موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-09 ساعت 21:02)sina454 نوشته: (2015-12-08 ساعت 22:20)setin نوشته: سلام به دوستان
من وهمسرم سه هفته است که اومدیم الان دیتون اوهایو هستیم هم حساب باز کردیم هم سوشیال نامبرامون اومده اما بهمون خونه اجاره نمیدن میگن باید گردش حساب داشته باشید و ماهیانه چند بیشتر از اجاره خونه باید پول بیاد به حسابتون میگیم که شش ماه پول کامل میدیم باز قبول نمیکنن میگن باید ماهیانه پول بیاد به حسابت لطفا کمکم کنید اینجوری که پیش بره همه پولمون میره برا اجاره سویتی که گرفتیم لطفا منو راهنمایی کنید
یه سری به اپارتمان های Preserve at Sagebrookبزنید به من که اجاره دادند و سخت گیری هم نکردند جاش خوبه در miamisburg امن و قیمتش خوبه
موفق باشید
بهتر است که به سراغ اپارتمانهایی که متعلق به شرکت ها هستند بروید ( نه شخص) دقت کنید که چانه زنی کنید که ما کردیت نداریم ولی بد کردیت هم نیستیم و این خیلی مهمه که با مسئولش صحبت کنید. به هر حال شرکتی ها قدرت ریسکشان بالاست
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا خانه های اجاره ای در craiglist قابل اعتماد میباشند ؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
اپارتمان يك خوابه با تمام إمكانات از ٢٤ اپريل به مدت ٦ماه به علت سفر به ايران أجاره داده مي شود اگر ما يليد با اين شماره تماس بگيريد (818)857-2138
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بعضي از دوستان گفتن كه براي اجاره آپارتمان از سايتها بهتره كه از شركتها اجاره بشه نه اشخاص
ميخواستم بدونم چه گزينه اي در سايتها هست كه ما متوجه بشيم آپارتمان مالك شخصي داره يا شركته؟
ممنون ميشم توضيح بديد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.
من قراره ماه اکتبر به مدت ۲ ماه در پسدنا کار کنم، محل کارم نزدیک به jpl هست، میشه لطفا راهنمایی کنید که آیا میتونم نزدیک به اون منطقه (jpl) یه جای کوچولو و خوب مناسب برای یک نفر رو اجاره کنم، ترجیحا یه جای مجزا باشه و نه مشترک. توانایی پرداخت اجاره ۸۰۰-۹۰۰ دلار رو دارم.
آیا میشه که به این منطقه خیلی نزدیک باشم که نیاز به استفاده از حمل و نقل عمومی برای رفتن به محل کار نباشم؟ و اگه مجبور به استفاده از وسیله نقلیه عمومی بشم، حدود هزینهاش چقدر؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
Looking for a female roommate . we have one master bedroom available for a female only .
My apartment is near to H-MART and TARGET stores - Movie theater - Bar and restaurants
five minutes drive to I-66 , I-495 and US-50. teen minutes walking to Dunn louring Metro station.
there is high speed internet - LED TV - wash and drier at home.
you can park on visitor parking anytime..
no drug - no pets - no party - you can smoke on balcony.
please call me to receive more information.
7033443830 virginia
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من جولای دارم میرم لوس انجلس کسی هست اونجا همخونه بخواد یا
کسی هست بخوایم با هم خونه بگیریم
پیام خصوصی بده، لطفا
مرسی
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها ما یه خونه تو یه شهر تو ایالت کالیفرنیا پیدا کردیم تو سایت airbnb, بعد الان ما که کردیت کارد نداریم ، چه جوری رزرو کنیم ؟
دوستان تجربه ای ندارن در این زمینه؟ راه حلی نيس؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.