ارسالها: 530
موضوعها: 13
تاریخ عضویت: Dec 2009
رتبه:
91
تشکر: 0
5 تشکر در 0 ارسال
اندر وصف خوبیهای آمریکا اینکه شما آرامش دارید از استرسهای بی خود خبری نیست . از جنگ اعصاب خبری نیست. از تحقیر و توهین خبری نیست.مواد غذایی گران نیست . ماشین گران نیست . لباس گران نیست .تفریح بسیار زیاد است و....
تنها مشکلی که وجود دارد اینست که وقت کافی برای تفریح نداری ، چون تعطیلات بسیار کم هستند و نمی توانی راه به راه مثل ایران به عناوین مختلف مرخصی بگیری یا از کار جیم شوی. 6روز تعطیلی رسمی در سال و یک هفته مرخصی برای کل سال با این همه امکانات و تفریح و جاهای مسافرتی خیلی کم است،آخ اگر آدم اینجا پول زیاد و وقت کافی داشته باشد از بهشت هم بهتر می شود.دعا میکنم که خداوند سرنوشت همۀ ایرانیهای مقیم آمریکا را از کارمندی به ریاست برساند آن هم از این رییسهایی که طوری سرمایه گذاری کرده اند که در حال استراحت هم پول می سازند و نباید مدام سرکارشان بسط بشینند.که البته تعدادشان در آمریکا کم هم نیست و من از نزدیک چند تایی از این ایرانیها را دیده ام ولی نمی دانم چرا از وقت و پولشان استفاده نمی کنند ؟آقا جان خب بلد نیستی با پولت تفریح کنی از بالشت درشون بیار ،بده به چهار تا جوون مثل ما بهت یاد بِدن چه جوری باید تفریح کرد.
ارسالها: 358
موضوعها: 6
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
31
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
RASARASA فکر می کنم بهترین چیزی که اونجا میشه دور از همه چیز احساس کرد احساس آدم بودن یه موقع نخندیا
چون این جا هر جا می ری انگار الاغی و خدا نکنه که یارو یه ذره مایهش پارتیش بیشتر باشه
در هر صورت از خداوند بزرگ خواستار خوش بختی تک تک مهاجران هستم
آمین
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
ارسالها: 1,061
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2009
رتبه:
205
تشکر: 0
21 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا من شنبه گذشته مرده خواری کردم. یعنی یکی از همسایه های ما به رحمت ایزدی پیوست و وارثانش تمام زندگی او را ریختند بیرون و فروختند. آنچه را هم که فروش نرفت گذاشتند دم در که مردم بیایند و مجانی ببرند. من هم رفتم و کلی وسایل آشپزخانه برای خانه جدیدم گرفتم. از لیوان و بشقاب و قاشق چنگال گرفته تا نمکدان و دربازکن و غیره. چند تا سیدی موسیقی هم برداشتم و وقتی اولین سیدی را گذاشتم که گوش کنم یک آهنگی بود که خواننده هی می گفت از خانه من گمشو بیرون!!! اگر خدابیامرز دو هفته دیرتر فوت کرده بود می توانستم مبلها و میز صندلی او را هم به خانه ام ببرم ولی الآن هنوز جا ندارم. خلاصه هر زمانی که آن وسایل را می بینم شروع می کنم به حرف زدن با صاحب آن و ضمن تشکر می گویم که قول می دهم از وسایلت به خوبی محافظت کنم و هر موقع که از آنها استفاده می کنم به یاد تو باشم. خدا را چه دیدی شاید هنوز چشمش به اموالش باشد و دنبالشان راه افتاده باشد. خوشبختانه من میانه ام با روح و جن و پری زیاد بد نیست و مشکلی از این بابت ندارم!
با آرزوی موفقیت برای شما
ارسالها: 2,286
موضوعها: 6
تاریخ عضویت: May 2009
رتبه:
127
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی سایت جالبی بود .....
حتی گواتمالا هم به غیر از تحصیلات بقیه ی فاکتورهاش از ایران بالاتر بود.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
ارسالها: 2,286
موضوعها: 6
تاریخ عضویت: May 2009
رتبه:
127
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
از همه جالب تر personal freedom ایرانه.......که تقریبا به صفر میل میکنه.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
تار عنکبوت ایران چقد کوچیکه باید با ذره بین آمارهاش رو دید
ارسالها: 91
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2010
رتبه:
5
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-17 ساعت 11:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-08 ساعت 16:18 توسط babak2010.)
سرزمین امریکا به دلیل گستردگی سرزمینی و منابع نامحدود ان بعد از کشفش توسط کریستوف کلمب و ورود مهاجرین تازه وارد به ان از ابتدا به صورت وا حه های (مراکز جمعیتی ) دور و جدا از هم با آزادی و استقلال کامل از یکدیگر شهرها و ایالتهای امریکا را بوجود آوردند که همان استقلال و آزادی بعدها شالوده تفکر و بینش و جهان بینی امریکاییان را شکل داد و به همین دلیل است که هر امریکایی با شنیدن کلمه دموکراسی که معنای جوهره استقلال و آزادی در تفکر و ذهن آمریکاییان را معانی میکند به وجد میاید.
رویای آمریکایی را رهبران و بنیانگذاران کشور ایالات متحده امریکا مانند آبراهام لینکلن ، جورج واشینگتن و دیگر رهروان این بینش بر پایه همین جهان بینی شکل داده و بوجود آوردند .
دیر چندی است که مهاجرین از سراسر جهان برای رسیدن به شرایط بهتر زندگی اعم از ( اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی و تحصیلی و هنری ، فرهنگی و .. غیره ) راه کشور آمریکا را برای رسیدن به رویایی آمریکایی بودن در پیش میگیرند ، رویایی که اگر بخواهیم از مهاجرین دیروز سراغ آنرا بگیریم از کامیابی و موفقیت کسانی مانند باراک حسین اوباما ( رییس جمهور ایالات متحده امریکا ) ، آرنولد شوارتزنگر (فرماندار ایالت کالیفرنیا ) ، جیمی دلشاد ( شهردار شهر بورلی هیلز ) و بسیار دیگرانی که دیر یا زود به همین رویای آمریکایی بودن خواهند پیوست ، باید پرسید و نشان آن را گرفت.
babak2010