کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان عزيز
لينك زير اطلاعات خوبي داره
مطالعه كنيد
http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm5901a5.htm
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، sh-b ، AVA61
سلام
میخواستم بپرسم برای واکسیناسیون چند شنبه برم کلینیک پاستور که حداکثر کارهام انجام بشه؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 12:14)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-26 ساعت 11:39)sh-b نوشته:  
(2010-02-26 ساعت 03:14)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-26 ساعت 03:03)AVA61 نوشته:  دوستان:

توی نامهٔ دوم نوشته اعتبار ویزا شش ماهه است ولی‌ محدود به اعتبار گزارش پزشکیه. یعنی‌ با این حساب ما از تاریخ معاینهٔ پزشکی‌ شش ماه فرصت داریم که بریم؟ (حتا اگه ویزا رو بعدا بهمون دادن؟) گزارشات پزشکی ۳ ماه جریانش چیه؟

يعني اگر اعتبار آزمايش هاي پزشكي تمام بشه اعتبار ويزا هم تمام مي شه و آزمايشهاي پزشكي دوباره بايد تجديد بشه و در هر صورت اعتبار ويزا بيشتر از شش ماه نخواهد بود. به عنوان مثال اگر اعتبار آزمايشها سه ماه و اعتبار ويزا شش ماه باشه پس از سه ماه كه اعتبار آزمايشها تمام بشه ويزا هم بي اعتبار مي شه. اعتبار آزمايشها از زمان صدور گزارشها شروع مي شه و ربطي به تاريخ صدور ويزا نداره. در صورتي كه اعتبار آزمايشها تمام بشه و شما وارد آمريكا نشده باشي بايد مجدد مديكال بري.

یعنی چی من الان ترسیدم تاریخ انقضای ازمایشات رو کجاش نوشتن؟؟؟؟؟؟؟Sad

در برگه آبي نوشته: «گواهي هاي سلامتي ناشي از توبركلوز فعال (سل) كه از آن به عنوان (TB) Class B نام برده مي شود، به مدت سه ماه پس از امضاي آن توسط دكتر و گواهي هاي سلامتي مربوط به هر نوع بيماري و يا معلوليت كه در ليست موجود نمي باشد، تا شش ماه پس از امضاي آن توسط دكتر معتبر خواهد بود ..... مدت اعتبار ويزاهاي مهاجرتي به اندازه مدت اعتبار برگه معاينه پزشكي مي باشد.»
البته از دوستان مهاجرسرايي كه اخيرا به آمريكا رفته اند مي گويند كه اعتبار مديكال فرزندش تمام شده بوده ولي مشكلي پيش نيامده است.

کاوشگر عزیز ممنون از راهنمایی‌های خوبت. پس اینطور که فهمیدم گزارش با اعتبار ۳ ماهه مختص بچه هاست، درسته؟ حالا اگه مجبور شدیم آزمایشات رو تجدید کنیم باز باید همون مراحل قبلی‌ تکرار بشه؟ مثلا من که آنکارا مصاحبه دارم برای آزمایشات مجدد دوباره باید برم آنکارا؟
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
AVA61 گرامي من خودم واقعا متوجه نشدم كه سه ماه چطور به بچه ها مربوط مي شه ولي در مورد سفر به تركيه قضيه كمي ساده تر است و من بخشي را كه اطلاع دارم مي نويسم:
- اگر شما به كليرنس خورده باشيد بعد از كلير شدن بايد براي گرفتن ويزا به آنكارا سفر كنيد كه در صورت اتمام اعتبار مديكال همانجا انجام مي دهيد و نيازي به سفر اضافي نيست. واكسيناسيون كه انجام شده (به جز مواردي كه ممكن است در زمان سفر لازم شده باشد.) فقط معاينات و آزمايش و عكس.
- در حالت دوم كه شما ويزا داريد و مي خواهيد وارد خاك آمريكا شويد، اگر اعتبار مديكال بچه ها تمام شده باشد انگار اشكالي پيش نمي آيد ولي اگر اعتبار مديكال برنده اصلي تمام شده باشد بنده نتوانستم در اين مورد چيزي بفهمم. لطفا دوستان اظهار نظر كنند.
تشکر کنندگان: AVA61
در ضمن دوستان واكسن آنفولانزا براي سن بالاي 48 سال لازم است.
اين را من در صفحه اي كه دوستمان To USA لينك آن را گذاشته اند ديدم. اينجا را كليك كنيد.
تشکر کنندگان: esmail ، megaholding ، ساشا
(2010-02-27 ساعت 02:00)kavoshgarnet نوشته:  AVA61 گرامي من خودم واقعا متوجه نشدم كه سه ماه چطور به بچه ها مربوط مي شه ولي در مورد سفر به تركيه قضيه كمي ساده تر است و من بخشي را كه اطلاع دارم مي نويسم:
- اگر شما به كليرنس خورده باشيد بعد از كلير شدن بايد براي گرفتن ويزا به آنكارا سفر كنيد كه در صورت اتمام اعتبار مديكال همانجا انجام مي دهيد و نيازي به سفر اضافي نيست. واكسيناسيون كه انجام شده (به جز مواردي كه ممكن است در زمان سفر لازم شده باشد.) فقط معاينات و آزمايش و عكس.
- در حالت دوم كه شما ويزا داريد و مي خواهيد وارد خاك آمريكا شويد، اگر اعتبار مديكال بچه ها تمام شده باشد انگار اشكالي پيش نمي آيد ولي اگر اعتبار مديكال برنده اصلي تمام شده باشد بنده نتوانستم در اين مورد چيزي بفهمم. لطفا دوستان اظهار نظر كنند.

اینطور که من فهمیدم دلیل ارتباط گزارش ۳ ماهه به بچه‌ها اینه که فقط بچه‌ها تست سل دارن و گزارش class B هم به سل مربوط می‌شه.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
یه سوال: آیا اونجا از طریقه آزمایش خون متوجه میشن که چه واکسنی رو زدیم یا نه؟ (البته به جز hepatit که مطمئنم آزمایش خاص داره) چون زمانی‌ که برای من کارت واکسن پر میکرد پرسید توی ۱۰ ساله اخیر کزاز زدی منم گفتم فکر کنم زدم اونم دیگه بهم نزد و فقط توی کارت نوشت حالا اگه نزده باشم ممکنه از طریقه آزمایش متوجه بشن؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-28 ساعت 01:12)AVA61 نوشته:  یه سوال: آیا اونجا از طریقه آزمایش خون متوجه میشن که چه واکسنی رو زدیم یا نه؟ (البته به جز hepatit که مطمئنم آزمایش خاص داره) چون زمانی‌ که برای من کارت واکسن پر میکرد پرسید توی ۱۰ ساله اخیر کزاز زدی منم گفتم فکر کنم زدم اونم دیگه بهم نزد و فقط توی کارت نوشت حالا اگه نزده باشم ممکنه از طریقه آزمایش متوجه بشن؟

فقط برای واکسن هپاتیت B آزمایش HBS Ab وجود دارد و بقیه واکسنها تستی ندارند
تشکر کنندگان: sam_hash ، AVA61
(2010-02-28 ساعت 01:12)AVA61 نوشته:  یه سوال: آیا اونجا از طریقه آزمایش خون متوجه میشن که چه واکسنی رو زدیم یا نه؟ (البته به جز hepatit که مطمئنم آزمایش خاص داره) چون زمانی‌ که برای من کارت واکسن پر میکرد پرسید توی ۱۰ ساله اخیر کزاز زدی منم گفتم فکر کنم زدم اونم دیگه بهم نزد و فقط توی کارت نوشت حالا اگه نزده باشم ممکنه از طریقه آزمایش متوجه بشن؟

دوست عزیز این کار فقط با انجام تستهای انتی بادی میسر است
که هزینه بالایی دارد و کسی این کار را برای شما نمیکند!
در ضمن ازمایش خون هم که منتفی شده انگار
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند

توی ازمایشتون بعیده همچین چیزی تست بشه. دلیلی هم نداره. ولی بهتون 100% واکسن رو تزریق خواهد کرد دکتر اونگان. من برای سربازی 2 سال پیش زده بودم و برام زد.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
(2010-02-28 ساعت 04:16)shahin82 نوشته:  

توی ازمایشتون بعیده همچین چیزی تست بشه. دلیلی هم نداره. ولی بهتون 100% واکسن رو تزریق خواهد کرد دکتر اونگان. من برای سربازی 2 سال پیش زده بودم و برام زد.

برای دکتر با داشتن کارت واکسن بین المللی جمعا مبلغ 180 تا 230 دلار کنار بگذارید دیگه هم راجبش فکر نکنید کمتر از این نمیشه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: ساشا ، kavoshgarnet ، AVA61
(2010-02-25 ساعت 22:22)AVA61 نوشته:  دوستان عزیز سلام

همسر من برای زدن تمامی واکسنها فقط یک روز فرصت داره. ازتون خواهش می‌کنم راهنمایی کنید کدوم مرکز انستیتو پاستور مراجعه کنیم نصف روزه میتونیم تمام کارها رو انجام بدیم. متاسفانه اون یه روز فرصت ما چهارشنبه نیست،بلکه شنبه است. پس اگه کسی‌ درمانگاه یا پزشکی‌ نزدیک به انستیتو پاستور (هر دو مرکزش) میشناسه که واکسنmmr رو می‌زنه لطفا معرفی‌ کنه.

دیگه اینکه بالاخره مننژیت لازمه یا نه؟ و اگه لازمه خود انستیتو پاستور می‌زنه یا باید جای دیگه مراجعه کنیم؟

ممنون میشم اگه سریع پاسخ بدید چون ما هفتهٔ دیگه بلیت داریم.

دوست عزیز
روز شنبه می تونی بری انسیتو پاستور شعبه تجریش اول شریعتی
اونجا واکسناتو بزنی بعدش یه ذره پایین ترش یه درمانگاه هست که روزای شنبه و دوشنبه mmr میزنه فقط تا ظهر حتما برو
موفق باش و خونسرد باش نهایتا نشد هم تو معاینه پزشکی میزنی
یه کم هزینت بالا میره
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
سلام
كارت واكسني كه من از پاستور گرفتم داراي 7 تا مهر هست:
1- Td يك مهر
2- MMR دو تا مهر
3- hepatitis B كه 3 تا مهر داره

و يه مهر كه پايين كارت زده شده و مهر مركز واكسيناسيونه:
آيا همين ها كافيه؟ يا موارد ديگه اي رو هم مهر كنن؟
با تشكر از همه
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
کامل اگر تونستی انفولانزا رو هم بزن من زدم اما با این حال که کارتهای من و همسرم شبیه هم بود از من 180 دلار و از همسرم 230 دلار گرفت بیشتر نمی شه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Jav3
(2010-03-01 ساعت 17:14)adl نوشته:  کامل اگر تونستی انفولانزا رو هم بزن من زدم اما با این حال که کارتهای من و همسرم شبیه هم بود از من 180 دلار و از همسرم 230 دلار گرفت بیشتر نمی شه

آنفولانزا براي سن بيش از 48 سال اجباري هستش
(2010-03-01 ساعت 16:39)Jav3 نوشته:  سلام
كارت واكسني كه من از پاستور گرفتم داراي 7 تا مهر هست:
1- Td يك مهر
2- MMR دو تا مهر
3- hepatitis B كه 3 تا مهر داره

و يه مهر كه پايين كارت زده شده و مهر مركز واكسيناسيونه:
آيا همين ها كافيه؟ يا موارد ديگه اي رو هم مهر كنن؟
با تشكر از همه

مننژيت رو هم بزني بهتره
تشکر کنندگان: Jav3 ، balot

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان