کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه دوره هایی قبل از رفتن بگذرونیم؟؟؟
[b]کسی که حسابداری خونده چه دوره هایی رو بهتره در ایران قبل از رفتنش برای کار حسابداری بگذرونه ؟ کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم [b]
[/quote]

دوست عزيز من دو نفر ايراني رو توي شيكاگو مي شناسم كه هيچ تحصيلاتي در مورد حسابداري ندارند و دارند به عنوان حسابدار كار مي كنن البته يكيشون

خیلی ممنون از راهنمایی امیدوار کننده تون .فعلا مشغول یادگیری زبانم تا ببینیم خدا چی می خواد

کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، shkhmo ، Rainy
سلام به دوستان من کاردانی سخت افزار دارم و دانشجوی سال آخر کارشناسی الکترونیک هستم تو زمینه ساخت بردهای کنترلی و اتوماسیون و برنامه نویسی میکروکنترلر و این جور چیزا کار میکنم البته برای خودم کار میکنم جای خاصی شاغل نیستم ، کمی طراحی وب هم میکنم البته نه خیلی خفن اما چند تایی سایت درست کردم و تا حدودی آشنا هستم و دوره plc هم تو مجتمع فنی دیدم و تا حدودی هم کارای گرافیکی میکنم حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم که تو چه زمینه ای به صورت تخصصی کار کنم بهتره ؟ و بازار کار کدوم یک از این کارایی که تا حدی بلدم تو آمریکا بهتره که اون تخصص رو کامل کنم البته زبانم دارم میخونم که تا 1 سال دیگه زبانم قابل قبول باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: MPU ، shkhmo ، peyman1355
قابل توجه دوستان اهل فن
من نشویل - تنسی هستم و اینجا بیزینس ایرانی ها ماشین هستش اگه کسی از شما صافکاری و نقاشی ماشین بلده یا میتونه تا بیاد اینجا بره یاد بگیره من می خوام یه بادی شاپ باز کنم و می تونم کمک های اولیه رو بهش بکنم . اگه کسی بود به من پیغام بده تا اطلاعات بیشتری بدم .
راستی اگه کسی از دوستان تازه وارده تو امریکا از طریقه این سایتها کار پیدا کرده بگه تا ما امید وار بشیم . . .
اما پیشنهاد من اینکه پس از ورود برید و در کلاس GED ثبت نام کنید و مدرک GED بگیرید تا در ثبت نام تو کالج از شما تافل نخوان
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، sezar ، emrah66 ، yami ، كاميلا ، frozen mind ، idn ، shkhmo ، peyman1355
(2012-03-05 ساعت 00:38)m.memari نوشته:  قابل توجه دوستان اهل فن
من نشویل - تنسی هستم و اینجا بیزینس ایرانی ها ماشین هستش اگه کسی از شما صافکاری و نقاشی ماشین بلده یا میتونه تا بیاد اینجا بره یاد بگیره من می خوام یه بادی شاپ باز کنم و می تونم کمک های اولیه رو بهش بکنم . اگه کسی بود به من پیغام بده تا اطلاعات بیشتری بدم .
راستی اگه کسی از دوستان تازه وارده تو امریکا از طریقه این سایتها کار پیدا کرده بگه تا ما امید وار بشیم . . .
اما پیشنهاد من اینکه پس از ورود برید و در کلاس GED ثبت نام کنید و مدرک GED بگیرید تا در ثبت نام تو کالج از شما تافل نخوان

سلام و ممنون از اطلاعات
من از snagajob.com کار پیدا کردم. البته کار فروشگاه. indeed.com هم میگن خوبه.
وقت و حوصله و چشم میخواد بشینی 25 ساعت در شبانه روز جستجو کنی و فرم پر کنی و ایمیل کنی.
من که خوندن تافل رو به گرفتن GED ترجیح میدم!!! کی حال ریاضی خوندن داره دوباره؟ با اینکه اینجا بخوای کالج تاریخ هم بخونی اول چند واحد پیشدانشگاهی ریاضی و مخلفات دیگه به آدم تحمیل میکنن که خیلی زوره خداییش.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، SH1A2R3 ، كاميلا ، vroom ، Rainy ، Lucky Luke
(2012-03-07 ساعت 02:02)yami نوشته:  
(2012-03-05 ساعت 00:38)m.memari نوشته:  قابل توجه دوستان اهل فن

سلام و ممنون از اطلاعات
من از snagajob.com کار پیدا کردم. البته کار فروشگاه. indeed.com هم میگن خوبه.
وقت و حوصله و چشم میخواد بشینی 25 ساعت در شبانه روز جستجو کنی و فرم پر کنی و ایمیل کنی.
من که خوندن تافل رو به گرفتن GED ترجیح میدم!!! کی حال ریاضی خوندن داره دوباره؟ با اینکه اینجا بخوای کالج تاریخ هم بخونی اول چند واحد پیشدانشگاهی ریاضی و مخلفات دیگه به آدم تحمیل میکنن که خیلی زوره خداییش.
دیروز اولین جلسه کلاس ما بود باورتون نمیشه درس ما بدست آوردن مساحت مثلث بود . و خندم گرفته بود البته پرسیم و گفتم که من فوق دیپلم دارم و این کلاس خیلی کسل کننده ست و گفتند یه ماه دیگه تست میدید و بعد از پاس کردن . بهتون مدرک میدن البته فقط ریاضی نیست . زبان هم داره
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
(2011-12-18 ساعت 16:26)honey62 نوشته:  سلام دوستان
من كارشناسي ارشد مترجمي انگليسي دارم ولي از اونجايي كه اونا خودشون انگليسي زبان هستند و همچنين كشور ما ارتباط خوبي با ساير كشور ها دارد!!! بايد مدركمو قاب بگيرم بذارم رو ديوار خونمون و برم. تصميم دارم يه دوره آرايشگري اينجا بگذرونم، شايدم خياطي... نميدونم كدومش بهتره. نظر شما چيه؟

دوست عزیزم نا امید نباشید یکی از دوستان من تونست با مدرک معادل شما به تدریس در مدرسه ابتدایی بپردازه البته قبلش یک تست هم ازش گرفتند که جون خیلی به زبان مسلط بود موفق شد

پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، Rainy ، peyman1355 ، Sepidrose
(2012-03-30 ساعت 00:48)SANI HAGHIGHI نوشته:  
من كارشناسي ارشد مترجمي انگليسي دارم ولي از اونجايي كه اونا خودشون انگليسي زبان هستند و همچنين كشور ما ارتباط خوبي با ساير كشور ها دارد!!! بايد مدركمو قاب بگيرم بذارم رو ديوار خونمون و برم. تصميم دارم يه دوره آرايشگري اينجا بگذرونم، شايدم خياطي... نميدونم كدومش بهتره. نظر شما چيه؟

دوست عزیزم نا امید نباشید یکی از دوستان من تونست با مدرک معادل شما به تدریس در مدرسه ابتدایی بپردازه البته قبلش یک تست هم ازش گرفتند که جون خیلی به زبان مسلط بود موفق شد
به نظر من اگه زبانت خوب باشه و سوادو توانایی کار عملی داشته باشی هر رشته و هر تخصصی که داری میتونی کار کنی چون امریکا انقدر بزرگ هست که واسه هر رشته ایی و هر تخصصی کار باشه اونجا سواد وتوانایی کار کردن (عملی) میخوان نه پول و پارتی ولی رشته های فنی و ارایشگری بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-30 ساعت 01:01)shahyad نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 00:48)SANI HAGHIGHI نوشته:  

به نظر من اگه زبانت خوب باشه و سوادو توانایی کار عملی داشته باشی هر رشته و هر تخصصی که داری میتونی کار کنی چون امریکا انقدر بزرگ هست که واسه هر رشته ایی و هر تخصصی کار باشه اونجا سواد وتوانایی کار کردن (عملی) میخوان نه پول و پارتی ولی رشته های فنی و ارایشگری بهتره
با احترام به نوشتارتون باید بگم اینقدر هم که شما نوشتین همه چی شفاف نیست. اینجا هم پول و پارتی مثل تمام دنیا خوب کار میکنه. من به چشم خودم توی این مدت کوتاه دیدم.
اما راهنماییتون در مورد کارای فنی درسته. فقط دقت کنید که مدرکی که میگیرید در آمریکا معتبر باشه
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، peyman1355
[quote='farshidkhalafi' pid='87110' dateline='1291148458']
دوستان عزیز این روزها دارم به یکی از نمایندگی های ایران خودرو میرم تا کارهای مکانیکی رو یاد بگیرم.یک هفته وقت دارم.اما سرویسهای عمومی که هر اتومبیلی ...

با تشکر از راهنمایی ارزشمندتون من می خواستم بدونم با توجه به متفاوت بودن سیستمهای ماشین در ایران و آمریکا این دوره هایی که گفتید مفید خواهد بود؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
تاکید میکنم همانطور که سان ست عزیز گفت, پارتی مخصوصا برای مشاغل درست حسابی در شرکتهای کوچک واقعا کار میکنه. مثال میزنم:
من مدرک سکیوریتی دارم. هر جا که خواستم استخدام بشم دیدم میدن جاهای مورد دار و شیفت شب و همش سرپا. به مسئول استخدام گفتم من نصف حقوق میگیرم اما منو بفرست به فلان کتابخانه یا بیمارستان که سکیوریتیش پشت میز نشینی و بخور بخوابه!! گفت نمیشه و ما هی جای پرسنل رو عوض میکنیم! Smile با شناختی هم که از پرسنل اونا در اون محلها داشتم مشخص بود که با پارتی رفتن اونجا و جالب اینکه هیچوقت هم جای کار اونا رو عوض نمیکردن.
(2012-03-30 ساعت 01:31)SANI HAGHIGHI نوشته:  [quote='farshidkhalafi' pid='87110' dateline='1291148458']
دوستان عزیز این روزها دارم به یکی از نمایندگی های ایران خودرو میرم تا کارهای مکانیکی رو یاد بگیرم.یک هفته وقت دارم.اما سرویسهای عمومی که هر اتومبیلی ...

با تشکر از راهنمایی ارزشمندتون من می خواستم بدونم با توجه به متفاوت بودن سیستمهای ماشین در ایران و آمریکا این دوره هایی که گفتید مفید خواهد بود؟

اینجا مکانیکها معمولا آهنگری و برق خودرو رو هم انجام میدن ولی من جای شما باشم صافکاری و نقاشی خودرو زودتر جواب میده چون مکانیکی واقعا کار فنی هست و زمان میبره یادگیریش.
پاسخ
تشکر کنندگان: salam100 ، peyman1355
سلام
این دوره GED را کجاها میزارن من 1 ماهه توی کالفرنیا اورنج هستم میشه راجع به هش توضیح بدید. مرسی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-30 ساعت 16:51)zaherbin نوشته:  
(2011-12-20 ساعت 07:14)farzad24 نوشته:  
(2011-12-19 ساعت 00:41)faranak.n نوشته:  
(2011-12-19 ساعت 00:09)mavarfan نوشته:  
(2011-12-18 ساعت 17:40)faranak.n نوشته:  حرف ایشون متین اما همیشه دعوایی بین بچه های سایبرتک و کهکشان بوده...خودتون برید هر 2جا جو و استادها رو ببینید بعد تصمیم بگیرید
در مورد قسمت دوم حرفتون دوست عزیزم با کمال احترام باید بگم که چرا چیزی رو که مطمدن نیستید پخش می کنید؟ در حال حاظر cisco کلا ایرانی ها رو تحریم کرده...ایران رو نه! ایرانی ها رو...و فعلا هیچ جا به شما با پاس ایرانی مدرک سیسکو بیم الملل نمی ده...اینی که دوستمون فرمودن مال سال های قبل بود که ایران تحریم بود اما کشورهای دیگه آزمون رو برگزار می کردن اما الان.... هر سال به از پارسالSad
در کل من خیلی تحقیق کردم و فهمیدم که شما خیلی هم به مدرک شاید احتاج پیدا نکنید و مهارت کسب کردن بسیار مهمتر از مدرکه! خیلی نگران اون نباشید...

در مورد امتحانات و مدارک سیسکو باید بگم که تا اونجا که من اطلاع دارم سیسکو ما رو تحریم نکرده بلکه موسسه ایی که امتحانات رو برگزار می کنه (Pearson VUE ) ما رو تحریم کرده و در ضمن ایرانی ها تحریم نیستن ایران تحریمه . برای امتحان دادن در خارج از کشور تست سنتر از شما غیر از پاسپورت یک مدرک اقامت(دائم یا موقت) هم می خواد اما بدون همین مدرک هم در صورتی که از قبل با تست سنتر هماهنگ کنید از شما امتحان می گیرند نمونش هم پست آخر این لینک که چند ماهه پیش امتحان دادند .
خوب وقتی مدرکی غیر از پاسپورت از شما می خوان یعنی چی؟ یعنی رو ایرانی بودنتون حساسند دیگه... من برای ثبت نام که رفتم مشاور این رو به من گفت که در بالا بهش اشاره کردم...البته حرف من و شما در یک راستا است... در مورد هماهنگی با تست سنتر من چیزی نشنیدم فقط بهم گفتن الان مدتی است کسی نتونسته مدرک بگیره مگر اون هایی که اقامت داشتن...
ممنونم که اطلاعات من رو هم بیشتر کردین

دوستان من حدود بیش از یک سال هست که اومدم آمریکا . در ایران لیسانس کامپیوتر گرفته بودم و همچنین مدرک MCSA 2003 داشتم . کلاس CCNA هم رفته بودم ولی دقیقاً مثل شما مشکل اینو داشتم که نمی تونستم امتحان بدم .

اوایل که رسیده بودم اینجا توی یه فروشگاه کار می کردم ولی همزمان با اون شروع کردم دوباره درس های CCNA رو از اول مرور کردم و رفتم امتحان اش رو دادم و خدا رو شکر قبول شدم . دقیقاً کمتر از یک ماه از اون قضیه نگذشته بود که تونستم یه کار مرتبط به CCNA رو پیدا کنم و الان چند ماهی هست که در اون کار مشغولم .

به نظر من همه اون مطالب رو قشنگ بخونین و کامل یاد بگیرین ، بعد از اینکه اینجا رسیدین می تونین سر فرصت امتحانتونو بدین و مدرک اتون رو هم بگیرین .

این مدارک درکار پیدا کردن خیلی خیلی کمکتون می کنن اصلاً در این مورد شک نکنین . من اینجا میتونم ادامه تحصیل هم بدم و مدرک کارشناسی ارشد رو بگیرم ولی به جای اون برنامه دارم که مدارک سطح بالاتر سیسکو رو بگیرم .
سوالی داشتین بهم پیغام خصوصی بدین . موفق باشین.
اگر میخواهید تکنسین در آمریکا باشید مدارک Network+ و Sec + کفایت میکنند
در ایران دوره های بالا امتحانشون در دبی هستند و موارد درسی خوبی برای عمل داره
در ضمن کدوم آدم عاقلی تجهیزات سیسکو عمرش ندیده میره مدرکشو بگیره
ایرانی داشتیم اینجا شکل روتر 2811 عمرش ندیده بود مدرک آمریکایی داشت کار بلدید بسم الله بلد نیستید که خیری نیست داخلش
خواهشا تخیل نکنید زیاد مهندسید اینجا یک مهندس هندی صد برابر شما در عملیاتی کردن پروژهها قوی تر هستند تازه زبان مادریش انگلیسی بوده(نتیجه اینکه سیستم مدرک بدردتون نمیخوره)

پس با توجه به مطالب بالا بريم مدرك نانوايي ، شيريني پزي ، و اشپزي ، گز و سوهان و اجيل و خشكبار بگيريم بهتره . نظر شما چيست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-05-01 ساعت 13:40)برنا نوشته:  
(2012-04-30 ساعت 16:51)zaherbin نوشته:  
(2011-12-20 ساعت 07:14)farzad24 نوشته:  [quote='faranak.n' pid='149589' dateline='1324239087']
[quote='mavarfan' pid='149586' dateline='1324237143']

در مورد امتحانات ...

دوستان من ...

پس با توجه به مطالب بالا بريم مدرك نانوايي ، شيريني پزي ، و اشپزي ، گز و سوهان و اجيل و خشكبار بگيريم بهتره . نظر شما چيست ؟

دوستان این مشاغلی مانند نونوایی و آشپزی رو همچین دست کم نگیرید هااا!!
به خدا اینجا دقت میکنم بلانسبت بلانسبت بیچاره ها عین تراکتور جلوی تنور و فر و ... دارن سر پا کار میکنن. فکر نکنین همچین کار ساده ای هست.
مثلا تو فروشگاه پابلیکس قسمت نانوایی من از تنوع نانها داشت سرم گیج میرفت! موندم این نانوای بیچاره باید چند مدل نان پختن رو بلد باشه و تازه به شیرینی هم باید وارد باشه. نظافت محیط کارم که با خود پرسنل هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: كاميلا ، emrah66 ، mavarfan ، peyman1355 ، r.bazargan
یعنی توی این کشور اجنوی که شنیدم نزدیک به سه میلیون ایرانی هست کسی نمیتونه به هموطناش کاری بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
منم بعد از سالها رفت و امد به یو اس امسال دارم کلا" ریسک مهاجرت را میکنم و چقدر دیر....
بگذریم
من نرم افزارهای auto cad , bocad, pdms , archicad را توی یه شرکت نفت و گاز به صورت حرفه ای کار کردم البته لیسانس شیمی هم دارم که اصلا" باید فراموشش کنم
به نظرتون برای اینگونه نرم افزارها توی شرکت های ساختمانی و نفتی نیرو میخواهند میتونم امیدوار باشم یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، behzadb57

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان