موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
من فکر می کنم لیست واکسنها هر سال فرق می کنه. ما باید از اونهایی که امسال رفتند مصاحبه بپرسیم چون هر سال یک سری بیماریها حذف و بعضی های دیگه اضافه می شوند مثل همون HIV که امسال حذف شد.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-24 ساعت 14:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-24 ساعت 14:17 توسط kavoshgarnet.)
دوستان من همين چند روز پيش مصاحبه داشتم و همانطور كه در بالا نوشتم من اين دو واكسن را زده بودم كه دكتر چيزي نگفت حالا شما سه راه داريد:
1- يا مننژيت را در ايران مي زنيد كه اتفاقي نمي افتد
2- يا در ايران نمي زنيد كه ممكن است دكتر اونگان بزند كه باز هم اتفاقي نمي افتد
3- و يا اينكه دكتر اونگان هم نمي زند كه باز هم اتفاقي نمي افتد.
واكسن آنفولانزا را هم معمولا دكتر اونگان نمي زند كه اگر هم بزند باز هم اتفاق خاصي نمي افتد. اما اين اين را در ايران بزنيد و عوارضي اگر داشته باشد در اينجا تحمل كنيد بهتر است.
شما واكسن هاي مهم را زده ايد و بيخودي براي خودتان استرس ايجاد نكنيد و به موارد مهمتر بپردازيد.
لطفا ساير دوستاني هم كه امسال به مصاحبه رفته اند نظر كامل خودشان را اينجا بنويسند
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا بطور دقیق بگید چه واکسنهایی باید در انستیتو پاستور زد؟ چون ما تهران نیستیم و کارت واکسیناسیون بین المللی را در شهر خودمون گرفتیم فقط به ما مننژیت زدن. حالا ما تصمیم داریم دو سه روز قبل از اینکه بریم آنکارا ، وقتی اومدیم تهران بریم انستیتوپاستور هر چی واکسن لازم بود بزنیم.
انستیتو هر روز باز هست؟ کسی میدونه ساعات کارش چه طوریه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-24 ساعت 18:24)زهره نوشته: لطفا بطور دقیق بگید چه واکسنهایی باید در انستیتو پاستور زد؟ چون ما تهران نیستیم و کارت واکسیناسیون بین المللی را در شهر خودمون گرفتیم فقط به ما مننژیت زدن. حالا ما تصمیم داریم دو سه روز قبل از اینکه بریم آنکارا ، وقتی اومدیم تهران بریم انستیتوپاستور هر چی واکسن لازم بود بزنیم.
انستیتو هر روز باز هست؟ کسی میدونه ساعات کارش چه طوریه؟
دوست عزیز
آدرس انیستیتو پاستور مرکزی : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان 12 فروردین - مرکز انستیتو پاستور
شماره تلفن : 9-66953311 ساعات کاری 8 تا 14
ای تاپیکو بخون
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-25 ساعت 15:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-25 ساعت 16:19 توسط kavoshgarnet.)
من كارت بين المللي واكسن را در شهرستان از هلال احمر گرفتم و واكسنهايم را هم در همانجا و مركز بهداشت و بيمارستانهاي تابعه زدم و لج كردم به دوستاني كه اصرار داشتند بايد در انستيتو پاستور تاييد شود و فراموش كردم ببرم انستيتو پاستور. و دكتر اونگان و مجموعه لابراتوار Guzen نيز هيچ ايرادي نگرفتند.
از دوستان خواهش مي كنم اگر موردي مشاهده نكرده اند اين قدر حساسيت ايجاد نكنند و اگر هم موردي هست حتما با ذكر نام، اشاره كنند كه چه كسي واكسن بين المللي را از شهرستان گرفته و به تاييد انستيتو پاستور نرسانده دچار مشكل شده است؟
دوستاني كه در شهرستان هستند مي توانند كارت واكسن بين المللي خود را از جايي كه واكسن حجاج زده مي شود و كارت زرد رنگي كه روي آن به فارسي نوشته شده "گواهي نامه بين المللي ايمن سازي" بگيرند در ضمن به انگليسي روي آن نوشته :
International Certificates of Vaccination (مديران عزيز لطفا چپ چين نشود-سپاس)
دوستان توجه كنند كه اين كارت در همه كشور و همه مراكز يكسان است و ارزش برابر دارد و براي همه سفارت ها هم قابل قبول است.
موردي كه دوستان سالهاي قبل گفته اند كه حتما انستيتو پاستور بايد تاييد كند منظور تاييد نبوده است و منظور تعويض كارت معمولي به كارت بين المللي بوده است اما متاسفانه دوستان 2010 بدون توجه به اين موضوع كارت بين المللي خود را به آنجا براي تاييد برده و به ديگران هم توصيه اكيد مي كنند كه اين كار را انجام بدهند در حالي كه كار اضافي است. و فقط براي كساني لازم است كه نتوانسته اند كارت بين المللي فوق الذكر را از نزديك محل اقامتشان تهيه كنند.
دوستان شهرستاني همچنين توجه كنند كه واكسنهاي آنها ممكن است در يك مركز موجود نباشد و از چند مركز براي واكسيناسيون خود استفاده كنند.
در ضمن دوستان شهرستاني بايد خودشان با توجه به اطلاعات اين سايت و نامه دوم، نوع واكسن خود را مشخص كنند. به عنوان نمونه واكسن تب زرد كه براي حجاج زده مي شود براي سفارت لازم نيست.
قصد داشتم اسكن كارت خودم را در اينجا قرار بدهم كه متاسفانه فضاي مجاز كم بود. از ادمين گرامي بسيار سپاسگزار خواهم بود اگر اين فضا را افزايش دهند.
از دوستان هم خواهش دارم از نوشته من سوال كنكوري طرح نكنند و تا سالها بگويند كه آيا واكسن تب زرد لازم است يا نه من نيست را قرمز كردم. آقا خانم واكسن تب زرد لازم نيست (نه ست).
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
همسر من برای زدن تمامی واکسنها فقط یک روز فرصت داره. ازتون خواهش میکنم راهنمایی کنید کدوم مرکز انستیتو پاستور مراجعه کنیم نصف روزه میتونیم تمام کارها رو انجام بدیم. متاسفانه اون یه روز فرصت ما چهارشنبه نیست،بلکه شنبه است. پس اگه کسی درمانگاه یا پزشکی نزدیک به انستیتو پاستور (هر دو مرکزش) میشناسه که واکسنmmr رو میزنه لطفا معرفی کنه.
دیگه اینکه بالاخره مننژیت لازمه یا نه؟ و اگه لازمه خود انستیتو پاستور میزنه یا باید جای دیگه مراجعه کنیم؟
ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدید چون ما هفتهٔ دیگه بلیت داریم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان:
توی نامهٔ دوم نوشته اعتبار ویزا شش ماهه است ولی محدود به اعتبار گزارش پزشکیه. یعنی با این حساب ما از تاریخ معاینهٔ پزشکی شش ماه فرصت داریم که بریم؟ (حتا اگه ویزا رو بعدا بهمون دادن؟) گزارشات پزشکی ۳ ماه جریانش چیه؟