موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 3 ماه دیگر به نیویورک میام طراحی لباس خواندم زبانم هم بد نیست فکر میکنید آنجا بتونم کار پیدا کنم و خرج خودم را در بیارم؟ لازم هست دوره خاصی ببینم؟ توصیه میکنید اول کجا خانه اجاره کنم ؟ممنون میشم دوستان با تجربه پاسخ بدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من میخام تاچندماهه آینده به آمریکابرم دوستانی که درایران هستن وتصمیم دارن به آمریکا مهاجرت کنن اگه برای همسفر بودن ورفتن به آمریکا دنبال همخونه ویا همسفرهستن به من PM بدن لطفا....
من 29 سال
peyman
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان من و شوهرم اگر خدا بخواد سال دیگه باید بیایم آمریکا شوهرم تعمیرکار حرفه ای لوازم صوتی و تصویری کلیه لوازم برقی هست آیا میشه امیدوار باشیم که کار پیدا میکنه سنش هم 64 ساله هست خودم جای شلوغ را دوست دارم جایی که احتیاج به ماشین هم نداشته باشیم خودم هم لیسانس زبان فرانسه دارم اگر کسی میتونه ما رو راهنمایی کنه ممنون میشم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی تو نیویورک دنبال هم اتاقی است پیام خصوصی بده لطفا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال؟
من خیال ماشین خریدن ندارم. مقصدم هم نیویورکه، آیا کل نیویورک مجهز به سیستم مترو هستش؟
لطفا خیلی واضح بگین سیستم مترو و اتوبوس نیویورک برای ساکنین جوابگو هست و کجاهاشو پوشش میده؟
مرسی.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اينقدر از اين تاپيك استقبال شده (ميانگين 2 ارسال در ماه) كه فكر كنم صافش كنيم توش تربچه بكاريم بازدهيش بالاتر باشه. وااالاااا.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا همون طور که مثلا شهر سن خوزه دارای پتانسیل IT هستش، آیا برای رشته های هنرهای تجسمی و گرافیک شهر و یا ایالتی وجود دارد که تمرکز شرکت های تبلیغاتی و یا هنری در آنجا باشد؟ خواهشا جواب بدین... ممنون میشم
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
دوستان اگه براتون مقدوره یکم بیشتر از NY بگید
تعداد ایرانی ها ؟ یا کجا ها ایرانی بیشتره ؟ هزینه ها ؟
خیلی لطف میکنید...........
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
به نظرتون از لحاظ دانشگاهی نیویورک در مقایسه با هیوستون تگزاس چطوره؟
ممنون
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم