2013-09-18 ساعت 10:08
(2013-09-16 ساعت 00:19)yami نوشته:خوب حالا چیکار کنم من می خوام شغل اصلیم کار در اداره پلیس میامی باشه پس باید حتما 5 سال رو بگزرونم درسته؟ببینم بعضی جاها گفته شده 30 ماه هستش کدوم درسته؟ببینم خدمت در ارتش آمریکا چه جوریه؟(2013-09-15 ساعت 21:15)leon1 نوشته: سلام به همه یه سوال دارم آیا اگه من بخوام پلیس آمریکا بشم هیچ استثنایی در رابطه با سریع تر گرفتن سیتیزن وجود نداره همون موقع که وارد آمریکا میشیم نمیشه در خواست بدیم که موقع ورود دنبال کار های پلیس شدن بشم و اونا هم بهم سیتیزنی رو بدن؟؟؟؟
پلیس در آمریکا مثل ایران شغل دولتی مرکزی نیست و دولت محلی یا بقول معروف شهرداری هر شهر و روستا از مالیاتی که از ساکنین خودش میگیره پلیس رو استخدام و سازماندهی میکنه. برای اینه که پلیس شهرها و قسمتهای ثروتمند همیشه کلاس بالا و استخدام شدن براش سخته و سابقه کار خوب و مهارت عالی میخواد اما برای جاهای فقیر که پول چندانی نمیدن و کار زیاد میکشن و احتمال زخمی و کشته شدن هم زیاده تقاضا کمتر هست.
شریف هم به نوعی یک رده بالاتر حساب میشه و شنیدم که بنوعی میشه گفت استخدام ایالت و یا کانتی (نمیدونم کدومش دقیقا) بودن هست. بستگی داره، بعضی جاها بهتره آدم شریف باشه بعضی جاها پلیس!
اون پلیسی که در ایران داریم استخدام دولت مرکزی هست FBI هست اینجا که کار بسیار های کلاسی هست و البته شنیدم سیتیزنی میخواد برای استخدام شدن و البته هر کسی رو هم راه نمیدن به این مجموعه! معمولا فارغ التحصیلان آمریکایی بسیار باهوش و با نمرات بالا رو استخدام میکنن.