موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچهها من هفته دیگه امتحان عملی رانندگی دارم ، میخوام (یک جلسه )برم driving school . بهم قیمت داده ۱۳۰ دلار، آیا قیمتش همینه یا ارزونتر هم هست؟
من roseville سکرامنتو هستم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
نکته ای بار ها بچه ها قبلا دوست داشتم باز من هم تاکید کنم و اون چیزی نیست جز استاپ ساین. آقا وقتی میگن توقف کامل یعنی چی؟ من به خاطر همین یک بار رد شدم میرسیدم جلو استاپ ساین و ترمز میکردم و بعد از دو ثانیه میرفتم وقتی افسر بهم گفت چهار تا استاپ ساین رو در کردی داشتم دیوونه میشدم . برگشت گفت وقتی رسیدی به استاپ باید کامل ترمز کنی و تو ذهنت آرو م بگی اس تی او پی و بعد نگاه کنی ببینی ماشینی میاد یا نه بعد حرکت کنی بری این یعنی توقف کامل به هر حال شما اشتباه من رو نکنید.
دیگه اینکه دوستان عزیزی که در دالاس امتحان میدهند اگر خدای نکرده دفعه اول رد شدند برای سری دوم، هممون روز که رد شدند میتونند برند تو صف وایسند شماره بگیرند وبرای یک روز دیگه وقت امتحانشون رو رزرو کنند مثلا برای ساعت 9 یا 10 روز بعد و لازم نیست که دوباره صبح زود برند. فکر کنم برای سری اول هم بشه این کارو کرد ولی خوب اگه عجله داشته باشید ممکنه اونروز شلوغ باشه و نوبتتون نشه پس سری اول بهتر ه همون 6 صبح اونجا باشید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من گواهینامه ام رو بین المللی نکرده بودم از ایران اقدام کردند ایا به اصل گواهینامه هم نیازی هست یا همون گواهینامه بین المللی رو برام بفرستند کافیه ؟؟
و اینکه اگه اشتباه نکنم تو یکی از تاپیکها خونده بودم اگه گواهینامه بین المللی داشته باشیم نیازی نیست امتحان عملی بدیم ایا صحت داره یا نه؟؟من ایالت مریلند هستم .
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-13 ساعت 12:12)Hossein81 نوشته: سلام به همگی
خانوما و آقایونیکه گواهینامه و یا آیدیشون به دستشون رسیده آیا EXPIRE date، پنج ساله درج شده براشون.؟
برای من هر دوتاش 9/2011 نوشته شده ..!! ولی فرمت قدیمیا 5 ساله نوشته شده ..چرا نمیدونم.!
سلام.. من هر دوی گواهینامه و آی دی کالیفرنیا را در سال 2009 گرفتم، اعتبارش را برای من تا روز تولدم در سال 2014 درج کرده اند... یعنی میشه همون 5 سالی که شما گفتید....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-14 ساعت 00:33)nicole.gemini نوشته: (2011-01-13 ساعت 12:12)Hossein81 نوشته: سلام به همگی
خانوما و آقایونیکه گواهینامه و یا آیدیشون به دستشون رسیده آیا EXPIRE date، پنج ساله درج شده براشون.؟
برای من هر دوتاش 9/2011 نوشته شده ..!! ولی فرمت قدیمیا 5 ساله نوشته شده ..چرا نمیدونم.!
سلام.. من هر دوی گواهینامه و آی دی کالیفرنیا را در سال 2009 گرفتم، اعتبارش را برای من تا روز تولدم در سال 2014 درج کرده اند... یعنی میشه همون 5 سالی که شما گفتید....
سلام
دوست عزیز . گواهینامه ها کلاً 5 ساله صادر می شوند . ممکنه شما موقعی که برای دریافت گواهینامه ثبت نام می کردین ، یک مدرکی رو نشون دادین که تاریخ انقضاء اش تا 2011/9 بوده و به همین خاطر تاریخ انقضای گواهینامه رو هم به همون تاریخ زدن .
دقیقاً من هم همین مشکل رو دارم . یه بار از DMV زنگ زدن و گفتن یه مدرکی رو بهشون ببرم که تاریخ انقضاء اش به این زودی نباشه ، منم گرین کارت رو بردم به DMV نزدیک خونمون ولی بهم گفتن پرونده من در جریان هستش و فعلاً کاری نمیشه کرد . من منتظرم کارتم به دستم برسه تا دوباره به DMV برم و این جریان رو پیگیری کنم .
موفق باشین
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...