موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-27 ساعت 23:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-27 ساعت 23:59 توسط joseph.)
منظور من سیتیزن کانادایی نیست بلکه منظور من کسیه که فقط اجازه حضور موقت در کانادا رو داره.
حالا این شخص میتونه مثلا یه چند روزی بره بوفالو و برگرده.؟
آخه به پل روی آبشار نیاگارا میگن بزرگترین مرز بی نگهبان جهان، بخاطر حسن نیتی که دو کشور کانادا و آمریکا بهم دارند.
In the United States I will feel as if I were alive again
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-29 ساعت 19:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-29 ساعت 19:25 توسط Soren.)
ابلام جان
به نظرم فقط با وکیل میشه(فقط نمیدونم وکیلهای متخصص مهاجرت هم این کار را قبول میکنند یا وکلایی با تخصصهای دیگر لازمه)،ولی اگه با دعوتنامه ویزای توریستی بگیری و سرموقع برنگردی،اول از همه میری تو بلک لیست و اخراج و دردسر برای فرستنده دعوتنامه و زندان و هزار و یک مشکل دیگه هم برای خودت و هم دعوت کننده ات پیش میاد.اصلا فکر خوبی نیست.تازه پروسه اش هم 100% بیش از 3 ماه اعتبار ویزا طول میکشه.حالا چه اصراری به یک همچین کار خطرناکی؟!یک وکیل از AILA انتخاب کن و صادقانه همه چیز رو بهش بگو و راهنمایی بخواه.اگه وکیل گفت مدارکت تکمیل هستند،همین امروز شروع کن!
موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-29 ساعت 19:19)Soren نوشته: ابلام جان
به نظرم فقط با وکیل میشه(فقط نمیدونم وکیلهای متخصص مهاجرت هم این کار را قبول میکنند یا وکلایی با تخصصهای دیگر لازمه)،ولی اگه با دعوتنامه ویزای توریستی بگیری و سرموقع برنگردی،اول از همه میری تو بلک لیست و اخراج و دردسر برای فرستنده دعوتنامه و زندان و هزار و یک مشکل دیگه هم برای خودت و هم دعوت کننده ات پیش میاد.اصلا فکر خوبی نیست.تازه پروسه اش هم 100% بیش از 3 ماه اعتبار ویزا طول میکشه.حالا چه اصراری به یک همچین کار خطرناکی؟!یک وکیل از AILA انتخاب کن و صادقانه همه چیز رو بهش بگو و راهنمایی بخواه.اگه وکیل گفت مدارکت تکمیل هستند،همین امروز شروع کن!
موفق باشید
سلام
سورن جان با کمال تشکر مجدد
مشکل همینجاست که نمیدونم چه جور وکیلی بگیرم یا باید از کجا شروع کنم .
ممنونت میشم که باز راهنمایی به فرمائی ، شاید به درد بقیهیه بچهها خورد .
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-29 ساعت 21:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-05 ساعت 11:53 توسط Soren.)
ابلام عزیز
به نظر من همین فردا برو صرافی گاندی(اگر ساکن تهرانی) برای گرفتن یک کردیت کارت.پاسپورت هم میخواد(اگه هنوز نگرفتی سریعتر برو دنبالش).توی کردیت کارت رو هم با 50 تا 100 دلار شارژ کن.این صرافی خیلی حرفه ای است و تمام آدم زرنگهایی که من میشناسم با این صرافی کار میکنند(آدرسش اینه:خیابان گاندی جنوبی،نبش کوچه چهارم،پلاک 14،تلفن 88661448 و 88884009).صدور کارت چند روزی طول میکشه.تو این چند روز چند تا از وکلایی رو که تو سایت AILA قید شده زبان دیگری جز انگلیسی بلد نیستند و در ایالتهای جنوب غربی یا فلوریدا ساکن هستند(من فلوریدا،کالیفرنیا یا تگزاس رو پیشنهاد میکنم)انتخاب کن.دلیل انتخاب ایالتهای جنوب غربی اینه که تو این ایالتها پناهنده زیاده و احتمالش زیاده که این وکلای جنوبی با کیسهای پناهندگی بیشتری سروکله زده باشن و با تجربه تر باشند.یک متن ساده 2 خطی بنویس که کی هستی و موردت چیه و دنبال یک وکیل خوب میگردی تا بیافته دنبال کارت و به همشون ایمیل کن.بعضیا جواب میدن بعضیا هم یا جواب نمیدن یا جوابهای اتوماتیک و چرت و پرت میدن.اینها را ولشون کن.به اونایی که جواب درست دادند یک متن درست تشریحی از وضعیت خودت و مدارکت ایمیل کن(اگه انگلیسیت خوب نیست یکی رو پیدا کن که این کارو برات بکنه.حرفه ای باشه،نه هر کی تو خیابون!).اگر هم طرف گفت کار کار وکلای مهاجرت نیست،بپرس پس چه نوع وکیلی برای اینکار مناسبه و انجمنشون سایتش کجاست.از روی جوابها یکی رو که رفتار حرفه ای تری داره انتخاب کن و باهاش قرارداد ببند.بعد کردیت کارتت رو به اندازه لازم یا کمی بیشتر شارژ کن.اگر هم مجبور به مراجعه به نوع دیگری از وکلا شدی،همین روند رو با اونها پیش بگیر.بعد از این هم طبق دستورات وکیلت رفتار کن.فقط بهش دروغ نگو و زرنگ بازیهای ایرانی رو هم لطفا فراموش کن.برای پرداخت حق الزحمه وکیل به کردیت کارت نیاز داری.فقط مواظب باش کامپیوتری که باهاش متن قرارداد و شماره کردیت کارتت رو به وکیلت ایمیل میزنی هیچ ویروس،اسپای ویر،... نداشته باشه،وگرنه تمام پول تو کارتت میافته دست هکرها!بهتره شماره رو با دست روی یک کاغذ(مثلا متن قرارداد)بنویسی و بعد اسکن کنی و عکس اسکن شده رو برای وکیلت بفرستی که نشه شماره و پس ورد کارتت رو دزدید.خیلی مراقب باش!
موفق باشی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال