موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-27 ساعت 00:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-24 ساعت 16:46 توسط frozen mind.)
[b]کسی که حسابداری خونده چه دوره هایی رو بهتره در ایران قبل از رفتنش برای کار حسابداری بگذرونه ؟ کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم [b]
[/quote]
دوست عزيز من دو نفر ايراني رو توي شيكاگو مي شناسم كه هيچ تحصيلاتي در مورد حسابداري ندارند و دارند به عنوان حسابدار كار مي كنن البته يكيشون
خیلی ممنون از راهنمایی امیدوار کننده تون .فعلا مشغول یادگیری زبانم تا ببینیم خدا چی می خواد
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :
تعداد نفرات همراه :0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من کاردانی سخت افزار دارم و دانشجوی سال آخر کارشناسی الکترونیک هستم تو زمینه ساخت بردهای کنترلی و اتوماسیون و برنامه نویسی میکروکنترلر و این جور چیزا کار میکنم البته برای خودم کار میکنم جای خاصی شاغل نیستم ، کمی طراحی وب هم میکنم البته نه خیلی خفن اما چند تایی سایت درست کردم و تا حدودی آشنا هستم و دوره plc هم تو مجتمع فنی دیدم و تا حدودی هم کارای گرافیکی میکنم حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم که تو چه زمینه ای به صورت تخصصی کار کنم بهتره ؟ و بازار کار کدوم یک از این کارایی که تا حدی بلدم تو آمریکا بهتره که اون تخصص رو کامل کنم البته زبانم دارم میخونم که تا 1 سال دیگه زبانم قابل قبول باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
قابل توجه دوستان اهل فن
من نشویل - تنسی هستم و اینجا بیزینس ایرانی ها ماشین هستش اگه کسی از شما صافکاری و نقاشی ماشین بلده یا میتونه تا بیاد اینجا بره یاد بگیره من می خوام یه بادی شاپ باز کنم و می تونم کمک های اولیه رو بهش بکنم . اگه کسی بود به من پیغام بده تا اطلاعات بیشتری بدم .
راستی اگه کسی از دوستان تازه وارده تو امریکا از طریقه این سایتها کار پیدا کرده بگه تا ما امید وار بشیم . . .
اما پیشنهاد من اینکه پس از ورود برید و در کلاس GED ثبت نام کنید و مدرک GED بگیرید تا در ثبت نام تو کالج از شما تافل نخوان
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2012-03-07 ساعت 02:02)yami نوشته: (2012-03-05 ساعت 00:38)m.memari نوشته: قابل توجه دوستان اهل فن
من نشویل - تنسی هستم و اینجا بیزینس ایرانی ها ماشین هستش اگه کسی از شما صافکاری و نقاشی ماشین بلده یا میتونه تا بیاد اینجا بره یاد بگیره من می خوام یه بادی شاپ باز کنم و می تونم کمک های اولیه رو بهش بکنم . اگه کسی بود به من پیغام بده تا اطلاعات بیشتری بدم .
راستی اگه کسی از دوستان تازه وارده تو امریکا از طریقه این سایتها کار پیدا کرده بگه تا ما امید وار بشیم . . .
اما پیشنهاد من اینکه پس از ورود برید و در کلاس GED ثبت نام کنید و مدرک GED بگیرید تا در ثبت نام تو کالج از شما تافل نخوان
سلام و ممنون از اطلاعات
من از snagajob.com کار پیدا کردم. البته کار فروشگاه. indeed.com هم میگن خوبه.
وقت و حوصله و چشم میخواد بشینی 25 ساعت در شبانه روز جستجو کنی و فرم پر کنی و ایمیل کنی.
من که خوندن تافل رو به گرفتن GED ترجیح میدم!!! کی حال ریاضی خوندن داره دوباره؟ با اینکه اینجا بخوای کالج تاریخ هم بخونی اول چند واحد پیشدانشگاهی ریاضی و مخلفات دیگه به آدم تحمیل میکنن که خیلی زوره خداییش.
دیروز اولین جلسه کلاس ما بود باورتون نمیشه درس ما بدست آوردن مساحت مثلث بود . و خندم گرفته بود البته پرسیم و گفتم که من فوق دیپلم دارم و این کلاس خیلی کسل کننده ست و گفتند یه ماه دیگه تست میدید و بعد از پاس کردن . بهتون مدرک میدن البته فقط ریاضی نیست . زبان هم داره
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='farshidkhalafi' pid='87110' dateline='1291148458']
دوستان عزیز این روزها دارم به یکی از نمایندگی های ایران خودرو میرم تا کارهای مکانیکی رو یاد بگیرم.یک هفته وقت دارم.اما سرویسهای عمومی که هر اتومبیلی ...
با تشکر از راهنمایی ارزشمندتون من می خواستم بدونم با توجه به متفاوت بودن سیستمهای ماشین در ایران و آمریکا این دوره هایی که گفتید مفید خواهد بود؟
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :
تعداد نفرات همراه :0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این دوره GED را کجاها میزارن من 1 ماهه توی کالفرنیا اورنج هستم میشه راجع به هش توضیح بدید. مرسی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی توی این کشور اجنوی که شنیدم نزدیک به سه میلیون ایرانی هست کسی نمیتونه به هموطناش کاری بده؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
منم بعد از سالها رفت و امد به یو اس امسال دارم کلا" ریسک مهاجرت را میکنم و چقدر دیر....
بگذریم
من نرم افزارهای auto cad , bocad, pdms , archicad را توی یه شرکت نفت و گاز به صورت حرفه ای کار کردم البته لیسانس شیمی هم دارم که اصلا" باید فراموشش کنم
به نظرتون برای اینگونه نرم افزارها توی شرکت های ساختمانی و نفتی نیرو میخواهند میتونم امیدوار باشم یا نه