2013-09-16 ساعت 01:42
(2013-09-16 ساعت 01:32)marco250 نوشته:(2013-09-16 ساعت 01:03)yami نوشته:ممنون از توضیحاتتون(2013-09-16 ساعت 00:41)marco250 نوشته:(2013-01-15 ساعت 06:40)hasti_banoo نوشته:سلام(2013-01-15 ساعت 05:46)*NASIM* نوشته: اگر اشتباه نکنم دارندگان گرین کارت حداکثر تا 1 سال می توانند خارج از خاک ...
تحقیق شما در مورد یکسال زمان تا پیش از ابطال گرین کارت درست است....
یک سئوال داشتم ممنون می شوم جواب دهید:
من اول ژانویه ۲۰۱۴ می خواهم لند کنم و یک هفته بعد بعلت درسم می بایست خاک آمریکا رو ترک کنم. اگر هر ۴-۵ ماه یکبار یک سفر یک هفته ای به آمریکا داشته باشم ایا این روند تو سیتیزنیم خلل ایجاد می کند ؟
دو تا مسئله مهم هست:
اول اینکه کمتر از شش ماه بیرون آمریکا باشید به این معنی هست که بیشتر از شش ماه داخل آمریکا باشید!! با سفرهای یک هفته ای این اتفاق نمی افته
دوم اینکه بالفرض محال هم اگه این مدلی قبول بکنن سالیان سال طول خواهید کشید که یک هفته ها جمع بشه و حداقل زمان اقامت مورد نیاز برای درخواست سیتیزنی رو مهیا کنه که البته همانطور که گفتم با همان فرض اول این مسئله منتفی هست.
بخاطر نقصی که سیستم مهاجرت کانادا داشت خیلی ها به این روشی که شما میگید از کانادا تابعیت گرفتن که بعد از حماسه جناب خاوری که ایشان هم به همین ترتیب ظاهرا مشمول شده بودن، حواس کانادایی ها جمع شد و حتی ظاهرا تعدادی رو نیز در پروسه حذف تابعیت قرار دادن. آمریکا که از قبل کلا این مسئله مقدور نبوده.
ایکاش میتونستید که یک جوری تحصیلاتتون رو انتقال بدین اینجا. هم قضیه سیتیزنی تون ردیف میشد و هم این هزینه ای که برای بلیط میکنین از جیبتون نمیرفت.
من چون تو کانادا زندگی می کنم این رفت و امد هام با ماشین انجام میشه و برام خرجی نداره. چون درسم اوایل دسامبر ۲۰۱۴ تموم میشه و مشکل من بین ژانویه ۲۰۱۴ تا دسامبر ۲۰۱۴ هستش که باید یکجوری این مشکل رو حل کنم.
اگه بشه با یک تیر دو نشون می زنم هم درسم تموم میشه و هم ۳ سالم برای درخواست سیتیزنی کانادا کامل میشه و با خیال راحت برای همیشه میام آمریکا.
از طرفی هم اگه درخواست Re-entry Permit بدهم زمان رو از دست می دهم , به نظر شما چی کار کنم ؟
خب شما هم میخوای درست رو کانادا بخونی هم سیتیزن کانادا بشی هم سیتیزن آمریکا بشی!!
متاسفانه من بعید میدونم این کار به این راحتی مقدور باشه مگر اینکه شما دقیقا شش ماه سال رو در آمریکا و شش ماه سال رو در کانادا سپری کنید که براتون تقریبا غیر ممکن هست.