موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
راست گفته بنده خدا!!! توي ايران واكسن آبله مرغان وجود نداره... وقتي هم وجود نداره كه نمي تونن برات گواهي كنن!
شما هم مثل من وقتي رفتي دكتر همون اول بگو آبله مرغان در زمان بچگي گرفتي، ديگه بهت واكسنشو نمي زنه... (فقط يادت باشه همون اولش بگو! نه آخرش وقتي واكسن به دست داره مياد طرفت...)
انگليسيش اين ميشه: I've gotten Chicken-Pox when I was a child ... يه چيزي تو اين مايه ها بگو ، اگر بدونه گرفتي ديگه واكسنشو بهت نمي زنه....
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
با توجه به اين كه من تا Current شدن و رفتن به مصاحبه وقت زيادي دارم، از يك ماه پيش تصميم گرفتم واكسن هام رو تكميل كنم.
تنها سوالي كه دارم راجع به واكسن MMR هست. من تا حالا اين واكسن رو در 2 نوبت به فاصله يك ماه زدم. آياواكسن MMR همين دو نوبته يا بازم بايد تكرار بشه؟
البته واكسن هپاتيت رو مي دونم داستانشو كه 3 نوبته.
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
کارت واکسن نیازی به ترجمه نداره؟
موضوعها: 6
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه احتیاجی به ترجمه نیست چون اسم واکسن ها فقط توش نوشته شده که خوب اسم واکسن همه جا یکیه...
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هنوز وقت مصاحبه شوهر و دختر 2 سال و نيمه ام نيومده ولي وكيلمون گفت كارامون را كامل كنيم
يه سوال داشتم دخترم در يكسال و نيم كه بود ابله مرغان گرفت و جايش روي صورت و دستهايش به خوبي مشهود است ايا قبول ميكنند يا گواهي از پزشكش بگيرم.
در مورد ام ام ار اخرش نفهميدم 2 بار بايد بزنيم يا يكبار؟؟؟؟
ممنون ميشم جواب بديد
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
من ۵ سالم بود آبله مرغان گرفتم، هيچ نشونه اي هم خدا رو شكر به جا نذاشت، رفتم به دكتر گفتم كه بچه بودم گرفتم، ديگه بي خيال شد... فقط يادتون باشه كه حتما همون اولش بگين ... چون همون اولش توي اون برگه ها كه تيك مي زنه واسه تون واكسن رو هم تيك مي زنه! اگه دير بگين بايد بزنين...
MMR هم دوبار هستش ... يعني اينطور به ما هم گفتن...!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-11-15 ساعت 16:44)akimomon نوشته: ....
در مورد ام ام ار اخرش نفهميدم 2 بار بايد بزنيم يا يكبار؟؟؟؟
واکسن mmr دو مرحله اس.
من وقتی رفتم کلینیک 16 آذر و واکسنو زدم و گواهیشو بردم پاستور بر اساس اینکه یه طرحی چندسال پیش بود که تو دبیرستانا اومدن و واکسن mmr زدن یه تاریخ تو همون دوره تو کارت من نوشت و مهر زد به عنوانه اولی و واکسن اون روز رو بعنوان مرحله دوم یادداشت کرد.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
akimomonجان واکسنmmrرا در برنامه واکسیناسیون ایران یک بار است ولی برای ازمایشات پزشکی سفارت اگر 2 بار نزده باشند باید یک تزریق انجام دهند پس بهتر است همین جا انجام دهید.
برای ابله مرغان هم اینکه بگویید گرفته کافی است از من که قبول کرد با اینکه علامتی که ازش باقیمانده بود خیلی برایش قانع کننده نبود ولی گفت چون خودت میگی گرفتی من قبول میکنم
راستی mmrرا در مطب دکتر هم میشود زد البته هزینه اش بیشتر است .البته دکترهایی که واکسیناسیون اطفال انجام میدهند.گواهی ان را هم ببرید انیستیتو تا وارد کارت بین المللی بکنند
واکسن انفولانزا هم فراموش نشود
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من همه واکسن هامو کامل زده بودم .آبله مرغان هم گفتم گرفتم نزد.اما یه چیزی زد به عنوان mmr مرحله 3. که گفتم مگه مرحله 3 داره .اون هم گفت آره ! حالا چی بوده زده به من خدا می دونه
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اون احتمالا MMR نبوده! ديفتري-كزاز بوده، چون به ما هم مرحله سومش رو زد...
.
.