موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-06 ساعت 10:57)2013selectee نوشته: (2013-01-06 ساعت 09:06)negi نوشته: (2013-01-05 ساعت 14:52)hamid_reza نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان گرامي
يه سئوال خيلي حساس و حياطي داشتم .
ما توي تيرماه واسه فعال سازي گرين كارت رفتيم سانفرانسيسكو . مدت 15 روز اونجا بوديم اما توي اين 15 روز نتونستيم سوشال سكوريتي بگيريم . بعد از 15 روز بدون نشون دادن گرين كارت برگشتيم ايران . حدود يك ماه بعد گرين كارتهامون پست شد به اون آدرسي كه داده بوديم . فاميلمون گرين كارتها رو واسمون تازه فرستاده ايران . ما اگه واسه تعطيلات نوروز برنامه ريزي كنيم كه دوباره بريم سانفرانسيسكو ، توي فرودگاه بايد چيكار كنيم . گرين كارتها رو نشون بديم ؟ ميشه با همون ويزايي كه مهر خورده بريم داخل ؟ آخه ويزامون يكسال اعتبار داره . چون بيش از 6 ماه خارج از خاك آمريكا بوديم واسمون مشكلي پيش نمياد ؟ گرين كارتها رو نميگيرن ؟
ممنون ميشم اطلاعات دقيق بهم بدين .
با تشكر از دوستان گرامي
آیا ویزاتون که یکسال اعتبار داره سینگل هست یا مولتیپل؟ این مهمه!
ویزای لاتاری که سینگل نیست!!! ویزای ایشون از تاریخ صدور تا یکسال حکم گرین کارت رو داره. ضمنا اصلا به ویزاشون کاری ندارند وقتی گرین کارت هست!
سوال ایشون درمورد ورود بعد از 6 ماهه که باتجربه ها باید نظر بدن. ولی نظر شخصی من اینه که چون اولین ورود پس از دریافت کارتهاشونه گیر سه پیچ ندن. ممکنه سوال کنن تا حالا کجا بودی که میتونن جواب بدن کار عقب مونده داشتیم اونها رو راست رو ریست کردیم.
امكان داره گرين كارتها رو بگيرن ؟ آيا اين مدت كه بيرون از آمريكا بوديم جزء مدت سيتيزن شدنمون حساب ميشه؟ آخه هيچ ركوردي توي گرين كارتمون ثبت نشده چون با اون خروج نكرديم ؟
ممنون دوستان گرامي
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-15 ساعت 07:09)*NASIM* نوشته: [quote='hasti_banoo' pid='263483' dateline='1358215803']
[quote='*NASIM*' pid='263482' dateline='1358212583']
... در این صورت که من عملا فقط 9 ماه از 60 ماه را خارج از خاک آمریکا بودم و 51 ماه اینجا زندگی کرده ام، باز هم اینکه یکبار بیش از 6 ماه خارج بودم، خللی در جریان سیتیزن شدن ایجاد می کند؟
نکته فقط در اینجاست که هر غیبت بیش از 6 ماه از کل 5 سال شما کم میشه یعنی همینطور که خودتون مثال زدید 51 ماه اقامت برای شما محسوب میشه پس باید باز هم منتظر باشید تا 60 ماه. اما باز همین 9 ماه انتظار رو شما میتونید مثلا 5.5 ماهش رو نباشید حالا اگر باز این غیبت شد 7 ماه دوباره مورد بقول اینها استارت اوور میشه.
باز هم همه اینا به افسر پرونده شما ربط داره ممکنه اصلا این حسابها رو هم انجام نده ! در امریکا در بسیاری موارد چیزی غیر ممکن و نامحتمل نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-20 ساعت 02:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-20 ساعت 02:28 توسط ehsan_mohajer1.)
دوستان من یه سوال مهم برای سیتیزن شیپی دارم
اگه شخصی پاس سفید نداشته باشه و بدلیل اینکه نمی خواد یکسال سابقه اش بسوزه نخواد پاس سفید بگیره، باید در طول یک سال حداقل شش ماهش در آمریکا باشه، یا اینکه می شه رفت ایران و هر پنج ماه یکبار اومد آمریکا و یه هفته موند و برگشت؟؟!
(یعنی در طول یکسال بصورت متناوب 11 ماه ایران باشه و دو تا 15 روز آمریکا)
لطفاً کامل توضیح دهید
سپاس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-20 ساعت 02:26)ehsan_mohajer1 نوشته: دوستان من یه سوال مهم برای سیتیزن شیپی دارم
اگه شخصی پاس سفید نداشته باشه و بدلیل اینکه نمی خواد یکسال سابقه اش بسوزه نخواد پاس سفید بگیره، باید در طول یک سال حداقل شش ماهش در آمریکا باشه، یا اینکه می شه رفت ایران و هر پنج ماه یکبار اومد آمریکا و یه هفته موند و برگشت؟؟!
(یعنی در طول یکسال بصورت متناوب 11 ماه ایران باشه و دو تا 15 روز آمریکا)
لطفاً کامل توضیح دهید
سپاس
دوست عزیز قانونیش اینه که شما در سال حداقل 186 روز باید امریکا باشین نه هر5 6 ماه یک بار ورود بزنین در حقیقت گرین کارت رو به مهاجرینی میدن که میخوان امریکا زندگی کنن و سیتزنی رو به شهروندای خوب امریکا میدن دیدم افرادی رو که تو پاسشون مهر خروج نمیزنن و ازین موضوع استفاده می کنن و کمتر از این مدت می مونن و البته حتما ریسکشم قبول می کنن چون اگر بفهمند براشون دادگاه تشکیل میدن تا بتونن ثابت کنن چرا خروج طولانی داشتن و اگه نتونن قانعشون کنن نتیجه اش گرفتن گرین کارت و دیپورت هستش که برای خیلی ها اتفاق افتاده
موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع دوستان عرض کنم که گرین کارت گروه f2a که بیش از 2 سال از عقدشون گذشته باشه به محض صدور به صورت 10 ساله هست و کاندیشنال نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه یه سوال دارم آیا اگه من بخوام پلیس آمریکا بشم هیچ استثنایی در رابطه با سریع تر گرفتن سیتیزن وجود نداره همون موقع که وارد آمریکا میشیم نمیشه در خواست بدیم که موقع ورود دنبال کار های پلیس شدن بشم و اونا هم بهم سیتیزنی رو بدن؟؟؟؟