کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تجربیات ما در اجاره خونه!
(2010-08-12 ساعت 00:59)free_free نوشته:  دوستان کاندو چجور مسکنی هستش؟
ازین کلمات اگه بازم هست بگین؟

کاندو بین خونه و آپارتمان هست. مثلا" 5-4 خونه با دیوار مشترک
کیس نامبر***8 /مصاجبه: نیمه دوم جونWink /سه نفز/ابوظبی/ مقصد:سیاتل/کلیرنس/
پاسخ
تشکر کنندگان: sasbk ، soruosh ، romance33 ، farshadsh ، rezajoon ، sce ، godot
(2013-04-30 ساعت 00:31)hamedm2m نوشته:  سلام دوستان
میدونم سوال یکم کلی هست ولی میخوام بدونم تا حداکثر1میلیارد چطور خونه ای میتونم در شیکاگو پیدا کنم(از لحاض موقعیت و اندازه خونه و یا ویلایی یا آپارتمانی بودنش)
1 ميليارد دلار؟؟ فكر كنم خونه نسبتا مناسبي بشه خريدBig GrinWink
2013AS3xxx- ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saiban ، mohammadrezah ، farshadsh ، soli asali ، roeentan ، sce
با سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
واقعا ممنون از دوستایی که اطلاعات و تجربیاتشون رو اینجا به اشتراک میگذارن واین کمک بزرگی خواهد بود برای ما تازه مهاجرها .
من یه سوالی داشتم .... از اونجایی که هیچوقت تا به حال خودم به تنهایی خونه ای اجاره نکرده ام هیچ چیزی راجع به این پروسه نمیدونم ...قصد دارم برای شروع اتاقی اجاره کنم ، فرض کنید من اتاق مورد نظر رو دیدم و پسندیدم ، با صاحبخونه هم در مورد شرایطم صحبت کردم و خلاصه در مورد اجاره و همه چیز به نتیجه رسیدیم و میخوایم قرارداد ببندیم ... یکی از دوستان لطف کرده و چند پست قبل یک نمونه از قرارداد رو گذاشته ، حالا میخوام بدونم که این پروسه بستن قرارداد دقیقا به چه صورت انجام میشه ؟؟؟ یعنی من باید از این نمونه قرارداد یه کپی با خودم ببرم بعد از توافق اونو پر کرده امضا کنم ،پول رو هم کامل(deposit به اضافه تعداد اجاره توافق شده ) همونجا به صورت چک یا نقد به صاحبخونه تحویل بدم ،اون هم امضا کنه و تموووم ... لطفا دوستانی که این پروسه رو طی کردن اگر ممکنه اون رو کامل برای ما ( به خصوص خانم هایی که مجبورن این راه رو بدون هیچ تجربه قبلی برن ) توضیح بدن ... ممنون
تاریخ دریافت ویزا : 27June 2012
تاریخ سفر اول : 23OCT 2012 (کالیفرنیا ، ارواین)
مقصد نهایی : کالیفرنیا ، اورنج کانتی

KEEP GOING . Each step may get harder but DONT STOP! The view is beautiful at the top
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، romance33 ، tajhizgaran ، princesess ، farshadsh ، soli asali ، roeentan ، hgbeigi ، philter ، aazitaa
من لاس وگاس هستم ازدوستان کسی از ان وی برق گرفته .چقدردپازیت داده.اگرتجربه ای دراین زمینه داریدمن راهنمایی کنید ممنون
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
تجربه من دراجاره کردن خونه.
پول تو ولزفارگو گذاشتم یک استیتمنت ازبانک گرفتم منظورصورتحساب بانکی که من اینقدردارم توحساب
رفتم دفترمجتمع آپارتمان دیدم قراردادامضاکردیم بدون سوشال کارانجام شد
یک ماه اجاره رایگان اجاره ماه اول ب عنوان حق الزحمه ودپازیت حساب میشه که دویستاش برمیگرده
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadsh ، mani.iht ، soli asali ، بازگشت ، artam2 ، Samsami ، AMIRI1 ، moonwalk
دوستان من به مشکلی خوردم امیدوارم اینجا بتونم سریع جوابشو بگیرم.من یه اتاق از یک نفر که خونه مال خودش بود اجاره کردم.اولش هم توافق کردیم که من بعد یکماه هم میتونم از اینجا برم.از من به اندازه اجاره ماهانه 700$ دیپازیت گرفت.حالا موقعی که خواستم برم آدرسم رو گرفت و گفت برام میفرسته.این مسئلم بگم که چون آدم درستی نبود و من به خاطر این موضوع باهاش بحث کردم،برای همین میخام بدونم اگر پول دیپازیتم رو نداد با توجه به اینکه هم رسید اجاره ماه و هم رسید دیپازیت رو دارم چطوری میتونم پولم رو ازش بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، morvarid1364 ، apoornaki ، philter
دیپازیت را معمولا همینجوری و با پست ارسال می کنند به ادرس جدیدت.
دو هفته صبر کن اگر نرسید به دستت دوباره بهش زنگ بزن. ولی مطمئنا زودی برایت می فرستد. اگر دغل بازی در بیاورد که پوستش کنده است قلفتی! فکر نکنم اینکار را بتواند و یا بخواهد بکند. اگر مشکلی پیش آمد به اداره پلیس زنگ بزن (یک وقت به 911 زنگ نزنی برای اینکار)و بهشون بگو.

(2013-09-01 ساعت 22:30)mhz_ir نوشته:  دوستان من به مشکلی خوردم امیدوارم اینجا بتونم سریع جوابشو بگیرم.من یه اتاق از یک نفر که خونه مال خودش بود اجاره کردم.اولش هم توافق کردیم که من بعد یکماه هم میتونم از اینجا برم.از من به اندازه اجاره ماهانه 700$ دیپازیت گرفت.حالا موقعی که خواستم برم آدرسم رو گرفت و گفت برام میفرسته.این مسئلم بگم که چون آدم درستی نبود و من به خاطر این موضوع باهاش بحث کردم،برای همین میخام بدونم اگر پول دیپازیتم رو نداد با توجه به اینکه هم رسید اجاره ماه و هم رسید دیپازیت رو دارم چطوری میتونم پولم رو ازش بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Saeedv13 ، mhz_ir ، kasrafo ، ParsTrader ، amin arefi ، soli asali ، morvarid1364 ، roeentan ، sce
(2013-09-01 ساعت 22:48)User نوشته:  دیپازیت را معمولا همینجوری و با پست ارسال می کنند به ادرس جدیدت.
دو هفته صبر کن اگر نرسید به دستت دوباره بهش زنگ بزن. ولی مطمئنا زودی برایت می فرستد. اگر دغل بازی در بیاورد که پوستش کنده است قلفتی! فکر نکنم اینکار را بتواند و یا بخواهد بکند. اگر مشکلی پیش آمد به اداره پلیس زنگ بزن (یک وقت به 911 زنگ نزنی برای اینکار)و بهشون بگو.

(2013-09-01 ساعت 22:30)mhz_ir نوشته:  دوستان من به مشکلی خوردم امیدوارم اینجا بتونم سریع جوابشو بگیرم.من یه اتاق از یک نفر که خونه مال خودش بود اجاره کردم.اولش هم توافق کردیم که من بعد یکماه هم میتونم از اینجا برم.از من به اندازه اجاره ماهانه 700$ دیپازیت گرفت.حالا موقعی که خواستم برم آدرسم رو گرفت و گفت برام میفرسته.این مسئلم بگم که چون آدم درستی نبود و من به خاطر این موضوع باهاش بحث کردم،برای همین میخام بدونم اگر پول دیپازیتم رو نداد با توجه به اینکه هم رسید اجاره ماه و هم رسید دیپازیت رو دارم چطوری میتونم پولم رو ازش بگیرم؟

مگه 911 همون پلیس نیست ؟ چرا به 911 زنگ نزنه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، apoornaki
با سلام به دوستان عزیز
من این تاپیک را کامل خوندم . وتا 2 ماه دیگه عازم ایرواین هستم.با فرض اینکه کسی رو اونجا نداشته باشم وبخواهم یک ماه انجا بمانم تا گرین کارتمو بگیرم و برگردم غیر از هتل گزینه دیگری هست که قیمتش مناسب باشه و من و خانم و2 فرزتدم راحت باشیم .
ضمنا هتل ها در کالیفرنیا مخصوصا ایروان شبی چند دلاره ؟کسی میدونه ؟
اگر هم بخواهم بیشتر بمانم ترجیح میدم همانجا دنبال اپارتمان بگردم پس از فرودگاه باید صاف برم هتل .
اگه کسی شرایط مشابهی داشته لطفا بگه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-13 ساعت 19:31)سونیک نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
من این تاپیک را کامل خوندم . وتا 2 ماه دیگه عازم ایرواین هستم.با فرض اینکه کسی رو اونجا نداشته باشم وبخواهم یک ماه انجا بمانم تا گرین کارتمو بگیرم و برگردم غیر از هتل گزینه دیگری هست که قیمتش مناسب باشه و من و خانم و2 فرزتدم راحت باشیم .
ضمنا هتل ها در کالیفرنیا مخصوصا ایروان شبی چند دلاره ؟کسی میدونه ؟
اگر هم بخواهم بیشتر بمانم ترجیح میدم همانجا دنبال اپارتمان بگردم پس از فرودگاه باید صاف برم هتل .
اگه کسی شرایط مشابهی داشته لطفا بگه.

به شما هتل extended stay رو پیشنهاد میکنم که سوییت هست و تمام لوازم رو داره گاز و ماکروفر و .. برای یک ماه بهتون نرخ 54 دلار رو میده که خیلی خوبه.
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، godot ، mino2013 ، ghafari88 ، philter
(2013-09-13 ساعت 14:42)soli asali نوشته:  مگه 911 همون پلیس نیست ؟ چرا به 911 زنگ نزنه ؟

٩١١ براي موارد فوريتي است. مثلا مواردي كه تهديد كننده زندگي باشد.
اداره پليس هم هست كه به موارد غير فوريتي رسيدگي كند.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، sce ، soli asali ، philter
چون تو ٤ ماه تجربه دو تا خونه اجاره كردن رو دارم بعضي چيزا رو اينجا مينويسم ، اميدوارم به دردتون بخوره Smile
يكي از دوستان در مورد كاندو پرسيده بود ، كاندو هم شكل اپارتمانه ، يه طبقه بالا و يكي پايين ، تنها تفاوتش اينه كه شما اپارتمان رو نميتونين بخرين ، فقط اجاره ميكنيد ، يعني يه شركتي هست كه به شما اجاره ميده ولي كاندو رو ميتونين بخرين و به صورت شخصي اجاره بدين .
در اورنج كانتي ، حتي در شهرهاي خيلي گرونش هم ميتونين ماه به ماه رنت كنيد ، ولي اگر اجاره اون خونه افر خورده باشه ، اون تخفيف شامل حال اونهايي كه ماه به ماه ميگيرن نميشه .
در موقع اجاره ، حتماً يكي كه زبانش قويه رو با خودتون ببرين . هرگز چيزي رو الكي امضا نكنيد . پس دادن خونه كار سختيه ، پس حواستون رو موقع اجاره جمع كنيد. بعضي جاها در صورت شكستن قرارداد ، اجاره يكماه رو اضافه ميگيرن ، بعضي ها ٢٠٠٠ دلار ، بعضي جاها مثلاً نوشته شده ٢٠٠٠ دلار + يكماه اجاره ( در صورت دير اعلام كردن ) يعني بايد از يكماه قبلش بگين كه ماه ديگه ميخواين برين ، از چند نفر هم شنيدم كه خيلي از اپارتمان ها يكساله اجاره ميدن و در صورت شكستن قرارداد بايد پول يكسال رو پرداخت كنيد . تو امريكا خيلي ها هستن كه اجاره خونه شون دير ميشه ، اصلاً چيز عجيبي نيست كه مثلاً فلاني ٣ ماهه اجاره نداده ، كارهاي اداري مربوط به شكايت از مستاجر در حدود ٤ ماه طول ميكشه ، فقط ايراد كار اينجاست كه بعد از اون زمان ، كسي كه اجاره رو نداده باشه ، كرديتش خراب ميشه و اين سابقه خراب تا ابد باقي ميمونه .
شركت هاي مخصوص اجاره هم واقعاً سليقه اي عمل ميكنن . از شما موجودي بانك ميخوان ، گاهي ضامن ميخوان و گاهي نميخوان ، و گاهي افرها واقعاً جالبه .
من يكي از شيك ترين اپارتمان هاي اناهايم هيلز كه شهر گروني در اورنج كانتيه رو ديدم . اپارتمان دو خوابه ، با تمام وسايل ، بسيار شيك و تميز ، با استخر و سالن ورزش و اتاق بيزنس و غيره و ذالك ماهي ١٧٦٠ دلار .تازه يكماه به طور كامل مجاني بود ، يعني ١١ ماه از سال . ديپازيت هم ٤٠٠ دلار بود و خانومه اينقدر از ما خوشش اومده بود كه گفت حدود ٢٢ هزا دلار هم در حسابتون كافيه و احتياجي به ضامن نيست ولي خودش خنديد و اخرش گفت : البته كسي كه اين خونه رو اينجا اجاره ميكنه بايد تقريباً ماهي ٦٠٠٠ هزا دلار درامد داشته باشه Wink
اگر ماه به ماه هم ميخواستي ميداد ولي اون تخفيفه شامل حالش نميشد .
اينو اضافه كنم كه ديپازيت يعني همون رهن خودمون .
اپارتماني كه ما الان در اورگان اجاره كرديم ، در صورت نداشتن كار ، بايد ١٤٠٠ دلار ديپازيت ميداديم ، با داشتن كار اين رقم به ٤٠٠ دلار رسيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
(2013-09-01 ساعت 22:48)User نوشته:  دیپازیت را معمولا همینجوری و با پست ارسال می کنند به ادرس جدیدت.

