کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2009-10-17 ساعت 08:59)Teshniz نوشته:  شماره كيس 6500 هستم هنوز نامه اي دريافت نكرده ام و دوهفته پيش نامه به kcc ميل كردم اما در جواب نوشته اند كه كيس شما در جريان است و از نامه براي شما ارسال مي گردد من نگران هستم كه مصاحبه ابوظبي باشم ( فرزند دارم) و فرصتي براي گرفتن ويزا و تهيه بليط نباشد نظر شما ياران نيك چيست؟

سلام

دو هفته زمان كمي نيست! باز هم به كي سي سي ايميل بزنيد شايد اين بار زمان مصاحبه تون رو بهتون ارسال كنن... در ضمن نگران نباشيد! اگر با تور تشريف ببريد همه چيز در عرض چند روز حل ميشه... براي اطمينان خاطر مي تونيد زنگ بزنيد به چند تا تور (اگر خواستن هولتون كنن كه زودتر تور رزرو كنيد زياد محل نذارين، اين شگرد جلب مشتريه! Wink )
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان:
نگران نباشید ما 6 اکتبر مصاحبه داشتیم، 28 سپتامبر از طریق ایمیل نامه دوم رو گرفتبم، یعنی چند روز قبل از مصاحبه، ما هم چند بار ایمیل زدیم فایده نداشت...ما به کی سی سی تلفن کردیم و مشکلمونو گفتبم اپراتور گفت چند لحظه صبر کنید ، بعد رفت و دوباره برگشت بعد گفت بعد از 2 روز کاری براتون ایمیل می کنیم و این اتفاق هم افتاد ، ما بعد از 2 روز کاری نامه دوم رو از طریق ایمیل گرفتبم،
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
سلام من تمام مراحل هپاتیت وزدم از طرف شرکتی که کار میکنم آیا نیاز مجدد هست لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
با سلام
کارت واکسنتونو به انیستیتو پاستور برده و کارت بین المللی بگیرید .
موفق و تندرست باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان:
سلام مندختر من یکسال ونیم داره کیسم 6520هستش نامه دوم نیامده برای واکسیناسیون چه اقدامی بکنم که قبل از ترکیه دچار مشکل نشیم با تشکر
تشکر کنندگان:
کارت واکسنیاسیون دخترتون را ببرید انیستیتو پاستور مهر کنند بعد ببرید ترجمه بعد دوباره پاستور باید مهر کنه.1ماه قبل از مصاحبه هم هیچ واکسنی نزنید
تشکر کنندگان:
(2009-10-20 ساعت 12:17)ana نوشته:  کارت واکسنیاسیون دخترتون را ببرید انیستیتو پاستور مهر کنند بعد ببرید ترجمه بعد دوباره پاستور باید مهر کنه.1ماه قبل از مصاحبه هم هیچ واکسنی نزنید

ممکنه توضیح بدید چرا ماه آخر نباید هیچ واکسنی زد؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
چون تو نتايج ازمايشهاي كه تركيه بايد بده تاتير مي ذاره .براي همين حداقل از يك ماه قبلش نبايد واكسني بزنه.
تشکر کنندگان: behroozm
سلام همه یک هفته قبل از مصاحبه واکسن بزنید که تکرار نشه
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
(2009-10-22 ساعت 15:02)fairwall نوشته:  سلام همه یک هفته قبل از مصاحبه واکسن بزنید که تکرار نشه

دیگه دیر شده! خیلی هامون زدیم .
البته این توصیه خوبی نیست به خاطر چند مرحله بودنشون.بعدشم این جور که معلوم اونها به خاطره پولش اگه بخوان واکسنو میزنن دوباره،چه ما یه ذره قبلش اینجا زده باشیم چه ۱ سال قبلش.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، merdax
ما امروز مدیکال انجام دادیم
من واکسن نخوردم ولی همسرم 2 تا ناغافل خورد (Td رو 11 آگوست امسال تو پاستور زده بود ولی باز براش زدن)
مجموع هزینه هم شد 420 دلار
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
تشکر کنندگان: babakped ، seravin ، R.F ، kash ، esmail ، farzad101 ، nader
سلام

ما نفری دو تا واکسن خوردیم!
من دیفتری-کزاز و آنفولانزا (نخندینا!!! دکتره دلش خواست به لیست واکسنهای من آنفولانزا هم اضافه کنه!)
همسرم دیفتری-کزاز و آبله مرغان

ما هر دو مون دوبار واکسن دیفتری-کزاز زده بودیم، بهمون گفت این سومیشه که باید بزنین....
حالا اگر دوست دارین قبل از اومدن به اینجا یه واکسن دیفتری-کزاز دیگه هم بزنین، شاید بیخیال شد!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: sh-b ، سارا کوچولو
(2009-10-20 ساعت 12:17)ana نوشته:  کارت واکسنیاسیون دخترتون را ببرید انیستیتو پاستور مهر کنند بعد ببرید ترجمه بعد دوباره پاستور باید مهر کنه.1ماه قبل از مصاحبه هم هیچ واکسنی نزنید

مگه کارت واکسیناسیون بین المللی ترجمه هم می خواد ؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم شما چی فکر می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
منظور از كارت واكسن كارت واكسن بچه هاست هموني كه از بدو تولد واكسن هارو توش وارد مي كنند اين كارت (كه فارسيه و مراكز بهداشت صادر ميكنند)رو بايد ببري دار الترجه ترجمه كنند و بعد ترجمه شو ببري انسيتو پاستور تاييد كنه .
تشکر کنندگان:
سلام به همگی. بچه های اصفهان توجه کنن
تو همین اصفهان میتونید تمام واکسناتونو بزنید و کارت بین المللی بگیرید یه سر به هلال احمر بزنید اونجا هپاتیت مننزیت انفولانزا رو میزنن واسه ام ام ار باید برید خ امادگاه روبروی جامکو دکتر مهدی افقری دیفتری و کزازم ملا هادی سبزواری اول خ مفید البته دوستانی که تا ده سال پیش سربازی رفتن نیازی نیست دیفتیری و کزازو بزنن فقط ببرید واستون مهرش کنن
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان