موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-18 ساعت 22:39)AMIRI1 نوشته: (2016-09-17 ساعت 09:38)Roo نوشته: (2016-09-17 ساعت 09:08)AMIRI1 نوشته: سلام
من أواخر سپتامبر تا أوايل أكتبر مي خوام برم ايالت آيوا. شهر دس موينس يا شهر آيوا.
لطفا براي پيدا كردن و أجاره نمودن محل سكونت ؛ مثل پانسيون ، سوييت آپارتمان ، أتاق تك نفره ، خانه ، در (شهر دس موينس Des Moines و يا شهر آيوا Iowa City ) در ايالت آيوا IOWA STATE راهنمايي ام كنيد. يك نَفَر هستم .
متشكرمf
سلام دوست عزیز، شما می تونید از لینک های زید جایی رو پیدا کنید، اونجا اکثرا از طریق این سایت ملکشون رو برای اجاره میزارن مخصوصا جاهای کوچک رو، از همین سایت هم می تونید وسایل خونه و ماشین پیدا کنید، خیلی چیزها هم مجانی میزارن! من هم میرم آیوا به زودی
https://iowacity.craigslist.org/search/apa
https://desmoines.craigslist.org/search/apa
سلام
به سلامتي انشالله چه زماني راهي هستيد؟
به خاطر راهنمايي أتون سپاسگزارم . ?
خواهش میکنم، من 6 ماهه منتظر کلیر شدنم و تازه دوخطی شدم، اگه خدا بخواد به زودی... من چون میرم پیش نامزدم شهر دیگه هستم به خاطز موقعیت شغلی شوهرم، اگه هنوز از شهر مطمئن نیستید بدونید اونجا همه اکثرا اول دنبال کار مناسب می گردن و هرجا پیدا شد میرن اونجا، یعنی اول شهر انتخاب نمی کنن بعد کار، نامزد من خارجیه و خودش و خواهر برادراش مرتب هرجا کار بهتری بهشون پیشنهاد بشه مین اونجا.
کیس: K1
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 31 March
وضعیت ویزا: AP
مدرک تحصیلی: دیپلم
شغل: کارمند شرکت خصوصی
آپدیت سفارت: 31 March
آپدیت سیس: OR 19 October ، دوخطی 31 March, 3 April, 5 April, 13 June (Email), 18 July (Email), 24 August (Email), 14 September
کلیر: October 20th
دریافت ویزا: 3 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یه اتاق مبله با سرویس حمام مشترک برای کرایه ماهی 800 دلار برای اوایل نوامبر در منطقه Northridge CA91324 موجود دارم.
برای زن و شوهری که تازه از ایران میان از نظر قیمت مناسب هست.
در صورت تمایل پیام بگذارید.
leilabedroud20@gmail.com
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک مستر روم جهت اجاره به یک خانم وااقع در فالس چرچ ویرجینیا موجوده
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
کسی در مورد لغو قرارداد اجاره میتونه راهنمایی کنه؟ در قراداد ما دو ماه پنالتی باید بدیم، میخوام بدونم راهی رو میدونید که بتونیم پرداخت نکنیم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-28 ساعت 07:20)humsun نوشته: کسی در مورد لغو قرارداد اجاره میتونه راهنمایی کنه؟ در قراداد ما دو ماه پنالتی باید بدیم، میخوام بدونم راهی رو میدونید که بتونیم پرداخت نکنیم
تنها راهش اینه که قرارداد رو زیر و رو کنید و یه چیزی توش پیدا کنید که نوشته باشه اگر زودتر خواستید برید پول نمیخواد بدید دیگه غیر از این راه پیدا نمیشه. برای ما هم همینطوری بود اما ما زیرش نرفتیم و امضا نکردیم قرارداد رو همون اول.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی جایی برای اجاره در سن حوزه سراغ داره؟
ما چون تازه اومدیم همه ازمون کردیت میخوان...کسی تجربه داره چه جوری میشه بدون کردیت خونه اجاره کرد؟؟
Case: F2A
priority date: 15 April 2014
Interview: 12 April 2016, Yerevan
Update ceac (بدون ایمیل):April 20th , Sep 16 , 19
دوخطی: 16 سپتامبر
OR: 16 sep
کلیر: 27 سپتامبر
تجدید آزمایش پزشکی: 10 اکتبر
تحویل پاسپورت به پست: 10 اکتبر
آپدیتهای سیس بعد از تحویل پاسپورت به پست: 11 اکتبر، 12 اکتبر، 13 اکتبر
صدور ویزا: 13 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک واحد آپارتمان دو خوابه مبله با کلیهٔ امکانات در هیوستون در منطقه بسیار خوب مموریال از 14 می به مدت سه ماه جهت اجاره موجود است.با قیمت بسیار مناسب. در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی پاسخگوی عزیزان هستم.
با سپاس فراوان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. چند تا اپ بهتون معرفی میکنم امیدوارم به کارتون بیاد.
Apartments.سبز رنگ و بصورت دایره شکل
Zillow آبی رنگ و به شکل یه کلبه هست که وسط اون حرف zنوشته شده
Airbnb پرتقالی رنگ و یا میشه بگی صورتی رنگ و وسط اون یه حرفی بصورت A نوشته شده.
Padmapper عکس یه قورباغه سبز رنگ با لبخند.
Trulia یه خونه سبز رنگ هست.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه کسی به همخونه فوری در دالاس احتیاج داره لطفا پیغام خصوصی بده باتشکر.
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
دوستان، من اوایل جولای عازم کالیفرنیا هستم (ولی فعلا شهر رو انتخاب نکردم). اگر خانمی هست که بخواد همخونه بشیم خوشحال میشم.
لطفا پیغام بدید.ممنونم.
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به دنبال یه همخونه در کارولینای شمالی هستم. کرایه 325 ذلار
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما اول جولای می خواهیم برای دوماه خونه رو با وسایل کامل اجاره بدیم .
خونه دو خوابه است یک خواب مستر و دو تا سرویس بهداشتی داره. امکانات :سه تا استخر داره و همین طور بدنسازی (جیم) واز نظر امنیت عالی
ekh.ucla@gmail.com