موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز رفتم امتحان آیین نامه در کالیفرنیا دادم.متاسفانه حدود ۳۰% سوالها با چیزی که دوستان زحمت کشیده بودند و گذاشته بودند فرق داشت ولی خوشبختانه من لب مرز قبول شدم.معاینه چشمشون خیلی الکی بود من باید عینکی میشدم ولی با یکم تقلب نشدم
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-01 ساعت 17:26)rasarasa نوشته: (2011-03-01 ساعت 08:28)samira t نوشته: من امروز رفتم امتحان آیین نامه در کالیفرنیا دادم.متاسفانه حدود ۳۰% سوالها با چیزی که دوستان زحمت کشیده بودند و گذاشته بودند فرق داشت ولی خوشبختانه من لب مرز قبول شدم.معاینه چشمشون خیلی الکی بود من باید عینکی میشدم ولی با یکم تقلب نشدم
کاش یک کپی از سوالاتتون رو اگر دارید بذارید چون مثل اینکه هرازگاهی یکسری سوال اضافه میکنند که جدیده ولی اگر دوباره امتحان میدادید، می دیدید که یکی از سری سوالاتی که گذاشته ایم نصیبتان میشد. من هم همین اتفاق برام افتاد خیلی هم بیشتر از 30 درصد فرق داشت (کپیش در سایت هست)ولی همون موقع دوباره امتحان دادم و اینبار همون سوالاتی که بچه ها گذاشتند نصیبم شد.
من سوالها رو دارم ولی امکان سکن کردنش برام وجود نداره. اگه کسی لازم داشت دیگه خودم سوالهای جدید رو تایپ میکنم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سارا جان سوالات مهاجرتی خاصی که تو مهاجرسرا تایپیک نداره رو چطور ازت بپرسم ؟ نه ایمیل داری نه پیام خصوصی . تو سیارت میشه بپرسم ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من اصل گواهینامه خودمو از ایران آوردم ولی به dmv نگفتم و امتحان آیین نامه هم در کالیفرنیا دادم،با این وجود بهم ماشین اجاره میدن برای امتحان شهر؟و اینکه باز باید موقع امتحان صاحب بیمه یا کس دیگه همراهم باشه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من امتحانه تستی دادم و قبول شدم،حل میخام بدونم که واسه امتحانه عملی چه چیزائی رو میپرسن؟و امتحان میگیرن؟
مرسی
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-15 ساعت 04:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-15 ساعت 04:43 توسط samira t.)
من امروز امتحان behind the wheel رو هم دادم و خدا رو شکر قبول شدم و مطمئنم شانسی بود چون من اصلا تمرین نکرده بودم و فقط قوانینو از you tube دیده بودم.زنگ زدم یکی اومد منو برد تا dmv فقط ۳۰ دقیقه تا همون جا رفتم بابت ۲ساعت هم ۸۰ دلار دادم و با ۹ امتیاز منفی قبول شدم
(2011-03-10 ساعت 06:30)Soofia نوشته: بچه ها من امتحانه تستی دادم و قبول شدم،حل میخام بدونم که واسه امتحانه عملی چه چیزائی رو میپرسن؟و امتحان میگیرن؟
مرسی
من تازه امتحان دادم شاید بتونم کمک کنم.در یکی از پستها یکی از دوستان زحمت کشیدند و یه برگه که مربوط به امتحانه گذاشتند و examiner هم دقیقا تمام اونها رو چک میکنه.غیر از pre derive checklist دیگه چیزی از شما نمیپرسه به شما میگه چی کار کن بد خطا هاتونو علامت میزنه در طول مدت رانندگی،امتحان من ۳۰ دقیقه طول کشید و کلی منو دور چرخوند
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
سوالی داشتم از دوستانی که در آمریکا گواهینامه گرفتن و اینکه امتحان عملی رانندگی با ماشین دنده دار هستش یا دنده اتومات و اینکه گواهینامه های صادره در ایالت های مختلف برای خودروهای دنده دستی و اتومات متفاوت هست یا نه؟
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز شما با ماشين خوتون بايد امتحان بدين قانوناً كه انتخاب خودتون هست ويا اينكه يه ماشين اجاره ميكننين كه اينم انتخاب خودتون هست
تاریخ مصاحبه : 2008 - 16 FEb
تاریخ کلیرشدن : 2011 20 feb
تاریخ دریافت ویزا : 2011 27 FEB
سفارت : ابوذبی
تاریخ پرواز: 2011- 15 jun
نوع کیس : EB3