2009-10-29 ساعت 18:08 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-29 ساعت 18:14 توسط pcboy_dcs.)
سلام به مشهدی ها
کارت آقای دکتر دهقان نیری رو که در مشهد کارت بین المللی واکسیناسیون صادر می کنه و آدم خوبی هم هست ضمیمه کردم.
آدرس این دکتر رو شخصا از مسئول واکسیناسیون استان گرفتم و کاملا معتبره!! من کارت خودم رو از ایشون گرفتم...
دکتر دهقان نیری
نظام پزشکی 28757
آدرس: مشهد - میدان بیمارستان امام رضا - اول خیابان ابن سینا
مجتمع پزشکان ابن سینا - طبقه چهارم
تلفن: 8597999 - 0511
1. اگر نامه اول اومد باید شروع کنم به واکسیناسیون؟
2. کلا روی هم رفته چندتا واکسن دیگه لازم هست؟ و هر کدام چقدر زمان لازم داره؟
البته من هنوز شرکت نکردم، محض اطلاع پرسیدم d:
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم. http://freerice.com[/font]
سلام
من قبلا" واكسن ديفتري وكزاز وهپاتيت رو زدم ولي برگه هاشو ندارم،مجددا" بايد بزنم؟
شماره کیس: 2010AS13000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: در انتظار
تاریخ مصاحبه:
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
nader
نه نادر جان شما برين باستور بكيد زدين شايد براتون مهر بزنن در غير اين صورت يه تست انتي بادي ميدين براي هر دو واكسنتون و جواب تستتون رو ميبرين باستور براتون كارت صادر ميكنه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
مرسی sh-b عزیز.
بله شما راست میگی اما من فقط می خواستم بدونم کلا چندتا واکسن لازمه؟
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم. http://freerice.com[/font]
2009-10-31 ساعت 14:32 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-31 ساعت 14:34 توسط sh-b.)
Shahoo52
دوسته خوبم تمام روندش توي سايت به طور كامل توضيح داده شده توسط همه ي كاربرها
اكه لطف كنين از صفحه ي اول واكسيناسيون و ازمايشات بخونين همش توضيح داده شده
از اينجا ببينيد لطفاً http://www.mohajersara.com/showthread.ph...221&page=1
موفق باشيد
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
2009-10-31 ساعت 18:21 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-31 ساعت 18:31 توسط Shahoo52.)
امروز لغو قانون ممانعت از ورود افراد مبتلا به ایدز به ظاهر تصویب شد خبر از رادیو امریکا
به دستور پرزیدنت باراک اوباما، ممنوعیت سفر افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی به ایالات متحده برچیده شد.
ایالات متحده یکی از چند کشوری است که هنوز از ورود مسافران مبتلا به ویروس اچ آی وی ممانعت به عمل می آورد.
پرزیدنت باراک اوباما در این مورد می گوید:« زمان آن فرا رسیده که این ممنوعیت 22 ساله برداشته شود. اگر هدف ما ایفای نقش راهبردی و جهانی در مبارزه با اچ آی وی باشد، باید عمل و گفتار ما نیز از این امر پیروی کند.»
وی می گوید :« این ممنوعیت به جای مواجهه با واقعیت، در هراس ما (از ایدز) ریشه داشته است. ما باید تعصبات خود پیرامون این بیماری را کاهش دهیم ولی در عوض یک مسافر مبتلا به ایدز را به عنوان یک تهدید تلقی کرده ایم. ما در مسیر کمک به ریشه کن کردن این بیماری فراگیر، نقشی راهبردی در جهان بازی کرده ایم اما هنوز یکی از معدود کشورهایی هستیم که افراد مبتلا به اچ آی وی را از ورود به کشورمان باز می داریم.»
در سال 1987 وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، اچ آی وی – ایدز را در فهرست بیماری های مسری قرار داد و از ورود مبتلایان به کشور ممانعت به عمل می آورد.
در سال 1991، این وزارت خانه در صدد لغو این ممنوعیت برآمد اما کنگره ایالات متحده در سال 1993، ابتلا به اچ آی وی را تنها عامل ممنوعیت مهاجرت به ایالات متحده اعلام کرد.
آقای اوباما می گوید :« لغو این ممنوعیت قدمی در تداوم سیاستی است که جرج دبلیو بوش در صدد پیگیری آن بود واین امر به پیشبرد پیشگیری و درمان اچ آی وی - ایدز- کمک خواهد کرد. رفع این ممنوعیت گامی است که افراد را به مراجعه برای آزمایش و درمان تشویق و خانواده ها را به هم نزدیکتر می کند و در نهایت جان بسیاری از افراد را نجات خواهد داد.»
سوالی که برام پیش اومده در مورد کارت واکسن بین المللی اینه که اونهایی که به سفر زیارتی مثل مکه و کربلا و ... میرن هم کارت واکسیناسیون از هلال احمر میگیرن که فکر کنم بین المللی هم هستش . به نظر شما اون کارت همون کارت واکسیناسیون ای هست که ما هم لازم داریم ؟ (البته با رعایت انواع واکسن هایی که تو پروسه لاتاری نیاز هست)
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
من امروز رفتم پاستور یک خانم بد اخلاق همش جواب سربالا داد بعدش گفت واکسن ابله در ایران اصلا وابدا نیست هرچی گفتم بابا من بچگی ابله گرفتم ولی به گوشش نرفت mmrرو هم گفت نداریم واسه همسرمم هپاتیت نوبت 1 رو زد حالا به نظر شما واسه ابله چه کنم؟