کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-04-28 ساعت 13:36)amirhessam نوشته:  سلام
دوستان يه سوال داشتم. من چند روز ديگه ميخوام برم انستيتو پاستور براي تزريق واكسنها به همراه خانوادم. سوالم اينه علاوه بر واكسن هايي كه اونجا تزريق ميكنن چه واكسنهايي بايد بزنم كه ديگه خارج ايران واكسني نزنم؟[/php]
ممنون

تجربه بچه ها نشون میده که تقریبا در 100% موارد حداقل یک واکسن قبل از مصاحبه به شما تزریق می کنن، حالا هر چقدر هم کارت واکسن شما کامل باشه. این از این

اگه کسی در خانواده شما آبله مرغان نگرفته باشه چون ما در ایران واکسنش رو نداریم، اونجا حتما بهش می زنن
بقیه واکسن ها موجود هست و خود انستیتو پاستور با توجه به سوابق واکسیناسیون شما و خانواده براتون کامل می کنه.
به نظر من برای محکمکاری افراد بالای 18 سال خانواده تون واکسن آنفلوانزای فصلی رو اگه پیدا کردین بخرید و تزریق کنید و بدید تو کارتتون وارد کنند

موفق باشید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: amirhessam ، mina_s
مننژيت و سياه سرفه چي؟ همون انستيتو پاستور ميزنه؟
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: sam_hash ، mary joon
(2010-04-28 ساعت 14:11)amirhessam نوشته:  مننژيت و سياه سرفه چي؟ همون انستيتو پاستور ميزنه؟

مننژیت در ایران برای افراد بزرگسال سالم توصیه نمی شه و فقط در گروههای خاص جمعیتی مثل سربازها زده می شه. هرچند تو خیلی کشورهای پیشرفته به همه میزنن. شما هم اگه خواستید می تونید بخرید و بزنید.ممنوعیتی نداره.( پاستور این واکسن رو نمی زنه، جای دیگه ای باید بزنید و گواهی ببرید)

برای بزرگسالان Td یا دوگانه برگسالان(دیفتری کزاز) تزریق می شه هر 10سال(خود پاستور میزنه). واکسن سیاه سرفه برای بزرگسالان من شخصا سر و کار نداشتم، نمیدونم.

موفق باشید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: amirhessam ، Eskandari ، sh-b ، Monica ، farzad101 ، R.F ، mary joon ، kianoush
با سلام به همه دوستان عزیزم
من کارت واکسن (زرد رنک) را در مشهد (از جناب دکتر دهقان نیری) گرفتم آیا نیازی برای رفتن به انیستیتو پاستور در تهران هست؟

با تشکرBig Grin
شماره کیس:2010AS27000
دریافت نامه قبولی:July 2009
ارسال نامه اول:July 11,2009
مصاحبه: آنکارا
کارنت شدن:June 10,2010
مصاحبه:Aug 26
كليرنس:20 Sep
ويزا:Sep 24
Big Grinورود به امریکاBig Grines 1Big Grin
گرین کارت:2 ماه بعد
سوشالBig Grines 15
جمع تقریبی هزینه ها:7.500.000تومان
تشکر کنندگان:
(2010-04-29 ساعت 18:00)jalaldaiy نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیزم
من کارت واکسن (زرد رنک) را در مشهد (از جناب دکتر دهقان نیری) گرفتم آیا نیازی برای رفتن به انیستیتو پاستور در تهران هست؟

با تشکرBig Grin

من هم از مشهد هستم نیاز نیست به تهران ببرید زمان مصاحبه همان را با خودتون به مصاحبه ببرید
تشکر کنندگان: Farshid22
(2010-04-29 ساعت 18:00)jalaldaiy نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیزم

با تشکرBig Grin

اگر كارت واكسن شما مثل تصوير زير هستش لازم نيست به تهران ببريد و لازم به تاييديه انستيتو پاستور نيست.
-->
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Monica ، Eskandari ، Shahoo52 ، shahram1347 ، Farshid22 ، ayda
اگه اينجا كارت بين المللي بگيرين ، اونجا فقط آبله مرغون بهتون مي زنن....
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
سلام کسی هست که برای بار دوم در ترکیه رفته باشه پیش اونگان یه راهنمایی بکنه ممنون
تشکر کنندگان:
از دوستان کسی در مورد مراکز معاینات پزشکی ابوظبی اطلاعی داره که بگه کدوم بهتر و راحتتر است. چون من بچه کوچک دارم و به علت گرمی شدید هوا (در مرداد ماه)می خواهم از ابتدا وارد ابوظبي شم و هتل و مدیکال را اونجا بگیرم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
انیستیتو پاستور فقط واکسن کزاز- دیفتری و هپاتیت تزریق می کنه و گواهی واکسن MMr ثبت می کنه، وقتی من ازشون در مورد بقیه واکسن ها پرسیدم مثل مننژیت گفتند احتیاجی نیست به تزریق این واکسن، از دوستان کسی این تجربه در آنکارا داشته که به این واکسن نیاز نباشه یا اینکه در آنکارا براش تزریق کرده باشند؟
متشکرم
تشکر کنندگان:
این فایل ضمیمه درمورد آزمایش پزشکی است که از سایت سفارت آمریکا در مالزی گرفتم. برای بقیه دوستان هم شاید مفید باشد. در مورد آزمایشات و واکسنها توضیح داده است. مخصوصاً لیست واکسنها که به شرح ذیل است:
Required vaccinations include:
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria
Toxoids, Pertussis, Influenzae B (HIB), Hepatitis B,
Varicella, Pneumococcal, and Influenza.

ترجمهء نام واکسنها هم اینها هستند، البته با کمک ترجمهء گوگول :
اوریون ، سرخک ، سرخجه ، فلج اطفال ، کزاز و دیفتری
Toxoids ؟؟، سیاهسرفه ، ب آنفولانزا (HIB) ، هپاتیت ب ،
ابله مرغان ، پنوموکوکی؟؟ ، و آنفلوانزا.
ترجمهء دو تا از واکسنها را پیدا نکرده است. اگر کسی میداند ممنون میشم بگوید.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-05-24 ساعت 17:22)ShabPareyeMohajer نوشته:  این فایل ضمیمه درمورد آزمایش پزشکی است که از سایت سفارت آمریکا در مالزی گرفتم. برای بقیه دوستان هم شاید مفید باشد. در مورد آزمایشات و واکسنها توضیح داده است. مخصوصاً لیست واکسنها که به شرح ذیل است:

Pneumococcal این یکی میشه سینه پهلو
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: ShabPareyeMohajer
(2010-05-24 ساعت 22:59)Eskandari نوشته:  
(2010-05-24 ساعت 17:22)ShabPareyeMohajer نوشته:  این فایل ضمیمه درمورد آزمایش پزشکی است که از سایت سفارت آمریکا در مالزی گرفتم. برای بقیه دوستان هم شاید مفید باشد. در مورد آزمایشات و واکسنها توضیح داده است. مخصوصاً لیست واکسنها که به شرح ذیل است:

Pneumococcal این یکی میشه سینه پهلو

توکسوئید (شبه سم)در اصل بصورت توکسوئید کزاز و دیفتری نوشته می شود(که مجموعا همان واکسن دوگانه است). و در متن انگلیسی شما هم بدنبال این دو اسم آورده شده است
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Ashkan78 ، ShabPareyeMohajer ، Eskandari ، m.amjadi ، laili
peneumococcal = مننژیت
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: ساسان ، ShabPareyeMohajer
سلام به نظر شما چه موقع باید برای ازمایشات پزشکی‌ اقدام کنیم ؟ بعد از دریافت نامهٔ دوم یا اینکه محدودیت زمانی‌ نداره؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان