موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-26 ساعت 21:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-26 ساعت 21:24 توسط soroush2031.)
خانم خودتون را ناراحت نکنید .و زیاد آمریکا رفتن را و مهاجرت را و کلا زندگی را جدی نگیرید .همه ما در این دنیا مهمان هستیم و در این مهمانی جز لذت بردن وشاد بودن و جدی نبودن و با مهمانان دیگر در فضائی چه مجازی وچه واقعی پیوند داشتن دیگر چه چیز با ارزش دیگری وجود دارد.همه امکانات و علم را ما برای لذت بردن از زندگی می خواهیم و کل داستان یک بازی است . ولی بازی که قوانین آنرا باید رعایت کنیم . وبه قول خیام
دوران جهان بی می ساقی هیچ است
بی زمزمه ساز عراقی هیچ است
هر چند در احوال جهان مینگرم
حاصل همه عشرت است و باقی هیچ است.
خانه دوست کجاست...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-26 ساعت 21:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-26 ساعت 22:04 توسط Ali Sepehr.)
فکر نکنم بحث وجود یا عدم وجود باشه یا حداقل منظور من این نبود
منظور اینه که سلیقه ای عمل نشه همین و بس
شماره کیس: 2010AS113XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Nov, 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009, Nov
تاریخ کارنت شدن کیس: March
تاریخ دریافت نامه دوم: Feb 24
تاریخ مصاحبه: 6 April
تاریخ دریافت ویزا: Refusal
Nothing is impossible
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اقا یا خانم صدرا:
منظور من از رفتاری که تماما تلاش داشتم به مدیران این سایت توضیح بدهم دقیقا همین رفتاری بود که شما کردید.من اصلا چنین تاپیکی باز نکردم و شما از طرف من خودسرانه این بحث را به عنوان تاپیک جدا در آوردید.شما اصلا چنین حقی ندارید و با رفتار اینچنینی به شعور مخاطب توهین میکنید.
بحث من در ادامه تاپیک خود معنا داشت و نه به این شکلی که شما در آوردید.
مبرهن است که بسیاری از اشعار و حتی جملات و نکات زمانی معنای حداکثری پیدا میکنند که در در ادامه یکدیگر باشند و خارج کردن یک بیت و قرار دادن آن در یک شعر دیگر به هر دو شعر آسیب میزند.
لطفا قیچی خود را کنار بگذارید و سریعتر این بحث را به جای اصلی خود برگردانید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منظور از سلیقه (ممنون از یادآوری "از این به بعد باید مواظب نگارشمون هم باشیم" ) و برخورد با مطالب ارسالی توسط اعضا، اینه که بر اعصاب خود مسلط بوده و به خاطر نوشته های افرادی چون بنده که سوات آنچنانی ندارم ناراحت نشوید چراکه همیشه از مدیران توقع بیشتری می رود به خصوص ناظم.
در صورت بروز هرگونه غلط املایی از دوستان پوزش میطلبم و از ناظم گرامی درخواست اصلاح دارم.
شماره کیس: 2010AS113XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Nov, 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009, Nov
تاریخ کارنت شدن کیس: March
تاریخ دریافت نامه دوم: Feb 24
تاریخ مصاحبه: 6 April
تاریخ دریافت ویزا: Refusal
Nothing is impossible
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
خانم یا آقای sahar21
مبحثی رو که شما باز کردید با تاپیک قبلی مرتبط نبود زیرا طبق قوانین سایت که شما هم هنگام عضویت آن را پذیرفتید تاپیک از بحث خود خارج شده بود به همین دلیل صدرای عزیز هم نسبت به انتقال اون به یه تاپیک جدید اقدام کرده.
2010AS3xxx
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شماها دقیقا مانند همون گروهی عمل میکنید که از ترس اونها مرتب در حال قیچی کردن مطالب هستید.ما امثال این برخوردهای تند و خشن را در اطراف خودمون زیاد دیدیم و هرکدوم تبدیل شدیم به یک" اسمشو نبر " کوچولو در وجود خودمون بدون اینکه خودمون بدونیم.محروم کردن بقیه از اظهار نظر ازاد و برخورد حذفی و حمایتهای بی منطق ناظم از مدیر و مدیر از مبصر و مبصر از ادمین و ادمین از بازرس و همینطور تا آخر برای پوشش نقص و لکنت همدیگر (انگار که هرکدوم به تنهایی نمیتونین جوابگو باشید و به وکیل وصی احتیاج دارید) و مجیز گویی و خودشیرینی برای خوشامد اون که همگی پست و مقام خودتون را مدیونش هستید(با این تفکر که چه موقعیت ممتازی دارید) و این وسط چند نفر هم که خودشون را اون طرف رسوندن برای بقیه افراد سایت مدام از خوبیهای اون طرف و خاطرات ماهیگیری و اسمون آبی و... بگویند و یک چند نفری هم اینطرف با خواندن این مطالب با آرزوی رسیدن به سرزمین آرزوها شب را به صبح و صبح را به شب برسونند و قکر کنند اگر مدام دگمه تشکر را برای اون طرفیها بزنند ویزاشون فردا صبح آماده است .اینها همگی با آرمانهای یک سایت مهاجرتی فاصله بسیار دارد.
باز هم میگم که مطلب من را به جای خود بازگردانید
موضوعها: 111
رتبه:
110
2 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز پیشنهاد می کنم شما که نیتت ارتقای انجمن هست لطفا به جای عصبانیت یک نسخه پیشنهادی برای قوانین انجمن، بخش بندی و مکانیزم مدیریتی تهیه کنید و اجازه بدید با هم بررسی کنیم. اگر مشکلی می بینید با کلی گویی حل نخواهد شد. لطفا ذکر کنید که در انجمن ایده آل شما ساختار مطالب چگونه است؟ قوانین فعالیت چه هستند؟ نحوه انتخاب مدیران و حوزه اختیارات و عملکرد آنها چگونه تعیین می شود؟ برای مثال شما از اینکه افراد در بخش گفتگوی آزاد راجع به خاطراتشان صحبت کنند گله دارید. در انجمن ایده آل شما اگر کسی چنین مطلبی ارسال کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟ ارسال را پاک می کنید؟ اگر پاک کنید کاربران شما را به قیچی بازی و اعمال سلیقه متهم می کنند؟
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
سلام سحر خانم
مهاجرت که فقط پر کردن چند تا فرم و گرفتن ویزا و بلیط هواپیما نیست. بلکه به نظر من مهاجرت از انگیزه ها و عوامل اجتماعی شروع می شود و تا عوارض جانبی پس از مهاجرت ادامه پیدا می کند. من با فردی صحبت کردم که سی سال است در امریکا زندگی می کند ولی هنوز خودش را مهاجر می داند و از عوارض آن صحبت می کند. اصغر آقا مکانیک که شما اشاره کرده اید حسی است که می تواند پروسه مهاجرت را در بسیاری از انسانها دچار مشکل کند و کسانی که در آغاز راه هستند باید با اینگونه پیامدها آشنا شوند. اگر به جزئیات زندگی خودم در اینجا اشاره می کنم بخاطر این نیست که بقول شما به مقام بالا برسم چون اصولا این تالار غیر انتفاعی است و پولی در آن رد و بدل نمی شود. بلکه می خواهم کسی که در آغاز راه مهاجرت است تصویر روشنی از یک زندگی معمولی در امریکا داشته باشد و از اضطراب او در مواجهه با ناشناخته ها کمی کاسته شود. از طرف دیگر همه ما انسان هستیم و نمی توانیم به افرادی که در این جمع وجود دارند به عنوان ماشین تایپ نگاه کنیم. حرفهایی با یکدیگر داریم که ممکن است به مهاجرت هم مربوط نشود برای همین تالار گفتگوی آزاد را ساخته اند تا اینجور حرف ها را در آن مطرح کنیم. اگر مثلا شما چند ماه من را راهنمایی کنید که چگونه فرم ها را پر کنم ممکن است من بخواهم از شما تشکر کنم و یا به شما بگویم که تصویر ذهنی من از شما این شکلی است. تا زمانی که هر حرفی در تالار مخصوص خودش گفته شود و نظم و قانون رعایت شود به نظر من مشکل خاصی ایجاد نمی شود. با این حال من بارها گفته ام که اگر من در زمان گرفتن ویزا و پر کردن فرم ها بودم به ندرت به گفتگوی آزاد سر میزدم و مطالب آن را می خواندم زیرا که نیاز من ایجاب می کرد که بیشتر قوانین مهاجرت و فرم ها را مطالعه کنم.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
نظرسنجی با رای مخفی ایجاد شد.