موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
واقعا ممنون از دوستایی که اطلاعات و تجربیاتشون رو اینجا به اشتراک میگذارن واین کمک بزرگی خواهد بود برای ما تازه مهاجرها .
من یه سوالی داشتم .... از اونجایی که هیچوقت تا به حال خودم به تنهایی خونه ای اجاره نکرده ام هیچ چیزی راجع به این پروسه نمیدونم ...قصد دارم برای شروع اتاقی اجاره کنم ، فرض کنید من اتاق مورد نظر رو دیدم و پسندیدم ، با صاحبخونه هم در مورد شرایطم صحبت کردم و خلاصه در مورد اجاره و همه چیز به نتیجه رسیدیم و میخوایم قرارداد ببندیم ... یکی از دوستان لطف کرده و چند پست قبل یک نمونه از قرارداد رو گذاشته ، حالا میخوام بدونم که این پروسه بستن قرارداد دقیقا به چه صورت انجام میشه ؟؟؟ یعنی من باید از این نمونه قرارداد یه کپی با خودم ببرم بعد از توافق اونو پر کرده امضا کنم ،پول رو هم کامل(deposit به اضافه تعداد اجاره توافق شده ) همونجا به صورت چک یا نقد به صاحبخونه تحویل بدم ،اون هم امضا کنه و تموووم ... لطفا دوستانی که این پروسه رو طی کردن اگر ممکنه اون رو کامل برای ما ( به خصوص خانم هایی که مجبورن این راه رو بدون هیچ تجربه قبلی برن ) توضیح بدن ... ممنون
تاریخ دریافت ویزا : 27June 2012
تاریخ سفر اول : 23OCT 2012 (کالیفرنیا ، ارواین)
مقصد نهایی : کالیفرنیا ، اورنج کانتی
KEEP GOING . Each step may get harder but DONT STOP! The view is beautiful at the top
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
من لاس وگاس هستم ازدوستان کسی از ان وی برق گرفته .چقدردپازیت داده.اگرتجربه ای دراین زمینه داریدمن راهنمایی کنید ممنون
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
تجربه من دراجاره کردن خونه.
پول تو ولزفارگو گذاشتم یک استیتمنت ازبانک گرفتم منظورصورتحساب بانکی که من اینقدردارم توحساب
رفتم دفترمجتمع آپارتمان دیدم قراردادامضاکردیم بدون سوشال کارانجام شد
یک ماه اجاره رایگان اجاره ماه اول ب عنوان حق الزحمه ودپازیت حساب میشه که دویستاش برمیگرده
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به مشکلی خوردم امیدوارم اینجا بتونم سریع جوابشو بگیرم.من یه اتاق از یک نفر که خونه مال خودش بود اجاره کردم.اولش هم توافق کردیم که من بعد یکماه هم میتونم از اینجا برم.از من به اندازه اجاره ماهانه 700$ دیپازیت گرفت.حالا موقعی که خواستم برم آدرسم رو گرفت و گفت برام میفرسته.این مسئلم بگم که چون آدم درستی نبود و من به خاطر این موضوع باهاش بحث کردم،برای همین میخام بدونم اگر پول دیپازیتم رو نداد با توجه به اینکه هم رسید اجاره ماه و هم رسید دیپازیت رو دارم چطوری میتونم پولم رو ازش بگیرم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز
من این تاپیک را کامل خوندم . وتا 2 ماه دیگه عازم ایرواین هستم.با فرض اینکه کسی رو اونجا نداشته باشم وبخواهم یک ماه انجا بمانم تا گرین کارتمو بگیرم و برگردم غیر از هتل گزینه دیگری هست که قیمتش مناسب باشه و من و خانم و2 فرزتدم راحت باشیم .
ضمنا هتل ها در کالیفرنیا مخصوصا ایروان شبی چند دلاره ؟کسی میدونه ؟
اگر هم بخواهم بیشتر بمانم ترجیح میدم همانجا دنبال اپارتمان بگردم پس از فرودگاه باید صاف برم هتل .
اگه کسی شرایط مشابهی داشته لطفا بگه.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 04:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 10:02 توسط User.)
مگر آن درس سوم ابتدایی در باره تمبر یادت رفته که چجوری نامه می فرستادیم؟ عیبی ندارد! من هم اولین بار نمی دانستم چطوری باید نامه بفرستی. رفتم از یکی پرسیدم چشمهایش گرد شده بود که این دیگر چه سوالی است! نمی دانست مسخره اش کرده ام یا جدی پرسیده ام!
شیوه ارسال نامه هم اینظوری است که می روی آفیس دیپو یا افیس مکس یا استیپلرز پاکت نامه و مهر می خری نامه ات را درون پاکت نامه قرار می دهی روی آن تمبر میزنی (به مقدار لازم. معمولا یک تمبر برای تا شش برگه نامه برای سراسر امریکا کفایت می کند.) ادرس فرستنده را پشت پاکت نامه بالا سمت چپ، گیرنده را پشت پاکت پایین سمت راست می نویسی.
با آب دهان درب پاکت را خیس می کنی تا خوب چسب شود. معمولا زبانت را یک دور روی قسمت حاوی چسب خشک شده درب پاکت بلیسانی کافی است. حواست باشد زیادی نکشانی چون زبانت خشک می شود و ممکن است کمی زخم شود. هر چه آهسته تر باشد نتیجه بهتر است.
به سمت صندوق های دریافت نامه در ساختمانت راه می افتی و نامه را در Out Going Mails می اندازی. اگر همچین چیزی نداری نامه را فردا صبح به دست پستچی می دهی. همچنین می توانی بروی بیرون و نامه را در صندوق ها پستی نصب شده در خیابان که آبي رنگ هستند بیاندازی.
یا اینکه می توانی بروی اداره پست تا پول بیشتری ازت بگیرند بابت پاکت نامه و تمبر و اینا و برایت پست کنند.
اصلا می توانی نامه رو تف بزنی ولی تمبر نزنی و صرفه جویی کنی. سوار ماشین بشوی بروی درب خانه این یارو که پولت را بالا کشیده، آن را بیاندازی توی صندوق نامه هایش! دیگر اینجوری صددرصد مطمئنی که نامه را می بیند!
ولی یادت باشد یک کپی از نامه امضا تاریخ شده را برای خودت نگهدار! می توانی یک عکس ازش بگیری کفایت می کند!
این بود انشای من در باره نحوه ارسال نامه در امریکا!