کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-02-24 ساعت 13:33)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 13:18)ساشا نوشته:  من روز پنج شنبه واکسن آنفولانزا رو در هلال احمر شمیرانات زدم و الان 5 روزه که شدیدا آنفولانزا گرفتم بحدی که 1.5 روز مرخصی استعلاجی گرفتم و بعد از رفتن به دکتر و زدن 7 تا آمپول برای نجات از دست واکسن!!! تازه حالم بهتر شده. همه دوستان همین طوری شدن؟ تازه اونجا به من گفتند که آنفولانزا و مننژیت برای کشورهای عربی لازمه و نه آمریکا!

من واكسن آنفولانزاي نوع B را زدم و دكتر گفت كه ممكن است عوارضي مثل يك سرماخوردگي ساده داشته باشه ولي اتفاقي نيافتاد. ممكن است كه از قبل شما آلوده به آنفولانزا شده بوديد و علايم آن هنوز آشكار نشده بوده و در اين حالت متاسفانه به گفته پزشك من كمي حالت آنفولانزا تشديد مي شود اما بعد از بهبودي به شدت در برابر آنفولانزاهاي مشابه مقاوم مي شويد.
در ليست واكسنهاي مورد نياز سفارت آمريكا مننژيت و آنفولانزا هم هست.

كاووشگر جان ما td و mmr و هپاتيت رو زديم. كسي نگفت مننژيت و آنفولانزا هم لازمه؟ دمه مصاحبه اي دارين حال مي دين حسابي ها!!!!!!!!!!!!

آقا جون مادرتون اطلاعات دارين بدين. من هر چي سوال مي كنم انگار نه انگار. حالا واكسنهاي لازم رو بچه هاي 2009 به ما گفتن همون سه تا بوده كه آبله مرغون رو هم خودش مي زنه به هر حال.
ليلي خانوم واكسن ها مگه همون ها نبود؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 13:39)esmail نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 13:33)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 13:18)ساشا نوشته:  من روز پنج شنبه واکسن آنفولانزا رو در هلال احمر شمیرانات زدم و الان 5 روزه که شدیدا آنفولانزا گرفتم بحدی که 1.5 روز مرخصی استعلاجی گرفتم و بعد از رفتن به دکتر و زدن 7 تا آمپول برای نجات از دست واکسن!!! تازه حالم بهتر شده. همه دوستان همین طوری شدن؟ تازه اونجا به من گفتند که آنفولانزا و مننژیت برای کشورهای عربی لازمه و نه آمریکا!

من واكسن آنفولانزاي نوع B را زدم و دكتر گفت كه ممكن است عوارضي مثل يك سرماخوردگي ساده داشته باشه ولي اتفاقي نيافتاد. ممكن است كه از قبل شما آلوده به آنفولانزا شده بوديد و علايم آن هنوز آشكار نشده بوده و در اين حالت متاسفانه به گفته پزشك من كمي حالت آنفولانزا تشديد مي شود اما بعد از بهبودي به شدت در برابر آنفولانزاهاي مشابه مقاوم مي شويد.
در ليست واكسنهاي مورد نياز سفارت آمريكا مننژيت و آنفولانزا هم هست.

كاووشگر جان ما td و mmr و هپاتيت رو زديم. كسي نگفت مننژيت و آنفولانزا هم لازمه؟ دمه مصاحبه اي دارين حال مي دين حسابي ها!!!!!!!!!!!!

آقا جون مادرتون اطلاعات دارين بدين. من هر چي سوال مي كنم انگار نه انگار. حالا واكسنهاي لازم رو بچه هاي 2009 به ما گفتن همون سه تا بوده كه آبله مرغون رو هم خودش مي زنه به هر حال.
ليلي خانوم واكسن ها مگه همون ها نبود؟

الان دقيق نگاه مي كنم و بر مي گردم.
اين را دقيقا از اصل نامه دوم كپي كردم:
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type
B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus,
Meningococcal, Human Papillomavirus (HPV ), Zonazoster.
همانطور كه مي بينيد آنفولانزا و مننژيت هم شامل است. بعضي از آنها مربوط به سن خاصي است.
من كه همه آنهايي كه در ايران بود و دكتر صلاح دانست را زدم ولي از دوستاني كه بعضي از واكسنها را در ايران نزده اند اينجا توضيح دهند كه دكتر اونگان آنها را زد يا نه؟
من TD را در ايران زدم و چون واكسن آزار دهنده اي است و قبلا هم دوبار زده بودم به دكتر خودم گفتم كه دوتا مهر اضافي هم زد ولي من فراموش كردم تاريخ ميلادي آنها را محاسبه و درج كنم و دكتر اونگان هم در ظاهر آن را زد ولي هيچ عوارضي مثل تورم و بدحالي نداشت در حالي كه هرسه بار در ايران خيلي بد بودم.
واكسن آبله مرغان را هم با اينكه جاي آن را به دكتر نشان دادم و گفتم كه در بچگي گرفته ام باز هم زد.
تشکر کنندگان:
من فکر می کنم لیست واکسنها هر سال فرق می کنه. ما باید از اونهایی که امسال رفتند مصاحبه بپرسیم چون هر سال یک سری بیماریها حذف و بعضی های دیگه اضافه می شوند مثل همون HIV که امسال حذف شد.
تشکر کنندگان: sami123
(2010-02-24 ساعت 13:51)ساشا نوشته:  من فکر می کنم لیست واکسنها هر سال فرق می کنه. ما باید از اونهایی که امسال رفتند مصاحبه بپرسیم چون هر سال یک سری بیماریها حذف و بعضی های دیگه اضافه می شوند مثل همون HIV که امسال حذف شد.

ساشا جان مي بيني كه اونهايي كه رفتن مصاحبه ديگه وقت ندارن اصلن!!!!!!!!!!!!!Sad
تشکر کنندگان: ساشا
دوستان من همين چند روز پيش مصاحبه داشتم و همانطور كه در بالا نوشتم من اين دو واكسن را زده بودم كه دكتر چيزي نگفت حالا شما سه راه داريد:
1- يا مننژيت را در ايران مي زنيد كه اتفاقي نمي افتد
2- يا در ايران نمي زنيد كه ممكن است دكتر اونگان بزند كه باز هم اتفاقي نمي افتد
3- و يا اينكه دكتر اونگان هم نمي زند كه باز هم اتفاقي نمي افتد.
واكسن آنفولانزا را هم معمولا دكتر اونگان نمي زند كه اگر هم بزند باز هم اتفاق خاصي نمي افتد. اما اين اين را در ايران بزنيد و عوارضي اگر داشته باشد در اينجا تحمل كنيد بهتر است.
شما واكسن هاي مهم را زده ايد و بيخودي براي خودتان استرس ايجاد نكنيد و به موارد مهمتر بپردازيد.

لطفا ساير دوستاني هم كه امسال به مصاحبه رفته اند نظر كامل خودشان را اينجا بنويسند
تشکر کنندگان: ساشا ، esmail
لطفا بطور دقیق بگید چه واکسنهایی باید در انستیتو پاستور زد؟ چون ما تهران نیستیم و کارت واکسیناسیون بین المللی را در شهر خودمون گرفتیم فقط به ما مننژیت زدن. حالا ما تصمیم داریم دو سه روز قبل از اینکه بریم آنکارا ، وقتی اومدیم تهران بریم انستیتوپاستور هر چی واکسن لازم بود بزنیم.
انستیتو هر روز باز هست؟ کسی میدونه ساعات کارش چه طوریه؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 18:24)زهره نوشته:  لطفا بطور دقیق بگید چه واکسنهایی باید در انستیتو پاستور زد؟ چون ما تهران نیستیم و کارت واکسیناسیون بین المللی را در شهر خودمون گرفتیم فقط به ما مننژیت زدن. حالا ما تصمیم داریم دو سه روز قبل از اینکه بریم آنکارا ، وقتی اومدیم تهران بریم انستیتوپاستور هر چی واکسن لازم بود بزنیم.

زهره عزیز اگه تمام صفحات همین تاپیک رو مطالعه بکنین قطعاٌ به جوابتون میرسین
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Hossein81 ، زهره
(2010-02-24 ساعت 18:24)زهره نوشته:  لطفا بطور دقیق بگید چه واکسنهایی باید در انستیتو پاستور زد؟ چون ما تهران نیستیم و کارت واکسیناسیون بین المللی را در شهر خودمون گرفتیم فقط به ما مننژیت زدن. حالا ما تصمیم داریم دو سه روز قبل از اینکه بریم آنکارا ، وقتی اومدیم تهران بریم انستیتوپاستور هر چی واکسن لازم بود بزنیم.
دوست عزیز
آدرس انیستیتو پاستور مرکزی : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان 12 فروردین - مرکز انستیتو پاستور
شماره تلفن : 9-66953311 ساعات کاری 8 تا 14
ای تاپیکو بخون
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: زهره

دوست من من وقتي با انستیتو پاستور تماس كرفتم كفتند ٥شنبه ها قسمت كارت واكسن بين المللي بسته است و بقيه روزهاي هفته تا ساعت ١٢ هستش البته من خودمو كه سريع رسوندم اونجا كارم ساعت ١ تموم شد. البته اخر وقت روز ٤ شنبه بود خانم دكتر به من كفت برو شنبه بيا كه منم إز رو نرفتم! 
تشکر کنندگان: زهره
من كارت بين المللي واكسن را در شهرستان از هلال احمر گرفتم و واكسنهايم را هم در همانجا و مركز بهداشت و بيمارستانهاي تابعه زدم و لج كردم به دوستاني كه اصرار داشتند بايد در انستيتو پاستور تاييد شود و فراموش كردم ببرم انستيتو پاستور. و دكتر اونگان و مجموعه لابراتوار Guzen نيز هيچ ايرادي نگرفتند.
از دوستان خواهش مي كنم اگر موردي مشاهده نكرده اند اين قدر حساسيت ايجاد نكنند و اگر هم موردي هست حتما با ذكر نام، اشاره كنند كه چه كسي واكسن بين المللي را از شهرستان گرفته و به تاييد انستيتو پاستور نرسانده دچار مشكل شده است؟
دوستاني كه در شهرستان هستند مي توانند كارت واكسن بين المللي خود را از جايي كه واكسن حجاج زده مي شود و كارت زرد رنگي كه روي آن به فارسي نوشته شده "گواهي نامه بين المللي ايمن سازي" بگيرند در ضمن به انگليسي روي آن نوشته :
International Certificates of Vaccination (مديران عزيز لطفا چپ چين نشود-سپاس)
دوستان توجه كنند كه اين كارت در همه كشور و همه مراكز يكسان است و ارزش برابر دارد و براي همه سفارت ها هم قابل قبول است.
موردي كه دوستان سالهاي قبل گفته اند كه حتما انستيتو پاستور بايد تاييد كند منظور تاييد نبوده است و منظور تعويض كارت معمولي به كارت بين المللي بوده است اما متاسفانه دوستان 2010 بدون توجه به اين موضوع كارت بين المللي خود را به آنجا براي تاييد برده و به ديگران هم توصيه اكيد مي كنند كه اين كار را انجام بدهند در حالي كه كار اضافي است. و فقط براي كساني لازم است كه نتوانسته اند كارت بين المللي فوق الذكر را از نزديك محل اقامتشان تهيه كنند.
دوستان شهرستاني همچنين توجه كنند كه واكسنهاي آنها ممكن است در يك مركز موجود نباشد و از چند مركز براي واكسيناسيون خود استفاده كنند.

در ضمن دوستان شهرستاني بايد خودشان با توجه به اطلاعات اين سايت و نامه دوم، نوع واكسن خود را مشخص كنند. به عنوان نمونه واكسن تب زرد كه براي حجاج زده مي شود براي سفارت لازم نيست.

قصد داشتم اسكن كارت خودم را در اينجا قرار بدهم كه متاسفانه فضاي مجاز كم بود. از ادمين گرامي بسيار سپاسگزار خواهم بود اگر اين فضا را افزايش دهند.

از دوستان هم خواهش دارم از نوشته من سوال كنكوري طرح نكنند و تا سالها بگويند كه آيا واكسن تب زرد لازم است يا نه من نيست را قرمز كردم. آقا خانم واكسن تب زرد لازم نيست (نه ست).
تشکر کنندگان: زهره ، Shahoo52 ، farzad24 ، Hossein81 ، ساشا ، sh-b
دوستان عزیز سلام

همسر من برای زدن تمامی واکسنها فقط یک روز فرصت داره. ازتون خواهش می‌کنم راهنمایی کنید کدوم مرکز انستیتو پاستور مراجعه کنیم نصف روزه میتونیم تمام کارها رو انجام بدیم. متاسفانه اون یه روز فرصت ما چهارشنبه نیست،بلکه شنبه است. پس اگه کسی‌ درمانگاه یا پزشکی‌ نزدیک به انستیتو پاستور (هر دو مرکزش) میشناسه که واکسنmmr رو می‌زنه لطفا معرفی‌ کنه.

دیگه اینکه بالاخره مننژیت لازمه یا نه؟ و اگه لازمه خود انستیتو پاستور می‌زنه یا باید جای دیگه مراجعه کنیم؟

ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدید چون ما هفتهٔ دیگه بلیت داریم.
تشکر کنندگان:
دوستان:

توی نامهٔ دوم نوشته اعتبار ویزا شش ماهه است ولی‌ محدود به اعتبار گزارش پزشکیه. یعنی‌ با این حساب ما از تاریخ معاینهٔ پزشکی‌ شش ماه فرصت داریم که بریم؟ (حتا اگه ویزا رو بعدا بهمون دادن؟) گزارشات پزشکی ۳ ماه جریانش چیه؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 03:03)AVA61 نوشته:  دوستان:

توی نامهٔ دوم نوشته اعتبار ویزا شش ماهه است ولی‌ محدود به اعتبار گزارش پزشکیه. یعنی‌ با این حساب ما از تاریخ معاینهٔ پزشکی‌ شش ماه فرصت داریم که بریم؟ (حتا اگه ویزا رو بعدا بهمون دادن؟) گزارشات پزشکی ۳ ماه جریانش چیه؟

يعني اگر اعتبار آزمايش هاي پزشكي تمام بشه اعتبار ويزا هم تمام مي شه و آزمايشهاي پزشكي دوباره بايد تجديد بشه و در هر صورت اعتبار ويزا بيشتر از شش ماه نخواهد بود. به عنوان مثال اگر اعتبار آزمايشها سه ماه و اعتبار ويزا شش ماه باشه پس از سه ماه كه اعتبار آزمايشها تمام بشه ويزا هم بي اعتبار مي شه. اعتبار آزمايشها از زمان صدور گزارشها شروع مي شه و ربطي به تاريخ صدور ويزا نداره. در صورتي كه اعتبار آزمايشها تمام بشه و شما وارد آمريكا نشده باشي بايد مجدد مديكال بري.
تشکر کنندگان: AVA61
(2010-02-26 ساعت 03:14)kavoshgarnet نوشته:  

يعني اگر اعتبار آزمايش هاي پزشكي تمام بشه اعتبار ويزا هم تمام مي شه و آزمايشهاي پزشكي دوباره بايد تجديد بشه و در هر صورت اعتبار ويزا بيشتر از شش ماه نخواهد بود. به عنوان مثال اگر اعتبار آزمايشها سه ماه و اعتبار ويزا شش ماه باشه پس از سه ماه كه اعتبار آزمايشها تمام بشه ويزا هم بي اعتبار مي شه. اعتبار آزمايشها از زمان صدور گزارشها شروع مي شه و ربطي به تاريخ صدور ويزا نداره. در صورتي كه اعتبار آزمايشها تمام بشه و شما وارد آمريكا نشده باشي بايد مجدد مديكال بري.

یعنی چی من الان ترسیدم تاریخ انقضای ازمایشات رو کجاش نوشتن؟؟؟؟؟؟؟Sad
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 11:39)sh-b نوشته:  
(2010-02-26 ساعت 03:14)kavoshgarnet نوشته:  

یعنی چی من الان ترسیدم تاریخ انقضای ازمایشات رو کجاش نوشتن؟؟؟؟؟؟؟Sad

در برگه آبي نوشته: «گواهي هاي سلامتي ناشي از توبركلوز فعال (سل) كه از آن به عنوان (TB) Class B نام برده مي شود، به مدت سه ماه پس از امضاي آن توسط دكتر و گواهي هاي سلامتي مربوط به هر نوع بيماري و يا معلوليت كه در ليست موجود نمي باشد، تا شش ماه پس از امضاي آن توسط دكتر معتبر خواهد بود ..... مدت اعتبار ويزاهاي مهاجرتي به اندازه مدت اعتبار برگه معاينه پزشكي مي باشد.»
البته از دوستان مهاجرسرايي كه اخيرا به آمريكا رفته اند مي گويند كه اعتبار مديكال فرزندش تمام شده بوده ولي مشكلي پيش نيامده است.
تشکر کنندگان: sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان