کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
تا حالا كه كسي با انستيتو پاستور مشكي نداشته چرا شما هم همينجا اقدام نمي كنيد؟Shy
(2010-04-05 ساعت 11:49)evergreen نوشته:  دوستان سلام
من هیچ کدوم از واکسن ها رو نزدم تا الان. تصمیم دارم چند روز قبل از مصاحبه برم هموم پلی کلینیک بزنن واسم. حالا سوالم اینه که واکسن هایی مثل هپاتیت که 3 نوبتی هستند جریانشون چی می شه. آخه دکتر که روز مدیکال تست که فقط یه نوبتشو می زنه! اون وقت کارت واکسن صادر می شه؟ اصلا تکلیف نوبت های دیگه واکسن ها چی می شه؟

با سپاس از راهنماییتون
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 11:55)sadra_sepehr نوشته:  
(2010-04-05 ساعت 11:33)sanaz2010 نوشته:  سلام دوستان
مي دانم كه دستمون زير سنگه و نبايد اختلالي ايجاد كنيم اما بياييد نامه اي خطاب به سفارت بنويسيم و همگي امضا كنيم و در اون درخواست روند دقيقي و نظارت بر اين امر واكسيناسيون داشته باشيم .
لطفا نظرتون رو بگيد يا مي تونيم يه fan توي فيس بوك درست كنيم كه همه از اين دكتر بدمون مي ياد و عضو جمع كنيم (اين كه شوخي بود)اما بايد به يك مرجعي اطلاع داد.
لطفا نظر بديد

پيشنهاد من برگزاري يك ا..غ..ت...ش...ا...ش مسالمت آميز روبروي درب مطب دكتر اونگان و سكوت كردنه و بايستي روي پلاكارد هايي كه همراه مي بريم شعارهايي مثل :

واكسن من كو؟؟؟

اونگان حيا كن ، آمريكا رو رها كن

لا لا لاي لاي ، لا لا لاي لاي ، اونگان خدا نگهدار

اونگانه ما الاغه ، *%@&^!$(%@":#م چلاغه Big Grin

ن..ن..گ ما ، ن..ن..گ ما ، اونگان الد...نگ ما

پولا رو كي مي گيره ؟ اونگان احمق مي گيره

اونگان برو بيرون ، اونگان برو بيرون

پولاي منو گرفته ، باهاش ميره پز ميده

اونگان خائن ، آواره گردي ، تو جيب من را ، خالي بكردي ، بردي تو من را ، به اتاق خود ، زدي به من هم يك آمپول پر ، ننگ بر تو ، ننگ بر تو ، ننگ بر تو ، ننگ ، بر ، تو

بنويسيم و در آخر با قرائت قطعنامه اي خواستاري بركناريش بشيم.
احسنت.
ایول ایول
تشکر کنندگان: sanaz2010
دوستان سلام
من هیچ کدوم از واکسن ها رو نزدم تا الان. تصمیم دارم چند روز قبل از مصاحبه برم هموم پلی کلینیک بزنن واسم. حالا سوالم اینه که واکسن هایی مثل هپاتیت که 3 نوبتی هستند جریانشون چی می شه. آخه دکتر که روز مدیکال تست که فقط یه نوبتشو می زنه! اون وقت کارت واکسن صادر می شه؟ اصلا تکلیف نوبت های دیگه واکسن ها چی می شه؟

مصاحبه من توی اردیبهشته و عملا وقت زیادی هم ندارم واسه حتی دو نوبت اول واکسن ها.

دوستای عزیز لطفا راهنمایی کنین
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 17:06)evergreen نوشته:  دوستان سلام

مصاحبه من توی اردیبهشته و عملا وقت زیادی هم ندارم واسه حتی دو نوبت اول واکسن ها.

واكسنهاي سري اول هركدام كه لازم است بزن و اگر يك ماه گذشته باشه و پيش دكتر سفارت باشي نوبتهاي لازم را برات مي زنه و اگر كمتر از يكماه باشه نمي زنه و مشكلي هم پيش نمي آد.
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 11:33)sanaz2010 نوشته:  سلام دوستان
مي دانم كه دستمون زير سنگه و نبايد اختلالي ايجاد كنيم اما بياييد نامه اي خطاب به سفارت بنويسيم و همگي امضا كنيم و در اون درخواست روند دقيقي و نظارت بر اين امر واكسيناسيون داشته باشيم .
لطفا نظرتون رو بگيد يا مي تونيم يه fan توي فيس بوك درست كنيم كه همه از اين دكتر بدمون مي ياد و عضو جمع كنيم (اين كه شوخي بود)اما بايد به يك مرجعي اطلاع داد.
لطفا نظر بديد

به نظر من توی این شرایط منطقی‌ترین کار پیشنهاد کاوشگره، یعنی‌ هر کس اعتراض خودشو با ایمیل به سفارت بنویسه و وقتی‌ تعداد ایمیلها زیاد بشه مطمئناً رسیدگی میشه. چرا فکر می‌کنید شرایط ممکنه بدتر بشه این فقط یه انتقاد ساده است که به روند واکسیناسیون داریم و فقط خواستار نظارت بیشتر و برخورد بهتر هستیم. اینقدر از ابراز نظر نترسیم
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، pashaneco ، kavoshgarnet
مهم دوستان توي اين هفته براي زدن واكسن هپاتيت به انستيتو پاستور نريد چون موجود ندارن و گفتن هفته آينده با شماره 66953311تماس بگيريم ودر مورد موجودي سئوال كنيم .من امروز رفتم نداشتند.

مهم مهم
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: pashaneco ، hasti_banoo ، farzad101 ، AVA61 ، sami123
سلام
دوستان من مرحله اول یکی از واکسن هایم رو در دبی زدم(واکسنی که برای خانم های 18 تا 25 سال میدن)ولی مرحله دوم آن را نزدم .از حالا میخوام بدونم برای ورود به امریکا مشکلی پیش نمیاد؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-03 ساعت 00:25)AVA61 نوشته:  دوستهای عزیز، کسی‌ میدونه آیا قبل از پایان اعتبار گزارشات پزشکی‌ می‌شه برای تمدیدش اقدام کرد یا نه؟ مثلا زمانی‌ که میریم برای گرفتن ویزا میتونیم آزمایشات رو تمدید کنیم؟

دوستان، کسی‌ جواب این سوال نمیدونه؟ خواهشاً اگه میدونین جواب بدین. خدا خیرتون بده Big Grin
تشکر کنندگان:
(2010-04-08 ساعت 20:01)AVA61 نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 00:25)AVA61 نوشته:  دوستهای عزیز، کسی‌ میدونه آیا قبل از پایان اعتبار گزارشات پزشکی‌ می‌شه برای تمدیدش اقدام کرد یا نه؟ مثلا زمانی‌ که میریم برای گرفتن ویزا میتونیم آزمایشات رو تمدید کنیم؟

دوستان، کسی‌ جواب این سوال نمیدونه؟ خواهشاً اگه میدونین جواب بدین. خدا خیرتون بده Big Grin

بله دوست عزیز شما میتونین بازم دوباره مدیکال بدین . مراحل آن هم مثل قبل . فقط به حال و هوای دکتر بستگی داره چقدر از آزمایشات و واکسن های قبلی رو قبول کنه و مجددا ننویسه . با انجام مدیکال جدید اگر کلیرنس خورده باشین شما ویزا 6 ماهه دریافت می کنین .
فقط حتما به سفارت ایمیل بزنین و بگین تو وقت باقی مانده از 6 ماه اعتبار مدیکال نمیتونین به آمریکا برین و به ویزا 6 ماه نیاز دارین و به همین خاطر میخواین دوباره مدیکال بدین . اینجوری با سفارت هم هماهنگی میکنین که مشکلی پیش نیاد
موفق باشید
تشکر کنندگان: shahin82 ، AVA61 ، Shahoo52
(2010-04-05 ساعت 17:06)evergreen نوشته:  دوستان سلام

اگر برای مسئول کلینیک 16 آذر توضیح بدی گواهی واکسیناسیونت رو به طور کامل میده تا کارت راه بیفته(دوستم این کارو کرده) و بعدش میتونی با خیال راحت سر وقت های واقعی(ایندفعه برای سلامتی خودت نه سفارت) بری واکسنت رو کامل کنی
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: hasti_banoo
سلام دوستان. کسی‌ میدونه هزینهٔ تمدید گزارش پزشکی‌ چقدره؟ از دوستانی که برای آزمایش پزشکی‌ می‌رن پیش دکتر اونگان می‌شه خواهش کنم ازش این سوالو بپرسین؟
اگه کسی تا حالا گزارش پزشکیشو تمدید کرده ممنون میشم اگه در مورد مراحلش اطلاعات بده.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
دوستان اگر کسی می تواند لطفا مرا راهنمائی کند. آیا داشتن بیماری دیابت و زدن انسولین و جراحی روده ، و سرطان تیروتید در آزمایشات پزشکی موثر است ؟
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 16:12)amirhessam نوشته:  دوستان اگر کسی می تواند لطفا مرا راهنمائی کند. آیا داشتن بیماری دیابت و زدن انسولین و جراحی روده ، و سرطان تیروتید در آزمایشات پزشکی موثر است ؟

خیر. تاثیری نداره.خیالتون راحت
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، soheilbadami
(2010-04-14 ساعت 00:11)AVA61 نوشته:  سلام دوستان. کسی‌ میدونه هزینهٔ تمدید گزارش پزشکی‌ چقدره؟ از دوستانی که برای آزمایش پزشکی‌ می‌رن پیش دکتر اونگان می‌شه خواهش کنم ازش این سوالو بپرسین؟

ممنون میشم اگه کسی تا حالا گزارش پزشکیشو تمدید کرده در مورد مراحلش اطلاعات بده.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mina_s
بچه ها ما هپاتیت و mmr و TD رو تهران زده بودیم اینجا تو دبی بهمون سیاه سرفه و مننژیت هم زدن
فقط جهت اطلاع گفتم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، maryamjay ، sh-b ، hasti_banoo ، اليزا ، payman R ، AVA61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان