه و با ازدواجی یا نامزدی اقدام کنی
برای نامزدی هم مدارکی مثل اثبات رابطه یعنی عکس و پرینت تلفن و چت و این چیزا میخواد. به محرم بودن کاری ندارن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی