موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
bacheha age too orange county mikhahin emtehan bedin dmv santa ana nobat begirin chon oonja supervisoresh ye aghaye irani hast be name alex va kheili iraniharo rahnamai mikone.
شماره کیس: 2010AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبول--2009-30JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-05-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:jun-15-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:1aug
تاریخ مصاحبه:2010-25-aug
تاریخ دریافت کلیرنس:13sep
تاريخ دريافت ويزا 17sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-24 ساعت 21:39)shahrzad_a نوشته: [quote='BABAK' pid='100593' dateline='1300950371']
emtehan katbi ta 3mah etebar dare va niazi be emtehan dobare nist magar to shahri 3 bar rad beshi oon moghe bayad dobare emtehan katbi bedi dar morede emetehan behind the wheel chand ta nokte ro bayad hatman raayat konid az hame mohemtar negah kardan az rooye shoone chap va rast va stop kamel dar jahaii ke stop sign dare age soali dashtin dar khedmat hastam
ممنونم از توضیحتون.اما می دونین منظورم چیه؟وفتی امتحان کتبی دادیم این نتیجه تا 3 ماه اعتبار داره.( البته فکر کنم بیشتر از 3ماه باشه) اما وقتی برای پرمیت اقدام می کنیم وارد پروسه ای بجز پروسه معمول شده ایم. مثل اینکه بگن نتیجه امتحان شما در پرونده پرمیت سه ماهه رانندگی هست و پرونده گواهینامه رانندگی کالیفرنیا ی شما خالیه و نتیجه امتحان کتبی توش نیست.
اینطوری نمیشه نه ؟ دوتا فایل جدا باز نمیشه که؟
na har joftesh yekiye yani ye emtehane katbi bara har dotash kafiye
شماره کیس: 2010AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبول--2009-30JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-05-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:jun-15-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:1aug
تاریخ مصاحبه:2010-25-aug
تاریخ دریافت کلیرنس:13sep
تاريخ دريافت ويزا 17sep
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. امتحان کتبی فارسی در کالیفرنیا واسه منم دقیقا یکی از همین سوالاتی بود که بچه ها گذاشتن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
کسی تجربه گرفتن گواهینامه توی مریلند رو داره که ما رو راهنمایی کنه؟
ممنون
موضوعها: 3
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان درود
برای اینکه دوستان بیشتر با روند امتحان آشنا بشوند . لازمه که روند خودم رو در هوستون تگزاس بنویسم
من از تهران گواهینامه بین المللی گرفتم . اومدم
خیلی ها در حین رانندگی از طرف پلیس جریمه شدند ولی من یکساله اینجام و جریمه نشدم و واقعا از روند اینکه آیا در اینجا گواهینامه بین المللی رو قبول دارند یا نه ، بی اطلاعم.... اما با همین گواهینامه بیمه ماشین بهم دادند.... خلاصه کم کم داشت تاریخ گواهینامه تمام میشد که یکسری جزوه به دستم رسید که در بالا نوشتم و دوست عزیزم dreamer60 هم زحمت کشیدند و در پست قبلی گذاشتند.
من این جزوه ها رو گرفتم ،خوندم و رفتم ... توی یک صف طولانی ایستادم و بعد شماره گرفتم و تا بیاد نوبتم بشه تقریبا 4 ساعتی طول کشید و توی اون هوای داغ حسابی داغ شدیم
نوبتم شد و 25 دلار دادم و ازم همونجا عکس گرفت ... و اطلاعاتم رو تکمیل کرد ( مراقب باشید اطلاعاتتون دقیق دقیق نوشته شده باشه)
من قبلا شنیده بودم که در تست آیین نامه ، شما حق انتخاب دارید که با کامپیوتر امتحان بدید یا بر روی برگه
منم میخواستم برگه رو انتخاب کنم... چون بعد از زدن تست مثلا اگر همه رو تمام میکردم میتوانستم باز یه نگاهی کنم ببینم درست زدم یا خیر ولی کامپیوتر اینطوری نیست و وقی یه سوال رو زدی همون لحظه بهت میگه که درست یا غلط زدی و میره سوال بعدی
اما متاسفانه فقط تست کامپیوتری بود
البته اشکالی نداره چون واقعا خیلی راحته... دقیقا سوالات از همه جزوات بود و اصلا هم مثل ایران سوال رو نمی پیچونند که نمیدونم ضریب هوشی شما رو تست کنند و ......
اما من به یک مشکلی بر خوردم و اونم این بود که به کامپیوتری افتادم که صفحه مونیتورش شفاف نبود و حسابی اذیت شدم و بعدش هم مردود
وقتی با مسئولش صحبت کردم بهم گفت که باید همون لحظه اول میگفتی که کامپیوترت رو تغییر بدیم
من بار دوم قبول شدم ... اما دوستان هر مشکلی رو دیدید همون لحظه بگید ..... چون بعدا قبول نمیکنند
خلاصه واقعا سوالاتش سادست فقط بدون جزوات کار سختی بود ( تا سه مرتبه هم حق امتحان دارید با همون 25 دلار ولی اگر قبول نشدید باز پروستون از اول شروع میشه و 25 دلار بیشتر)
بعد که این مرحله رو قبول شدم برام نوبت زد 20 روز دیگه برای امتحان شهر
بهر حال 20 روز دیگه هم رفتم و قبول شدم و ساده
مثل ایران بود اما بازم ساده تر
به همین سادگی
همون لحظه هم یه برگه موقت بهم داد تا بتوانم رانندگی کنم و گفت 3 هفته دیگه اصل گواهینامت میاد و همین هم شد
خلاصه بسیار ساده بود
باز میگم واقعا بدون جزوه ها کار سخت میشه
موفق باشید
بدرود
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-22 ساعت 06:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-22 ساعت 06:07 توسط mehdi_behzadi.)
سلام دوستان
دوشنبه پیش رفتم برای امتحان گواهی نامه و راحت امتحان تستی را قبول شدم البته از تمامی دوستان که سوالات امتحان در کالیفرنیا گذاشته اند تشکر می کنم همون سوالات بود البته فکر کنم بعضی از جوابها غلط علامت زده بودند من 2 تا اشتباه داشتم راستی فقط نیم ساعت خواندم و بقیه را در لبتاپ سیو کرده بودم تو همون سالون خوندم . اینجا همه ایستاده امتحان میدن .اون لحظه یاده ده ساله پیش که اولین بار امتحان آیین نامه دادم افتادم که 10 مراقب داشتیم . راستی یه پسره با زیر پراهنی (رکابی) عکس گواهی نامه انداخت که برام جالب بود. در ضمن من گواهی موقت دارم و حق رانندگی به تنهایی دارم. 1 ماه بعد امتحان شهر را باید بدم
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-09-05 ساعت 23:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-27 ساعت 05:53 توسط payam_prz.)
از اونجا که زیاد وقت نداشتم تمام این 13 صفحه رو بخونم ، لازم دونستم که یکی از راحت ترین و کم هزینه ترین راه های گرفتن گواهینامه رو خدمت شما عرض کنم .
برای استفاده از راه اولی که خواهم گفت باید از کارت دبیت بانکی تون استفاده کنید ، یعنی باید این کارت رو داشته باشید یا از مال یکی از دوستان و آشنایان استفاده بفرمائید .
راه اول : تشریف میبرید به یکی از این وب سایت هایی که مینویسم :
البته بعضی از ایالت ها این مورد درشون کار نمیکنه ولی اکثرا میتونید با سرچ کردن این جمله i drive safely با ذکر نام ایالتتون در گوگل سایت مورد نظر رو در ایالت خودتون پیدا کنید یا در ایالت همسایه که نزدیک باشه . کل هزینه ی لازم برای دریافت برگه ی قبولی امتحان کتبی 75 دلار هست . که پرداخت میکنید بعد هر 6 ساعت فیلم نگاه میکنید و آخرش هم امتحان میدید منتها شما هرچقدر که دوست دارید جواب غلط بدید چون اونقدر ازتون سوال رو میپرسه تا جواب درستش رو بزنید . این از این
راه دوم : کلاسهای آموزشی موجود در شهرتون که اونها هم safely هستن ، همین مبلغ رو دریافت میکنن و 6 ساعت فیلم براتون پخش میکنن و بعد سوالها رو همراه با جواب خدمتتون میدن شما هم پر میکنید و تحویلشون میدید . بعد هم قبول میشید .
من خودم از راه اول استفاده کردم ، هم قوانین رو بخوبی یاد گرفتم و هم در عرض یک روز امتحان دادم و با 25 دلار پرداخت اضافی همون فرداش هم برگه ی قبولیم رو از طریق پست ویژه دریافت نمودم .
موفق باشید . باز هم میگم تو بعضی ایالت ها مثل لاسوگاس از قرار معلوم از این خبرا نیست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
کسی تجربه گرفتن گواهینامه توی florida رو داره که ما رو راهنمایی کنه؟
ممنون
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
با سلام
گرفتن گواهینامه چقدر طول می کشه؟