کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
راست گفته بنده خدا!!! توي ايران واكسن آبله مرغان وجود نداره... وقتي هم وجود نداره كه نمي تونن برات گواهي كنن!

شما هم مثل من وقتي رفتي دكتر همون اول بگو آبله مرغان در زمان بچگي گرفتي، ديگه بهت واكسنشو نمي زنه... (فقط يادت باشه همون اولش بگو! نه آخرش وقتي واكسن به دست داره مياد طرفت...)

انگليسيش اين ميشه: I've gotten Chicken-Pox when I was a child ... يه چيزي تو اين مايه ها بگو ، اگر بدونه گرفتي ديگه واكسنشو بهت نمي زنه....
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: Shahoo52
سلام

با توجه به اين كه من تا Current شدن و رفتن به مصاحبه وقت زيادي دارم، از يك ماه پيش تصميم گرفتم واكسن هام رو تكميل كنم.

تنها سوالي كه دارم راجع به واكسن MMR هست. من تا حالا اين واكسن رو در 2 نوبت به فاصله يك ماه زدم. آياواكسن MMR همين دو نوبته يا بازم بايد تكرار بشه؟

البته واكسن هپاتيت رو مي دونم داستانشو كه 3 نوبته.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2009-11-10 ساعت 12:13)Ashkan78 نوشته:  سلام

با توجه به اين كه من تا Current شدن و رفتن به مصاحبه وقت زيادي دارم، از يك ماه پيش تصميم گرفتم واكسن هام رو تكميل كنم.

تنها سوالي كه دارم راجع به واكسن MMR هست. من تا حالا اين واكسن رو در 2 نوبت به فاصله يك ماه زدم. آياواكسن MMR همين دو نوبته يا بازم بايد تكرار بشه؟

البته واكسن هپاتيت رو مي دونم داستانشو كه 3 نوبته.

نه دوستم همون 2بار كافيه فقط بايد بري انستيتو باستور تا مهر بين المللي بزنه تو كارت واكسنتSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
مرسي از پاسخت. خيالم راحت شد.

هر دو نوبت رو فورا پس از تزريق بردم انستيتو پاستور توي كارتم وارد كنند. ظاهرا از نظر واكسني تا نوبت سوم هپاتيت كار خاصي ندارم.

(2009-11-10 ساعت 13:35)sh-b نوشته:  نه دوستم همون 2بار كافيه فقط بايد بري انستيتو باستور تا مهر بين المللي بزنه تو كارت واكسنتSmile
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
کارت واکسن نیازی به ترجمه نداره؟
تشکر کنندگان:
(2009-11-10 ساعت 14:49)ShoMpeT نوشته:  کارت واکسن نیازی به ترجمه نداره؟

نه دوستم خودش ترجمه شدستSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: ShoMpeT
نه احتیاجی به ترجمه نیست چون اسم واکسن ها فقط توش نوشته شده که خوب اسم واکسن همه جا یکیه...
تشکر کنندگان: ShoMpeT
1-واکسن های هپاتیت و MMR (فقط برای کودکان) و دوگانه ( دیفتیری کزاز ) رو انستیتو پاستور شعبه تجریش میزنه (آدرس: شریعتی، نرسیده به تجریش، جنب ایستگاه مترو)
2- واکسن MMR بزرگسال رو بیمارستان شهدای تجریش رایگان میزنه ( باید برید کلینیک اونجا، وارد که شدید، داخل راهرو اتاق واکسیناسیون سمت چپه ) بهتون رو یه ورق کاغذ گواهی و مهر میکنه میده ( خیلی سریع و با برخورد عالی )، گواهی رو می برین پاستور وارد میکنه ( برخوردشون بسیار خوبه تو این شعبه و خلوت هم هست همیشه )
3- هپاتیت + کارت واکسیناسیون بین المللی= 3400 تومن
4- دوگانه = رایگان
5- واکسن آبله مرغون توی ایران وجود نداره.
6- هپاتیت و MMR دو مرحله ای هستن به فاصله یک ماه از هم. طوری برنامه ریزی کنین که قبل مصاحبه هر دو رو زده باشین. (مرحله سوم هپاتیت 5-6 ماه بعد از آخرین تزریقه)
7- اگه کارت واکسیناسیون دارین از بچگیتون یا هر نوع گواهی که نشون بده زدین و تاریخ هم داشته باشه ببرین با خودتون انستیتو پاستور که وارد کارت بین المللی کنن.
8- کارت واکسیناسیون بین المللی نیاز به ترجمه نداره. ( خودش انگلیسه چون! )
9- برای اینکه براتون کارت صادر کنن باید حتماً پاسپورت همراهتون باشه چون شماره پاس توی کارت باید ثبت بشه. اگه ندارید همون پاستور تزریق میکنه و بهتون گواهی میده تا پاسپورت بگیرین و بعداً کارت صادر بشه.
10- توی پاستور به من گفتن واکسن آنفولانزا رو فقط برای 50 سال به بالا و کودکان باید زد.
11- اعتبار واکسن مننژیت 2 ساله است یعنی بعد 2 سال باید زد دوباره اصولاً.
12- تو رو خدا انقدر سخت نگیرید همه چیو! واقعاً فکر می کنین نیازه واسه یه همچین موضوع ساده ای 13 صفحه سوال و جواب کرد؟!
13- هممون قبولیم بابا جان Cool

Case# : 2010AS000085XX
Current Date: January 2010
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: sh-b ، Monica ، sam_hash ، nader ، To USA ، sheri333
(2009-11-15 ساعت 16:25)shahin82 نوشته:  1-واکسن های هپاتیت و MMR (فقط برای کودکان) و دوگانه ( دیفتیری کزاز ) رو انستیتو پاستور شعبه تجریش میزنه (آدرس: شریعتی، نرسیده به تجریش، جنب ایستگاه مترو)
2- واکسن MMR بزرگسال رو بیمارستان شهدای تجریش رایگان میزنه ( باید برید کلینیک اونجا، وارد که شدید، داخل راهرو اتاق واکسیناسیون سمت چپه ) بهتون رو یه ورق کاغذ گواهی و مهر میکنه میده ( خیلی سریع و با برخورد عالی )، گواهی رو می برین پاستور وارد میکنه ( برخوردشون بسیار خوبه تو این شعبه و خلوت هم هست همیشه )
3- هپاتیت + کارت واکسیناسیون بین المللی= 3400 تومن
4- دوگانه = رایگان
5- واکسن آبله مرغون توی ایران وجود نداره.
6- هپاتیت و MMR دو مرحله ای هستن به فاصله یک ماه از هم. طوری برنامه ریزی کنین که قبل مصاحبه هر دو رو زده باشین. (مرحله سوم هپاتیت 5-6 ماه بعد از آخرین تزریقه)
7- اگه کارت واکسیناسیون دارین از بچگیتون یا هر نوع گواهی که نشون بده زدین و تاریخ هم داشته باشه ببرین با خودتون انستیتو پاستور که وارد کارت بین المللی کنن.
8- کارت واکسیناسیون بین المللی نیاز به ترجمه نداره. ( خودش انگلیسه چون! )
9- برای اینکه براتون کارت صادر کنن باید حتماً پاسپورت همراهتون باشه چون شماره پاس توی کارت باید ثبت بشه. اگه ندارید همون پاستور تزریق میکنه و بهتون گواهی میده تا پاسپورت بگیرین و بعداً کارت صادر بشه.
10- توی پاستور به من گفتن واکسن آنفولانزا رو فقط برای 50 سال به بالا و کودکان باید زد.
11- اعتبار واکسن مننژیت 2 ساله است یعنی بعد 2 سال باید زد دوباره اصولاً.
12- تو رو خدا انقدر سخت نگیرید همه چیو! واقعاً فکر می کنین نیازه واسه یه همچین موضوع ساده ای 13 صفحه سوال و جواب کرد؟!
13- هممون قبولیم بابا جان Cool

Case# : 2010AS000085XX
Current Date: January 2010

ممنون از توضيحات خوبت ولي لازم دانستم كه عنوان كنم واكسن آنفلوانزا تمام شده است براي همين گفتند فقط براي بچه ها و 50 سال لازم هست اگر واكسن انفولانزا رو هم بزنيد بد نيست يك ماه ديگه دوباره اين واكسن وارداتش آغاز ميشهShy
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: shahin82 ، nader
سلام
من هنوز وقت مصاحبه شوهر و دختر 2 سال و نيمه ام نيومده ولي وكيلمون گفت كارامون را كامل كنيم
يه سوال داشتم دخترم در يكسال و نيم كه بود ابله مرغان گرفت و جايش روي صورت و دستهايش به خوبي مشهود است ايا قبول ميكنند يا گواهي از پزشكش بگيرم.
در مورد ام ام ار اخرش نفهميدم 2 بار بايد بزنيم يا يكبار؟؟؟؟
ممنون ميشم جواب بديد
تشکر کنندگان:
من ۵ سالم بود آبله مرغان گرفتم، هيچ نشونه اي هم خدا رو شكر به جا نذاشت، رفتم به دكتر گفتم كه بچه بودم گرفتم، ديگه بي خيال شد... فقط يادتون باشه كه حتما همون اولش بگين ... چون همون اولش توي اون برگه ها كه تيك مي زنه واسه تون واكسن رو هم تيك مي زنه! اگه دير بگين بايد بزنين...

MMR هم دوبار هستش ... يعني اينطور به ما هم گفتن...!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان:
(2009-11-15 ساعت 16:44)akimomon نوشته:  ....
در مورد ام ام ار اخرش نفهميدم 2 بار بايد بزنيم يا يكبار؟؟؟؟

واکسن mmr دو مرحله اس.
من وقتی‌ رفتم کلینیک 16 آذر و واکسنو زدم و گواهیشو بردم پاستور بر اساس اینکه یه طرحی چندسال پیش بود که تو دبیرستانا اومدن و واکسن mmr زدن یه تاریخ تو همون دوره تو کارت من نوشت و مهر زد به عنوانه اولی‌ و واکسن اون روز رو بعنوان مرحله دوم یادداشت کرد.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
akimomonجان واکسنmmrرا در برنامه واکسیناسیون ایران یک بار است ولی برای ازمایشات پزشکی سفارت اگر 2 بار نزده باشند باید یک تزریق انجام دهند پس بهتر است همین جا انجام دهید.
برای ابله مرغان هم اینکه بگویید گرفته کافی است از من که قبول کرد با اینکه علامتی که ازش باقیمانده بود خیلی برایش قانع کننده نبود ولی گفت چون خودت میگی گرفتی من قبول میکنم

راستی mmrرا در مطب دکتر هم میشود زد البته هزینه اش بیشتر است .البته دکترهایی که واکسیناسیون اطفال انجام میدهند.گواهی ان را هم ببرید انیستیتو تا وارد کارت بین المللی بکنند
واکسن انفولانزا هم فراموش نشود
تشکر کنندگان:
من همه واکسن هامو کامل زده بودم .آبله مرغان هم گفتم گرفتم نزد.اما یه چیزی زد به عنوان mmr مرحله 3. که گفتم مگه مرحله 3 داره .اون هم گفت آره ! حالا چی بوده زده به من خدا می دونه
تشکر کنندگان:
سلام

اون احتمالا MMR نبوده! ديفتري-كزاز بوده، چون به ما هم مرحله سومش رو زد...
.
.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان