کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فقط رسیدن به خاک آمریکا!!
ابلام عزیز
خوشحالم که راهنماییهایم برایت مفید بوده اند.ولی 99 درصد زحمت را تو خودت کشیده ای.در مورد همسر محترمتان،فکر کنم شما یک خانواده محسوب میشوید و کلا یک پرونده دارید،ولی دوستتان باید پرونده جدایی داشته باشند.در مورد کردیت کارت هم،بله میتوان هر مبلغی را با یک کارت به هر کسی در هر جا پرداخت کرد.ولی اگر معطل 300-400 هزار تومان پول نیستید،بهتر است یک کردیت کارت شما و خانمتان و یکی دیگر هم دوستتان داشته باشد،چون شاید کارتان باهم جور نشود،شاید رمزش لو برود یا حتی سر مسائلی با دوستتان اختلاف پیدا کنید و ...در چنین صورتهایی مشکل درست میشود.اصلا اگر کارتان درست شود میتوانید مبلغ همراه سفرتان را توی آن بریزید و همراه ببرید.خوب اگر قدری از پول دوستتان در آن باشد،دیگر نمیتوانید این کار را بکنید.در ضمن کار ساده تر از اینهاست که فکر میکنی!مشکل شاید بعدا سر مدارک و ... باشد،نه تماس با وکیل و امثال آن.نمی دانم چه کمکی از من برمی آید،ولی اگر بتوانم دریغ نخواهم کرد.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، copol_fazaee ، Iman13
(2010-11-29 ساعت 22:40)Soren نوشته:  ابلام عزیز
دریغ نخواهم کرد.
موفق باشید

سلام

سورن جان

در خصوص پیدا کردن وکیل و چه متنی برای وکیل باید فرستد و ...

بازم زحمتم گردنه شما ، امیدوارم که این صحبتا به دارد بقیه هم بخور .

نامه­ی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعه­ی کوچک من همه­ی این سپاهیان بی سلاح خفته­اند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
پاسخ
تشکر کنندگان: copol_fazaee ، mavarfan
سلام

بچها واقعا صحبتهاتون مفید .

آقا سورن لطفا بیشتر توضیح بدین .

پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، Soren ، mavarfan
سلام دوستان
اگر کسی وکیل خوب برای ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی امریکا می شناسه لطفا معرفی کنه .
ممنووووون
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، mavarfan ، copol_fazaee
(2010-11-30 ساعت 14:10)baiad beram نوشته:  سلام دوستان
اگر کسی وکیل خوب برای ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی امریکا می شناسه لطفا معرفی کنه .
ممنووووون

سلام "باید برم" عزیز(نمیدونم آیدی شما را چه طوری باید خواند!)

آخر من که سایتشان را معرفی کردم!نمیدانم چرا اصرار به استفاده از شیوه های سنتی(معرفی شخص و ...)دارید.این طوری خودتان را در معرض از دست دادن شانسهای زیادی قرار خواهید داد.بروید به این سایت:
http://www.ailalawyer.com/
نوع مهاجرتتان را معین کنید(سرمایه گذاری،توریستی،...)و وکیل متخصص را از تب Type of Lawyer انتخاب کنید و به 50-60 تایشان ایمیل بزنید و یکی را که بهتر و حرفه ای تر جواب داد انتخاب کنید و قرارداد ببندید.بقیه کار هم(کردیت کارت و ...) هم آسان است.میتوانید از برخی صرافیها کردیت کارت بگیرید و حق الزحمه وکیلتان را با آن بپردازی(ارسال 208 را بخوانید)د.بعد هم طبق دستورات وکیل رفتار کنید.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، bill.goldberg1990 ، baiad beram ، mavarfan ، copol_fazaee ، Rock
دوستان گرامی
ارائه اطلاعات در مورد راههای پناهندگی به کشورهای خارجی مخالفت صریح با قوانین جاریه کشوری دارد وبه طور حتم سایت مهاجرسرا را دچار مشکلات جدی خواهد نمود .
بنابر این مطالب این گونه عدم تایید شد.
لطفا رعایت فرمایید.

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، mavarfan ، copol_fazaee ، Ashkan78 ، imankarimi ، Linspire
سلام دوستان
در موردراهنمایی به دوستان در مورد راههای غیرعادی،بدلیل اینکه حس شد امکان دارد برخی دوستان در حال مرتکب شدن اشتباهات خانمان برانداز باشند صحبت تا حدودی به این سو کشیده شد.به هر صورت از مدیران محترم درخواست میکنم حرفهای مرا به عنوان هشدار به دوستان تلقی کنند.امیدوارم حداقل دوستان از خطرات این کارها آگاه شده باشند.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، eblam ، hvm ، mavarfan ، copol_fazaee
با سلام

من هم با سورن موافقم .

اینا بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارن ، به نظر من هم بد نیست همه از عواقبش که جنبه خوبی‌ هم نداره مطلع بشن .

بدست اوردن تجربه بهاش بسیار بالاست ، پس بهتره که از تجربه‌ دیگران استفاده کرد تا بهای سنگینی‌ پرداخت نشه ( بهاش میتونه حد اقل عمر آدم باشه ) .

ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعه­ی کوچک من همه­ی این سپاهیان بی سلاح خفته­اند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Soren ، mavarfan ، ParsTrader ، copol_fazaee
(2010-12-01 ساعت 15:21)eblam نوشته:  با سلام

من هم با سورن موافقم .

اینا بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارن ، به نظر من هم بد نیست همه از عواقبش که جنبه خوبی‌ هم نداره مطلع بشن .

بدست اوردن تجربه بهاش بسیار بالاست ، پس بهتره که از تجربه‌ دیگران استفاده کرد تا بهای سنگینی‌ پرداخت نشه ( بهاش میتونه حد اقل عمر آدم باشه ) .

ممنونم ابلام جان
حقیقت جز این نیست که گفتی.
امیدوارم در راه سختی که پیش گرفته ای موفق باشی.هیچ چیز مرا به اندازه موفقیت دوستانم شاد نمیکند.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، mavarfan ، copol_fazaee
(2010-11-30 ساعت 15:18)Soren نوشته:  [quote='baiad beram' pid='87060' dateline='1291110056']
سلام دوستان
ممنووووون

آخر من که سایتشان را معرفی کردم!نمیدانم چرا اصرار به استفاده از شیوه های سنتی(معرفی شخص و ...)دارید.این طوری خودتان را در معرض از دست دادن شانسهای زیادی قرار خواهید داد.بروید به این سایت:
نوع مهاجرتتان را معین کنید(سرمایه گذاری،توریستی،...)و وکیل متخصص را از تب Type of Lawyer انتخاب کنید و به 50-60 تایشان ایمیل بزنید و یکی را که بهتر و حرفه ای تر جواب داد انتخاب کنید و قرارداد ببندید.بقیه کار هم(کردیت کارت و ...) هم آسان است.میتوانید از برخی صرافیها کردیت کارت بگیرید و حق الزحمه وکیلتان را با آن بپردازی(ارسال 208 را بخوانید)د.بعد هم طبق دستورات وکیل رفتار کنید.
موفق باشید
[/

ممنون soren عزیز

من تصمیم دارم برای 3 ماه برم امریکا و دوست داشتم با یک وکیل صحبت کنم تا احتمال گرفتن ویزا توریستی بالا تر بره. اگه شما هم بتونین کمکم کنید ممنون می شم ..
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، mavarfan ، copol_fazaee ، ali_golden
(2010-12-02 ساعت 10:49)baiad beram نوشته:  
(2010-11-30 ساعت 15:18)Soren نوشته:  [quote='baiad beram' pid='87060' dateline='1291110056']
سلام دوستان
ممنووووون

موفق باشید
[/

ممنون soren عزیز

من تصمیم دارم برای 3 ماه برم امریکا و دوست داشتم با یک وکیل صحبت کنم تا احتمال گرفتن ویزا توریستی بالا تر بره. اگه شما هم بتونین کمکم کنید ممنون می شم ..

سلام خواهر عزیز
به نظر من(البته فقط نظر شخصی خودم)شما 2 راه مطمئن دارید:
1)گرفتن دعوتنامه از آشناتون،پرداخت مبلغی به یک شرکت برای گرفتن وقت مصاحبه از سفارت و همراه بردن مدارک لازم برای اثبات قصد برگشتتون
2)سپردن همه چیز به یک شرکت مسافرتی مطمئن
راه اولی مشکلتر ولی کم خرجتره و راه دوم برعکس گرانتر ولی آسونتره.بسته به وضع مالی خودتون تصمیم بگیرید.من تا حالا نشنیده ام کسی برای ویزای توریستی وکیل گرفته باشه!چون وکلا برای یک کیس 3000-4000 دلار میخوان و این غیر مخارج دیگه سفر است.تازه وکیل چه کاری میتونه برای یک ویزای 3 ماهه بکنه؟مشکل سوظن طرف آمریکایی به برنگشتن شهروندان ایرانی است که دعوتنامه اونو حل میکنه.دیگه وکیل چیکار میتونه بکنه،مگر این که شما متهم به جرایم عجیب و غریبی باشید!(که مطمئنم نیستید)
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، joseph ، copol_fazaee
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قارغ التحصیل کارشناسی رشته برق قدرت هستم میخواستم برای درخواست کار در آمریکا چه کاری باید انجام بدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، copol_fazaee
(2010-12-04 ساعت 11:07)اتابک نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من قارغ التحصیل کارشناسی رشته برق قدرت هستم میخواستم برای درخواست کار در آمریکا چه کاری باید انجام بدم؟
دوست عزیز اگر در ایران زندگی میکنی، کار بسیار مشکلیه. چون گشتم نبود، نگرد نیست.
فقط یک مورد از اقدامهایی رو که کردم مثال بزنم:
یکبار از طریق یک سایت مهم کاریابی در آمریکا اقدام کرم، حتی کشور محل اقامت از من خواست که ایران در لیست سایت نبود.
به نظر من دنبال یک حرفه خاص بگرد که در آمریکا به این حرفه خاص نیاز داشته باشن، نه مهندسی برق که خودشونم از ما خیلی بیشتر دارن.
In the United States I will feel as if I were alive again
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، copol_fazaee ، Soren
سلام

من فکر می‌کنم واقعا هیچ راه حال مناسبی برای رفتن به آمریکا وجود نداشته باشه ، این تاپیک تقریبا ۱ سالی‌ هست که آقا اشکان زحمت کشیدن راه اندازی شده ، به هر حال یا باید حد عقل 500,000$ پول داشته باشی‌ یا یه آدم منحصر بفرد در هر زمینه‌ای باشی‌ .

در مورد ویزاE-2 هم هیچ کس تاحالا نتونسته هیچ جواب درستی‌ بده ، البته همهٔ بچها زحمت کشیدنها در اون هیچ شکی نیست .

امیدوارم یه زمانی‌ بشه که یه راه مناسبی پیدا بشه برا رفتن .

پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، joseph ، Soren ، copol_fazaee
سلام

بچها این ایمیل الان برام فرستاده شده ، چون اگر بخوام اسم شرکتو تو سایت بگم خلاف موازین هست نمیزارم ، ولی‌ اگر مدیران محترم اجازه دادن بفرماین که من کل اطلاعاتو بذارم .

خودم زیاد متوجه نمیشام ولی‌ فکر کنم کلا کلاه برداری هستش ؛

--------------------------------------------------------------------------------

سلام
دوست عزیز
طبق قانون دولت امریکا حد اقل سرمایه گذاری در امریکا
برای صدور گرین کارت سرمایه گذاری حدود نیم میلیون دلار
معادل تقریبا پانصد میلیون تومان است
برای افرادی که سرمایه کمی دارند
ما روشی را پیشنهاد میکنیم که هم به نفع ما هست و هم به نفع طرف مقابل
ما سعی میکنیم با شرایط افرادی که سرمایه کم دارند راه حل مناسب ارائه بدهیم
همانند امارات که ثبت شرکت و یا ویزا و مهاجرت نیاز به کفیل دارد
در امریکا نیز اصطلاحی به نام petition هست
که تقریبا متقاضی معنی میدهد ولی از لحاظ کاربردی همانند کفیل میباشد.
ما شرکتهای ثبت شده در امریکا داریم که چندین سال پیش تاسیس شده اند
و مدارک همه انها را هنگام قرارداد تقدیم خواهیم کرد.
در قراردادی که میبندیم ما کفیل شما در سرمایه گذاری در امریکا هستیم
ولی قرارداد به نوعی بسته میشود تا سرمایه گذاری شما به جای مبلغ کم
نیم میلیون دلار یا پانصد هزا ردلار نشان داده شود.
بدین صورت که ما با شما قرارداد میبندیم و مبلغی از شما میگیریم
و با شما شریک میشویم ویک شرکتی با یک میلیون دلار سرمایه تاسیس میکنیم
که نیم میلیون دلارسهام ان مال شما میشودو نیم میلیون دلار سهام ان مال ما میشود
طبق قانون ثبت شرکتها هر شرکتی که تاسیس میشود میتواند در هنگام تاسیس 35 درصد سرمایه اش را پرداخت نماید و در طول پنج سال سرمایه را به یکصد درصد برساند.
پس در شروع کار باید جمع سرمایه گذاری شما و ما 350 هزار دلار باشد
و در طول پنج سال به یک میلیون دلار برسد.
بنابر این از این مبلغ بخشی از ان را شما نقدا پرداخت میکنید و ما بقی را ما تامین میکنیم.
شما از نیم میلیون دلار یعنی پانصد هزار دلار مبلغی را اول تاسیس شرکت پرداخت کرده اید
و طبق قانون امریکا فرصت دارید تا بقیه مبلغ را
در طول پنج سال به شرکتی که با هم شراکتی تاسیس کرده ایم پرداخت نمائید
و مالک نیم میلیون دلار سهام شرکت امریکائی شوید
در طول این مدت پنج سال شما میتوانید در امریکا زندگی کنید
و اگر خواستید میتوانید این شرکت را مدیریت نمائید و از در امد شرکت حقوق برای خودتان بردارید
تا زمانی که شرکت به سود آوری کافی برسد و تمامی سرمایه تعهدی را پرداخت نماید.
در این میان دو حالت میتواند وجود داشته باشد:
یا بعد از پنج سال این شرکت به سود اوری رسید که از سود شرکت
نصف ان مال شما است و نصف ان مال ما میشود
حال اگر خواستید با سود خودتان میتوانید بقیه مبلغ را پرداخت نمائید
و نصف شرکت مال شما شود
و اگر نخواستید شما پنج سال در امریکا زندگی کرده اید
وطبق قانون دولت امریکا میتوانید درخواست اقامت دائم بگیرید و پاسپورت امریکا
گرفته سیتیزن شوید و بدون دغدغه شرکت زدن و سرمایه گذاری کردن و غیره
در امریکا زندگی کنید
اما پنج سال اول به نام شرکتی که در ان سرمایه گذاری میکنید در امریکا زندگی میکنید که گرین کارت سرمایه گذاری میگیرید
به این کار اصطلاحا اقامت تحت کفالت شرکت امریکائی گفته میشود
که البته در امریکا چنین کلمه ای مرسوم نیست ولی در بین مردم امارات چنین اصطلاحی وجود دارد
و مردم ایران با چنین نوع اقامتی اشنائی دارند.
اگر تصمیم داشتید در خدمتیم
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، copol_fazaee ، Soren ، bill.goldberg1990 ، Rock

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان