موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 03:18)iman-us نوشته: (2014-03-17 ساعت 20:38)deineath نوشته: (2014-03-08 ساعت 09:58)peymanmohajer نوشته: دوستان عزيز ميخواستم بدونم براي اينكه تو يه ايالت ساكن باشي و توي ايالت بغلي شاغل باشي محدوديت قانوني خاصي وجود داره؟
نیویورک و نیوجرسی ؟ هیچ محدودیتی نداره
محدودیتش در حد تکس دادنه وگرنه هیچ محدودیتی نداره ، اگر حقوقتون رو چک بگیرید باید یه مالیت اضافه بر استیتی که زندگی میکنید بدید ، یعنی اگر شما نیوجرسی هستید ولی در NY شاغلید باید یه تکس اضافه واسه استیت بدید اگر cash کار کنید که نه همهچیز نرمال و میتونی حالشو ببرید.
با تشكر از پاسختون.
مالياتي كه بهش اشاره كرديد چقدره؟ مثل مالياتي كه به استان محل كار پرداخت ميشه قابل توجهه؟ مثلا دوستان گفته بودند كه بايد يك سوم درآمد رو به استان پرداخت كننده حقوق بديم كه كاملاً قابل توجهه.
هزينه رفت و آمد از نيوجرسي تا نيويورك تو چه بازه ايه؟ مثلاً اگه با اتوبوس بريم كمترينه و چقدره؟ و اگه بخوايم راحتتر بريم زياد ميشه؟
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-09 ساعت 06:57)TARA.H نوشته: دوست عزیز ، منهتن هم مناطق مختلف داره ... به هر حال حتما اگر کسی را در آمریکا دارید که دلسوز هست باهاش مشورت کنید ، تنها باشی به مشکلات زیادی بر خورد میکنید. در ضمن اگر خواستید بیایید آمریکا طوری بیایید که هوا سرد نباشه و تا شروع فصل سرما سر و سامان گرفته باشید ...
دوستان عزيز همه اينا تجربه هاي با ارزشيه براي ما كه حداقل فععععلا مقصدمون نيويوركه. متأسفانه ما كسي رو نداريم كه بخوايم باهاش مشورت كنيم و طبيعتاً به مشكلات زيادي برخورد ميكنيم. يكي از بهترين و كم هزينه ترين راها براي داشتن ديد درست استفاده از تجربه هاي دوستان ساكن اونجاست. اگه تجربه هايي از اين جنس (مثلا فصل سرما پا نشيد بيايد اينجا) رو داريد ممنون ميشم اينجا بنويسيد. اين تجربه ها هم باعث عدم تكرار خطا و هم دلگرمي بيشتر ميشه. ممنون.
دالاس تکزاس 2014
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2014-03-11 ساعت 15:47)soli asali نوشته: (2014-03-10 ساعت 17:03)alirezanz نوشته: Soli جان شما کجا هستی یا میری؟
واااااااااتتت ؟؟؟
ایالت مورد نظرتونو میگم
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-13 ساعت 21:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 21:25 توسط amjad.)
نه اینجوری نمیشه باید خودم برم نیویورک این تاپیکو حسابی آبو جارو کنم
الان که دارم این پستو میزنم تو منهتن کارناوال شادی و موسیقی ایرانیها به مناسبت روز پرشین در حال رژه رفتن ، اونوقت من اینجا صدای عمله بنا رو سرمه
آخه آدم دردشو به کی بگه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2014-04-13 ساعت 21:15)amjad نوشته: نه اینجوری نمیشه باید خودم برم نیویورک این تاپیکو حسابی آبو جارو کنم
الان که دارم این پستو میزنم تو منهتن کارناوال شادی و موسیقی ایرانیها به مناسبت روز پرشین در حال رژه رفتن ، اونوقت من اینجا صدای عمله بنا رو سرمه
آخه آدم دردشو به کی بگه
همدردیم بخدا فقط BROADWAY و دورو اطرافشو بزار واسه من از اونجا میخوام گردگیری کنم قلشم دادم
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
تجربه نشون داده هر كي ميره نيويورك كمك و راهنمايي و ... رو با سرعت هر چه تمامتر فراموش ميكنه. اميدوارم از اثرات پر قو و مايه داري باشه نه سختي يا روزمرگي.
داداش ميدوني؟؟؟ نيويورك يه كوه مرام ميخواد كه بره و بقيه رو هم كمك كنه برن اونجا.
دالاس تکزاس 2014
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-16 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-16 ساعت 01:16 توسط rimaya.)
زندگی در نیویورک سخته ولی خیلی باحاله من خودم اونجا زندگی نمیکنم ولی ۳ باری رفتم .
یادتون باشه شما هم برید فراموش خواهید کرد و ضمنن بچه ها توضیحات اجمالی رو دادن البته مثل صفحه های دیگه به جزئیات نپرداختن و فعال نبودن که این هم نشون دهنده بدو بدو داشتن های بیشتریه که باید نیویورک بکنید صد در صد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
البته بچه ها یادتون باشه همه نیویورک خصوصن بروکلین و برانکس مثل منهتن نیست
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
ولی انصافا ماهایی که میایم به نیویورکی ها میتوپیم اصلا سوال نمیپرسیم فقط جواب میخوایم ایالتای دیگه بیشتر میرن در نتیجه بیشتر سوال میشه و بیشتر جواب میگیرن
اشتباه میکنم؟ آیا؟
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
براي من خيلي مهم بود كه بدونم براي چي خيليا نميرن نيويورك با اينكه ميدونن از مدرنترين و زيباترين شهراي دنياست. مثلا به عنوان شهري كه خيلي مشتري ايراني داره، لس آنجلس و نيويورك رو مقايسه ميكنم:
درصد هيسپنيكها تو LA دو برابر NY.
نسبت بيكاري LA بيشتر از يك و نيم برابر NY.
نسبت درآمد به هزينه زندگي هر دو برابره.
كيفيت هواي LA افتضاحه.
نسبت جرم LA بيشتر از NY.
نسبت تحصيلكرده LA كمتر از NY.
نميخوام بگم ملت پاشن برن نيويورك. فقط برام خيلي دليلش مهمه كه چرا ملت نميرن نيويورك؟ شايد من چيزي رو در نظر نگرفتم و بقيه ميدونن و اين باعث بشه رفتن احتمالي به نيويورك با شكست مواجه بشه.
يه نكته ديگه هم وجود داره كه برام سؤاله. ما اگه يه نفري حتي تو جنگل هم بريم احتمال زنده موندمون خيلي كمه. ولي اگه 4 - 5 نفر باشيم خب شانس زنده موندن خيلي بيشتر ميشه. كسايي كه با يه احتمالي آيندشونو تو نيويورك ميبينن چرا سعي نميكنن با هماهنگي و با همديگه مهاجرت كنن. خب اطلاعات ابتدايي در بدو ورود خيلي حياتيه. از پيدا كردن محل زندگي مناسب تا راه و چاه بانك و كارت و شغل. مسلماً اگه چند تا خانواده ايراني با هم باشن ميتونن اطلاعات مهم رو در ماههاي اول رد و بدل كنن و شروع خيلي بهتري داشته باشن ولي انگار ملت ميترسن به بقيه بگن ما ميخوايم بريم نيويورك. چرا به نظرتون؟
دالاس تکزاس 2014
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 15:24)behfaza نوشته: (2014-04-20 ساعت 14:53)peymanmohajer نوشته: انگار ملت ميترسن به بقيه بگن ما ميخوايم بريم نيويورك. چرا به نظرتون؟
ملت اصلا میترسن به هم بگن ما داریم از ایران میریم !!
نیو یورک که سهله !!!
همينجا رو ميگم دوست عزيز. تو همين سايت.
دالاس تکزاس 2014
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-21 ساعت 00:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-21 ساعت 00:55 توسط rimaya.)
ببینید دوستان من هر دو این شهر هارو دیدم و نزدیک ۲ سال هست دارم لس آنجلس زندگی میکنم به نظر من نیویورک اصلن اصلن با ال ای قابل مقایسه نیست یه توضیح برای شما میدم که چرا ایرانی ها هجوم میارن به لس آنجلس
دلیل بزرگی که ایرانی ها میان به لس آنجلس این هست که اینجا جمعیت ایرانی ها زیاده و چون میخوان تو همون فضای ایرانی بمونن و به اشتباه فکر میکنن که هموطن هاشون دستشون رو میگیرن تشریف میارن ال ای
دلیل بعدیش ندونستن زبان انگلیسی هست شما باید در شهری مثل نیویورک زبان تون واقعن خوب باشه
دلیل بعدی سرد بودن هوای نیویورک هست خب بیشتر سال ال ای هواش بهاریه حالا کاری به آلاینده ها ندارن زیاد ،
دلیل بعدیش این است که نیویورکی که مد نظر شماست یعنی همون منهتن و اطرفاش خیلی خیلی گرونه و بروکلین و برانکس جاهای چشم نوازی نیستن ( اگرچه اگر از من بپرسید من میگم غیر از چند جای محدود لس آنجلس الباقی جاها اصلن زیبا و چشم نواز نیست )
دلیل بعدیش اینه که این شهر دقیقن مثل تهرانه شلوغ و پر سر و صدا و ... که خب خیلی ها میگن نه دیگه دلمون نمیخواد یک همچنین جایی زندگی کنیم .
و اما دلیل خیلی خیلی مهمش اینه که معمولن تیپ فکری کسانی که میرن سمت نیویورک خیلی متفاوته بیشتر از لحاظ طرز فکر عقیده های روشن فکری دارن .
اما واقعن ایرانی های نیویورک قابل مقایسه با ایرانی های ال ای نیستن خیلی به روز تر بُر خورده تر و با حال تر و خیلی خیلی با کلاس تر هستن و اتفاقن اتحادشون خیلی خیلی هم خوبه نمونه اش رژه نوروزی هر سال در منهتن نیویورک شما محال ممکنه تو ال ای یک همچین چیزهایی ببینید .
من چند باری اشاره کردم اگر از تیپ دانشگاهی و یا به هر نحوی اقشار متوسط جامعه هستید دور ال ای رو یک خط قرمز بکشید .