موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
میخواستم بدونم که آیا راهنمایی هست که چطور میشه فرم ۲۳۰ رو چطور پر کنیم؟
این فرم را کی پر میکنه؟
کسی که داره میره برای مصاحبه باید فرم ۲۳۰ رو پر کنه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من خیلی دل خوش نشسته بودم تا زمان مصاحبه ام معلوم بشه که ایملی اومد که گفتن اصل مدارک رو براشون بفرستم وطی صحبتی که با nvc داشتیم تاکید کردن فقط اصل مدارک و روز مصاحبه آنها را پس میدهند خلاصه اینکه من خیلی خوش بودم واسه خودم!!
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
اصل مدارک فقط در هنگام مصاحبه رویت میشود و شما نیازی به فرستادن انها ندارید احتمالا شما نقص مدارک دارید چون من هم هیچکدام از اصل مدارک را نفرستادم و با مشکلی هم برخورد نکردم.
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
چند سوال برام پیش اومده اول اینکه در جایی خوندم که امضاء روی فرم ds230باید همانند امضای روی پاسپورت باشد که البته مرا متعجب کرد چون تا به حال روی هیچ پاسپورتی امضا نداشته ام.دوم اینکه آیا برای اثبات اینکه تا به حال به کشورهای حامی تروریست سفر نکرده ایم بهتر است پاسپورت های قدیمی را به همراه داشته باشیم؟و سوم اینکه من با NVCتماس گرفتم ولی اونها صریحا گفتند برای کیس های خانوادگی هیچ نیازی به اوردن مدرک تحصیلی هنگام مصاحبه نیست.
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
1- پاسپورتهای ما عموماً بدون امضاست. جایی در سفرنامه برندگان لاتاری خوندم که وقتی برای معاینات پزشکی به دکتر سفارت مراجعه می کنید ، اونجا پاسپورت رو امضا هم می کنید ! که مسلماً باید با امضای روی فرمهایی مثل choice of address and agent یکی باشه.
2- نه لزومی نداره. آفیسر آخرین پاسپورت شما رو نگاه می کنه و در اصل میشه گفت بنای کار اونها بر اعتماد است. یعنی همین که در فرمهای مربوطه جایی اقامت بیش از 6 ماه در کشورهای دیگه رو ننوشته باشید ، قبول می کنند.
3- بله البته همین که در نامه دعوت به مصاحبه مدرک رو عنوان نکردند ، یعنی لازم نیست. به هر حال این سوال شما اطمینان ما رو بیشتر کرد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-06 ساعت 15:46)frozen mind نوشته: (2010-09-05 ساعت 13:33)rozollina نوشته: من خیلی دل خوش نشسته بودم تا زمان مصاحبه ام معلوم بشه که ایملی اومد که گفتن اصل مدارک رو براشون بفرستم وطی صحبتی که با nvc داشتیم تاکید کردن فقط اصل مدارک و روز مصاحبه آنها را پس میدهند خلاصه اینکه من خیلی خوش بودم واسه خودم!!
رزاليناي گرامي، براي من هم دقيقا هيمن طور شد. مجبور شدم اصل سند ازدواج رو بفرستم.
همانطور که در جاهای دیگر هم نوشتم ، من هم مجبور شدم سند ازدواج مادرم رو براشون بفرستم.
هرچند کپی سندی که قبلا فرستاده بودم ، هم به تائید وزارت امورخارجه رسیده بود و هم دادگستری.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
موضوعها: 4
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم این اتفاق کمتر بیفته ، برای من هم نیفته !
امشب 3 ماه شد که فرم ها رو فرستادیم
همچنین دومین شب از هفته ی سوم هست .... ( قضیه رو قبلاً توضیح داده بودم .. )
ولی هنوز هم نامه ی مصاحبه نیومده ....
یعنی میاد ؟!؟!
بازم خواهشمندم که هر کی نامش اومده ، اینجا اعلام کنه ما هم بدونیم ...
مممنون
منتظر باشید من هم همین روزا خیلی زود اعلام کنم ( به قول احسان : عشق میاد ، همین روزا خیلی زود !!!! )
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
شایان جان نیازی به تفسیر نداره . چون اصلا مربوط به کیس شما نمیشه ! این بخش ویزاهای غیر اقامتی - یا به عبارتی ویزاهای موقتی - است. ستون سمت چپ صفحه رو نگاه کن. بخش ویزاهای اقامتی زیر اون موردی است که شما انتخاب کردی
موضوعها: 4
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دیگه برای من فرصت انتظار تموم شده ... دلم نمیخواد نصفه و نیمه برم مدرسه ؛ یادتون باشه من دانش آموزم و اول مهر نزدیکه !!!!
امیدوارم تا اول مهر وقت مصاحبه بیاد ...
اگر حتی مصاحبمون هفته دوم مهر باشه ، نمیرم مدرسه تا بریم مصاحبه ، اونوقت یا FBI check میخوریم و میام ایران و میرم مدرسه .
یا ویزا رو میدن و میریم آمریکا ....