کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه دوره هایی قبل از رفتن بگذرونیم؟؟؟
سلام ببخشید من ازبرندگان 2012 لاتاری هستم و ویزای مهاجرتی امریکا رو گرفتم.الانم دو ترم از دانشگاهم مونده تا مدرک لیسانسمو بگیرم. اگه خدا بخواهد چند ماه دیگه برای بار اول به امریکا سفر میکنم. اولین جا یا شهری که تو امریکا میرم باید حتما همونی باشه که تو فرم لاتاری پرکردم یا نه؟ (البته شاید در اولین سفرم در خواست پاس سفید دهم.) مثلا من تو فرم DS-230 part 1 سوال 10 و 11 که پرسیدند: ادرس همیشگی شما در ایالت متحده امریکا جایی که میخواهید یا قصد زندگی را دارید و جایی که شما میخواهید گرین کارتتون یا همون کارت اقامت همیشگیتون با پست فرستاده شود رو بنویسید؟ منم نوشتم فلوریدا و ادرس خونه دایی ام. حالا من باید حتما برم فلوریدا یا میتونم برم ریچموند-ویریجینیا(خونه خاله ام)؟ سوال دوم:ایا مدرک زبان تافل را در ایران باید بگیرم یا درامریکا هم میشود؟ سوال سوم:ایا برای ادامه تحصیل مدرک لیسانس دانشگاه ازاد من راقبول میکنند؟ یعنی باید از ارشد ادامه دهم یا دوباره لیسانسم را در انجا بخوانم؟باتشکر کاملیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-19 ساعت 15:32)kamilia modi نوشته:  سلام ببخشید من ازبرندگان 2012 لاتاری هستم و ویزای مهاجرتی آمریکا رو گرفتم.الانم دو ترم از دانشگاهم مونده تا مدرک لیسانسمو بگیرم. اگه خدا بخواهد چند ماه دیگه برای بار اول به آمریکا سفر میکنم. اولین جا یا شهری که تو آمریکا میرم باید حتما همونی باشه که تو فرم لاتاری پرکردم یا نه؟ (البته شاید در اولین سفرم در خواست پاس سفید دهم.) مثلا من تو فرم DS-230 part 1 سوال 10 و 11 که پرسیدند: ادرس همیشگی شما در ایالت متحده آمریکا جایی که میخواهید یا قصد زندگی را دارید و جایی که شما میخواهید گرین کارتتون یا همون کارت اقامت همیشگیتون با پست فرستاده شود رو بنویسید؟ منم نوشتم فلوریدا و ادرس خونه دایی ام. حالا من باید حتما برم فلوریدا یا میتونم برم ریچموند-ویریجینیا(خونه خاله ام)؟ سوال دوم:ایا مدرک زبان تافل را در ایران باید بگیرم یا درآمریکا هم میشود؟ سوال سوم:ایا برای ادامه تحصیل مدرک لیسانس دانشگاه ازاد من راقبول میکنند؟ یعنی باید از ارشد ادامه دهم یا دوباره لیسانسم را در انجا بخوانم؟باتشکر کاملیا
با سلام به شما
هر جا خواستی بری اشکال نداره اگه خونه دایی نشد خونه خاله اگه باز اونم نشد ایندفعه خونه عمه والاآخر.... Big Grin خلاصه همش میشه.
در ایران بگیری در وقتت صرفه جویی کردی و بهتره.
بستگی به دانشگاهی داره که اینجا پذیرشت میکنن و ادامه هم از ارشد امکان داره.

کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
پاسخ
تشکر کنندگان: kamilia modi ، 3pideh ، behzadb57 ، Tomas ، Lucky Luke ، shiraz mamali
بچه ها کسی راجب رشته معماری نمی دونه؟
چه دوره هایی رو بگذرونیم بهتره؟
اصلا کار واسش هست یا برم تو یه فاز دیگه؟
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، sadeghi897
سلام خسته نباشید.مرسی از راهنمایتون.خیالم جمع شد.ببخشید یک سوال دیگه دارم: ایا زمان خاصی برای پذیرش دانشجوها در دانشگاههای اونجا وجود داره؟ ان زمان کی هست؟اخه یکجا خوندم زمان خاصی برای ثبتنام وپذیرش وجود داره. چون نمیخواهم یکسال عقب بیفتم.کی باید اقدام کنم؟مرسی کاملیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
چرا همه از رشته های فنی و مهندسی حرف میزنن!!!
من ارشد کتابداری و اطلاع رسانی دارم. بیشتر از 5 سال هم سابقه کار تو یکی از بزرگترین کتابخونه های ایران . به نظرتون امیدی هست که بتونم لااقل در بدو ورود تو یه کتابخونه عمومی یا مدرسه ای کاری پیدا کنم؟؟ کسی از بازار کار این رشته اطلاع داره. لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش سپاسگذارم
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، Tomas ، sadeghi897 ، parsush ، nooshshahnar
(2012-09-20 ساعت 09:34)someil نوشته:  
(2012-09-19 ساعت 15:32)kamilia modi نوشته:  سلام ببخشید من ازبرندگان 2012 لاتاری هستم و ویزای مهاجرتی آمریکا رو گرفتم.الانم دو ترم از دانشگاهم مونده تا مدرک لیسانسمو بگیرم. اگه خدا بخواهد چند ماه دیگه برای بار اول به آمریکا سفر میکنم. اولین جا یا شهری که تو آمریکا میرم باید حتما همونی باشه که تو فرم لاتاری پرکردم یا نه؟ (البته شاید در اولین سفرم در خواست پاس سفید دهم.) مثلا من تو فرم DS-230 part 1 سوال 10 و 11 که پرسیدند: ادرس همیشگی شما در ایالت متحده آمریکا جایی که میخواهید یا قصد زندگی را دارید و جایی که شما میخواهید گرین کارتتون یا همون کارت اقامت همیشگیتون با پست فرستاده شود رو بنویسید؟ منم نوشتم فلوریدا و ادرس خونه دایی ام. حالا من باید حتما برم فلوریدا یا میتونم برم ریچموند-ویریجینیا(خونه خاله ام)؟ سوال دوم:ایا مدرک زبان تافل را در ایران باید بگیرم یا درآمریکا هم میشود؟ سوال سوم:ایا برای ادامه تحصیل مدرک لیسانس دانشگاه ازاد من راقبول میکنند؟ یعنی باید از ارشد ادامه دهم یا دوباره لیسانسم را در انجا بخوانم؟باتشکر کاملیا
با سلام به شما
هر جا خواستی بری اشکال نداره اگه خونه دایی نشد خونه خاله اگه باز اونم نشد ایندفعه خونه عمه والاآخر.... Big Grin خلاصه همش میشه.
در ایران بگیری در وقتت صرفه جویی کردی و بهتره.
بستگی به دانشگاهی داره که اینجا پذیرشت میکنن و ادامه هم از ارشد امکان داره.

با سلام
در تکمیل صحبتهای دوست عزیزم someil در صورتیکه بری جایی که آدرس اولت نباشه باید توی قرودگاه آدرس رو عوض کنی که تو ارسال مدارکت ممکنه تاخیر ایجاد کنه تاکید می کنم فقط تاخیر

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: someil ، kamilia modi ، barsa ، Tomas
دوستان عزیز کسی ار رشته تعمیرات طلا و جواهر در امریکا اطلاعاتی داره به ما بده؟

با سپاس

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897
سلام وسوال بسیار خوبی کردین.من هم عین سوال شما رو دارم البته با ین تفاوت که برای خانم ها( به غیر از دانستن زبان) چه دوره هایی مناسبه که قبل از رفتن ببینن ؟؟ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-09-20 ساعت 17:13)mitme نوشته:  سلام
چرا همه از رشته های فنی و مهندسی حرف میزنن!!!
من ارشد کتابداری و اطلاع رسانی دارم. بیشتر از 5 سال هم سابقه کار تو یکی از بزرگترین کتابخونه های ایران . به نظرتون امیدی هست که بتونم لااقل در بدو ورود تو یه کتابخونه عمومی یا مدرسه ای کاری پیدا کنم؟؟ کسی از بازار کار این رشته اطلاع داره. لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش سپاسگذارم

سلام دوست عزیز

مشکل منم همینه! من لیسانس کتابداری دارم و دو ماه پیش هم گرین کارتم را گرفتم و تا آذر ماه برمیگردم اونجا ولی اطلاعاتی از کار اونجا ندارم. اگر تا اون موقع شما ایران بودید خوشحال میشم از تجربیات اونجا براتون بگم
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، nooshshahnar ، r.bazargan ، ziba62ka
سلام
می خواستم بدونم کسی از شرایط ثبت شرکت و تاسیس یک کارخونه تو آمریکا خبر داره
من اینجا یک کارخونه تولید لوازم آرایشی و بهداشتی دارم و می خوام همین کار رو تو آمریکا کالیفرنیا را بندازم
در ضمن من مدرک دانشگاهی ندارم و تمام این کار رو از فرمولاسیون مواد تا ساخت دستگاه ها رو خودم انجام دادم . ممنون می شم که راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، sadeghi897 ، r.bazargan
(2012-09-27 ساعت 05:25)loveusa2010 نوشته:  دوستان عزیز کسی ار رشته تعمیرات طلا و جواهر در آمریکا اطلاعاتی داره به ما بده؟

با سپاس

سلام،
من تازه شروع کردم اینجا(ایران) دارم دوره جواهر سازی میگذرونم، یه سری اطلاعات از اونور جمع کردم ولی نمیدونم شما راجب چه چیزیش سوال داری،موردی بپرسی بهتره. یه چندتا سایت خوب معرفی می کنم،مطالعه کنید اطلاعات خوبی پیدا میکنید.
www.mjsa.org
www.gia.edu
www.bls.gov/ooh/production/jewelers
شما هم اطلاعات به دست آوردید لطفا در میان بگذارید.ممنون.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Tomas ، sadeghi897 ، Gerdoo ، peyman1355 ، bayat_r ، rezagh
(2012-09-16 ساعت 12:49)ama نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 11:37)ranebr نوشته:  دوستان اینطور که من متوجه شدم اونجا مدارک فنی حرفه ای ایران رو قبول ندارن و نظر دوستان اینه که آدم بیاد اونجا و دوره مورد نظرشو بگذرونه. اما آخه یه مسئله ای که هست اینه که من همون دوره ای که اینجا میگذرونم رو 1.200.000 تومن پول میدم بابتش در حالی که همین دوره رو اونجا باید حدود 5.000 دلار پول بدم. حالا به نظر شما با مهارتی که از گذروندن این دوره ها و همون مدرک باقالی فنی حرفه ایشون در ایران بدست میاد اصن وابدن کار واسه آدم پیدا نمیشه اونجا ؟ آخه خداییش خیلی زور داره ییهو همچین مبلغیو به دلار بدی...Sad

دوست عزیز من هم توی ایران خیلی دوره های آموزشی رفتم ولی اینجا حتی بهش نگاه هم نکردند و من همیشه میگم حیف پول و وقتی که توی ایران حروم کردم. به نظر من اگه هم میرید دوره ای میبینید برای مدرکش نباشه سعی کنید یاد بگیرد شاید اینجا تو نستید توی کارتون استفادم کنید به هر حال اینجا دوره های خودشون هم را تا سابقه کار آمریکا نداشته باشید زیر بار نمی رند.

کاملا با شما دوست عزیز موافقم، اصلا مدرک مهم نیست،مهم اینه که چقدر کار بلدی، کار بلد باشی بهت کار میدن،بلد نباشی مدرکت به هیچ دردی نمیخوره،مدرک فقط یه کاغذه.
واسه این سوالی که اون دوست عزیز دیگه هم پرسیدن، شما میتونید دوره فنی حرفه ای رو بگذرونید و تا حدودی کار بلد بشید،نه به خاطر مدرکش،به خاطر آموزش دیدن،بعد هم که مشرف شدید اونور،همون دوره رو اونجا هم بگذرونید و مدرک خودشونو بگیرید(تفاوتش اینه که وقتی رفتین اونور دیگه دوره مقدماتی رو لازم نیست برید،دوره پیشرفته رو میگذرونید). تازه اگه کارتون خوب باشه همون اول هم میتونید مشغول به کار بشید.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-11-05 ساعت 23:22)mehdi47 نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 12:49)ama نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 11:37)ranebr نوشته:  دوستان اینطور که من متوجه شدم اونجا مدارک فنی حرفه ای ایران رو قبول ندارن و نظر دوستان اینه که آدم بیاد اونجا و دوره مورد نظرشو بگذرونه. اما آخه یه مسئله ای که هست اینه که من همون دوره ای که اینجا میگذرونم رو 1.200.000 تومن پول میدم بابتش در حالی که همین دوره رو اونجا باید حدود 5.000 دلار پول بدم. حالا به نظر شما با مهارتی که از گذروندن این دوره ها و همون مدرک باقالی فنی حرفه ایشون در ایران بدست میاد اصن وابدن کار واسه آدم پیدا نمیشه اونجا ؟ آخه خداییش خیلی زور داره ییهو همچین مبلغیو به دلار بدی...Sad

دوست عزیز من هم توی ایران خیلی دوره های آموزشی رفتم ولی اینجا حتی بهش نگاه هم نکردند و من همیشه میگم حیف پول و وقتی که توی ایران حروم کردم. به نظر من اگه هم میرید دوره ای میبینید برای مدرکش نباشه سعی کنید یاد بگیرد شاید اینجا تو نستید توی کارتون استفادم کنید به هر حال اینجا دوره های خودشون هم را تا سابقه کار آمریکا نداشته باشید زیر بار نمی رند.

کاملا با شما دوست عزیز موافقم، اصلا مدرک مهم نیست،مهم اینه که چقدر کار بلدی، کار بلد باشی بهت کار میدن،بلد نباشی مدرکت به هیچ دردی نمیخوره،مدرک فقط یه کاغذه.
واسه این سوالی که اون دوست عزیز دیگه هم پرسیدن، شما میتونید دوره فنی حرفه ای رو بگذرونید و تا حدودی کار بلد بشید،نه به خاطر مدرکش،به خاطر آموزش دیدن،بعد هم که مشرف شدید اونور،همون دوره رو اونجا هم بگذرونید و مدرک خودشونو بگیرید(تفاوتش اینه که وقتی رفتین اونور دیگه دوره مقدماتی رو لازم نیست برید،دوره پیشرفته رو میگذرونید). تازه اگه کارتون خوب باشه همون اول هم میتونید مشغول به کار بشید.
دوستان عزیز مهمتر از رفتن به دوره کار آموزی و گرفتن مدارک رنگ و ارنگ یاد گرفتن زبان است چون همون کاری رو هم که یاد گرفتید بشرط گذاراندن مصاحبه به شما خواهند داد همه کارها در اینجا از ظرف شویی تا غیره باید بتونید صحبت کنید . قبل از آمدن به اینجا فقط زبان یاد بگیرید ........ بازهم زبان
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mehdi47 ، Hediyeh ، wushu kung fu ، sare ، sadeghi897 ، ali234 ، nora ، asal1907 ، Lucky Luke ، peyman1355 ، usa lover ، bayat_r ، cchico ، r.bazargan
(2012-09-20 ساعت 12:54)3pideh نوشته:  بچه ها کسی راجب رشته معماری نمی دونه؟
چه دوره هایی رو بگذرونیم بهتره؟
اصلا کار واسش هست یا برم تو یه فاز دیگه؟

اگه واقعا علاقه داری خیلی باید تلاش کنی ، حتما تافل و gre می خواد بعدشم اگه لیسانس داری حتما باید هزینه کنی یه مستر معتبر naab بگیری و نرم افزار هم همه چی یاد بگیر و برای نرم افزارا یه سر به پروفایل معمارای archinect بزن. برای فیلد مستر هم میتونی از دپارتمان های مهندسی دانشگاه ها سراغ سیویل هم بری ......کلا راهت خیلی طولانیه.Smile
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، mahakk
سلام به همه ی دوستان
می دونم خیلی زوده که در این مورد حرف بزنم چون تازه تو لاتاری 2014 شرکت کردم و اول راه هم نیستم حتی ، ولی می خوام یکمی اطلاعاتمو تکمیل کنم ، ممنون می شم راهنمایی کنید منو
من سال سوم دندونپزشکیم ، درسم هم خوبه ، تا 2.5 سال دیگه هم تموم میشه ، تجربه ی کار به عنوان دستیار دندونپزشک هم دارم و الان دارم کار می کنم ، سوالم اینه که اگه من این دوره از لاتاری برنده بشم و تو حالت خوشبینانه بتونم وارد آمریکا بشم آیا می تونم به عنوان دستیار کار پیدا کنم یا ممکن نیست ، منظورم تو همین دوره ای که می خوام اونجا بمونم ، از طرف دیگه می خوام بدونم به عنوان یه تخصص دوم اینکه مدرک شیرینی پزی یا کافی شاپ داری بگیرم خوبه
پیشاپیش ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: HR.SHAHAB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان