2010-04-24 ساعت 15:16 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 17:17 توسط alphabeta.)
بچه ها mmr رو كجا زدين؟ من هر جا ميرم يه جوري حرف ميزنن كه انگار mmr يه چيزي تو مايه هاي شير در دهه 60 بوده، ميگن امروز نياورديم و يا صبح آورديم تموم شد !! و يا هفته ديگه زنگ بزن مياريم.
از طرفي انستيتو پاستور كه زنگ زدم يه بار گفت mmr بزن بيا، يه بار ديگه زنگ زدم گفت mmr و هپاتيت و ديفتري - كزار بزن. يه بار ديگه هم گفت فقط mmrو هپاتيت.
من نفهميدم كدوم ها لازمه كدوم ها نيست.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font]
شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
2010-04-24 ساعت 15:33 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 15:34 توسط R.F.)
(2010-04-24 ساعت 15:16)alphabeta نوشته: بچه ها mmr رو كجا زدين؟ من هر جا ميرم يه جوري حرف ميزنن كه انگار mmr يه چيزي تو مايه هاي شير در دهه 60 بوده، ميگن امروز نياورديم و يا صبح آورديم تموم شد !! و يا هفته ديگه زنگ بزن مياريم.
از طرفي انستيتو پاستور كه زنگ زدم يه بار گفت mmr بزن بيا، يه بار ديگه زنگ زدم گفت mmr و هپاتيت و ديفتري - كزار بزن. يه بار ديگه گفت ديگه هم گفت فقط mmrو هپاتيت.
alphabeta جان شما تو همین بخش یه جستجو کنید بارها درمورد تمام سوالاتون توضیح داده شده. جواب سوالتون رو میگیرید.
مرسی
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
2010-04-24 ساعت 15:33 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-25 ساعت 01:29 توسط kianoush.)
(2010-04-24 ساعت 15:16)alphabeta نوشته: بچه ها mmr رو كجا زدين؟ من هر جا ميرم يه جوري حرف ميزنن كه انگار mmr يه چيزي تو مايه هاي شير در دهه 60 بوده، ميگن امروز نياورديم و يا صبح آورديم تموم شد !! و يا هفته ديگه زنگ بزن مياريم.
از طرفي انستيتو پاستور كه زنگ زدم يه بار گفت mmr بزن بيا، يه بار ديگه زنگ زدم گفت mmr و هپاتيت و ديفتري - كزار بزن. يه بار ديگه گفت ديگه هم گفت فقط mmrو هپاتيت.
انستيتو پاستوربرایmmrآدرس یک مطبی رو در خیابان آذربایجان تقاطع گلشن به من داد اگر ازشون بخوای میدن بهت،اسم دکترش یادم نمی
اد ولی هزینش 9000 تومان شد!
با سلام خدمت دوستان
من و همسرم اخیرا ویزامونو گرفتیم و در مهلت Expire date ویزای همسرم تاریخی که ذکر شده با احتساب زمانی که مدیکال رفته 7 ماه اعتبار نوشته اند یعنی بر خلاف بیشتر دوستان که اخرین مهلت اعتبار ویزایشان را کمتر از شش ماه میزنن مال ایشان را بیشتر زده اند. با توجه به مهلت 6 ماهه مدیکال، سوال من اینه که اگر ایشان بخواهد در اخرین روزهای اعتبار ویزاش وارد خاک امریکا بشه در انجا در خصوص اتمام مهلت شش ماهه مدیکال بهش گیر نمیدن . لطفا راهنمایی کنید
2010-04-24 ساعت 17:57 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 18:03 توسط Eskandari.)
از طرفي انستيتو پاستور كه زنگ زدم يه بار گفت mmr بزن بيا، يه بار ديگه زنگ زدم گفت mmr و هپاتيت و ديفتري - كزار بزن. يه بار ديگه هم گفت فقط mmrو هپاتيت.
دوست عزیز
من mmr رو رفتم کلینیک دانشگاه تهران تو خیابان 16 آذر. چهارشنبه ها تزریق میکنن. اینم شمارش: 66967753 خانم رحمتی. اینم شماره تلفتخونه شه: 61112838 بگو وصل کنه بخش واکسیناسیون.
اونجا بهم گفتن که فقط یه بار تزریق می کنیم. ولی گفت که اگه برا بار دوم جایی پیدا نکردی زنگ بزن یه کاریش می کنم. 6000 تومن هم گرفت.
اما دفعه دومو چون ساکن شهریار هستم، رفتم یه نامه از اداره بهداشت اینجا گرفتم و بعد تو یکی از مراکز بهداشتی که تزریق mmr داشتن مجانی زدم.
گواهیاش رو حتما بگیر واسه پاستور
******راستی اگه mmr رو سال 83 تزریق کرده باشی (تو اون سال تو کل کشور واسه افراد تومحدوده سنی خاصی تزریق شد) دیگه اصلا نمی خواد بزنی چون ازت میپرسه اون سال زدی یا نه. می تونی بگی آره و خیال خودتو راحت کنی***
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010
(2010-03-23 ساعت 20:51)Ashkan78 نوشته: من چند ماه پيش رفتم انستيتو پاستور واسه همه واكسن ها (من جمله M.M.R). گفتند M.M.R رو بايد بريد مطب يه دكتر بزنيد و گواهي بياريد تا توي كارتتون وارد كنيم. اگه هم دكتر نمي شناسيد، معرفي كنيم. من هم خواستم معرفي كنند كه اين آقا رو معرفي كردند:
اين آقاي دكتر واكسن ها رو داده دست خانم منشي و ايشون تزريق مي كنن. يك سري گواهي از قبل نوشته شده بدون نام و تاريخ هم داده به خانوم منشي كه ايشون زحمت مي كشن و اسم و تاريخ مي نويسن روش.
مطب صبح و عصر بازه اما براي اطمينان از موجود بودن واكسن بهتره قبل از اين كه تشريف ببريد، زنگ بزنيد.
واكس M.M.R دو بار بايد تزريق بشه كه فاصله بين دو تزريق يك ماه هست و هر وعده به قيمت پارسال 11 هزار تومن براتون آب مي خوره.
علي رغم گران بودن، امتياز اينجا اينه كه نزديك انستيتو پاستور هست و وقتتون كمتر تلف مي شه.
(2010-04-24 ساعت 15:33)kianoush نوشته:
انستيتو پاستوربرای mmrادرس یک
مطبی رو در خیابان آذربایجان تقاطع گلشن به من داد اگر ازشون بخوای میدن بهت،اسم دکترش یادم نمی
اد ولی هزینش 9000 تومان شد!
2010-04-25 ساعت 00:16 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-25 ساعت 04:12 توسط shahin82.)
هزار بار گفتم! بیمارستان شهدای تجریش mmr میزنه! روزاشو زنگ بزنین سوال کنین. مجانی هم میزنه و کارت میده بهتون. چرا کسی باورش نمیشه؟!
هپاتیت و دوگانه رو هم خود پاستور تجریش می زنه. شما هم به نظر من زنگ نزنید. برید پاستور تجریش شخصاً. مطمئن باشید انجام میشه درخواستتون.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
هزار بار گفتم! بیمارستان شهدای تجریش mmr میزنه! روزاشو زنگ بزنین سوال کنین. مجانی هم میزنه و کارت میده بهتون. چرا کسی باورش نمیشه؟!
هپاتیت و دوگانه رو هم خود پاستور تجریش می زنه. شما هم به نظر من زنگ نزنید. برید پاستور تجریش شخصاً. مطمئن باشید انجام میشه درخواستتون.
ممنون. اما هفته پيش زنگ زدم بيمارستان شهداي تجريش، گفت در حال تعميرات هستيم و نيمه تعطيل. بعدش گفتم لطفا وصل كنيد بخش واكسيناسيون كه گفت نيستن. بعدش پرسيدم ميخوام MMR بزنم، اگه ميشه بگيد كي بيام؟
گفت MMR نداريم فعلا. حالا چون شما ميگي من خودم ميرم.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font]
شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
ممنون. اما هفته پيش زنگ زدم بيمارستان شهداي تجريش، گفت در حال تعميرات هستيم و نيمه تعطيل. بعدش گفتم لطفا وصل كنيد بخش واكسيناسيون كه گفت نيستن. بعدش پرسيدم ميخوام MMR بزنم، اگه ميشه بگيد كي بيام؟
گفت MMR نداريم فعلا. حالا چون شما ميگي من خودم ميرم.
alphabeta,خوب چرا کلینیک 16 آذر نمیری؟ اینجارو هم خیلی از بچه ها رفتن و نوشته بودن تو این بخش.
زنگ بزنید و روزهای دقیقشو بپرسین.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
(2010-04-24 ساعت 15:34)mosafer2 نوشته: با سلام خدمت دوستان
من و همسرم اخیرا ویزامونو گرفتیم و در مهلت Expire date ویزای همسرم تاریخی که ذکر شده با احتساب زمانی که مدیکال رفته 7 ماه اعتبار نوشته اند یعنی بر خلاف بیشتر دوستان که اخرین مهلت اعتبار ویزایشان را کمتر از شش ماه میزنن مال ایشان را بیشتر زده اند. با توجه به مهلت 6 ماهه مدیکال، سوال من اینه که اگر ایشان بخواهد در اخرین روزهای اعتبار ویزاش وارد خاک امریکا بشه در انجا در خصوص اتمام مهلت شش ماهه مدیکال بهش گیر نمیدن . لطفا راهنمایی کنید
مگه چند ماه مونده به تاریخ اتمام خدا کنه واسه ماهم 7ماهه بشه که الکی همگی نریم پیش اونگان
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89 ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
يه كم در باره واكسن سرطان گردن رحم بهتون اطلاعات بدم
واكسنCervarix جهت جلوگيري از بروز سرطان گردن رحم هست كه جهت خانمهاي از 15 تا 25 سال تزريق مي شود و ما براي دختر 16 ساله ام در دوبي زديم به قيمت 650 درهم ( حدود 180 هزار تومان)
اين واكسن سه دوز دارد طي شش ماه
دوز دوم ظرف يك ماه پس از تزريق اوليه
دوز سوم سر 6 ماه از تزريق اوليه و يا 5 ماه پس از تزريق دوز دوم
ما چون تا يك ماه ديگر نمي رفتيم امريكا بنابراين واكسن دوز دوم را خريداري كرديم و داخل يخ تا تهران حمل كرديم و در يخچال گذاشتيم تا سر وقت ماه اول تزريق كنيم .
اين بسيار واكسن خوبي است و جديدا در اروپا و امريكا مي زنند و چون سرطان گردن رحم از چند نوع ويروس شناخته شده ايجاد مشود اين واكسن تقريبا 100 درصد از اين نوع سرطان شايع جلوگيري ميكند
حالا چرا ما در ايران نداريم نمي دانم
عكس جلد اين واكسن را به ضميمه مي گذارم بعلاوه لينكهايي در مورد اين نوع سرطان
من اگر اين واكسن در ايران اجباري نبود هم به بچه ام مي زدم . يادتان باشد كه پيشگيري هميشه به مراتب بهتر از درمان است اصلا نبايد فكر هزينه اش رو كرد و به هر زحمتي شده اين بودجه را كنار گذاشت.
ضمنا مارك ديگري از اين واكسن بتام Gardasil هم هست ولي مثل اينكه همين Cervarix موثر تر است و ما هم همين رو زديم اين لينك رو هم بخونين
نكته مهم اينه كه اين واكسن به خانم حامله يا كسي كه ممكن است حامله باشد توصيه نمي شه من بروشور اين واكسن را هم ضميمه مي كنم اينم يه لينك ديگه
چاكريم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
يه كم در باره واكسن سرطان گردن رحم بهتون اطلاعات بدم
واكسنCervarix جهت جلوگيري از بروز سرطان گردن رحم هست كه جهت خانمهاي از 15 تا 25 سال تزريق مي شود و ما براي دختر 16 ساله ام در دوبي زديم به قيمت 650 درهم ( حدود 180 هزار تومان)
اين واكسن سه دوز دارد طي شش ماه
دوز دوم ظرف يك ماه پس از تزريق اوليه
دوز سوم سر 6 ماه از تزريق اوليه و يا 5 ماه پس از تزريق دوز دوم
ما چون تا يك ماه ديگر نمي رفتيم امريكا بنابراين واكسن دوز دوم را خريداري كرديم و داخل يخ تا تهران حمل كرديم و در يخچال گذاشتيم تا سر وقت ماه اول تزريق كنيم .
اين بسيار واكسن خوبي است و جديدا در اروپا و امريكا مي زنند و چون سرطان گردن رحم از چند نوع ويروس شناخته شده ايجاد مشود اين واكسن تقريبا 100 درصد از اين نوع سرطان شايع جلوگيري ميكند
حالا چرا ما در ايران نداريم نمي دانم
عكس جلد اين واكسن را به ضميمه مي گذارم بعلاوه لينكهايي در مورد اين نوع سرطان
من اگر اين واكسن در ايران اجباري نبود هم به بچه ام مي زدم . يادتان باشد كه پيشگيري هميشه به مراتب بهتر از درمان است اصلا نبايد فكر هزينه اش رو كرد و به هر زحمتي شده اين بودجه را كنار گذاشت.
ضمنا مارك ديگري از اين واكسن بتام Gardasil هم هست ولي مثل اينكه همين Cervarix موثر تر است و ما هم همين رو زديم اين لينك رو هم بخونين
نكته مهم اينه كه اين واكسن به خانم حامله يا كسي كه ممكن است حامله باشد توصيه نمي شه من بروشور اين واكسن را هم ضميمه مي كنم اينم يه لينك ديگه
چاكريم
خیلی ممنون از اطلاعات up to date شما. من که واقعا استفاده کردم.
فقط 3-2 تا نکته کوچیک دیگه هم من اضافه کنم:
توصیه American Society of Cancer یا ASC، تزریق این واکسن در دخترهای 12-11 سال هست. این واکسن حتی در سن 9 سالگی قابل تزریق هست. این موضوع تزریق در سن 15تا25 در واقع Catch-up Dose هست برای کسانی که در وقت مقرر قبلا واکسینه نشده اند. سن تزریق این واکسن با مطالعاتی که الان داره رو تاثیر و ایمنی زایی این واکسن انجام میشه ممکنه تغییر کنه
هنوز بطور قطع معلوم نیست که این واکسن برای چه مدتی ایمنی در برابر این ویروس ایجاد می کند. ممکنه مادام العمر نباشه
تاثیر این واکسن در مردان برای جلوگیری از بروز زگیل تناسلی و متعاقب اون سرطانهای ناحیه تناسلی در یک سری مطالعات اولیه تایید شده و سازمان غذا و داروی امریکا یا FDA ممکنه در چند سال آینده تزریق این واکسن برای مردان رو هم در برنامه واکسیناسیون کشوری امریکا بگنجونه. ما که فعلا قسر در رفتیم
باز هم ممنون
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
سلام
دوستان يه سوال داشتم. من چند روز ديگه ميخوام برم انستيتو پاستور براي تزريق واكسنها به همراه خانوادم. سوالم اينه علاوه بر واكسن هايي كه اونجا تزريق ميكنن چه واكسنهايي بايد بزنم كه ديگه خارج ايران واكسني نزنم؟[/php]
ممنون