موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
براي راهنمايي تون ممنون
معدل سال اولم ١٩/٦٠ بود ولي خوب ميدونيد كه سالهاي بالا يكم كمتر ميشه نميدونيد محدوده ي معدل بايد چند باشه؟
نميدونيد از رشته هايرياضي بيشتر روي چه رشته هايي سرمايه گذاري ميكنن؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من پسرم کلاس 3 ابتدایی هست و مرداد سال بعد داریم میریم امریکا سال تحصیلی در انجا چگونه هست و چه مدارکی باید ترجمه کنم از پسرم ممنون میشم راهنماییم کنید این موضوع برای من خیلی حیاتی هست
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-20 ساعت 10:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-20 ساعت 12:12 توسط laili.)
(2013-01-20 ساعت 01:20)taha_jam_co نوشته: سلام
من پسرم کلاس 3 ابتدایی هست و مرداد سال بعد داریم میریم آمریکا سال تحصیلی در انجا چگونه هست و چه مدارکی باید ترجمه کنم از پسرم ممنون میشم راهنماییم کنید این موضوع برای من خیلی حیاتی هست
سال تحصیلی بسته به ایالتها متفاوته ولی در کالیفرنیا معمولا از ششم و هفتم سپتامبر شروع میشه .برای مدارک هم مدرک سال اخر و نمرات + کارت واکسن . برای ثبت نام درمدرسه هم علاوه بر این مدارک اجاره نامه ی خونه در آمریکا یا قبض آب و برق که ثابت کنه شما توی اون محله زندگی میکنید ..مطمئنا چون شما تازه وارد میشید قبض آب و برق ندارید و باید از دوست و آشنائی که در خونه شون هستید بخواهید که اون رو نشون مدرسه بدن و بگن که شما اونجا هستید البته این درشرایطیه که بخواهید در همون منطقه ای که وارد شدید مدرسه ی پسرتون رو انتخاب کنید .
برای ترجمه ی کارنامه هم حتما تائیدیه ی آموزش و پرورش رو ازتون میخوان .
با توجه به حیاتی بودن این موضوع برای شما لطف کنید این تاپیک رو کامل بخونید .زیاد هم نیست ..فکر کنم وقت گذاشتن برای موضوع به این مهمی و حیاتی ارزش خوندن 4 صفحه رو داشته باشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای بچه های بیش فعال مدارس جداگانه ای هست یا نه .پسرم ششم دبستانه وبیش فعال برای تمرکزش باید قرص ریتالین بخوره اگه اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-20 ساعت 16:46)BEROLIN نوشته: دوستان برای بچه های بیش فعال مدارس جداگانه ای هست یا نه .پسرم ششم دبستانه وبیش فعال برای تمرکزش باید قرص ریتالین بخوره اگه اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید
چیزی که اینجا دیدم اینه که هیچ بچه ای رو حتی به خاطر سندرم و یا نقص حرکتی هم جدا نمیکنند اما برنامه اموزشی خاصی هم ممکنه براش پیاده کنن. یکی از دوستای خوب پسر خودم توی راهنمایی یک بچه بیش فعال بود که تحت دارو هم بود و مشکلی نداشت.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
باتشکر ازدوستان عزیز برای راهنمایی.من تازه با این تایپیک اشنا شدم وخیلی از نگرانیهام برطرف شد دوستان اطلاعات بیشتر شما واقعا به من دلگرمی میده.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام پسر من کلاس سوم میرود و ما قصد داریم اواخر سپتامبر به امریکا بیایم سوال من این است با توجه به اغاز مدرسه در ۵سپتامبر مشکلی برای ثبت نامش پیش نمیاد و سوال دوم ایا نیازی به ترجمه کارنامه تحصیلی داخل ایران هست یا خیر ممنون از پاسخی که میدهید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آیا مدارک دبستان ایران برای امریکا قابل قبوله؟
این نیز می گذرد........
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-29 ساعت 20:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 20:38 توسط laili.)
(2013-04-28 ساعت 21:16)discovery نوشته: با سلام پسر من کلاس سوم میرود و ما قصد داریم اواخر سپتامبر به آمریکا بیایم سوال من این است با توجه به اغاز مدرسه در ۵سپتامبر مشکلی برای ثبت نامش پیش نمیاد و سوال دوم ایا نیازی به ترجمه کارنامه تحصیلی داخل ایران هست یا خیر ممنون از پاسخی که میدهید
خیر مشکلی پیش نمیاد .باید تمام کارنامه ها رو هم ترجمه کنید و مهر وزارت اموزش پرورش هم داشته باشه تا داراترجمه براتون ترجمه کنه .
(2013-04-29 ساعت 15:39)paniya نوشته: آیا مدارک دبستان ایران برای آمریکا قابل قبوله؟
بله .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-14 ساعت 09:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-14 ساعت 16:29 توسط sayeh_m.)
سلام
امروز دخترم رو در مدرسه ثبت نام كرديم . بهتر ديدم اطلاعاتي رو كه كسب كردم بنويسم . دختر من ١٣ سالشه و توي ايران دوم راهنمايي بود كه ميشه كلاس هفتم ولي نتونست امتحان اخر سال رو بده . اينجا در كاليفرنيا مدارس تا ١٥ جون باز هستش . يه ميدل اسكول خيلي عالي پيدا كردم با گريد ١٠ . اينجا هم مثل ايران بايد در محدوده مدرسه باشيد . ما چون در منزل اقوام هستيم اين مدرسه در محدوده اونها بود . ريز نمرات اول راهنمايي و ريز نمرات ثلث اول دوم راهنمايي رو ترجمه كرده بوديم + ورقه واكسن اونگان + يك كپي از پاسپورتش . چند تا برگه دادن كه پر كرديم. البته مدير بسيار تعجب كرد ولي اينجا كار رو راه ميندازن گفت با توجه به ريز نمرات بايد كلاس ٩ بره ولي با توجه به سنش نبايد بره دبيرستان . تو اين ايالت دبستان ٦ سال ، راهنمايي ٢ سال و دبيرستان ٤ ساله .اين قانون تو ايالتها با هم فرق داره .
بعد يه ادرسي داد كه بايد ميرفتيم براي امتحان زبان . امتحان ٢ ساعت طول كشيد . رايتينگ و ليسنينگ و اسپيكينگ و گرامر . بعد همونجا تصحيح كرد . براي هر كدوم يه نمره داد . نمره ها از ٥ بود . مثلاً ليسنينگش از ٥ ، ٤ شده بود كه گفت عاليه . فقط اسپيكينگ ٣ شد كه گفت با توجه به اينكه دو روزه اومدين خيلي هم خوبه . معدل همه اينا رو ٣ گذاشت كه گفت خيلي خوبه . يك سري فرم هم داد كه اينجا بايد پر كنيم و فردا ببريم تا وقت امتحان رياضي رو براش بذارن . چون اينجا اين چند روز بچه ها امتحان دارن ، مديره گفت كه اين درست نيست كه بچه بره روز اول امتحان بده . از دوشنبه ديگه ميره سر كلاس .
اين مدرسه يونيفرم هم داره ولي خيلي از مدارس نداره . سه رنگ تي شرت و دو مدل شلوار هست كه ميتونه انتخاب كنه .
فعلاً اين اطلاعاتي بود كه تا حالا بدست اوردم . انشاله هفته ديگه بقيه اش رو مينويسم .