موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچهها میگویم که برای ثبت شرکت در امریکا باید چه اقداماتی انجام داد ؟
فکری به ذهنم رسیده گفتم که با شماها هم در میان بگذارم ؛
ابتدا یه شرکت در آمریکا ثبت کنیم بد یه وکیل آمریکایی بگیریم ( همانطور که سورن جان گفتن در پستهای قبلی میشود در ایران یه مستر کارد باز کرد ) که خودمان بعدا هزینهٔ وکیلو بدیم تا خیالمان راحت باشد ، اون وقت اقدام کنیم برای گرفتن ویزا .
فکر کنم با این نحو هم خیالمان از بابت سرمایمان راحت است ، هم اینکه حد عقل فکر کنم با 1000 $ بشود به نتیجه رسید یعنی اگر موفق نشدیم حد عقل 1000 $ از دست دادیم ،دیگه هم به سفارت نرفتیم ، هم ریجکت نشدیم و .... .
البته این نظر شخصی من هست ، مایلم بقیه بچهها هم نظراتشونو بدن مخصوصاً آقا اشکان گل و سورن جان عزیز .
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
میشود در مورد ثبت شرکت یکم توضیح بدید.
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ممنون میشم که در این مورد توضیح بدهید ؛ یک درخواست بوسیله USCIS.
چی هست ؟ میشه یکم اطلاعات بدین .
با تشکر
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-09 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-09 ساعت 17:01 توسط Soren.)
سلام دوستان
بالاخره توانستیم در خدمت عزیزان باشیم.
در مورد پیشنهاد ثبت شرکت ابلام عزیز،باید گفت که مسئله اصلی از نظر اداره مهاجرت میزان سرمایه،گردش مالی و آینده کاری شرکت در آمریکاست(چیزی که در سند فارسی E-2 که خود شما هم آپلود کرده اید توضیح داده شده است)بنابراین اگر کسی بخواهد شرکتی ثبت کند باید سرمایه کافی،بیزینس پلان قوی و پیش بینی گردش مالی و ... را هم آماده کند،وگرنه از ویزا خبری نیست.این قبیل کارها متخصصانی دارد به نام Business Broker که در پست بعدی توضیحاتی در موردشان داده ام.من گزینه شراکت را قویتر میبینم.فقط باید دید با این شیوه میشود E-2 گرفت یا نه.
موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-10 ساعت 19:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-10 ساعت 21:53 توسط Soren.)
سلام بر دوستان
در مورد گزینه شراکت همانطور که دوستان(به ویژه اشکان عزیز) توضیح داده اند،محدودیتهایی وجود دارد.از همه مهمتر،شما باید مالک بیش از 50% بیزینس موردنظرتان باشید.من مشغول تحقیق در این مورد هستم که ببینم آیا میتوان با یک کمپانی به عنوان شخص حقوقی شریک یک بیزینس شد(البته با رعایت قانون 50 درصدی)و در همان بیزینس هم مشغول کار شد؟شاید این طوری بتوان هم قانون 50 درصد را رعایت کرد و هم به استخدام آن شرکت درآمد و در پروسه گرین کارت قرار گرفت(البته این مورد بیشتر در صورتی است که قانون در این مورد سکوت کرده باشد).این فکر موقعی به سرم زد که خواندم یکی از شرکتهای بزرگی که در یکی از سایتهایی که معرفی کرده بودم،نوشته بود علاوه بر جذب سرمایه شما،چنانچه سرمایه گذار "انرژی کافی برای کارهای سنگین" هم داشته باشد(برداشت من این بود که منظورش باید مدیریت آن بیزینس باشد و شاید بتوان برای ویزای H-1 یا EB-1 روی آن حساب کرد)،شرکت از وی استقبال خواهد کرد!
منظورم فقط این کمپانی بخصوص نیست،بلکه اصولا این باید برای افرادی مانند ما جذاب باشد،نه کسانی که خودشان شهروند آنجا هستند یا اقامت دائم دارند.هر کسی که در مدت معینی در ایالات متحده به صورت کاملا قانونی برای یک کارفرمای آمریکایی کار کند،حق درخواست تابعیت را دیر یا زود پیدا خواهد کرد،ولی همین موضوع برای کارفرمایان صادق نیست(که به نظر قانون سنتی و بی معنایی می آید،ولی فعلا ملاک کار است).آیا کسی از دوستان تاکنون در این مورد اطلاعی گرفته است؟این روش با اطلاعات موجود من غیرقانونی نیست،مگر این که قوانینی وجود داشته باشد که این روش را غیرقانونی شناخته باشد.اگر کسی از دوستان در این مورد اطلاعات بیشتری داشته باشد،شخصا ممنون میشوم با ما هم در میان بگذارد.
موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
بالاخره پس از یک ماه سفارت آنکارا جوابی به ایمیل ما داد و یکبار ورود بودن ویزای E-2 را تایید کرد ولی در مورد مدت اعتبار آن چیزی نگفته و فقط جای دیگری را آدرس داده تا سوالهای دیگر را از آنجا بپرسم!
موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان
و سپاس از تمامی دوستانی که تلاش کردن و هر اطلاعاتی که کسب کردن رو در اینجا قرار دادن (بخصوص آقا اشکان)
یک سوال از خدمت دوستان داشتم
اگر دو خانواده بخوان که برای سرمایه گذاری اقدام کنن چه میزان سرمایه لازمه ؟
اگر این دو خانواده هر کدام 2 فرزند بالای 21 سال داشته باشن تکلیف چیه ؟
تا اونجا که فهمیدم باید یک شرکت تاسیس کنن، آیا با ثبت یک شرکت به صورت 50درصد سهام برای یک خانواده و 50 درصد برای یک خانواده دیگه مشکلی نیست ؟
یا باید یکی از خانواده ها سهام بیشتری داشته باشه، مثلا 49 به 51 ؟
پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم از تمامی دوستان
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-12-24 ساعت 01:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-24 ساعت 01:56 توسط ParsTrader.)
(2010-12-24 ساعت 00:20)ali_golden نوشته: با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان
و سپاس از تمامی دوستانی که تلاش کردن و هر اطلاعاتی که کسب کردن رو در اینجا قرار دادن (بخصوص آقا اشکان)
یک سوال از خدمت دوستان داشتم
اگر دو خانواده بخوان که برای سرمایه گذاری اقدام کنن چه میزان سرمایه لازمه ؟
اگر این دو خانواده هر کدام 2 فرزند بالای 21 سال داشته باشن تکلیف چیه ؟
تا اونجا که فهمیدم باید یک شرکت تاسیس کنن، آیا با ثبت یک شرکت به صورت 50درصد سهام برای یک خانواده و 50 درصد برای یک خانواده دیگه مشکلی نیست ؟
یا باید یکی از خانواده ها سهام بیشتری داشته باشه، مثلا 49 به 51 ؟
پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم از تمامی دوستان
سلام
من فکر می کنم منظور شما ویزای E2 باشد به صورت قانونی پاسخ سوالات شما اینگونه خواهد بود
برای فرزندان بالای 21 سال شامل نخواهد شد
شرکت باید اکثریت ان متعلق به درخواست کننده باشد مگر اینکه سرمایه ان شرکت رقم بسیار بالایی باشد که در ان حالت اصلا ان فرد می تواند برای ویزای دائم اقدام کند EB5 , ودیگر نیازی به این نوع ویزای E2 نیست در صورت شراکت بهتر است که شریک شما خود سیتیزن امریکا باشد و در ان حالت مد نظر شما معمولا قبول نمی کنند
اما این مسائل که گفتم از لحاظ حقوقی بود اما تا انجا که من متوجه شده ام در مورد ویزاهای موقت برای ایرانیان به شدت سخت گیری می کنند وبه نوعی می توان گفت که در حال حاظر تقریبا اکثرا رد می شوند برای همین من خودم از این روش مایوس شدم
به نظر من بهتر است به جای امریکا برای کانادا اقدام کنید برای ویزای کار افرینی مثلا ساسکچوان و کبک و .... در ان حالت البته هزینه های جانبی بیشتری متقبل می شوید اما در عوض ابتدا اقامت و بعد از 3 سال سیتیزن می شوید که برای تحصیل و کار در امریکا مشکلی نخواهید داشت ضمن اینکه از بیمه های مناسبی هم بهره مند می شوید در ضمن برای کانادا اگر فرد بالای 21 سال اگر به طور مداوم در تحصیل بوده و مثلا الان دانشجو می باشد می تواند به همراه خانواده اقامت دریافت کند
این اطلاعات من بود اما باز هم خودتون برای کانادا بیشتر تحقیق کنید تا اطلاعات بهتری بدست اورید
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-28 ساعت 16:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-29 ساعت 00:59 توسط hvm.)
سلام دوستان
متاسفانه موضوع 3 ماهه بودن ویزای E-2 برای ایرانیان حقیقت دارد.کنسولگری فرانکفورت هم جریان را تصدیق کرد.این هم متن ایمیل دریافتی:
Dear Sir-
All visas, including E-2 Treaty Investor visas, for Iranian citizens, are issued with one entry and with a three months validity.
Best regards.
E Visa Team
تازه مثل این که منحصر به E-2 هم نیست و شامل تمام ویزاهاست(عجیب است که حتی ویزاهای مهاجرتی را هم استثنا نکرده و به صراحت میگوید All Visas,including E-2)
موفق باشید