موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز:ما انشاا... اواخر سپتامبر یا اوایل اکتبر عازمیم با توجه به اینکه در کالیفرنیا اوایل سپتامبر مدارس باز میشن ایا مشکلی در ثبت نام دخترم بوجود نمیاد؟(ضمنا دخترم امسال به کلاس ششم میره)
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-24 ساعت 12:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-24 ساعت 12:49 توسط aramio.)
سلام اگه یکی واسم توضیح بده ممنون میشم
1.آمریکا چند فصل داره
2.هرفصل چند ماه داره
3.توی چه ماهی برف یا بارون میاد و هواگرم است
4.مدارس امریکا چطوری هستند یعنی ؟ابتدایی راهنمایی متوسطه و...
و هزینه آموزش در هر کلاس تقریبا چقدر است
5.از چه کلاسی میتونی رشته انتخاب کنی
6.سیستم آموزشی امریکا چه رشته هایی رو داره:مثل ریاضی تجربی و... خودمون
ممنون
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-24 ساعت 12:47)aramio نوشته: سلام اگه یکی واسم توضیح بده ممنون میشم
1.آمریکا چند فصل داره
2.هرفصل چند ماه داره
3.توی چه ماهی برف یا بارون میاد و هواگرم است
4.مدارس آمریکا چطوری هستند یعنی ؟ابتدایی راهنمایی متوسطه و...
و هزینه آموزش در هر کلاس تقریبا چقدر است
5.از چه کلاسی میتونی رشته انتخاب کنی
6.سیستم آموزشی آمریکا چه رشته هایی رو داره:مثل ریاضی تجربی و... خودمون
ممنون
منظورتون از فصل رو درک نمی کنم چون آمریکا یه قاره است و هر جاش یه هوایی داره
مدارس آمریکا شامل سه پایه ی primary , middle school & highschool هستند و مدارس public کاملا مجانی هستند و هر ایالتی تقویم آموزشی خودشو داره که تمام مدارس در سایت هاشون توضیح دادن
جواب بقیه ی سوالاتونو نمی دونم ولی فکر نکنم رشته ی ریاضی یا تجربی داشته باشند چون می تونن خیلی از واحدها رو خودشون انتخاب کنن
حتما برای جواب سوالاتون تحقیق می کنم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوال و جواب رو بگذارید مرتبط بمونه با تاپیک.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-09 ساعت 18:19)s_ostad2000 نوشته: پگاه جان حرفهاتون همه دردل من بود. من ساحل هستم. دخترم 3 سالشه. افسردگی شدید گرفتم به هر دری میزنم نمیتونم از اینجا برم. شما چطور به آمریکا رفتید. میشه راهنمییم کنید. همیشه میگم برای دخترم و فقط برای آینده اون زندم و میدونم اینجا آینده ای نداره. دختر منم کلاس باله میره. زبان انگلیسیش عالیه با اینکه کوچولوست. من مترجم زبانم شوهرم هم هنر خونده و استاد دانشگاست. ممنون میشم راهنماییم کنید.
ساحل عزیز در لاتاری شرکت کن و مطمئن باش که برنده می شی. اونوقته که زندگی تغییر می کنه هم برای خودت و هم دخترت. هومن برنده لاتاری 2013 با دو فرزند 4 و 7 ساله
Regards,
Houman
AS2013874#
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-07-28 ساعت 22:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-28 ساعت 22:38 توسط KIMIA2005.)
دوستان سلام دخترم امسال کلاس اول دبیرستان خواهد رفت و انشالله تا زمانی که ما راهی شیم و بیایم اول دبیرستان رو تموم میکنه یک سوال داشتم برا ادامه تحصیل دخترم چه مدارکی رو بایستی برا ثبت نام اماده و ترجمه کنم ترجمه کارنامه سال اخر سوم راهنمایی و ریز نمرات و کارنامه سال اول دبیرستان رو هم به تایید اموزش و پرورش برسونم و ترجمه کنم کافیه و گواهی اشتغال به تحصیل هم برا سال اول دبیرستان که خونده لازمه ترجمه کنم و داشته باشم و مهر دادگستری و وزارت خارجه هم لازمه ترجمه ها داشته باشه ؟؟ در ضمن دوره دبیرستان اونجا ( به احتمال زیاد ایالت تگزاس - دالاس ) هم 4 ساله هستش و دخترم انشالله اونجا بایستی بره سال دوم دبیرستان بشینه و اینجا چند سالی هستش که کلاس زبان میره میخواستم بدونم اونجا ثبت نام شد بلافاصله بایستی بره سر کلاس این رو از بابت ضعیف بودن زبان دخترم میگم یعنی قبلش کلاس زبان براش نمیزارند اینجوری مشکل ساز نمیشه اخه شاید نتونه بفهمه سر کلاس چی میگن و چی تدریس میکنند این موضوع یعنی ضعیف بودن و ندانستن زبان باعث افت برا دانش اموز نمیشه و مدرسه برا اینگونه بچه ها که تازه کار هستند و زبانشون خوب نیست چه تدابیری دارند ؟ ممنونم راهنمایی کنید با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند