موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
دیروز تونستم گواهینامه رانندگی را بگیرم به دوستانی که در سن حورزه کالیفرنیا زندگی می کنند توصیه می کنم برای امتحان Los gatos را انتخاب کنند هم خلوتر هست هم برخوردبهتر دارند و به نظرم امتحان هم آسانتر است من Santa Clara هم امتحان دادم و رد شدم و اینکه خیلی شلوغه و نوبت خیلی دیر به دیر می دهند. برای امتحان برای تمام گردش به چپ و راست حتما فرمول راهنما آینه وسط و آینه طرف گردش و شولدر طرف گردش را انجام دهید موقع گردش هم حتما دو طرف چهاراه را نگاه بیاندازید. برای دنده عقب نیازی به راهنما نیست ولی اگر می خواهید از پارک بیرون بیاید به همان سمتی که گردش می کنید راهنما بزنید . یک توصیه ای که می کنم برای آشنایی بهتر با شرایط امتحان و مسیر امتحان2 یا 3 روز قبل از امتحان کسانی را که امتحان می دهند بطور نا محسوس تعقیب کنید .
موفق و پیروز باشید
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
درود . کسی نمونه سئوالات ایالت کانزاس را دارد؟
با سپاس.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-19 ساعت 09:40)golbano نوشته: درود به همه دوستان.من امروز امتحان آئین نامه و دادم و قبول شدم.راستش سوالات فارسی خیلی گیج کننده بود واسه من.ولی جالب اینه که دقیقا یکی از دوستان کاملا صحیح می گفت که شما پاسخ و درست میزنی ولی اونا می گن غلط هستش.ولی این تجربه شخصی منه حتما خود کتاب رو هم بخونید و تنها به این سوالات اکتفا نکنید.با بهترین آرزوها
كجا امتحان داديد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال:
آیا با ویزای توریستی توی تگزاس میشه گواهینامه گرفت؟ کسی رو می شناسید که تجربه گرفتن گواهینامه با ویزای توریستی رو داشته باشه؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان. کسی به تازگی تو کالیفرنیا امتحان داده؟ میخوام بدونم سوالات تغییری کرده یا خیر چون این سوالات مربوط به سال ۲۰۱۰ و اینا هستش . ممنون از همه دوستان
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-10 ساعت 05:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 05:53 توسط M.Haghighi.)
با سلام مدتی بود که نتونستم از وضعیت اینجا بگم امروز امتحان آئین نامه دادم و قبول شدم البته کتاب اون رو خوندم. من یه ماشین شورلت ۲۰۱۲ SONIC LT رو هفته پیش به قیمت ۱۳۱۰۰ دلار زیر قیمت خریدم بخاطر تگرگ روی سقف ماشین فرو رفتگی ایجاد شده بود ولی صفر بود. باورتون نمیشه اگه بگم روزی که ماشین رو انتخاب کرده بودم هنوز سوشال نیومده بود اسناد رو امضا کردم فردای روزی که باید پول رو میدادیم سوشال اومد و من ماشین رو خریدم برای رانندگی از GPS گارمن استفاده میکنم که خیلی عالی است. در ضمن خود فرشنده ماشین فرستاد دم در خونه ما.بیمه ماشین خیلی زیاد شد ۹۳۰ دلار برای ۶ ماه از نوع کامل. تلفن رو از at&t گرفتم که انهم ۵۰۰ دلار دپازیت گرفت ماهی ۶۰ دلار با یه گوشی آی فن ۳ مجانی. در بانک اکلاهما حساب باز کردم که گفته دبیت کارت و کردیت کارت رو سه روز دیگه میفرسته به ادرسمون . نوشتن با بهنویس برام مشکله فعلا خداحافظ.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-10 ساعت 05:27)M.Haghighi نوشته: با سلام مدتی بود که نتونستم از وضعیت اینجا بگم امروز امتحان آئین نامه دادم و قبول شدم البته کتاب اون رو خوندم. من یه ماشین شورلت ۲۰۱۲ SONIC LT رو هفته پیش به قیمت ۱۳۱۰۰ دلار زیر قیمت خریدم بخاطر تگرگ روی سقف ماشین فرو رفتگی ایجاد شده بود ولی صفر بود. باورتون نمیشه اگه بگم روزی که ماشین رو انتخاب کرده بودم هنوز سوشال نیومده بود اسناد رو امضا کردم فردای روزی که باید پول رو میدادیم سوشال اومد و من ماشین رو خریدم برای رانندگی از GPS گارمن استفاده میکنم که خیلی عالی است. در ضمن خود فرشنده ماشین فرستاد دم در خونه ما.بیمه ماشین خیلی زیاد شد ۹۳۰ دلار برای ۶ ماه از نوع کامل. تلفن رو از at&t گرفتم که انهم ۵۰۰ دلار دپازیت گرفت ماهی ۶۰ دلار با یه گوشی آی فن ۳ مجانی. در بانک اکلاهما حساب باز کردم که گفته دبیت کارت و کردیت کارت رو سه روز دیگه میفرسته به ادرسمون . نوشتن با بهنویس برام مشکله فعلا خداحافظ.
در کدام شهر امتحان دادید و کدام کتاب را خواندید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-11 ساعت 23:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-11 ساعت 23:05 توسط M.Haghighi.)
با سلام به همه دوستان. من امروز یعنی بعداز کمتر از ۲۰ روز موفق شدم گواهینامه رانندگی رو بگیرم .برای بار اول امتحان شهر(Behind the wheel exam) میدادم و تازه با سیستم اینجا اشنا میشددم. توصیه میکنم حتما گواهینامه رو بگیرید مثل کارت شناسایی معتبر میمونه .امروز ساعت ۵ صبح اونجا بودم و تا ساعت ۱۱ کارها تموم شد.با ۷ امتیاز منفی . محل امتحان رو چند بار به تنهایی رفتم یعنی اول یکی از ماشینهایی که افسر توش بود رو تعقیب کردم تا نحوه تست دستم بیاد. راستی اینجا DMV اکلاهما گواهینامه بین لمللی رو قبول نداشتن.البته من برای خرید ماشین از اون استفاده کردم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012