موضوعها: 4
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من مطمئن نیستم که تو اون فرم ایمیل نوشته باشیم ؛
ولیNVC آدرس ایمیل نفر اصلی پرونده که مامانم هست رو داره و تا حالا هم هر چی نامه بود ( مثل FEE ها ) به ایمیل آدرس مامانم میومده ....
حالا به نظر شما اون نامه هم به
آدرس ایمیل میاد یا نه ؟
مرسی
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به گفته های شما باید به همان آدرس بیاد.
کما اینکه نامه های ما نیز به آدرس ایمیل مادرم میومد.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام Again! ........
بازم یه سوال با موضوع تکراری ! :
تو این مهاجرسرا کسی هست که نامه مصاحبش بعد از دو ماه و نیم اومده باشه ؟
امروز سه شنبه ، دو ماه و نیم ما پر میشه .... یعنی احتمالش هست که بیاد ؟!؟!
مگر اینکه من پام به آمریکا نرسه !!! مردم رو بلاتکلیف و الّاف کردند که وقتی رفتیم اونجا قدرشو بدونیم !!!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-24 ساعت 15:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-24 ساعت 16:03 توسط Shayan1994.)
:O
وکیل به ما سفارش کرده که اصلاً به طور مستقیم خودتون با NVC تماس نگیرید که همه چی باطل میشه و از بین میره ....
من هم از روزی که این مدارک رو وکیلمون اعلام کرد که چند روز پیش به NVC فرستاده تا حالا رو حساب کردم شده دو و نیم ماه
اگر بخوام از زمان ارسال مدارک از تهران با DHL حساب کنم میشه حدود سه و نیم یا 4 ماه !
البته ما اول مدارکمون رو که همون 4 ماه پیش فرستادیم ، خالم فرم ساپورت مالی رو اشتباه پر کرد و بعدشم وقت نداشت دو باره پر کنه و خلاصه سه هفته طول کشید تا دوباره فرستادند .
راستی منم مدارکمو اوایل june وکیل فرستاد
10 june گفتش که مدارک رو فرستاده
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
شایان جان این وکلا زیاد موکلشون رو می ترسونند! ما هم وکیل داشتیم اما خواهرم و همسرش هر وقت اراده می کردند زنگ می زدند NVC و پیگیر کارها می شدند. آخرین بار اواخر جولای بود که تماس گرفتند. NVC گفته بود مدارکتون کامله و ما داریم سعی می کنیم وقت خالی براتون در سفارت آنکارا پیدا کنیم. بعد هم گفتند هفته سوم آگوست اگر خبری نشد دوباره زنگ بزنید . که خووب به هفته سوم نرسید و تو همون اول هفته دوم نامه به دستمون رسید.
خلاصه شما هم زیاد به بازار گرمی وکلا توجه نکنید. اما باز هم تصمیم با خودتونه . یه وقت کیستون منفجر نشه بگی تقصیر هستی بود! : )
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-24 ساعت 22:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-25 ساعت 11:40 توسط rbadboy85.)
جالبه همه بچه ها منتظرند وقت مصاحبه شان بیاد من شبانه روز دعا میکنم حالا حالا ها نیاد
فعلا 3 هفته شده
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
خب ؛ امشب بالاخره با کلی ترس و لرز به وکیلمون زنگ زدیم ( آخه وکیله یه ذره بد اخلاقه !!!)
و پرسیدیم که شما با NVC تماس گرفتید ؟
گفت بله ، تماس گرفتم و اونا گفتند دو تا سه هفته ی دیگه نامتون میاد . ( دقیقاً همون حرفی که به یکی دیگه از دوستامون تو همین مهاجرسرا گفتند و ظاهراً برای ایشون هم دو هفته و یک روزه اومد نامه )
بعدش مامانم پرسید : وقتی ناممون بیاد ، یک ماه و نیم بعدش باید بریم ایتالیا ؟
وکیل جواب داد : اصلاً معلوم نیست . هر کیسی ویژگی های خودشو داره . مصاحبه شما یا 10 روز بعد از اومدن نامست ، یا یک ماه بعد از نامه ، یا یک ماه و نیم بعدش ...
در کل من امیدوارم دوهفته دیگه نامه بیاد و 10 روز بعدش بریم ایتالیا ....
ای کاش این نامه بیاید ؛ ای کاش !!!!
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
اشکان جان حالا اگه قرار باشه 10 روز بعدش بری مصاحبه کارهای لازم رو انجام دادید؟ دکتر در ناپل وقت قبلی نمی خواد؟ واکسن هاتونو اینجا کامل کردید؟ مدارکتون حاضره؟ یوروها و دلارها حاضره؟
من که به خیال خودم همه کارها رو انجام داده بودم ، باز هم الان که نزدیک سه هفته دیگه به مصاحبه ام مونده کلی ریزه کاری به نظرم می رسه که باقی مونده. مثلا تازه دو روز پیش یادم اومد از دکتر وقت نگرفتم ! با عجله رفتم تو سایتش و فرم پر کردم. امروز تاییدش برام اومد.
شما باید برای سفارت ایتالیا و بلیط و هتل هم از حالا آماده بشین. به هر حال این روزها بسیار سریعتر از اونی که فکر کنی میگذره. خودش یک تجربه تکرار نشدنی است که در کل عمر ، یک بار پیش میاد. از همین لحظات انتظارش هم لذت ببر که بعدا همش میشه خاطره.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بله ،من نمی دونم این چه موضوعیه که همه منو با عموم قاطی میکنن !
مامان بزرگم ، بابا بزرگم ، بابام و کلاً همه ی فامیل به من اشتباهی میگن اشکان ، به اشکان میگن شایان !!!!!!
در هر صورت من شایانم !!!
اشکان تو صف کلیرانسه !!!!!!
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال برام پیش اومده. البته می دونم ناشی از خورده استرس کاذبی هست که این روزهای قبل از مصاحبه سراغم اومده و کمی وسواسی شدم !
نمی دونم اصلا کسی هست تجربه ای در این مورد داشته باشه یا نه ؟
همونطور که می دونید در کیس های لاتاری ، یکی از مدارک اصلی که اداره مهاجرت می خواد و روز مصاحبه هم به همچنین ، مدارک تحصیلی + مدارک کاری است.
در فهرست اقلامی که در نامه دعوت به مصاحبه برام اومده چیزی از این موارد نیست + در جایی هم نخوندم که در کیسهای خانوادگی این دو مورد به خصوص گواهی کار لازم باشه. اما می خوام ببینم آیا تا حالا سابقه داشته که مثلا برای اثبات خصوصی و غیر دولتی بودن شغل متقاضی ازش گواهی سوابق کاریش رو بخوان؟
راستش نه وقتشو دارم برای جمع کردن این گواهی ها از جاهایی که کار کردم و نه حوصله اش رو ! اگر کسی اطلاع داره لطفا مطرح کنه