دوستان 21 روز از سپتامبر گذشته و من هنوزدیپازیتم رو نگرفتم.به گفته User عزیز با صاحبخونه 2 هفته بعد از خروجم تماس گرفتم سوال کردم فرستادی گفت آره و سریع قطع کرد! بلافاصله تماس گرفتم پرسیدم کی فرستادی گفت yeah yeah و قطع کرد.به هر حال تشخیص دادم آدمی هست که بخاد دیپازیتم رو بالا بکشه.
برای همین تو قوانین اجاره خوندم میشه certified letter فرستاد و ازش در این مورد سوال کرد.اگر بعد از اون جوابی نداد میشه sue ش کرد ولی امروز با یکی از بچه ها تلفنی صحبت کردم گفت اکثرا دیپازیت رو اگر موقع خروج نگیری دیگه نمیدن و من بهش گفتم قانونش میگه بعد 30 روز میتونی sueش کنی ولی گفت کسی دنبالش نمیره چون هزینه وکیل و دوندگی داره و من هم پولی برای وکیل ندارم فقط پول خودم رو میخام بگیرم.پس چه قانومندی هست که میگن؟اگر کسی پیشنهادی داره راهنماییم کنه؟چطوری یه certified letter بفرستم که بتونم بعدا ثابت کنم این نامه هم براش فرستادم(شیوه ارسال نامه تو آمریکا چطوری هست و چقدر زمان میبره تا برسه)؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
اول برایش نامه ای بنویس و کتبی ازش تقاضا کن که دیپازیت تو را طرف مهلت معقولی به تو پس دهد.
این نامه را بنویس چاپ کن و برایش ارسال کن. فراموش نکن وقتی امضایش کردی یک کپی از امضا شده آن نگهدار.
در این نامه توضیج بده کی آپارتمان را ترک کرده ای، مقدار دیپازیتت چقدره. براش بنویس که به حقوقت آشنا هستی و اگر طرف مدت دو هفته مثلا، دیپازیتت را پس ندهد طبق قانون کالیفرنیا ازش شکایت می کنی به خاطر سوء نیت در پس ندادن دیپازیت یا ارائه توضیح. و ذکر کن که ظبق قانون ممکنه به پرداخت 600 دلار جریمه هم علاوه بر دیپازیت محکوم بشه.
از این نامه نمونه می تونی استفاده کنی. ادرس ها را وارد کن و تاریخ و نام را.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[en]
mhz_ir
1234 ABC Street
Anywhere, CA 99999
September__,2013__

Landlord
321 XYZ Street
Somewhere, CA 98888

Dear Mr./Ms. Landord,
As you know, until August __, 20__, I resided in Apartment #__ at 1234 ABC
Street and regularly paid my rent to you. When I moved out, I left the unit cleaner than
when I moved in. However, as of the date of this letter, I have not received my security
deposit of $_____, nor have I received an itemized explanation as to the use of my
security deposit. Please be aware that I understand my rights under California Civil Code
1950.5.
Please return my security deposit, or an itemized explanation, or a combination of
the two within 2 weeks. Should you not comply, I will regard your retention of my
deposit as showing bad faith on your part and will sue you for the return of the deposit, as
well as $600 in punitive damages, as allowed by Civil Code 1950.5 in “bad faith” cases.
Sincerely,
mhz_ir
[/En]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این پایین رو هم بخون بدون یحقوقت به عنوان مستاجر در موضوع دیپازیت چی هست:
[en]
FACTS YOU SHOULD KNOW:
1. Under California Civil Code Section 1950.5, the landlord is required to
return your security deposit within 3 weeks of the date you end you tenancy. An
exception to this time limitation may be made if your landlord has not been able to
complete repairs for which you are responsible before the three week limitation is up.
Your landlord must, however, let you know why she or he is delaying the return of your
security deposit.
2. In cities under rent control ordinances, such as Berkeley, the landlord is
required to pay you any interest earned on your deposit since the last time the interest on
your deposit was refunded to you.
3. If the landlord withholds any part of your deposit, he/she must provide
you with an itemized list of deductions, including the dollar amounts for each item, and
return any unused portion of your deposit. This itemized list and/or your deposit must be
mailed to you by your landlord either by first class mail or delivered in person.
4. If your landlord required you to pay the last month’s rent in advance,
he/she cannot use that portion of your deposit for anything other than last month’s rent.
That is to say, your landlord cannot deduct from your last month’s rent to compensate for
damages if the cost of those damages exceed the amount your landlord charged as a
security deposit. Your landlord may, however, sue to recover for additional damages.
IF YOUR LANDLORD FAILS TO RETURN YOUR DEPOSIT:
If your landlord fails to return either your deposit or provide an itemized list of the
reasons why your deposit was not returned within three weeks, here are some actions that
you can take:
1. Write a letter demanding that your landlord comply with the California
Civil Code Section 1950.5. This letter should state that if your deposit is not returned
within a “reasonable” period of time (two weeks, for example), you will take legal action.
Sample letter are available at the office of the Renter’s Legal Assistance for you to refer
to.
If your landlord does not respond satisfactorily to this letter, two other legal options are
available:
2. You can ask an attorney to write your landlord a letter demanding your
deposit back. Although this solution costs money, it is often sufficient to get your
landlord to return your deposit.
3. If the amount of money in dispute is less than $5,000, you may sue your
landlord in small claims court. If you decide to use this option, and you believe your
landlord acted in bad faith, you can ask the court to grant you up to $600 in punitive
damages. In addition, you can ask the court to grant you interest on your deposit in the
amount of 2% per month from the time your deposit should have been returned. While
punitive damages and interest are seldom granted in these cases, it is a good idea to sue
for the maximum possible amount in order to inspire your landlord to return your deposit
rather than risk losing additional money in court. In any case, your landlord must prove
that any amount he/she deducted was reasonable.
Remember, unless your landlord makes legal deductions, the security deposit he/she is
holding is your money.
[/En]
ببخشید دیگر حس اش نبود ترجمه اش کنم و تایپش.

امیدوارم این نامه تهدید آمیز کارساز شود. یادت باشد هر چه بیشتر پی گیری کنی بهتره. هر روز بهش زنگ بزن بگو پولمو بفرست. دو سه روز پشت سر هم زنگ بزن بعد این نامه رو براش بفرست.

البته این نامه برای کالیفرنیا است. امیدوارم در همین ایالت باشید. اگر ایالت دیگری هستی خودت شماره قانونش را پیدا کن و اون توی نامه جایگزین کن.

موفق باشی

(2013-09-22 ساعت 03:14)mhz_ir نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 22:48)User نوشته:  دو هفته صبر کن اگر نرسید به دستت دوباره بهش زنگ بزن. ولی مطمئنا زودی برایت می فرستد. اگر دغل بازی در بیاورد به اداره پلیس زنگ بزن
(2013-09-01 ساعت 22:30)mhz_ir نوشته:  من یه اتاق از یک نفر که خونه مال خودش بود اجاره کردم.اولش هم توافق کردیم که من بعد یکماه هم میتونم از اینجا برم.از من به اندازه اجاره ماهانه 700$ دیپازیت گرفت.حالا اگر پول دیپازیتم رو نداد با توجه به اینکه هم رسید اجاره ماه و هم رسید دیپازیت رو دارم چطوری میتونم پولم رو ازش بگیرم؟
دوستان 21 روز از سپتامبر گذشته و من هنوزدیپازیتم رو نگرفتم.به گفته User عزیز با صاحبخونه 2 هفته بعد از خروجم تماس گرفتم سوال کردم فرستادی گفت آره و سریع قطع کرد! بلافاصله تماس گرفتم پرسیدم کی فرستادی گفت yeah yeah و قطع کرد.به هر حال تشخیص دادم آدمی هست که بخاد دیپازیتم رو بالا بکشه.
برای همین تو قوانین اجاره خوندم میشه certified letter فرستاد و ازش در این مورد سوال کرد.اگر بعد از اون جوابی نداد میشه sue ش کرد ولی امروز با یکی از بچه ها تلفنی صحبت کردم گفت اکثرا دیپازیت رو اگر موقع خروج نگیری دیگه نمیدن و من بهش گفتم قانونش میگه بعد 30 روز میتونی sueش کنی ولی گفت کسی دنبالش نمیره چون هزینه وکیل و دوندگی داره و من هم پولی برای وکیل ندارم فقط پول خودم رو میخام بگیرم.پس چه قانومندی هست که میگن؟اگر کسی پیشنهادی داره راهنماییم کنه؟چطوری یه certified letter بفرستم که بتونم بعدا ثابت کنم این نامه هم براش فرستادم(شیوه ارسال نامه تو آمریکا چطوری هست و چقدر زمان میبره تا برسه)؟
پاسخ
مگر آن درس سوم ابتدایی در باره تمبر یادت رفته که چجوری نامه می فرستادیم؟ عیبی ندارد! من هم اولین بار نمی دانستم چطوری باید نامه بفرستی. رفتم از یکی پرسیدم چشمهایش گرد شده بود که این دیگر چه سوالی است! نمی دانست مسخره اش کرده ام یا جدی پرسیده ام!

شیوه ارسال نامه هم اینظوری است که می روی آفیس دیپو یا افیس مکس یا استیپلرز پاکت نامه و مهر می خری نامه ات را درون پاکت نامه قرار می دهی روی آن تمبر میزنی (به مقدار لازم. معمولا یک تمبر برای تا شش برگه نامه برای سراسر امریکا کفایت می کند.) ادرس فرستنده را پشت پاکت نامه بالا سمت چپ، گیرنده را پشت پاکت پایین سمت راست می نویسی.
با آب دهان درب پاکت را خیس می کنی تا خوب چسب شود. معمولا زبانت را یک دور روی قسمت حاوی چسب خشک شده درب پاکت بلیسانی کافی است. حواست باشد زیادی نکشانی چون زبانت خشک می شود و ممکن است کمی زخم شود. هر چه آهسته تر باشد نتیجه بهتر است.
به سمت صندوق های دریافت نامه در ساختمانت راه می افتی و نامه را در Out Going Mails می اندازی. اگر همچین چیزی نداری نامه را فردا صبح به دست پستچی می دهی. همچنین می توانی بروی بیرون و نامه را در صندوق ها پستی نصب شده در خیابان که آبي رنگ هستند بیاندازی.
یا اینکه می توانی بروی اداره پست تا پول بیشتری ازت بگیرند بابت پاکت نامه و تمبر و اینا و برایت پست کنند.

اصلا می توانی نامه رو تف بزنی ولی تمبر نزنی و صرفه جویی کنی. سوار ماشین بشوی بروی درب خانه این یارو که پولت را بالا کشیده، آن را بیاندازی توی صندوق نامه هایش! دیگر اینجوری صددرصد مطمئنی که نامه را می بیند!
ولی یادت باشد یک کپی از نامه امضا تاریخ شده را برای خودت نگهدار! می توانی یک عکس ازش بگیری کفایت می کند!
این بود انشای من در باره نحوه ارسال نامه در امریکا!
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان