کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تجربیات ما در اجاره خونه!
User عزیز بابت راهنمایی های خوبت ممنونم.
من یه فرم خوب پیدا کردم ضمیمه میکنم شاید به درد دیگران هم بخوره.فقط این فرم مال Montana هست من ایلینوی هستم مشکلی نداره فرم رو که از صفحه 7 به بعد هست با footerش که با نام Montana هست پر کنم و بفرستم البته footer ش رو هم میتونم بردارم ولی کپی رایت داره.به نظرت چیکار کنم؟(خودم دستی اینو بنویسم همینو بدون تغییر پر کنم یا فوترش رو بردارم!)

فایل‌های پیوست
.pdf   security.pdf-1.pdf (اندازه 69.7 KB / تعداد دانلود: 325)
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، آلیس-1980 ، بازگشت ، mazerati
خوب بگرد فرم مربوط به ایالت خودت را پیداکن اینجوری بهتر است.
راستش این فرمی که ضمیمه کرده ای زیادی طولانی بود.
به نظرم همون نامه بالا را با پاک کردن قسمت مربوط به کالیفرنیا بفرست بره. زیاد وقت روی نامه نگذار. مهم اینه که کتبی به اون نامه بنویسی و اون بدونه که ممکنه ازش شکایت کنی. شکل و شمایل و جمله بندی و اینا مهم نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، Saeedv13 ، sce ، amin arefi ، آلیس-1980 ، بازگشت ، mazerati ، reza 1954
(2013-08-27 ساعت 03:24)elima1980 نوشته:  من لاس وگاس هستم ازدوستان کسی از ان وی برق گرفته .چقدردپازیت داده.اگرتجربه ای دراین زمینه داریدمن راهنمایی کنید ممنون

ما لس انجلس هستیم و 200 دلار دیپازیت برق و 60 دلار دیپازیت گاز به اداره برق و گاز پرداخت کردیم. اگر به مدت یکسال توی این خونه که برق و گازش رو به نامتون زدید زندگی کنید دیپازیت رو بر میگردونن یعنی اینکه دیگه پول برق و گاز تا یه مدت نمی دید تا دیپازیته تموم بشه.

-----------------------------------------------

ما لس انجلس منطقه ولی هستیم برای اجاره خونه اینجا باید یا یک حساب بانکی بالای 10 هزار دلار ارائه بدید یا اسپانسر ( کو-ساینر) داشته باشید یا کردیت بالا.. شرط سوم رو که خب ما تازه وارد ها نداریم ولی با یکی از دوتای اول کار حله و خیلی راحت خونه رو به شما اجاره میدن. اگر حساب بانکی بالا ندارید ولی کار دارید از شما ته چک حقوقتون رو میخوان که اگه هم خودتون و هم همسرتون کار کنید و یا مبلغ دریافتی اتون بالای 3000 دلار باشه باز هم به شما خونه اجاره میدن بی قید و شرط.. اگه هیچکدوم از شرایط رو ندارید باید خیلی بگردید بالاخره یک منیجر پیدا میشه که خونه اش رو بی شرط بده..

برای اجاره کردن هم اگه بچه کوچک دارید اول مدرسه مورد نظرتون رو انتخاب می کنید از توی سایت greatschool.com می تونید گرید مدرسه رو ببنید بعد توی حوالی مدرسه ( تا یک مایل ) اگه خیابونی بود که آپارتمان ( یا همون کاندو ) توش بود راه میوفتید و دونه دونه اپارتمانهایی که جلوش تابلو زده و نوشته واحد خالی دارن ( vacancy ) پشت در واحد منیجر رو شماره اش رو پیدا می کنید یا تماس تلفنی می گیرید میرید داخل معمولا واحد خالی رو نشون میدن. اگه پسند کردید و شرایطی رو که گفتم داشتید دیگه بقیه اش خیلی راحته . امضای فرم قرارداد و تمام.

البته اینجا ( لس انجلس ) شما چه کردیت داشته باشید و چه نداشته باشید کردیت شما رو چک می کنند برای این کار مبلغ 30 دلار می گیرن ( حتی اگه بگید من کردیت ندارم ولی این کار باید صورت بگیره و این مبلغ رو میگیرن). فقط برای اینکه یه سابقه و شناختی از شما داشته باشند.

در نهایت زبان انگلیسی اتون خوب باشه خیلی پروسه راحتی هست. موفق باشید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
(2013-09-22 ساعت 04:55)User نوشته:  مگر آن درس سوم ابتدایی در باره تمبر یادت رفته که چجوری نامه می فرستادیم؟ عیبی ندارد! من هم اولین بار نمی دانستم چطوری باید نامه بفرستی. رفتم از یکی پرسیدم چشمهایش گرد شده بود که این دیگر چه سوالی است! نمی دانست مسخره اش کرده ام یا جدی پرسیده ام!

شیوه ارسال نامه هم اینظوری است که می روی آفیس دیپو یا افیس مکس یا استیپلرز پاکت نامه و مهر می خری نامه ات را درون پاکت نامه قرار می دهی روی آن تمبر میزنی (به مقدار لازم. معمولا یک تمبر برای تا شش برگه نامه برای سراسر آمریکا کفایت می کند.) ادرس فرستنده را پشت پاکت نامه بالا سمت چپ، گیرنده را پشت پاکت پایین سمت راست می نویسی.
با آب دهان درب پاکت را خیس می کنی تا خوب چسب شود. معمولا زبانت را یک دور روی قسمت حاوی چسب خشک شده درب پاکت بلیسانی کافی است. حواست باشد زیادی نکشانی چون زبانت خشک می شود و ممکن است کمی زخم شود. هر چه آهسته تر باشد نتیجه بهتر است.
به سمت صندوق های دریافت نامه در ساختمانت راه می افتی و نامه را در Out Going Mails می اندازی. اگر همچین چیزی نداری نامه را فردا صبح به دست پستچی می دهی. همچنین می توانی بروی بیرون و نامه را در صندوق ها پستی نصب شده در خیابان که آبي رنگ هستند بیاندازی.
یا اینکه می توانی بروی اداره پست تا پول بیشتری ازت بگیرند بابت پاکت نامه و تمبر و اینا و برایت پست کنند.

اصلا می توانی نامه رو تف بزنی ولی تمبر نزنی و صرفه جویی کنی. سوار ماشین بشوی بروی درب خانه این یارو که پولت را بالا کشیده، آن را بیاندازی توی صندوق نامه هایش! دیگر اینجوری صددرصد مطمئنی که نامه را می بیند!
ولی یادت باشد یک کپی از نامه امضا تاریخ شده را برای خودت نگهدار! می توانی یک عکس ازش بگیری کفایت می کند!
این بود انشای من در باره نحوه ارسال نامه در آمریکا!
User عزیز مثل اینکه اینجا نامه پست کردن از درس سوم ابتدایی ما فراتره!میگم چرا:من دیروز رفتم پست نامه رو First class-certificate به مبلغ تقریبا 3.5$ پست کردم.(توی همون فرمی که گذاشته بودم گفته بود اینطوری بفرستی هزینه داره ولی بهتره)امشب اومدم ترک میکنم برام Notice Left گذاشته میگه:
Notice Left
We attempted to deliver your item at 1:16 pm on October 1, 2013 in ... and a notice was left. You may arrange redelivery by visiting http://www.usps.com/redelivery or calling 800-ASK-USPS, or may pick up the item at the Post Office indicated on the notice. If this item is unclaimed after 15 business days then it will be returned to sender. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

You may arrange redelivery by visiting https://www.usps.com/redelivery/welcome.htm

تو لینکم رفتم فرم redelivery رو پر میکنم نمیفرسته ظاهرا امروز جواب نمیده باید یه روز بگذره؟!والا موندم!
الان مشکل کجاست طرف نبوده بهش بدن؟ و چون certificate خواستم نتوتستن از طرف امضا بگیرن؟
یه مشکل دیگم هست نوشته
Redelivery may not be available in your ZIP Code
منم آدرس خودم و آدرس مقصد با یک zip code! پس باید برم ناممو بگیرم؟پس تکلیف هزینه پست نشدن چی میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، آلیس-1980 ، mazerati ، philter
دوستان من یه سوال داشتم. میخواستم بدونم تو سایت هایی که گشتم Price رو میزنن! این مبلغ هفتگی هست یا ماهانه؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنین.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mazerati
(2013-10-02 ساعت 19:05)Rock نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم. میخواستم بدونم تو سایت هایی که گشتم Price رو میزنن! این مبلغ هفتگی هست یا ماهانه؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنین.
اکثرا ماهانه قیمت میدن ولی شما میتونید قیمت و شهر رو بگید تا دوستان اونجا نظر دقیقتر بدن.
پاسخ
(2013-10-02 ساعت 19:37)mhz_ir نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 19:05)Rock نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم. میخواستم بدونم تو سایت هایی که گشتم Price رو میزنن! این مبلغ هفتگی هست یا ماهانه؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنین.
اکثرا ماهانه قیمت میدن ولی شما میتونید قیمت و شهر رو بگید تا دوستان اونجا نظر دقیقتر بدن.

درسته. من دقت بیشتر که به توضیحاتش کردم دیدم که اکثرا ماهانه هستش. داشتم تو Westwood رو نگاه میکردم. و دیدم اجاره ها روی 1000$ دو خوابه هست و تعجب کردم. حالا بازم دوستان توضیحاتی دارم خوشحال میشم بشنوم Shy

پاسخ
(2013-10-03 ساعت 03:05)Rock نوشته:  

درسته. من دقت بیشتر که به توضیحاتش کردم دیدم که اکثرا ماهانه هستش. داشتم تو Westwood رو نگاه میکردم. و دیدم اجاره ها روی 1000$ دو خوابه هست و تعجب کردم. حالا بازم دوستان توضیحاتی دارم خوشحال میشم بشنوم Shy
با سلام
بسیار بعید به نظر میرسه با 1000 تا در ماه دوخوابه توی westwood بدن. حتی جاهای دورتر از مرکز شهر هم نمیشه 2 خوابه با این قیمت پیدا کرد مگر اینکه خیلی محله ناامنی باشه.

پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، آلیس-1980 ، mazerati
(2013-10-03 ساعت 06:11)arisa-mohammad نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 03:05)Rock نوشته:  

با سلام
بسیار بعید به نظر میرسه با 1000 تا در ماه دوخوابه توی westwood بدن. حتی جاهای دورتر از مرکز شهر هم نمیشه 2 خوابه با این قیمت پیدا کرد مگر اینکه خیلی محله ناامنی باشه.

منم همچین فکری کردم. تو توضیحات نوشته بود اتاقها مشترک هست و اگه خصوصی میخواید گرونتر میشد که میشد 1300$. بعد کمی دیگه گشتم و با 1300$ ویلایی 3خوابه پیدا کردم. اما خوب بازم میگردم که قیمت واقعی دستم بیاد Shy

پاسخ
دوستان عزیز ,,,,نیاز به یک آپارتمان یا یونیت برای یه زن و شوهر ویه پسر 8 ساله سمت سات بی لس آنجلس هاتورن و لاندل یا تورنس احتیاج است ,,,,ما جدید هستیم و کردیت نداریم و فقط استیت منت بانکی میتونیم بگیریم و چند ماه دپوزیت,,,,لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه پیام بده ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: mazerati
سلام دوستان من و همسرم ۳ هفته هست که امدیم لوس انجلس خونه یکی‌ از فامیلامون هستیم بنده خداها خیلی‌ به ما لطف کردن طی‌ این ۳ هفته ما واسهٔ رفتیم بانک حساب باز کردیم و کردیت گرفتیم البته با مبلغ کم به ما کردیت دادند حالا میخوایم بیایئ سمت ولی‌ خونه بگیریم قیمت خونه اجاره‌ در چه هدیه میخوایم زحمتو کم کنیم بنده خداها خیلی‌ به ما کمک کردند حالا هم دارم واسه گرفتن گواهینامه اقدام می‌کنم من الان در منطقه سن پدرو هستم اینجا یه کم گرونه حالا دوستانی که در ولی‌ هستند اگه اطلاعی دارن ممنون میشم کمکم کنند که به ما که کردیت داریم خونه میدند البته سوشیال سکریتی هم داریم ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

پاسخ
تشکر کنندگان: philter
(2013-12-12 ساعت 04:41)mazerati نوشته:  سلام دوستان من و همسرم ۳ هفته هست که امدیم لوس انجلس خونه یکی‌ از فامیلامون هستیم بنده خداها خیلی‌ به ما لطف کردن طی‌ این ۳ هفته ما واسهٔ رفتیم بانک حساب باز کردیم و کردیت گرفتیم البته با مبلغ کم به ما کردیت دادند حالا میخوایم بیایئ سمت ولی‌ خونه بگیریم قیمت خونه اجاره‌ در چه هدیه میخوایم زحمتو کم کنیم بنده خداها خیلی‌ به ما کمک کردند حالا هم دارم واسه گرفتن گواهینامه اقدام می‌کنم من الان در منطقه سن پدرو هستم اینجا یه کم گرونه حالا دوستانی که در ولی‌ هستند اگه اطلاعی دارن ممنون میشم کمکم کنند که به ما که کردیت داریم خونه میدند البته سوشیال سکریتی هم داریم ؟

کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-29 ساعت 12:51)mazerati نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 04:41)mazerati نوشته:  سلام دوستان من و همسرم ۳ هفته هست که امدیم لوس انجلس خونه یکی‌ از فامیلامون هستیم بنده خداها خیلی‌ به ما لطف کردن طی‌ این ۳ هفته ما واسهٔ رفتیم بانک حساب باز کردیم و کردیت گرفتیم البته با مبلغ کم به ما کردیت دادند حالا میخوایم بیایئ سمت ولی‌ خونه بگیریم قیمت خونه اجاره‌ در چه هدیه میخوایم زحمتو کم کنیم بنده خداها خیلی‌ به ما کمک کردند حالا هم دارم واسه گرفتن گواهینامه اقدام می‌کنم من الان در منطقه سن پدرو هستم اینجا یه کم گرونه حالا دوستانی که در ولی‌ هستند اگه اطلاعی دارن ممنون میشم کمکم کنند که به ما که کردیت داریم خونه میدند البته سوشیال سکریتی هم داریم ؟

کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟
با سلام
منظور از کردیت ، کردیت کارت بانک نیست ، نمره ایه که بابت عملکرد مالی و سابقه مالی خودتون به شما تعلق میگیره و از زمانی که سوشیال نامبر میگیرید این سیستم فعال میشه با این حساب شما هیچ کردیتی فعلا ندارید ولی با این حال بعضی جا ها با استیتمنت بانک بدون کردیت هم خونه میدن.
توی ولی پر از مجتمع های اجاره ایه بهترین راه هم مراجعه حضوری و صحبت با مدیر ساختمانه .حتما خونه مورد علاقتون رو پیدا میکنید.
موفق باشی

پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، philter ، javadi436
سلام دوستان
خانواده اي 3نفري هستيم كه 10آوريل به هيوستون ميايم
اگه از دوستان كسي علاقمند به همخونه شدن و دوست شدن باشه خوشحال ميشيم باهاشون آشنا بشيم
ممنون از محبتتون
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
با سلام
برای اجاره خانواده 3 نفره حتما باید دو خوابه اجاره کرد یا میشه 1 خوابه هم اجاره کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان