کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
shahin82 جان حق با شماست منظور من هم آزمايشات پزشكي بوده كه به اشتباه نوشتم كارت واكسن
(2010-02-07 ساعت 14:08)shahin82 نوشته:  
(2010-02-07 ساعت 13:52)maryam5 نوشته:  [quote='Alphakiloo' pid='36153' dateline='1265498904']
کارت واکسن انگار تو خود انیستیتو پاستور تهران 2200 تومن
و هزینه هپاتیت ب هر نوبت 1700 تومن باید 3 نوبت ظرف 6 ماه با فاصله (نوبت اول،یک ماه بعد،شش ماه بعد از نوبت اول) هیچ گونه منع تزریق ندارد
کزاز رایگان و MMR هم ندارن فعلا
یه سوال
اعتبار این واکسن ها چقدر است من برای سربازی کزاز دیفتیری و مننژیت را زدم چند سال اعتبار دارن
؟

اصلاح کنم. برای mmr هم سه تا مهر لازمه. مرحله آخر به فاصله 6 ماه. اعتبار مننژیت 2 سال هست. mmr رو بیمارستان شهدای تجریش رایگان تزریق می کنه. روزاشو یادم نیست ولی! اعتبار کارت واکسن بین المللی محدود نیست و همیشه به عنوان مدرک تزریق می تونه باهاتون باشه ولی اعتبار واکسن هاتون بسته به نوع واکس متغیره. بعضی ایمنی ها همیشگی خواهد بود و بعضی مقطعی. اون اعتبار تست مدیکاله که 6 ماه و یک ساله هست. به این هم توجه کنید که در مورد ترکیه می دونم که بسته به نتیجه آزمایشات و معاینه و در کل بسته به نظر پزشک سفارت، دو نوع با اعتبار 3 ماهه و 6 ماهه وجود داره. معمولا اگر شخص نوعی مشکل یا بیماری داشته باشه 3 ماهه و اگر نرمال باشه 6 ماهه خواهد بود.
shahin82 جان حق با شماست منظور من هم آزمايشات پزشكي بوده كه به اشتباه نوشتم كارت واكسن
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
(2010-02-07 ساعت 14:22)ساشا نوشته:  سلام
من واسه گرفتن کارت واکسن حقیقتش چون شنیده بودم که mmr برای بزرگترها خطر داره ترسیدم و نزدم فقط از یه پزشک گواهی گرفتم و بردم دادم پاستور واسم مهر زد. الان واسه مرحله سوم اگه نتونستم گواهی بگیرم برم بزنم؟ منظورم اینه که مشکلی واسم پیش نمی آد؟

من دو مرحله mmr رو زدم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد. اگر خطر داشت نمی زدن. چون این واکسن در ایران کم هست و اولویت برای کودکان هست فکر کنم این چیزارو می گن. ولی تست حساسیت بدین بهتره.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: ساشا ، kavoshgarnet
من واسه گرفتن کارت واکسن حقیقتش چون شنیده بودم که mmr برای بزرگترها خطر داره ترسیدم و نزدم فقط از یه پزشک گواهی گرفتم و بردم دادم پاستور واسم مهر زد. الان واسه مرحله سوم اگه نتونستم گواهی بگیرم برم بزنم؟ منظورم اینه که مشکلی واسم پیش نمی آد؟

mmrتا جايي كه ميدونم 2 مرحله است.من 2 تا زده بودم و دكتر انگان ديگه واكسني نزد
تشکر کنندگان: ساشا ، kavoshgarnet ، farzad101
بله MMR دو نوبته (توضیحات در MMR vaccine از ویکی‌پدیای انگلیسی موجوده).
تشکر کنندگان: shahin82 ، ساشا ، maryam5 ، kavoshgarnet ، farzad101 ، Hossein81

این واکسن MMR شامل واکسن سرخک و سرخچه می باشد که هیچ ضرری هم نداره . فکر کنم یادتون رفته چند سال پیش توی یه طرح همگانی به همه این واکسن رو زدن و یک کارت واکسن صورتی هم دادن اگه اون رو دارید ببرید انیستیتو پاستور براتون توی کارت واکسن مهر می زنن . اگه ندارید میتونید برید آزمایش آنتی بادی واکسن MMR رو بدید که مشخص بشه و بعد جواب رو برای انیستیو پاستور ببرید.
از این جهت برای بزرگتر ها (خانم ها) باید توجه بشه که تا چند ماه بعد از تزریق واکسن نباید باردار بشن .
و بعد از اون هم حتما با مشورت پزشک بارداری انجام بشه .
تشکر کنندگان: ساشا ، shahin82 ، kavoshgarnet ، پرستو
(2010-02-08 ساعت 11:05)Ziba نوشته:  

این واکسن MMR شامل واکسن سرخک و سرخچه می باشد که هیچ ضرری هم نداره . فکر کنم یادتون رفته چند سال پیش توی یه طرح همگانی به همه این واکسن رو زدن و یک کارت واکسن صورتی هم دادن اگه اون رو دارید ببرید انیستیتو پاستور براتون توی کارت واکسن مهر می زنن . اگه ندارید میتونید برید آزمایش آنتی بادی واکسن MMR رو بدید که مشخص بشه و بعد جواب رو برای انیستیو پاستور ببرید.
از این جهت برای بزرگتر ها (خانم ها) باید توجه بشه که تا چند ماه بعد از تزریق واکسن نباید باردار بشن .
و بعد از اون هم حتما با مشورت پزشک بارداری انجام بشه .

سلام
همون طرح حذف سرخک- سندرم سرخجه مادرزادی رو میگین سال 82؟
کم کن طمع از جهان و می زی خورسند *** وز نیک و بد زمانه بگسل پیوند
می در کف و، زلف دلبری گیر که زود *** هم بگذرد و نماند این روزی چند
CoolCool
در کارگه کوزه گری رفتم دوش *** دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش
ناگاه یکی کوزه بر آورد خروش *** کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
تشکر کنندگان:

واکسن MMR برای افراد بزرگسال که مدرکی دال بر تزریق این واکسن در دو نوبت در کودکی ندارند باید دو بار با فاصله حداقل 6ماه تزریق بشه. این واکسن فقط در افراد دارای نقص ایمنی خیلی شدید(حتی افراد HIVمثبت هم اگر علامت نداشته باشن این واکسن رو میتونن بزنن), زنان باردار و افرادی که سابقه حساسیت به پروتئین تخم مرغ و نئومایسین دارند منع مصرف داره...
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: shahin82 ، maryam5 ، ساشا ، R.F ، kavoshgarnet ، Shahoo52 ، To USA ، mary joon
سلام به همگی منم فردا مدیکال دارم به سختی دارم مینویسم چون روی کیبردم فارسی ندارم
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: seravin ، laili ، Ashkan78 ، drkamrani1 ، esmail ، sh-b ، farzad101 ، amirsamira ، payman R ، star4631 ، mary joon ، Hossein81 ، shr.jafari ، hamed_gh ، kavoshgarnet
سلام به همه بچهای گل مهاجر سزا من دیروز رفتم کارهای مدیکالم انجام دادم یک واکسن آبله مرغان زدم و دکتر سوالی نپرسید فقط پرسید تحصیلاتت چیه؟ و دیگه سابقه بیماری خاصی داری؟ منم گفتم نه معاینه کرد و واکسن زد و گفت تمام من فردا میرم سفارت دعا یادتون نره لازم به ذکر هست که اونگان مرد معاینه کرد
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: esmail ، sh-b ، kavoshgarnet ، m.memari ، Ziba ، soheilbadami ، farzad101 ، drkamrani1
(2010-02-23 ساعت 12:06)maryam5 نوشته:  سلام به همه بچهای گل مهاجر سزا من دیروز رفتم کارهای مدیکالم انجام دادم یک واکسن آبله مرغان زدم و دکتر سوالی نپرسید فقط پرسید تحصیلاتت چیه؟ و دیگه سابقه بیماری خاصی داری؟ منم گفتم نه معاینه کرد و واکسن زد و گفت تمام من فردا میرم سفارت دعا یادتون نره لازم به ذکر هست که اونگان مرد معاینه کرد

مريم جان فردا ويزات رو شاخشه. شك نكن. اينا به دخترا سه سوت ويزا مي دنCool
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، maryam5
(2010-02-23 ساعت 12:09)esmail نوشته:  
(2010-02-23 ساعت 12:06)maryam5 نوشته:  سلام به همه بچهای گل مهاجر سزا من دیروز رفتم کارهای مدیکالم انجام دادم یک واکسن آبله مرغان زدم و دکتر سوالی نپرسید فقط پرسید تحصیلاتت چیه؟ و دیگه سابقه بیماری خاصی داری؟ منم گفتم نه معاینه کرد و واکسن زد و گفت تمام من فردا میرم سفارت دعا یادتون نره لازم به ذکر هست که اونگان مرد معاینه کرد

مريم جان فردا ويزات رو شاخشه. شك نكن. اينا به دخترا سه سوت ويزا مي دنCool

حتما به خانمها ويزا مي دن، چون حقشونه. بعد از ديدن في.ل.مهاي بعد از ا.ن.ت.خ..ا.ب.ا.ت من هميشه مي گم خانمها حقشون خيلي بيشتر از اين چيزاست كه بهش مي رسن. مريم خانم شما هم حتما همونجا ويزا رو مي گيري. تبريك
تشکر کنندگان: sh-b ، ساشا ، maryam5
دوستان گرامي شهرستاني توجه كنند من شهرستاني هستم و كارت واكسيناسيون خودم را از هلال احمر گرفتم و روي كارت نوشته است "گواهي بين المللي ايمن سازي" و با اينكه دوستان تاكيد داشتند كه كليه كارتها بايد به تاييد انستيتو پاستور برسد ولي من اين كار را انجام ندادم چون كارت هلاال احمر هم بين المللي است و واكسنهاي مورد نياز را هم در هلال احمر و مراكز بهداشت شهرستان زدم.
همانطور كه در سفرنامه ام نوشته ام دكتر اونگان هم دو تا واكسن به من زد و در همان برگه ثبت كرد و از كارت واكسن و واكسنهاي زده شده هم ايرادي نگرفت به جز واكسن ديفتري كزاز كه سه تا مهر در كارت من بود ولي فقط يكي از آنها تاريخ داشت و يكي از واكسنهايي هم دكتر اونگان به من زد همين بود. واكسن ديگر هم مثل بقيه آبله مرغان بود.
بنابر اين به دوستان شهرستاني توصيه مي كنم كه كارهاي واكسيناسيون خود را در شهرستان خودشان انجام دهند و اگر كارت زرد رنگ بين المللي را گرفته باشند نيازي به تاييد انستيتو پاستور ندارند.
تشکر کنندگان:
من روز پنج شنبه واکسن آنفولانزا رو در هلال احمر شمیرانات زدم و الان 5 روزه که شدیدا آنفولانزا گرفتم بحدی که 1.5 روز مرخصی استعلاجی گرفتم و بعد از رفتن به دکتر و زدن 7 تا آمپول برای نجات از دست واکسن!!! تازه حالم بهتر شده. همه دوستان همین طوری شدن؟ تازه اونجا به من گفتند که آنفولانزا و مننژیت برای کشورهای عربی لازمه و نه آمریکا!
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 13:18)ساشا نوشته:  من روز پنج شنبه واکسن آنفولانزا رو در هلال احمر شمیرانات زدم و الان 5 روزه که شدیدا آنفولانزا گرفتم بحدی که 1.5 روز مرخصی استعلاجی گرفتم و بعد از رفتن به دکتر و زدن 7 تا آمپول برای نجات از دست واکسن!!! تازه حالم بهتر شده. همه دوستان همین طوری شدن؟ تازه اونجا به من گفتند که آنفولانزا و مننژیت برای کشورهای عربی لازمه و نه آمریکا!
ساشا جان اصلا واکسن آنفولانزا لازم نبود،من خودم این واکسن را نزدم ولی شنیده ام که خیلیها دچار این عوارض شده اند وبنابراین خیلیها هیچ اعتقادی به این واکسن ندارند و آنرا بی تاثیر و بیشتر موجب دردسر و بیماری می دانند!
من الان دارم برایت از روی کارت واکسیناسیونم می نویسم: واکسنهای مورد نیاز که در تهران به مازدند: td,mmr,hepatitsB بودند.
در ابوظبی هم یک واکسن به نام Dtap به ما زدند وعکس قفسه سینه مان را گرفتند. که این عکس که در ابعاد خیلی بزرگ ودست وپا گیریست را هیچ کجا از ما نخواستند!!
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
تشکر کنندگان: ساشا
(2010-02-24 ساعت 13:18)ساشا نوشته:  من روز پنج شنبه واکسن آنفولانزا رو در هلال احمر شمیرانات زدم و الان 5 روزه که شدیدا آنفولانزا گرفتم بحدی که 1.5 روز مرخصی استعلاجی گرفتم و بعد از رفتن به دکتر و زدن 7 تا آمپول برای نجات از دست واکسن!!! تازه حالم بهتر شده. همه دوستان همین طوری شدن؟ تازه اونجا به من گفتند که آنفولانزا و مننژیت برای کشورهای عربی لازمه و نه آمریکا!

من واكسن آنفولانزاي نوع B را زدم و دكتر گفت كه ممكن است عوارضي مثل يك سرماخوردگي ساده داشته باشد ولي اتفاقي نيافتاد. ممكن است كه از قبل شما آلوده به آنفولانزا بوده ايد و علايم آن هنوز آشكار نبوده و در اين حالت متاسفانه به گفته پزشك من كمي حالت آنفولانزا تشديد مي شود اما بعد از بهبودي به شدت در برابر آنفولانزاهاي مشابه مقاوم مي شويد.
در ليست واكسنهاي مورد نياز سفارت آمريكا مننژيت و آنفولانزا هم هست.
تشکر کنندگان: ساشا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان