موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-24 ساعت 08:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-24 ساعت 08:09 توسط AmericanHamid.)
سلام دوباره
امروز دوباره رفتم برای تست . دیدم همون سوالا ت روز قبل رو داد که فقط برگه آزمون علامتها بود . منم دوباره همون جوابهای روز قبل رو دادم .و برگشتم . وقتی چک میکرد بازم شروع کرد به خط زدن . منم گفتم این برگه رو دیروز هم دادی و مطمئنم من جواب درست میدم . حدود 5 دقیقه ای بحث کردم و همکارش که فکر کنم پاکستانی بود.هم اومد و چند کلمه فارسی هم بلد بود . و ایشون هم نتو نست کمک کنه تا اینکه یه خانمی که همکارش بود . اومد پرسید فارسی هست. بعد گفت منم هفته قبل همین مشگل رو داشتم و باید از روی لیست جواب شماره 1 تصحیح بشه .و این در حالی بود که روز قبل روی برگه نوشته بود لیست شماره 2 و امروز شماره 3 . و این در حالی هست که اونا سه سری جواب و فقط یک برگه داشتند.
و خوشبختانه مشگل من در این قسمت حل شد. و برگه رو پرینت کرد بهم داد . دیدم که رانندگی با همراه زده . منم گفتم من گواهینامه ایران رو دارم و دوباره قبول نمیکرد میگفت قبلا باید قبلا وارد سیستم میشد نه حالا . دوباره با کلی التماس و قربونت برم و حالا پیش کی برم که دیگه از خر شیطون اومد پایین .و با کمک اون پاکستانی شماره گواهینامه رو وارد کرد و یک گواهینامه موقت دو ماهه بهم داد .
اگر در سن خوزه برای گرفتن گواهینامه میرید . زمان ثبت نام حتما گواهینامه ایران رو بدید وارد سیستم بکنه .هر چند منم چند بار گفتم ولی تاثیر نداشت.
اینم از گواهینامه موقت من در سن خوزه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمامی دوستان،آیا کسی میدونه از زمان ورودمان به کالیفورنیا تا چند روز مهلت دادن امتحان رانندگی را داریم،ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ما با گواهینامه بین المللی توی کالیفرنیاواسه ۴ روز ماشین اجاره و رانندگی کردیم و هیچ مشکلی پیش نیامد. توی ویرجینیا هم با همین گواهینامه دی ام وی رفتیم و هم در سطح شهر رانندگی کردیم . فقط توی دی ام وی گیر داده بود که حتما باید ترجمه داشته باشی و با چانه زنی های فراوان طرف قانع شد که قبول کنه.